McWeekנד ^________^

Yu vi

New member
XDDDDDDDDDDDD../images/Emo85.gif

הוא חייב לחזור לשיער חלק

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifקרעת אותי עם השמות לשיריםXDDDDDD

אנחנו הצעיר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פצפציםXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ילדה כוכב
אבל הכי הצחיק אותי- יוחנה הקטנה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD די זה כלכך מצחיקXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Yu vi

New member
התירגום לשמות של השירים קורעעעXDDD../images/Emo85.gif

ילדה כוכב
להחזיקך XDDDDDDDDDDDD יוחנה הקטנה זה ענקקק XDDDDDDDDDDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונהD: ציטוטים מצחיקיםXD

שיר השבוע של מקפליי: Dont Know Why Mr. Brightside שיר השבוע לא של מקפליי: הפסקול של הייסקול מיוזיקל D: הדיסקים צ'אק ואנדרקלאס הירו של סאם41 להקת / אלבום השבוע: מק D:/סתכלו למעלה עצלניות XD קליפ השבוע: First Dte-Blink182 תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ארתוווווווור D: כפרעליו
/טעות בכיוון. פאאאק סרט מפחיד :O משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן-חזרנו לבצפר ;[ שימח-חזרנו לבצפר D: עיצב-לא היה. P: ציטוט השבוע: ~ישלי ילד חדש בכיתה, וקוראים לו איציק~ המורה-קח איציק תחלק את הדפים האלה אני-חהחהחה איציק עובד זר -------------------------- ~המורה קורא שמות~ המורה-יובל.. רגע זה Yuval או Yovel? כל הכיתה-ברור שYuvalחחחחחחחחחחחחחח למי קוראים יובל? המורה-אל תדאג.. זה מניסיון.. ~ממשיך לקרוא~ סתיו.. אני-זה Stev. *אחרי 3 שניות של צחוקים* סתם סתם XDDD ---------------------------------------------- איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש? לאיודעת מה איתכן, אבל אני נהניתי
איפה תחוגו את ראש השנה? :) אצל אבא במלון D: מתנגן בראש / פלייליסט: Youve Got A Friend תמונת השבוע:
ישלי חיבה לתמונה הזאת

Lex 1

New member
אעאעא אני חולה על התמונה הזאת! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מתי הוא כבר יעשה לי ילדים?!?! ו... אריאל אני חולה עלייך.
.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכפרות עלייך../images/Emo23.gif

Yu vi

New member
הוו גמלי יש חיבה לתמונה הזאת../images/Emo99.gif^^../images/Emo85.gif

והציטוטים שלך עדיין רוצחים אותי XDDDDDDDDDDD

sweet shir

New member
חיחי אתמול הייתי בספגטים והיה יוב גוט אה

פרינדXD בגרסא המקורית אבל.... חחחח חחחחחח ואחרי זה התחיל להיות שיר ואני כזה לחברה שלי: "זה קווין?" היא: "מאיפה לי?" אני: "לודעת זה נשמע כמו הקול של פרדי מרקיורי... אויי זה מאמה מיה!" ואז כל החברות שלי מתווכחות איתי ואני שנה מנסה להסביר להן שלא של אבבא... חחחחחחחח ואז הם התחילו לשיר בשיר מאמה מיה והן האמינו לי. חברות מוגבלותXDDDD כפרות על טום בתמונה3>

sweet shir

New member
אויש גיליתי שלשיר קוראים Bohemian raphsody...

^^" לונורא חחחחחחחחחחח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif"עיגולים שחורים במקום עיניים,

רואים עלייך שלא נרדמת, אל תרגישי מיוחדת את לא הראשונה ש.. שיכורה..".
חפירה!
שיר השבוע של מקפליי:
לא שמעתי בכלל. תסכלו אותי.
.
שיר השבוע לא של מקפליי:
אביב גפן - זה רק הלב שכואב לך ~חרישה~ אביב גפן - עכשיו מעונן אביב גפן - בוכה על הקבר אביב גפן - המכתב אביב גפן - עונות אביב גפן - לבכות לך אביב גפן - השיר שלנו אביב גפן - לילות לבנים אביב גפן - מלאך אביב גפן - מיליארד טועים אביב גפן - סוף העולם
Blink 182 - Feeling This The Rolling Stones - Angie Plain White T's - Hey There Delilah דניאל סלומון - עדיף Proffesors Of Funk - Baby Got Back [XDDD[
להקת / אלבום השבוע:
דפנטלי האלבומים של אביב.
קליפ השבוע:
מה שהיה במקווידיאו..
הווידיאו ש'מה קשור?' עשו עם הגיימבויז בתוכנית סיום עונה שלהם טחחח XD
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
הטופ מודל הבאה 6. ורוניקה מארס [היה פרק מעולה!]. שנות ה-70 (2). / אמריקן דרימז [סרט כ"כ טיפשי]. משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:
: ואני שוב חוזרת על עצמי - טונות שיעורים בפסיכו'. השיער הקצר והמכוער שלי לא מסתדר. פאקינג בצפר. אני חולה ומשתעלת כמו זקנה שעישנה 945789 חפיסות סגריות בחייה.
: קניתי שרוכי כוכבים לאולסטאריי הסגולות. הצלחתי לסדר את המצלמה שלי [עד הפעם הבאה שהיא תחליט להפסיק לתפקד
].
: אין לי זמן לישון.
ציטוט השבוע:
היינו בשיעור וערבית ויש כלל שנקרא "כלל החמור" [XD] בגזרת ל"ו-ל"י, ויש סיומות שזה 'אִיוֹ' [כמו שחמור עושה אם לא הבנתם..] ו-'אוּוָ' ידיד שלי: "המורה אני לא מבין, איזה חמור בדיוק אומר 'אוּוָ'?" מישהי עונה לו: "חמור פצוע". ><" באחת מהשאלות בפסיכו' הייתה דמות מפינוקיו שאומרת: "שמשון הוא שועל" XDDD נקרענו על זה.
איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?
במילה אחת >> איכס. אני שונאת את המקום הזה וזה מוציא לי את כל החשק לחיות.
איפה תחוגו את ראש השנה? :)
מממ ככל הנראה אצל דוד שלי.
מתנגן בראש / פלייליסט:
אביב גפן - לאן את הולכת / אביב גפן - זה רק הלב שכואב לך. *|תמונת השבוע:
פעעעע אני עדיין חיה בווליום מלפני שבוע, תמצאו אותי בין כל הירוק הזה ששם בשיא שמנותי! עם גופיית הפאוורפאף גירלז ><" (מעניין כמה זמן יקח עד שאני אתחרט..) [שימו לב לתקרת סדיני הסלקום שהכנו ><]
סופ"ש נעים אווריבדי!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהציטוט קרע אותיXD

ו.. אממ. אני לאהוב אותך

חוק הפרה והחמור XDD

איי לייק ביג באטס אנד איי קאן נוט ליי! יו אות'ר ברודרס קנט דיניי1 באט וון א גירל ווקס אין, וית' אן איטי ביטי וויסט, אנד א ראונד תי'נג אין יור פייס יו גט - ספראנג! XDD וואנה פול אוףף [סטופ], קאז יו נוטיסד ד'את באט ווס טאפד, איבן ווית' ד'ה גינ'ס שיס וורינג, איימ הוקד אנד איי קאנט סטופ סטרינג אוו בייבי XDD אני שומעת את זה יותר מידי.

Lex 1

New member
XDD ויש גם את כללי הכאב: איה, אוו וכו'.. ><"

חחחח זה השיר של כל החבורת חברים שלנו.. ><" אין יציאה שלא כוללת אותו, שיר טיפשי במיוחד וחרוש ברמות

למדנו את זה כבר בשנה שעברה XDD בתחילת י'!

אנחנו המצאנו לחן ל- כאתי, כאתיבה, כאתיבונה כאתיבת XD

Lex 1

New member
טחחחחח זה ממש לא זה! נראה לך שאנחנו שם?

גזרת ל"י-ל"ו, זה דפנטלי רחוק משם, אנחנו אומנם קבוצה דפוקה אבל לא עד כדי כך >< קיצר >> המורה הטיפשה שלנו נראה לי ממציאה שמות עזבי.

למעלה