McWeekנד ^________^

JuSt My LuCk

New member
ווידיאו+תמונה אחרת

http://www.youtube.com/watch?v=DKhnmUdmz74&mode=related&search= תמונה: איזה נוסטלגיה

rox love BSM

New member
רק עכשיו קמתי...

שיר השבוע של מקפליי: unsaid things שיר השבוע לא של מקפליי: אממ כל מיני שהיו באמ טי וי להקת / אלבום השבוע: מקפליי קליפ השבוע: לא יודעת... תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: היי סקול מיוזיקל\קייל XY\האוס משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:אממ לא היה משהו מיוחד חוץ מזה שחזרנו לבית ספר,אבל זה לא היה כל כך נורא. ציטוט השבוע: הארי[חבר שלי לא ממקפליי]:אני חושב שבית הספר שלי זו חללית במסווה...(אין לי מושג מה עובר לו בראש..) איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש?היה דיי בסדר,אבל ממש מעייף.... איפה תחוגו את ראש השנה? :)בבית? מתנגן בראש / פלייליסט:סאונד אוף פרידום תמונת השבוע:

mafins

New member
אין לי כוח לענות על הכל אז...

מתנגן בראש / פלייליסט: swing swing שך אול אמריקן רג'קס אבל זה בדיוק התחלף לאיזה שיר של אנטר שיקארי >< תמונת השבוע: לפחות תמונה אני אשים XD אני [שמאל] וחברה שלי

McSon of Busted

New member
וגם לי|סמייליתקועעםחיוךענק|

אבל כזה עם...כפתורים כאלה שסוגרים אותו קשוח כזה של ואנס
וכל הזמן גונבים לי אותו
D:

butbut

New member
חחח בקדימה פתאום כול הערסים החליטו שהם חייבים

ת'צמיד הזה..לכולם יש אותו><

McSon of Busted

New member
ערסים.../images/Emo69.gif

מעניין שאצלי בשכבה יש מלא כאלהD: אבל הם החליטו פתאום שללכת עם ואנס סליפ און זה נורא מגניב אבל זה שלי
ואני הייתי היחידה שהיה לה כאלה דגמים
ועכשיו ילדה מהכיתה שלי קנתה גם כזה ואנס עם כרישים כמו שלי
תמותי

Lex 1

New member
די את כ"כ עושה לי את זה.. ><"

ולא, אין לי נטיות.
. חחחח סתם, את יפה

meningher

New member
עונההה ../images/Emo66.gif

שיר השבוע של מקפליי: the ballad of paul k, obviuously שיר השבוע לא של מקפליי: best damn thing- avril להקת / אלבום השבוע: אין לי מושגגג קליפ השבוע: obviously תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: high school musical משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: להתחיל ביהס, אבל היה סבבה בסופושלדבר. ציטוט השבוע: איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש? איפה תחוגו את ראש השנה? :) פשששש אין לי מושג!!! אני משערת בבית כי שמעתי כל מיני לחשושים בנוגע לזה מתנגן בראש / פלייליסט: הקיץ בא- רונית ראסטה. תמונת השבוע:

McSon of Busted

New member
רונית ראסטה? O.ם

פחחחחחחחחחחחחחחח XDDD זה השיר הזה שכולם שרים עם הטוסיק בבריכה? o_O

למעלה