McWeekנד ^________^

LironPoynter

New member
XD כן איזה כיף הקיץ בא!

בא בא בא בא בא
"תעשה לי פוווווו אני צריכה אוויר!" איזה שיר מטומטם אלוהים.XD

Yu vi

New member
McWeekend-_-../images/Emo85.gif

שיר השבוע של מקפליי: I Wanna Hold You - גם בגירסה של ההופעה של וונדרלנד !!!
Unsaid Things - Wonderland tour please please שיר השבוע לא של מקפליי: Monsoon- Tokio Hotel
!!! להקת / אלבום השבוע: מק [: קליפ השבוע: I Wanna Hold You
!!!!! והסירטון שהאימהות של מקפליי נמצאות בקהל בתור לאדעתמה ואז תום קולט את אימא שלו ואז כולם וזה קורעעע XD תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: תוכנית- ורוניקה מארס !!1 סרט- ב17:00 יש הייסקולמוזיק בג'טיקס אז אני מקווה שזה יהפוך להיות סרט השבוע ^_^ משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן- חזרה לביצפר שימח- הקבצה א' בפיזיקה, הלימודים לא הולכים לי כלכך גרוע כמו שחשבתי [: עיצב- ביצפר >< ציטוט השבוע: אין לי ממש ציטוטים אבל משו מפגר שיצא לי אתמול כשדיברתי עם בריל :$ אמרתי בטעות קלוז אפ אנד פרסונל במקום אפ קלוז אנד פרסונל והיא צחקה עליי XDDDDDDDD איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש? היה דיי חרא... אבל הייתי בטוחה שיהיה יותר חרא. איפה תחוגו את ראש השנה? :) אינני יודעת ! מתנגן בראש / פלייליסט: מונסון של טוקיו הוטל וWELCOME TO THE BLACK PARADE של MCR שלא יוצא לי מהראש בזמן האחרון [זה בעקבות שידורים מרובים של הקליפ בהיטס בזמן האחרון
תמונת השבוע: XD

McSon of Busted

New member
העעעעעעעעעעעעעעעעעעע

|חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן||חרמן| יואווווווווווווווווווו חירמנת אותי עכשיו.
לא את. התמונה. ><

../images/Emo54.gifכלכך כלכך........... אעעאעעאעעע

או, גאד. התמונה. אני מסכימה איתך בכל מילה.
אעעאעעע! דני/טום, מישהו? פליז? גאד, התמונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifזה היה קורע שאמרת קלוז אפXDDDDDD

איך ירדתי עליך

סקס../images/Emo111.gif, סמים../images/Emo151.gif ורוקנרול../images/Emo168.gif? XDD

שיר השבוע של מקפליי: Too close for comfort. She falls asleep. Silence is a scary sound.
שיר השבוע לא של מקפליי: The all american rejects - Move along The all american rejects - It ends tonight Tokio hotel - Durch den monsoon [כן כן בגרמנתי, הגירסא הזו יותר מצחיקה אותי XD] Deep purple - Smoke on the water. Oasis - Don't look back in anger. Sum 41 - Walking disaster. Blink 182 - Man overboard.
להקת / אלבום השבוע: Sum 41, Blink 182.
קליפ השבוע: שאני אצעק שוב שתעלו כבר את הסרטונים מהמפגש?!?!!?
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: She's the man. [כבר ראיתי ממזמן, אבל ראיתי שוב, פשוט סרט גדול.]
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:
- היו צריכות להיות לנו שלוששעות ביולוגיה מורחב במעבדה, והתרגשתי, כי אני לא סתם סובלת שבע שעות ביולוגיה בשבוע עכשיו לחינם, אני רוצה את השלוש שעות מעבדה שמגיעות לי! >< אז קיצ המורה הבת-ממוטה דפקה לנו ברזיה.
- נה נה נה נחשו מי הולכת לטוקיו הוטלל? DD:
- אני כ''כ עיפה. אני חוזרת כל יום ב-4 וחצי מביצפר. מי שמע. O.O בחיים לא הייתי כ''כ עיפה, ויש כ''כ הרבה שיעורים, כל יום שעתיים ש.ב כימיה מורחב, וביולוגיה מורחב, ומתמטיקה. אווו מתמטיקה. יש לי יום ראשון בחן במתמטיקה.
יש לי יום שני מבחן בביולוגיה.
אני שונאת ביולוגיה.
ציטוט השבוע: יש כמה: אני וקיה בגן האם יושבות על ספסל ומעבירות חוויות מביצפר. קיה: "אז קיצר הביאו לנו כאלה בויות." אני: "בויות?" קיה: "בוווויייותת" אני: מה זה בויות!?" קיה: "בויי-ויוווות!" אני: מה?!" קיה: נוו בויה.. בויה יות! הא? אממ.. בויאיות. O.O" אני: "מה זה רבים?! יחיד?!" קיה: "זה רבים של בויה!חח אא לא.. בויית." אני: "הא?!" קיה: "נו י'ראש ציפור, בועה! בועה! את יודעת מה זה בועה!? אז מבועה יוצאת בועית! אז הרבים של זה זה בועיות!!" אני: "אאאאאא... בועיותתתת... XDDD" מ 'יש לה ביצים': Girls with ASSES like mine, do not talk to boys with FACES like yours. שיחה שלי ושל שיר במסנ': שיר: "אלוהים מתי דאגי ייפטר מהשיער הזה." אני: "אל תדאגי, הוא סתם עובר פייז עכשיו. זה יחלוף XD" שיר: "חח פייז, הוא כ''כ הומו." אני: "XDD" שיר: "הרי בכל להקה יש הומו נכון? אז במקפליי אין הומו אחדף יש פשוט שניי בי, הארי ודאגי." אני: "לול אני בטוחה שדאגי היה בטוח בעצמו ויום אחד הארי הכניס אותו ללבטים, ועכשיו הוא לא בטח\וח שהוא יודע מה הוא, אז עכשיו מרוב בושה הוא מתחבא מתחת לגוש שיערות שיסתיר את הבלבול וחוסר הביטחון שבעיניו. XD"
איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש?
איפה תחוגו את ראש השנה? :) אצל סבתא לול. בטח יביאו לי מלאנטה כסף XD
מתנגן בראש / פלייליסט: משפט מגניב מ what were all about של סאם 41. "Cuz i D! [D] I! Double Z > Y" לול זה נשמע מגניב שאומרים את זה.כי זה מתחרז וסטאף.
תמונת השבוע: היום ראיתי בקניון את מרים טוקאן לול. ולמרות שלא ראיתי אפילו שלוש שניות מכל העונה של כוכב נולד השנה, או שנה שעברה, או לפני, כי אנלא סובלת ת'תוכנית הזאת חח, אז הצטלמתי איתה. אבל זה בפלא של חברה. XD אז קחו תמונה אחרת XD

יא חשבתי שרק אני שונאת "כוכב נולד"

חחח הציטוטים קורעים!!!!!! בהצלחה בבחנים/מבחנים...:)

sweet shir

New member
חחחחח היה המשך לשיחה!!!!

שבגלל שדאגי רוצה לצאת מהארון והוא לא יכול בגלל שהמנהלים לא מרשים לו, אז זה מתסכל אותו!!! ובגלל שהוא לא עם הארי!!! אז הוא מבטא את התסכול שלו בכך שהוא מורד במוסכמות ונראה זוועה!! XDDDDDDDDDD וכוכב נולד זה אכן איכ.

Charley XD

New member
אני אני אני !!

שיר השבוע של מקפליי: McFly - I've Got You McFly - don't know why שיר השבוע לא של מקפליי: Foo Fighters - Learn to fly FOO FIGHTERS - Walking After You Foo Fighters - The Pretender Funset - Lion Funset - Standing Matt Willis - Don't Let It Go To Waste להקת / אלבום השבוע: McFly ,Foo Fighters, Funset קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האוס.. והפרק האחרון של סמולוויל כי סוף סוף ראיתי אותו !! וראיתי את מאחורי הקלעים של GML !!! איזה חמודים... משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: שימח : שירוש מיטול ומורני גם איתנו בכיתה !! היה לנו חג קן אדיר .... בכלל שמחה כללית <?> עיצבן : אמא העציב: אממ לא יודעת.... עם אני לא ילך היום לדלי אני הורגת מישהו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ציטוט השבוע: אוו יש הרבה .. בעיקר עם אור ... "just... orr says: 'ירידה ענקית' 'איתו' אני : ומיטה ...." אוקי שיחה עם אור שהדגישה משהו שהיה כתוב במשפט הקודם ואני לא קשורה כי זה היה משהו במילים של שיר... וזה יצא אחד אחרי השני... וזה היה ממש ממש מצחיק XFDD אני: "אני צריכה לגמור את זה..." אור: "את תגמרי !!" עוד פעם ... אור בזמן באחרון יש לך ראש <תכלת למדי !!> וכן כן אני אמרתי את זה ממש בתמימות ואור הפכה את זה ל!$$^ אני: "אמא אני רוצה את תיק שחור !! תקני לי תיק שחור את קונה לי תיק שחור? " אמא : "טוב" אני: "אז אני רוצה את הלבן !!" כן כן בחנות של התיקים וזה אמיתי ..
"אורטל תקפצי מעל המקל !!!!!" אני : "אני לא רואה אותו !!!!!!!" XFDDDD החג קן היה קרוע למדי ... והייתי אמורה לקפוץ מעל מקל אחרי שמסתובבים 20 סיבובים ממש מהר... כן כן
איך עבר השבוע הראשון בבית הספר ? וואו מהר והיה מעולה
איפה תחוגו את ראש השנה? : אממ נראה לי בבית <?> מתנגן בראש / פלייליסט: Foo Fighters - The One וגם Funset - Lion בגלל שאור הדביקה אותי לזה שוב ... תמונת השבוע: קורלי שלחה לי ... נכון יפה ??

just orr

New member
בלהבלהבלה לאיווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אהמ זה לא היה ככה[!!!!!]: אני: "אני צריכה לגמור את זה..." אור: "את תגמרי !!" זה היה ככה[!!!!!!]: את: "אני צריכה לגמור.." אני: "אז תגמרי!" נו אין לי ראש כזה... >< לפחות לא עד כדי כך
אהבתי ת'תמונה XDD תבואי לדלי.
אה ו.. למה את לא במסן? O.O

למעלה