McWeekנד ^________^

McSon of Busted

New member
רק אנחנו ממש בדיליי עם החומר?../images/Emo12.gif

lame.

Lex 1

New member
דיליי? אנחנו רק עכשיו התחלנו ללמוד.

ואנחנו קבוצת הערבית הכי טיפשה בארץ נראה לי. אוי!
תגידי, יש מצב שהיית שנה שעברה בגדנ"ע [?]..??

Sivan McFLY

New member
כבר עבר שבוע??../images/Emo12.gif אוקי זה היה מהר../images/Emo6.gif

והנה עבר לו השבוע הכי קשה והכי קל של בצפר...טיהיייי איזה כיף שביתה.. ישנתיייייי יופידידידווווווווו
שיר השבוע של מקפליי: Rockin Robin Nothing Too Close For Comort Pinball Wizard Ultraviolet Diarrhea
שיר השבוע לא של מקפליי: Avril Lavigne- When Youre Gone [כרגיל] Paramore- Misery Buisness 30STM: The Kill-acoustic version [תודות לאורצ'ה שהשמיעה ומיכרה אותי
]
להקת / אלבום השבוע: מקפליוש,פרמורה/וונדרלנד!
קליפ השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=ENeFNeS9ffA
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: מלך האריות!!!1 אני רואה בלופיםםםםםם... גם הדיוידי של וונדי!!!
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: אינלי כוח לכתוב אבל... עיצבן-דההה חזרנו לבצפרררר >< שימח- התחתנתי עם בוטבוטית!! עם הסקסית שילי ועכשיו היא רק שיליי!!!! עיצב- עיצב... נו דני-רייצ'-דאג... מה אני יעשה קשה לי איתם
ציטוט השבוע: אוקי.. הנה כמה:
אז השיחות שלי ושל מיקי נהיו מאוד מעניינות בזמן האחרון.. בייחוד ההתחלות שלהם.. אננחו לא אומרת 'היי' זה הולך ככה: אני- את! מיקי- לאלא.. את!!!! אני- לאלאלאלאאאאא ~את~!!!!! מיקי- טטחחחח.... א-ת!!!! ואז זה ממשיך וממשיך.. עד שמיקי הבוגרת משתינו אומרת- "טוב בואי נפסיק כי זה בחיים לא יגמר" XDDDD
והנה עוד שיחה: מיקי- "HEY HEY YOU YOU" אני- "I DONT LIKE UR HUSBAND" [דההה.. דני.. טחחח... דני] מיקי- "XDDDDDDDDDDDDDDDD" אני- "I DO.. COZ HE'S CHEATING ON YOU WITH ME!" מיקי- "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" בסוף הגענו להחלטה שנעשה שלישיה.. אז התחלתי לקרוא לה שליש.. לונורא.. מיקי היתה את השיחה המלוכלכת שלנו זוכרת?? לא שמתי.. השארתי לך.. XDDD
ו... הצעתי..נישואים...לבוטבוט!!!! האהאאאאאאא!! אז הנה הציטוט [לא ארוך במיוחד]: אני- :חצילית... סקסית שלי... האם...תינשאי לי?
" בוטבוט- "כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן:]]]" אני- יאייייייייייייייייייייייייייי" [שמתי 1000000 סמיילים שמחים במסן] בוטבוט- "אני שונאת את הבית ספר המפגר הזה שלי..תתמייני לך,בית ספר שלם רק עם בנות...כול היום בנות..מורות דוסיות,ושיעורי רב מתוגברים-בא לי למות.." [טיהיייי איך עברנו נושא.. מה לא התרגשת מזה???] אני- "בואי תחתני איתי.. נעבור ללונדון.. ונגור בשלישיה עם דני.. אהה שכחתי זה כבר עם מיקי..><" XDDDDDD יש עוד המשך אבל אינלי כוח לשים
ואחת קורעע עם טולולולו [המלאכית בלבן]- אני- "טל! מה ניש??" טל- "הכל טוב, מ'מצב? שנים לא שמעתי ממך, איך החיים?הבעל, האישה, הכלב? שני הילדים?" אני- "דני בסדר.. אדם וצ'לסי מחזיקים מעמד.. ודאג.. שמן" אני- "מה איתך??" טל- "אני בסדר... קצת צפוף במיטה עם הארי, הארי ג'וניור, הארייט והנרי" XDDDDDDDD
ומשו קטן ואחרון [בשבילך נוקנוק]: "his eyes reflected with madness" שמי שקראה את פרק 10 יודעת מזה =)
איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש? עבר חרא
כמה אפשר להגיד את זה??
איפה תחוגו את ראש השנה? טחחחחחחח מאיפה לי?! בטח בבית במיטה
מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע: She falls asleep-part 2
תמונת השבוע: --> החתימה מהעיצוב לפיקי =]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDD איזה ציטוטים

../images/Emo54.gif../images/Emo6.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אוקי. אני אהבתי את המשפט הזה. הוא כלכך... דני. מה, לא?

butbut

New member
XDD גאשש אני נשואה לבעלשתי הכי סקסית בעולם!!

^^

Sivan McFLY

New member
מיק מיקקקקקקקק ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

אותך =]

O0NoNi0O

New member
נממנ אין לי ת'מסן שלך

אז אמ..תוסיפי אותי [[email protected]] ואם את יכולה תשלחי לי את הפאנפיק שלך:) תנקס, והוא נשמע לי ממש יפהD:

ShellyJones

New member
מקוויקנד(=

שיר השבוע של מקפליי: אממ... AAY , ו Heart never lies שיר השבוע לא של מקפליי: אממ...leather girl -אין לי מושג מי^^ להקת / אלבום השבוע: מקפליי(= טוקיו הוטל, לינקין פארק ואממ... within tempation קליפ השבוע: פרסומת לקוקה קולה בכיכוב באסטד (הורדתי בטעות^^) והופעה של לינקין פארק(= תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: מים אפלים! (סרט כ"כ כ"כ כ"כ מרגש!) משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: שימח- הולכים ב22:00 ל1408 (סרט אימה!), אימא שלי מסכימה לי ללכת להופעה של TH! עיצבן- תחיל בצפר=/... יום שני בוחן=( ציטוט השבוע: חסרת ציטוטים... למרות שהיו^^ איך עבר השבוע הראשון בבית הספר? פסדר... ביה"ס זה ביה"ס... איפה תחוגו את ראש השנה? נראה לי שאצל סבתה שלי(= מתנגן בראש / פלייליסט: leather girl תמונת השבוע: (=

JuSt My LuCk

New member
ואווווו השבוע עבר מהר ../images/Emo3.gif יש לי ציטוטים!!../images/Emo6.gif

שיר השבוע של מקפליי: I'LL BE OK ,TCFC שיר השבוע לא של מקפליי: BRITHING ,PRETENDERS,LEARN TO FLY,ושירים ששמעתי בMTV2 ואני לא יודעת איך קוראים להם להקת / אלבום השבוע: מקפליי,FOO FIGHTERS קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=zdX-RX5IHAU תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סקינס,נמלטים והטופ מודל משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן= אמממ פקצות מפגרות, שימח=בית ספר
כן כן בית ספר!!! כי יש לי כיתה מגניבה ותקשורת ותאטרון זאתי מגמה ענקית !!! וסוף סוף הצלחתי לסדר את הרמקולים שלי
(השתקתי אותם בטעות וכל השבוע שברתי את הראש איך לסדר אותם) , עיצב= אתמול עבדתי על חברה שלי שפגשתי את דני (אמרתי לה שהוא חבר ממש טוב של דוד שלי ורק עכשיו גיליתי את זה ופגשתי אותו ובלה בלה בלה) ומה שעיצב זה שזה לא נכוןןןןןןןן
ציטוט השבוע:"Yo TamBien Pise Kaka!!!!" =אוקי אז חברה שלי חזרה מארגנטינה והיא סיפרה לי שהיא דרכה שמה על חרא ואז בן דוד שלה(שהוא בן 6 ככה) רץ אליה ואומר לה "Yo TamBien Pise Kaka" (גם אני דרכתי על חרא) אז מעכשיו אני כל הזמן אומרת את זה בבית ספר XDD זה מוזר אני יודעת
. בהופעה של הראל סקעת כשהוא יורד על ברך אחת ליד הגיטריסט=אני וידיד שלי : אני="תראה עכשיו הוא מציע לו נישואים!!!!" ידיד שלי : "כן ועכשיו הוא מתחיל עם השומר!!!" (כי באמצע ההופעה הוא העלה שומר שישיר אני: "הוא הפילגש שלו!!!" חח עזבו זה היה כל כך מצחיק אתמול
איך עבר השבוע הראשון בבית הספר?ואם אתן לא בבית ספר, איך היה סתם השבוע הראשון אחרי החופש? היה כל כך כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
חוץ מיום שני אני לא אהבתי את היום הזה,הרגשתי מזה לא טוב
איפה תחוגו את ראש השנה? :) סבא וסבתא
מתנגן בראש / פלייליסט: foo fighters-pritenders תמונת השבוע: אני וידיד שלי אתמול

למעלה