סקס../images/Emo111.gif, סמים../images/Emo151.gif ורוקנרול../images/Emo168.gif? XDD
שיר השבוע של מקפליי: Too close for comfort. She falls asleep. Silence is a scary sound.
שיר השבוע לא של מקפליי: The all american rejects - Move along The all american rejects - It ends tonight Tokio hotel - Durch den monsoon [כן כן בגרמנתי, הגירסא הזו יותר מצחיקה אותי XD] Deep purple - Smoke on the water. Oasis - Don't look back in anger. Sum 41 - Walking disaster. Blink 182 - Man overboard.
להקת / אלבום השבוע: Sum 41, Blink 182.
קליפ השבוע: שאני אצעק שוב שתעלו כבר את הסרטונים מהמפגש?!?!!?
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: She's the man. [כבר ראיתי ממזמן, אבל ראיתי שוב, פשוט סרט גדול.]
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:
- היו צריכות להיות לנו שלוששעות ביולוגיה מורחב במעבדה, והתרגשתי, כי אני לא סתם סובלת שבע שעות ביולוגיה בשבוע עכשיו לחינם, אני רוצה את השלוש שעות מעבדה שמגיעות לי! >< אז קיצ המורה הבת-ממוטה דפקה לנו ברזיה.
- נה נה נה נחשו מי הולכת לטוקיו הוטלל? DD:
- אני כ''כ עיפה. אני חוזרת כל יום ב-4 וחצי מביצפר. מי שמע. O.O בחיים לא הייתי כ''כ עיפה, ויש כ''כ הרבה שיעורים, כל יום שעתיים ש.ב כימיה מורחב, וביולוגיה מורחב, ומתמטיקה. אווו מתמטיקה. יש לי יום ראשון בחן במתמטיקה.
יש לי יום שני מבחן בביולוגיה.
אני שונאת ביולוגיה.
ציטוט השבוע: יש כמה: אני וקיה בגן האם יושבות על ספסל ומעבירות חוויות מביצפר. קיה: "אז קיצר הביאו לנו כאלה בויות." אני: "בויות?" קיה: "בוווויייותת" אני: מה זה בויות!?" קיה: "בויי-ויוווות!" אני: מה?!" קיה: נוו בויה.. בויה יות! הא? אממ.. בויאיות. O.O" אני: "מה זה רבים?! יחיד?!" קיה: "זה רבים של בויה!חח אא לא.. בויית." אני: "הא?!" קיה: "נו י'ראש ציפור, בועה! בועה! את יודעת מה זה בועה!? אז מבועה יוצאת בועית! אז הרבים של זה זה בועיות!!" אני: "אאאאאא... בועיותתתת... XDDD" מ 'יש לה ביצים': Girls with ASSES like mine, do not talk to boys with FACES like yours. שיחה שלי ושל שיר במסנ': שיר: "אלוהים מתי דאגי ייפטר מהשיער הזה." אני: "אל תדאגי, הוא סתם עובר פייז עכשיו. זה יחלוף XD" שיר: "חח פייז, הוא כ''כ הומו." אני: "XDD" שיר: "הרי בכל להקה יש הומו נכון? אז במקפליי אין הומו אחדף יש פשוט שניי בי, הארי ודאגי." אני: "לול אני בטוחה שדאגי היה בטוח בעצמו ויום אחד הארי הכניס אותו ללבטים, ועכשיו הוא לא בטח\וח שהוא יודע מה הוא, אז עכשיו מרוב בושה הוא מתחבא מתחת לגוש שיערות שיסתיר את הבלבול וחוסר הביטחון שבעיניו. XD"
איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש?
איפה תחוגו את ראש השנה? 
אצל סבתא לול. בטח יביאו לי מלאנטה כסף XD
מתנגן בראש / פלייליסט: משפט מגניב מ what were all about של סאם 41. "Cuz i D! [D] I!
Double Z > Y" לול זה נשמע מגניב שאומרים את זה.כי זה מתחרז וסטאף.
תמונת השבוע: היום ראיתי בקניון את מרים טוקאן לול. ולמרות שלא ראיתי אפילו שלוש שניות מכל העונה של כוכב נולד השנה, או שנה שעברה, או לפני, כי אנלא סובלת ת'תוכנית הזאת חח, אז הצטלמתי איתה. אבל זה בפלא של חברה. XD אז קחו תמונה אחרת XD