Mcוויקנד ^.^

kelly7i

New member
לא משנה מה, לא תצליחי להתעוות!!

את, נראלי יש לך פטיש חזק עם אמהות של אנשים

XDDD../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

אבל באמת שיצאתי עיוות.. באמת באמת :) חחח ותקשיבי תתחילי להגיד "אמא שלך" על דברים, בשלב מסויים זה כבר יהיה חלק חשוב מידי מהחיים שלך ובלי זה, לא תוכלי להתבטא! ><

m i c k e y 15

New member
../images/Emo6.gif XDDDDDD לאור יש דבר כזה

עם אימהות XDD אני לא יודעת מה היא רוצה מהןן!! XDD אני חולה עליךך you know that?!?!
ואת מהממת!!!

אני מתחרטת על כל שניה אפשרית שבה חשבתי לעצמי

שכדאי לפרסם את התמונה הזאת >< יצאתי.. אויי הפרצוף שלי בכלל לא כזה XDDD לודעת למה יצאתי ככה XDD ומוקיטי פוקיטי [!!!] אני מתה מתה מתה מתה עלייךךךך ((((((((:)

just Kaya

New member
שבוע טוב. :)

שיר השבוע של מקפליי: וונדרלנד. :) שיר השבוע לא של מקפליי: the take over, the breaksover -FOB להקת / אלבום השבוע: מקפליי / פוב. קליפ השבוע: the take over, the breaks over תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: - משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: כלמיני. ציטוט השבוע: "לוקח לכן שנתיים לבחור חולצה, אני לא רוצה לדעת כמה זמן לוקח לכן לבחור חבר." -המ.המ.המ.- "אין לכן חבר נכון?" XD מתנגן בראש / פלייליסט: דה טייק אובר דה ברייקס אובר. תמונת השבוע:

just Kaya

New member
כי זה היה נראה כמו 2 גושי קקי במקום פה. :)

חעחע. נשבעת. >.< אם את רוצה אני אשלח לך את התמונה המקורית במסן.

simpsonit

New member
עונה וזה...../images/Emo3.gif סופשבוע טוב שיהיה../images/Emo140.gif

שיר השבוע של מקפליי: bubble wrap שיר השבוע לא של מקפליי: one day son-fughtstar להקת / אלבום השבוע: fightstar-one day son this will be all yours קליפ השבוע: we apologise 4 nothing-fightstar תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: תכנית טלוויזיה-בריטניה הקטנה XDDD סרט השבוע-מפתח הלב
משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: שימח-שלחו לי פול שירים של פייטסטאר ושמעי את רוב האלבום החדש עוד לפני שהרבה אנשים השיגו אותו והיה לי שבוע פייטסטארי שכזה
חחח עיצבן-עליתי את כל ה-5 קילו שירדתי!!אררר והאמפי4 שלי נדפק לחלוטין
ציטוט השבוע: Such holidays in the sun don't come without sacrifices מתנגן בראש / פלייליסט: boys like girls-on top of the world תמונת השבוע:פייטסטאר יעני סימפסונס XDD גררר

MyTearsDontFall

New member
רוקנרול סאקס. כנסו:)

שיר השבוע של מקפליי: נמ. אין שיר השבוע לא של מקפליי: Plain White T's - Hey There Dalilah בעיקרון. Avril Lavigne - Fall To Pieces גם. Rihanna - Shut Up And Drive כ"כ. XD להקת / אלבום השבוע: פלאיין... קליפ השבוע: חחחחחחחחח Rihanna - Shut Up And Drive ההתמכרות החדשה XD תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: נממנמנמ. בוסטוןליגל, האנה מונטנה אפקורס :) משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: עיצבן..אמ ריב. עיצב..פאק לא זוכרת אתמול גם. שימח..הרבה(:): ציטוט השבוע: Oh, look what you've done You've made a fool of everyone Oh well, it seems likes such fun Until you lose what you had won כ"כ אבל כ"כ נכון.. ויש את הציטוט הזה : אתה לא מבין כמה דבר חשוב לך עד שאתה מאבד אותו. או משו כזהXD מתנגן בראש / פלייליסט: בראש, איפה הילד - לבן בחלום שחור תמונת השבוע:טוף. :) אמ זה, כל הפיקים שמפורסמים בפורום ממש טובים ומרתקים, אהבתי הכל... פשוט אין לי כוח להגיב לכל אחד כי המחשב איטי אחושרמוט ^.^

m i c k e y 15

New member
יאא אני אוהבת את השיר הזה של JET../images/Emo99.gif

והתמונה ..ואו איזה יפה.. הלוואי והיה לי כזה חבר XDDDD

The Psycho Girl

New member
אהה jet ! !

השיר הזה היה השיר שלי הרבה הרבה זמן טוב האמת שהוא עדיין השיר שלי שיר מדהים להקה מדהימה

T h a t G i r l

New member
אני ../images/Emo11.gif

שיר השבוע של מקפליי: TCFC וטרנסי. שיר השבוע לא של מקפליי: חן אהרוני-ימים טובים,אין לי אהבה,סליחה,מגדלור,את שרה ברדיו,ועכשיו. שלומי בראל-אלין,צילו של יום קיץ. Natasha Bedingfield-Soulmate hilary_duff-strange ועוד כמה שאנלא זוכרת להקת / אלבום השבוע: ג'סט מיי לאקD: קליפ השבוע: אין
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משפחת סימפסון-ענק!
וכוכב נולד..ואל תשכחו: שישי-חן שבת-שלומי
משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: עיצבן-אממ..אמא.
שימח- יום ראשון יום הולדת לשלום,אני הולכת לתוכנית
אעאעא כמה זמן לא ראיתי את מה קשור!
ציטוט השבוע: סיון
-"אני רצינית.. אני לא הייתי עושה את זה.. האלוו אני רק בת 14 ודני בן 21.. הוא לא פדופיל.. ואני גם לא מוכנה.. *אהמ.. ליטל?*" סיון אי לאב יו!
מתנגן בראש / פלייליסט: שיר נוסטלגי..תתנו לו צ'אנס
תמונת השבוע: רקע של הארי שהכנתי.

T h a t G i r l

New member
או חן../images/Emo99.gif

אם בועז או מרינה זוכים..אני מתאבדת.
אבל הם לא יזכו,נכון?! אני מקווה

T h a t G i r l

New member
בטח היום הם..

יהיו ראש בראש על המקום השלישי! ועכשיו אני בדילמה למי ללהצביעעע$%#$% איך העלוו את מרינה?!?! זה לא פיירר

מאיושSP

New member
קמתי בשש בבוקר ../images/Emo7.gif

לבייביסיטר מחורבן. אבל בסוף קיבלתי 200 ש"ח אז השתלםD:
שיר השבוע של מקפליי: Not alone Too close for comfort Bubble wrap I'll be okay I've got you
שיר השבוע לא של מקפליי: Avril Lavigne - When you're gone Avril Lavigne - Innocence Jet - look what you've done Incubus - I miss you Radiohead - Sulk
להקת / אלבום השבוע: מקפליי=] ובאסטד שמזה עודדו אותי:]
קליפ השבוע: רן דנקר ועילי בוטנר - בואי נעזוב
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: שנות ה-70
משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: היה שבוע מבאס חוץ משילשום:)
ציטוט השבוע: האאמ לא זוכרת.
מתנגן בראש / פלייליסט: Anytime - Kelly Clarkson
תמונת השבוע: מיי לאב.

למעלה