McWeekנד ^________^

Charley XD

New member
אוי נו באמת !!

איך יכולתי להתבלבל ??? אני ממש רוצה ללכת לדלי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהמ 21 ויש לך ראש תכלת ... וזה לא בגללי !! ואני לא במסן כי אין לי כוח ... אני אתחבר אחר כך ...

just orr

New member
גמרת?!?!!?!? או בשבילך,

סיימתתתתתתתת?!??!???!?!?!?!? אם כן, תתחברי. או פשוט תבואי לדלי.

The Psycho Girl

New member
mymcweekend

שיר השבוע של מקפליי: i've got you שיר השבוע לא של מקפליי: jet- shineon להקת / אלבום השבוע: jet קליפ השבוע: green day - american idiot תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: 8 כללים פשוטים וגיי לנו משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן אמא שלי היא הייתה בבית כל השבוע ולא הפסיקה להציקלי שימח - קניתי מחשב ציטוט השבוע: thats ok thats alright im gonna bit you anyway - אני וחברה שלי אחרי פיזיקה = פיזיקה זה רע למוח ! איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש? היה מגעיל רצח בצפר זה לא כיף איפה תחוגו את ראש השנה? :) בבית עם המשפחה משניי הצדדים מתנגן בראש / פלייליסט: green day-jesus of suburbia תמונת השבוע:

Yu vi

New member
זה רוברט פטינסון?!!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo85.gif

*סדריק מהארי פוטר* ?!!
או שאני סתומה ולא רואה טוב וזה מישו אחר?

The Psycho Girl

New member
חח זה באמת הוא

אני עד היום טוענת שהתסריטאים היו צריכים לשנות את התסריט כדי שהוא ישאר בחיים ובסרט הבאה

סדריקפיכסה.

הארי פוטר הסרט. פיכסה! ולחשוב שאני בכיתי כשסדריק מת בספר. כן, אבל קרתי את הספר הרביעי בפעם הראשונה ממש מאוחר בלילה. והייתי בת 13! באמת...!

sweet shir

New member
אני הייתי בכיתה ד' ולא בכיתי! בושי לך! XD

סתמוש חחחח בכיתי שקראתי את ה-6 בעברית יותר מאשר שקראתי אותו באנגלית.. אולי כי שקראתי אותו בעברית הייתי במצב.. אה.. הורמונלי לא מאוזן. XDDDD

*קראתי XC

השישי היה סתם גרוע. והכי גרוע: השביעי ^^ טל
ספרים 1-5. אבל היה חלק קטן בשביעי שאהבתי. ממש ממש ממש קטן. D:

sweet shir

New member
ממ ה-6 היה מעולה בעיניי ועדיין לא סיימתי את 7

אין לי זמן לקרוא בשיט חחחח והוא לא כזה גרוע. פחות טוב מה-6.... וזה היה מאכזב.... כי ציפיתי שה-7 יהיה ה-כי טוב. הכי אהבתי את ה-3 וה-6 חח

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיאבא, הוא חתיך../images/Emo99.gif!!!!!

אלולוש

New member
שלייי

שיר השבוע של מקפליי
: walk in the sun
שיר השבוע לא של מקפליי
: you&me-lifehous
להקת / אלבום השבוע
: אין
קליפ השבוע
: אין
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע
: אמממממ המופע של פרוזק נחשב?!
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע
:שימח-אממ אני עולה ל-5 באינגליש!! עיצבן-הכלבה למתמטיקקה
ציטוט השבוע
:"בנאדם בא לראות ת'סרט...בקולנוע....רוצה לצפות...בסרט...בקולנוע....בא לצפות.....בקולנוע...."
איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש?
סבבה
איפה תחוגו את ראש השנה? :)
או בבית מלון או אצל סבתא...עדיין לא סגור...
מתנגן בראש / פלייליסט
:you&me
תמונת השבוע
:תמונה מהמחנה..מישו מהשבט שלי עשה לי פפראצי לצבע בשיער http://img214.imageshack.us/img214/3152/017uk0.jpg

Little Sapir

New member
אני אני!!!

שיר השבוע של מקפליי:
She falls asleep, she left me, Rockin Robin שיר השבוע לא של מקפליי:
אין. להקת / אלבום השבוע:
mcfly קליפ השבוע:
אין. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
הנעלם. משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:
הצטננתי באמצע הקיץ
ציטוט השבוע:
אין. (יש לי יותר מדי "אינים") איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש?
נפלא
איפה תחוגו את ראש השנה?
אצל סבא וסבתא בכפר... מתנגן בראש / פלייליסט:
כלום... תמונת השבוע:
משום מה אני שונאת לעשות מקוויקנד, תמיד אין לי מה לרשום!

simpsonit

New member
ווא כמה זמן לא הייתי פההה!! XD

שיר השבוע של מקפליי: walk in the sun שיר השבוע לא של מקפליי: foo fighters-the pretender fightstar-one day son fightstar-floods להקת / אלבום השבוע: להקת השבוע-פייטסטאר
אלבום השבוע-one day son......... קליפ השבוע: we apologise for nothing -fightstar The fray-over my head The all american rejects-move along תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: תכנית טלוויזיה-חברים
סרט השבוע-מיס סנשיין הקטנה
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן-ידיד שלי שהוא כבר לא ידיד שלי שימח-שאתמול דיברתי עם צ'ארלי סימפסון בצ'אט באתר הרישמי ושאלתי אותו 2 שאלות והוא לא התעלם ממני
ועוד משו ששימח..זה שאני חושבת שאני באמת מאוהבת ^__^ ושלפני לא הרבה זמן היה פייטסטאר באמטיוי 2 והיום היו מקום 7 בטופ 10 כמעט התעלפתי!!
ציטוט השבוע: All this will be gone And you can sink beneath The rapture we've spawned
זה שיר פשוט גאוני ואמיתי שבא לבכות. (floods-fs) איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש? השבוע היה אחלה דווקא הולכת להיות לי שנה בסדר שכזאת^^ איפה תחוגו את ראש השנה? :) בבית עם כל המשפחה המורחבת מתנגן בראש / פלייליסט: goo goo dolls-befor it's too late תמונת השבוע:חחחח איזה תמונה קרועה באמאשלי XDDDD סופשבוע נחמד לכם וזה

simpsonit

New member
לא יצא..אבל החודש הוא אמור לצאת

שכחתי ת'תאריך XDD אניוואיז אולי תמצאי ת'שירים באימיול כי לרוב המעריצים כבר יש אותם אז נראה לי שיש ...

just chenis

New member
דיברת עם צ'רלי סימפסון !%%&^&*$*)&#%^*)(

אני רוצה לגעת בך ולא לשטוף את היד

למעלה