../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif"עיגולים שחורים במקום עיניים,
רואים עלייך שלא נרדמת, אל תרגישי מיוחדת את לא הראשונה ש.. שיכורה..".
חפירה!
שיר השבוע של מקפליי:
לא שמעתי בכלל. תסכלו אותי.
.
שיר השבוע לא של מקפליי:
אביב גפן - זה רק הלב שכואב לך ~חרישה~ אביב גפן - עכשיו מעונן אביב גפן - בוכה על הקבר אביב גפן - המכתב אביב גפן - עונות אביב גפן - לבכות לך אביב גפן - השיר שלנו אביב גפן - לילות לבנים אביב גפן - מלאך אביב גפן - מיליארד טועים אביב גפן - סוף העולם
Blink 182 - Feeling This The Rolling Stones - Angie Plain White T's - Hey There Delilah דניאל סלומון - עדיף Proffesors Of Funk - Baby Got Back [XDDD[
להקת / אלבום השבוע:
דפנטלי האלבומים של אביב.
קליפ השבוע:
מה שהיה במקווידיאו..
הווידיאו ש'מה קשור?' עשו עם הגיימבויז בתוכנית סיום עונה שלהם טחחח XD
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
הטופ מודל הבאה 6. ורוניקה מארס [היה פרק מעולה!]. שנות ה-70 (2). / אמריקן דרימז [סרט כ"כ טיפשי].
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:
: ואני שוב חוזרת על עצמי - טונות שיעורים בפסיכו'. השיער הקצר והמכוער שלי לא מסתדר. פאקינג בצפר. אני חולה ומשתעלת כמו זקנה שעישנה 945789 חפיסות סגריות בחייה.
: קניתי שרוכי כוכבים לאולסטאריי הסגולות. הצלחתי לסדר את המצלמה שלי [עד הפעם הבאה שהיא תחליט להפסיק לתפקד
].
: אין לי זמן לישון.
ציטוט השבוע:
היינו בשיעור וערבית ויש כלל שנקרא "כלל החמור" [XD] בגזרת ל"ו-ל"י, ויש סיומות שזה 'אִיוֹ' [כמו שחמור עושה אם לא הבנתם..] ו-'אוּוָ' ידיד שלי: "המורה אני לא מבין, איזה חמור בדיוק אומר 'אוּוָ'?" מישהי עונה לו: "חמור פצוע". ><" באחת מהשאלות בפסיכו' הייתה דמות מפינוקיו שאומרת: "שמשון הוא שועל" XDDD נקרענו על זה.
איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?
במילה אחת >> איכס. אני שונאת את המקום הזה וזה מוציא לי את כל החשק לחיות.
איפה תחוגו את ראש השנה?
מממ ככל הנראה אצל דוד שלי.
מתנגן בראש / פלייליסט:
אביב גפן - לאן את הולכת / אביב גפן - זה רק הלב שכואב לך.
*|תמונת השבוע:
פעעעע אני עדיין חיה בווליום מלפני שבוע, תמצאו אותי בין כל הירוק הזה ששם בשיא שמנותי! עם גופיית הפאוורפאף גירלז ><" (מעניין כמה זמן יקח עד שאני אתחרט..) [שימו לב לתקרת סדיני הסלקום שהכנו ><]
סופ"ש נעים אווריבדי!