No soup for you מאי 2023 – סיכום חודש 🎞️🤦‍♂️🏜️🐙💂‍♀️🔥🧺🍇✈️

טוני החתול

Well-known member
מנהל
🐰 סיפור החודש: טום ומאיה הלכו ביער החשוך, עד אשר לפתע טום נפל על ברך אחד. מאיה מאוד שמחה והתחילה לצעוק כן! כן! כן!
טום הסתכל עליה מבולבל. הוא הוציא את האבן שהציקה לו בנעל וראה את האכזבה על פניה של מאיה.
כל הדרך הביתה הזוג הלך בשתיקה.
ניתן להבין שמפה היחסים בין השניים הדרדרו, עד אשר מאיה לבסוף עזבה את הבית.
כעבור שנים רבות הזוג נפגש ביער, הפעם באור יום. מאיה סיפרה לטום על החיים המאושרים שלה, על 3 ילדיה ועל הזוגיות הפורחת שלה.
טום היה עצוב ומתוסכל. מאיה ריחמה עליו והתחילה לספר על החלקים הלא כל כך יפים בגידול ילדים ובבעיות שיש לה בזוגיות.
טום עדיין היה נראה מתוסכל. מאיה הבינה שטום קלט מה הוא הפסיד לפני הרבה שנים. היא התחילה לחשוב אולי גם היא עשתה טעות, אולי היא היתה צריכה להשאר איתו למרות שהיא ידע שזה אומר לוותר על הילדים שלה.
ואז טום שוב ירד על ברך אחד. מאיה כבר דמיינה את משפט הגירשים שלה והתחילה לחשוב כיצד היא תספר על כך לילדים.
טום הוציא את האבן מהנעל, היה לו סוף סוף הקלה, אמר למאיה שיהיו לה חיים טובים ושהוא חייב ללכת.
:D סיפור מעולה
🐗 איזה שתי דמויות הייתם מחליפים בין השחקנים שלהן (אפשר מאותה סדרה, או מסדרות שונות)?
לזלי נופ וג'ייק פרלטה
כלומר שאנדי סמברג ישחק את לזלי נופ ואיימי פולר תשחק את ג'ייק פרלטה השוטרת (קיצור לג'קלין).
זה דווקא יכול לעבוד.
ולהשאיר את מערכות היחסים שלהם כמו שהם פשוט שהן יהיו חד-מיניות.
גם יהיה צריך שאיימי פולר תתארח במחלקת גנים ונוף בתור פארק ריינג'ר (או מה שזה לא נקרא) שמדברת נורא חזק.

טוני החתול

Well-known member
מנהל

בתוספת שרה מישל גלר :-): רציתי להוסיף עוד אבל פחדתי להוסיף תמונות מעונות מתקדמות, אז נסתפק בזה.
איזו תמונה יפה
הספר הזה בעצם לא נראה שוב מאז הפרק הראשון של באפי.
אבל אז הוא מופיע פתאום בעונה העשירית שהייתה בקומיקס. ופתאום יש לו תפקיד משמעותי.

התחברת במסיבה עם אנשים?
אני פעם התחברתי עם שני אנשים
היה שווה
שלוש
🤦‍♂️

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|מזיע| למה עשיתי שאלון כזה קשה?
אני תמיד מרגיש ככה
🐹 דיוויד אהוב, חוץ מדיוויד טננט: דיוויד פישר, עמוק באדמה + דיוויד רוז, שיט'ס קריק
דייויד פישר היה גם שמוק מעצבן הרבה פעמים
בעצם גם דייויד רוז.
אם כי בדרכים מאוד שונות לרוב.
🐰 סרטי החודש: זוטרופוליס
אפילו שלדעתי זה סרט של החודש הקודם
🐰 ספרי החודש: Children of Memory + פרסי ג'קסון (ספר I)
תשוויצי שאת קראת ספרים ואני לא.
🐰 שירי החודש:
זה ממש יפה.
הייתי צריך באמת להקשיב לקצת כבש ה16 לכבוד יונתן גפן.
🐰 סיפור החודש: בפעם הראשונה מזה לא-נעים-להודות-כמה-שנים, התגברתי על פוביה מאוד קשה שהיתה לי, והצלחתי לעשות משהו שעבור רוב האנשים הוא פשוט, אבל בשבילי הוא בגדר פחד מוות ממש: בדיקת דם.
קראתי קצת מהמשך הדיון על זה. אני לחלוטין יכול להבין למה זה יותר מפחיד מזריקת חיסון.
זריקה של חיסון פשוט תוקעים בלי ממש לכוון. לעומת זאת בשביל בדיקת דם צריך למצוא את הוריד. ואם מי שעושה את זה לא טוב אז זה כואב נורא והוא יכול לפספס ואז צריך לנסות שוב. הייתה איזו תקופה כשהייתי ילד שהיו עושים לי הרבה בדיקות דם ואני זוכר פעם אחת שפיספסו כמה פעמים וזה היה סיוט. אבל למדתי להתרגל לזה. ועדיין למרות שאין לי בעיה עם זה וגם לא עם לתרום דם, ברגע שמכניסים את המחט תמיד אני במתח.
🐰 סיבה למסיבה: שעדיין היה נעים רוב הזמן באפריל מבחינת מזג האוויר.
זאת סיבה למסיבה עדיין היום כי נעים. אבל מחרתיים כבר יהיה שרב כנראה.
🐗 האם אתם מנסים לשמור על המשקל שלכם או להרזות או להשמין? ומה אתם עושים למען מטרה זו? אני אשמח להוריד קצת. התחלתי עכשיו דיאטה שמותר לאכול בעקרון מה שרוצים, אבל רק 8 שעות ביום, ואז 16 שעות צום. שיהיה לי בהצלחה (כן, בטח).
אה כן, בתקופת הקורונה עשיתי צום לסירוגין ודי הצלחתי.
אבל איכשהו זה לא הסתדר לי כשחזרתי לעבוד באופן רגיל ולא הצלחתי לשחזר את זה אף פעם.
🐗 על מה אתם חושבים במקלחת? 1. שרה בראש שירים, בעיקר מהמילטון ומחזות זמר אחרים. 2. איזה אפליקציה אני יכולה לעשות בשביל להרוויח כסף ו/או לעשות טוב לעולם. 3. האם יום אחד אני אהיה מספיק חרוצה בשביל ממש לעשות אפליקציה עד הסוף.
אולי אפליקציה שמאפשרת לך לתכנת אפליקציות בזמן המקלחת.
🐗 במניות של מה הייתם משקיעים עכשיו אם הייתם חייבים? (הכוונה לאו דווקא שם של חברה ספציפית, אלא מוצר או תחום)
נראה לי באיזה חברה שעושה AI בתחום הרפואה.
המממממ...
איך AI בתחום הרפואה?
אולי AI שחושב על פתרונות ניתוחיים אפשריים (תמיד ברופא הטוב לוקח להם הרבה זמן לחשוב על שיטות חדשות, או למצוא שיטות שאחרים ניסו)
🐗 איזה סוגי סיוטים חוזרים יש לכם? או מוטיבים חוזרים בחלומות בכללי?
1. פסיכופאט מנסה לתפוס ולרצוח אותי. 2. באתי למבחן ואין לי מושג מכלום. 3. נחשים. 4. סיוט "חברתי": כולם כועסים עלי או מחרימים אותי או מאשימים אותי במשהו שלא עשיתי. 5. מפטרים אותי.
אוי, זאת פשוט רשימה ארוכה מידי.
על בדיקות דם גם היו לך סיוטים?
🐗 כידוע לכל, אנחנו חיים בסימולציה, וכשמתים בסימולציה אז מתעוררים ממנה במציאות האמיתית. מה לדעתכם מגלים כשמתעוררים? אין לי מושג! מה זה השאלות המוזרות האלו?! |פטיש|
אולי מגלים שהמציאות האמיתית היא באנימציה ולא בלייב אקשן.
חחחחחח זה יהיה מאוד מוזר
אני אהבתי את השאלה הזאת.
🐗 מתי ואיך הפתעתם את עצמכם? כשהעזתי לבקש משהו מהמנהל בחברה שעבדתי בה (הטבת תנאים מסויימת).
את יכולה לפרט? (זה אולי יעזור לנו לעשות גם משהו דומה)
(לא לדילן, לה כבר אין בעיה לבקש מהבוסים לממן לה חופשות)
🐗 איזה מים אתם שותים? אצל ההורים - מקנקן בריטה. אצלי: מהברז אבל מורתחים.
למה את לא קונה קנקן בריטה? זה לא פשוט יותר מלהרתיח?
🐗 הייתם מוכנים לחיות חודש בטבע לבד? נגיד ביער? נגיד שאתם צריכים לעמוד במשימה כזאת, איך הייתם מתארגנים לזה (מותר להביא איתכם דברים רגילים שמקובל בקמפינג. לא יהיה לכם שם טלפון ואינטרנט)?
כמובן שלא כי אני פחדנית וכי אני צריכה שירותים ומקלחת ומפחדת מעקרבים ונחשים וכל זה. אבל בתיאוריה:
עם אוהל כזה שנסגר היטב והרמטי! הרבה קופסאות שימורים וחטיפים כמו במבה, ביסלי, טורטית וכו' שלא צריכים מקרר. גזיה קטנה לקפה שחור בבוקר. המון המון מגבונים לחים ל"מקלחת". המון בקבוקי מים מינרלים. ונייר טואלט. ו-10 ספרים. שק שינה מפנק וחם. ופנס כמובן והרבה בטריות.
צריך פנס באמת.
🐗 איזה שתי דמויות הייתם מחליפים בין השחקנים שלהן (אפשר מאותה סדרה, או מסדרות שונות)? שאלה קשה מאוד. לא יודעת למה שאלתי אותה כי אין לי תשובה.
שאלה מאוד קשה באמת. אני גאה בך על זה.
🐗 מה אתם רוצים להיות יותר? חכמה, מוסרית, עשירה :p
אוי, לא חשבתי על להיות עשיר. אני רוצה לשנות את התשובה שלי.
🦝 תמונות, סרטונים, קיטורים או כל דבר אחר שתרצו לשתף עם הפורום?

צפה בקובץ המצורף 75189
חחחח
זה ממש נכון וחכם
צפיתי בזה אתמול וצפיתי בזה עכשיו שוב.
זה פשוט מעולה.
אני מאוד אוהב את הרעיון שהחיים הם אוסף של ערימות רנדומליות של ניירות שאנחנו צריכים למיין.
גם לי יש כל כך הרבה. מגירות שלמות שמלאות בהן.
ובחלק מהן יש כרטיסי ברכה שקיבלתי בעבר

It's Always Sunny

Well-known member
🐹 גיל שהייתם רוצים לחזור אליו, לבלות בו שבוע, ואז לחזור לגילכם האמיתי: הגיל שלי היום פחות שבוע, ככה עד שנגמר שבוע הניסיון אני מגיעה לגיל שחזרתי אחורה שבוע וכך בלופ
יפה, עלית פה על משהו.

🐹 דיוויד אהוב, חוץ מדיוויד טננט: דייוויד ג'ון מקדונלד
* וזה לא באמת נחשב רמאות כי ככה
:-D:-D

🐰 שירי החודש:
קלי קלרקסון :-] יש עוד שירים שלה שאת אוהבת?

🐰 סיפור החודש: טום ומאיה הלכו ביער החשוך, עד אשר לפתע טום נפל על ברך אחד. מאיה מאוד שמחה והתחילה לצעוק כן! כן! כן!
טום הסתכל עליה מבולבל. הוא הוציא את האבן שהציקה לו בנעל וראה את האכזבה על פניה של מאיה.
כעבור שנים רבות הזוג נפגש ביער, הפעם באור יום. מאיה סיפרה לטום על החיים המאושרים שלה, על 3 ילדיה ועל הזוגיות הפורחת שלה.
טום היה עצוב ומתוסכל. מאיה ריחמה עליו והתחילה לספר על החלקים הלא כל כך יפים בגידול ילדים ובבעיות שיש לה בזוגיות.
טום עדיין היה נראה מתוסכל. מאיה הבינה שטום קלט מה הוא הפסיד לפני הרבה שנים. היא התחילה לחשוב אולי גם היא עשתה טעות, אולי היא היתה צריכה להשאר איתו למרות שהיא ידע שזה אומר לוותר על הילדים שלה.
ואז טום שוב ירד על ברך אחד. מאיה כבר דמיינה את משפט הגירשים שלה והתחילה לחשוב כיצד היא תספר על כך לילדים.
טום הוציא את האבן מהנעל, היה לו סוף סוף הקלה, אמר למאיה שיהיו לה חיים טובים ושהוא חייב ללכת.
מאיה נשארה לבדה ביער מתוסכלת
:-D:-D:-D

🐗 כידוע לכל, אנחנו חיים בסימולציה, וכשמתים בסימולציה אז מתעוררים ממנה במציאות האמיתית. מה לדעתכם מגלים כשמתעוררים?
שזה לא באמת היה סימולציה והחיים שלנו באמת כאלו גרועים
יאפ :-/

🐗 הייתם מוכנים לחיות חודש בטבע לבד? נגיד ביער? נגיד שאתם צריכים לעמוד במשימה כזאת, איך הייתם מתארגנים לזה (מותר להביא איתכם דברים רגילים שמקובל בקמפינג. לא יהיה לכם שם טלפון ואינטרנט)?
למה לי? מה איבדתי בטבע?
חחחח, נראה לי שזו התשובה האהובה עליי.

🐗 איזה שתי דמויות הייתם מחליפים בין השחקנים שלהן (אפשר מאותה סדרה, או מסדרות שונות)?
לזלי נופ וג'ייק פרלטה
כלומר שאנדי סמברג ישחק את לזלי נופ ואיימי פולר תשחק את ג'ייק פרלטה השוטרת (קיצור לג'קלין).
זה דווקא יכול לעבוד.
ולהשאיר את מערכות היחסים שלהם כמו שהם פשוט שהן יהיו חד-מיניות.
גם יהיה צריך שאיימי פולר תתארח במחלקת גנים ונוף בתור פארק ריינג'ר (או מה שזה לא נקרא) שמדברת נורא חזק.
אני אוהבת את הרעיון הזה.
לפעמים מוזר לי לחשוב שמחלקת גנים וברוקלין 99 שודרו במקביל.

Lion_Heart

Well-known member
🐹 שם: אור |4U|
🐹 גיל שהייתם רוצים לחזור אליו, לבלות בו שבוע, ואז לחזור לגילכם האמיתי: הדבר הראשון שעלה לי היה גיל תיכון ואז חשבתי שלא הייתי רוצה את זה, אז נראה שאולי התקופה של לפני הגיוס לצבא כי אז קמתי בבוקר והרגשתי ממש טוב עם עצמי.
🐹 דיוויד אהוב, חוץ מדיוויד טננט: 8-* סתם לא, מיד עלה לי דיוויד אחר; דיוויד בוריאנז :-):

🐰 קראש החודש: יש לי התלבטות לגבי זה, אני אצטרך לחזור אליכם לגבי זה :-D
זה בסדר,אני אחכה :-D
🐰 מאכל מתוק החודש: שוקולד והרבה ממנו :-D|בוקס|
לגמרי מסכים
🐰 שירי החודש: אחד שהקשבתי לו: Breathe (2AM) של אנה נאליק ויש לי סיפור עליו להמשך השאלון ויש עוד שיר שאני חייבת לצרף למרות שלא הקשבתי לו, נזכרתי בו אתמול: It Must Have Been Love

אני מת על רוקסט באופן כללי!
🐰 סיפור החודש: התחלתי לראות את ג'ואי, לפני שאתם שופטים תקשיבו עד הסוף :-D חיפשתי משהו קצר וקליל והחלטתי לראות את הסדרה הזו, באתי אליה בלי ציפיות בכלל ומאוד נהניתי ממנה. ג'ניפר קולידג' משחקת את הסוכנת של ג'ואי והדמות שלה הרסה אותי מצחוק.
🐰 ציטוט החודש: בדיחות קרש של האחייניות שלי- "למה דג לא יכול להיות עורך דין? כי הוא לא יכול לטבוע." "למה עורך דין לא יודע לשחות? כי הוא כל הזמן תובע." "הבננה ואני לא ביחסים טובים. אני בשלי והיא בשלה.":-D
:-D
🐰 סיבה למסיבה: אני רואה ה-100, אני נהנית מזה.
PARTY TIME
🐗 האם אתם מנסים לשמור על המשקל שלכם או להרזות או להשמין? ומה אתם עושים למען מטרה זו? לשמור על המשקל אני מניחה? לא סגורה על זה. לפני כמעט שנה היה לי שינוי גדול בחיים וזה גרם לי לרדת במשקל היה שם שילוב בין הליכות לחוסר תיאבון. אני לא עושה משהו מיוחד.
🐗 אם הייתם עובדים בתעשיית הטלויזיה, באיזה מקצוע הכי הייתם רוצים להיות (במאית, שחקנית, מלבישה, תאורנית...)? הייתי במגמת תיאטרון בתיכון ועבדתי על התפאורה בהצגה של י"ב (כברירת מחדל :-D), זו לא הייתה חוויה גרועה, היה מאוד נחמד אבל לא הייתי חוזרת על החוויה של להירשם למגמה הזו. אז לא הייתי רוצה להיות קשורה לתעשיית הטלוויזיה בשום צורה, מעדיפה רק לצפות בטלוויזיה :-):
נשמע מענין
🐗 איזה סוגי סיוטים חוזרים יש לכם? או מוטיבים חוזרים בחלומות בכללי? יש לי מוטיב חוזר, זה לגבי פוביות שיש לי אבל זה מביך אותי לדבר עליהן.
מוכר
🐗 מה אתם רוצים להיות יותר? יצירתית.
|כן|

It's Always Sunny

Well-known member
נעשתי דוד בגיל 9 והתחלתי לשמור על האחיינית.
בעצם עוד לפני זה הייתי לוקח את הבת של שותפה של אמא שלי לגן.
אבל אני מתכוון יותר למחויביות של חברים ובית ספר.
הבנתי.
החברים דרשו הרבה אנרגיה?
(הייתי שואלת לגבי בית הספר אבל אני מניחה שהתשובה היא כן)

יש כרגע 162 פרקים לסדרה
אה, אוקיי. התרגלת לצפות בסדרות קצרות?

אוי כן.
וזה בטח יהיה כמו עם החיסונים. שבכל העולם הימין נגד, אבל בארץ איכשהו דווקא השמאל נגד.
:-D :-D :-D

זאת לחלוטין תקופה טובה. כלומר לא לפני הגיוס, אלא כל תקופה שבה מתעוררים עם הרגשה טובה.
למה הרגשת טוב בתקופה הזאת?
את התנדבת לצבא? מה עשית?
(אם בא לך לענות כמובן)
הרגשתי טוב כי יכולתי לקום מאוחר כל יום (לא 7-8 אלא בצהריים) הלכתי לישון לפנות בוקר אבל זה בעיקר היה כי לא באמת היה עליי לחץ או תחושת מחוייבות. אני פחות או יותר עושה את אותם דברים היום, אומנם לא קמה והולכת לישון כל כך מאוחר אבל אני מניחה שההבדל הוא בתפיסת העולם שלי.
התנדבתי לצבא, הייתי פקידה. הצבא פיתח אותי בהרבה דברים ונתן לי הרבה יכולות. הבעיה הייתה שלקחתי את העבודה שלי ביותר מדי רצינות ובמקביל התפרצה אצלי החרדה (חברתית ובאופן כללי) זה הוביל אותי לשחיקה נפשית ופיזית, באיזשהו שלב כבר התחלתי לספור ימים עד השחרור ועשיתי את זה כל יום.

אני יודע. חסרים לי הסיכומים שלך על סרטי דיסני.
סליחה |נחמה|
(אבל יש באפי)

שיר מקסים. ועכשיו שראיתי את הקליפ בא לי לראות שוב את אישה יפה
הסרט יעמוד במבחן הזמן בשבילך?

משחקת שם גם אדריאנה מהסופרנוס.
נכון :-]

רגע, ראית הסופרנוס?
לא יצא. לא זה, הסמויה, שובר שורות, מד מן או משחקי הכס.

מעניין אותי אם אתה יכול להיות מעריץ ענק של סדרה שאתה עובד בה. כלומר האם זה לא קצת הורס את האשליה של הסדרה, זה שאתה באופן קבוע רואה את המאחורי הקלעים שלה?
תלוי אם היית מעריץ לפני או אחרי?
אני בעיקר הייתי מתבאסת להכיר את השחקנים/במאים/כותבים הלא נחמדים. זה היה הורס לי את האהבה לסדרה.

לבד את מתכוונת ממש בלי אף אחד לידך באוטו? או מחוץ לשיעור נהיגה?
לבד (טוב נו הכלב היה לידי :-D), אח שלי היה איתי בטלפון אבל חוץ מזה כן בלי אף בן אדם אחר.

זה באמת מקסים.
אבל מה, כל ההופעה היא לא שרה בכלל? כי נראה לי שכבר עדיף לקהל לקבל את הכסף חזרה, או כרטיסים לזמן אחר, לא?
שאלה נפלאה, אולי אי אפשר היה לבטל את ההופעה כי זה היה ברגע האחרון.

זה לא יפתיע אף אחד כאן אבל אני מאוד אוהב בדיחות קרש
כמו זו? :-D:-D
אני פעם התחברתי עם שני אנשים
היה שווה
שלוש
🤦‍♂️

הספר הזה בעצם לא נראה שוב מאז הפרק הראשון של באפי.
אבל אז הוא מופיע פתאום בעונה העשירית שהייתה בקומיקס. ופתאום יש לו תפקיד משמעותי.
כמה קומיקס של באפי יצא לך לקרוא?

תשוויצי שאת קראת ספרים ואני לא.
:-D :-D

Lhuna3

Well-known member
🐹 שם:joe brown, ask me again and ill knock you down
בסדר אני לא אשאל אותך שוב! (אני רק מקווה שאני אזכור מה ענית)
🐹 דיוויד אהוב, חוץ מדיוויד טננט:המלך,אדינגס
אוקיי רק תזכור שדוד המלך היה די מניאק בסיפור בת שבע ואוריה החיתי.
🐰 מאכל מתוק החודש: קרטיב לימון!
קרטיב לימון זה החיים עצמם!!!!!
:-0
🐗 האם אתם מנסים לשמור על המשקל שלכם או להרזות או להשמין? ומה אתם עושים למען מטרה זו?להשמין
כיף לך.
🐗 איזה סוגי סיוטים חוזרים יש לכם? או מוטיבים חוזרים בחלומות בכללי?על מקומות גבוהים ועל בני משפחה שמתו
:-( גם אני חולמת הרבה על בני משפחה שמתו.
🐗 כידוע לכל, אנחנו חיים בסימולציה, וכשמתים בסימולציה אז מתעוררים ממנה במציאות האמיתית. מה לדעתכם מגלים כשמתעוררים? שזה הכל בעצם היה שיעורי בית
אוי לא!
🐗 מתי ואיך הפתעתם את עצמכם?על בסיס חודשי
זה הרבה הפתעות!
🐗 איזה מים אתם שותים? מי ברז,עדיף קפואים כמה סוגים של מים יש?
לא יודעת... מינרליים, מסוננים, מי נהר :p
🐗 הייתם מוכנים לחיות חודש בטבע לבד? נגיד ביער? נגיד שאתם צריכים לעמוד במשימה כזאת, איך הייתם מתארגנים לזה (מותר להביא איתכם דברים רגילים שמקובל בקמפינג. לא יהיה לכם שם טלפון ואינטרנט)?לא, יש יותר מדי שאלות, איזה טבע? טבע שליו? טבע מסוכן? קרוב לציויליזציה? אני צריך פרטים!!
:-D טבע שליו יחסית ולא מסוכן במיוחד, לא רחוק מידי מציביליזציה, אבל פרט למקרה חירום אסור לך ליצור קשר עם אף אחד.
🐗 מה אתם רוצים להיות יותר?בריא
|כן| אמן.

Lion_Heart

Well-known member
בסדר אני לא אשאל אותך שוב! (אני רק מקווה שאני אזכור מה ענית)

אוקיי רק תזכור שדוד המלך היה די מניאק בסיפור בת שבע ואוריה החיתי.
אני היחיד שמוצא דמיון בין הסיפור הזה והסיפורים של הרקלס והמלך ארת'ור?
קרטיב לימון זה החיים עצמם!!!!!
I KNOW!!!!!
האומנם?
:-( גם אני חולמת הרבה על בני משפחה שמתו.
ברוכה הבאה למועדון...יש לנו ג'אקטים,פלוס ,קבלי המון סימפטיה!
אוי לא!

זה הרבה הפתעות!
אני יודע!
לא יודעת... מינרליים, מסוננים, מי נהר :p
אבל זה הכל...מים
:-D טבע שליו יחסית ולא מסוכן במיוחד, לא רחוק מידי מציביליזציה, אבל פרט למקרה חירום אסור לך ליצור קשר עם אף אחד.
אההה...אבל לגמרי לבד?
תודה!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הבנתי.
החברים דרשו הרבה אנרגיה?
(הייתי שואלת לגבי בית הספר אבל אני מניחה שהתשובה היא כן)
דברים חברתיים תמיד הרגישו שהם לוקחים ממני אנרגיה.
הרגשתי טוב כי יכולתי לקום מאוחר כל יום (לא 7-8 אלא בצהריים) הלכתי לישון לפנות בוקר אבל זה בעיקר היה כי לא באמת היה עליי לחץ או תחושת מחוייבות. אני פחות או יותר עושה את אותם דברים היום, אומנם לא קמה והולכת לישון כל כך מאוחר אבל אני מניחה שההבדל הוא בתפיסת העולם שלי.
התנדבתי לצבא, הייתי פקידה. הצבא פיתח אותי בהרבה דברים ונתן לי הרבה יכולות. הבעיה הייתה שלקחתי את העבודה שלי ביותר מדי רצינות ובמקביל התפרצה אצלי החרדה (חברתית ובאופן כללי) זה הוביל אותי לשחיקה נפשית ופיזית, באיזשהו שלב כבר התחלתי לספור ימים עד השחרור ועשיתי את זה כל יום.
זה כיף כשאפשר לקום מתי שרוצים ואין שום דרישות.
לרוב גם בתקופות שלא עבדתי הרגשתי שיש עלי דרישות. אבל אולי זה באמת עניין של תפיסת עולם, כלומר איך שמרגישים לגבי זה.
זאת גם בעיה שלי שאני הרבה פעמים לוקח עבודות יותר מידי ברצינות וזה שוחק אותי. זה דבר מאוד חשוב לדעת להרגע ולזכור שהעבודה שלך היא רק עבודה ולא הדבר הכי חשוב. וגם שמה שאתה עושה בעבודה זה לא עניין של חיים ומוות (כלומר במקרים שבהם אתה לא עובד במשהו שבו מישהו יכול למות אם אתה לא עושה את העבודה שלך באופן הכי טוב, אבל אני אף פעם לא עבדתי במשהו כזה). היו הרבה עבודות שעזבתי בגלל שחיקה שאחר כך הבנתי שהגיעה כי לקחתי את העבודה באופן כבד מידי.
בעצם אני עדיין עובד קשה לגבי זה עם העבודה הנוכחית שלי.
הסרט יעמוד במבחן הזמן בשבילך? [אישה יפה]
אני לא אדע עד שאני לא אנסה.
אבל אני באמת מפחד לנסות כדי שלא יתקלקל לי.
לא יצא. לא זה, הסמויה, שובר שורות, מד מן או משחקי הכס.
יש לך כל כך הרבה דברים לצפות להם.
מה לגבי דברים קלילים יותר, כמו בנות גילמור?
תלוי אם היית מעריץ לפני או אחרי?
אני בעיקר הייתי מתבאסת להכיר את השחקנים/במאים/כותבים הלא נחמדים. זה היה הורס לי את האהבה לסדרה.
בהחלט כנראה היה הורס לי אם הייתי מגלה שג'וס ווידון הוא בוס נוראי. אני הערצתי אותו הרבה שנים.
לבד (טוב נו הכלב היה לידי :-D), אח שלי היה איתי בטלפון אבל חוץ מזה כן בלי אף בן אדם אחר.
כל כמה זמן בערך יוצא לך לנסוע עם מישהו?
שאלה נפלאה, אולי אי אפשר היה לבטל את ההופעה כי זה היה ברגע האחרון.
הקהל פשוט נדפק במצב כזה.
נראה לי הגיוני שהם ידרשו את הכסף שלהם חזרה.
הם פשוט עושים רושם מעריצים כל כך נחמדים שהם לא יעשו את זה.
כמה קומיקס של באפי יצא לך לקרוא?
קראתי לא הרבה מהדברים שיצאו בזמן הסדרה.
ואת מהקומיקס שנחשב המשך רשמי קראתי את עונות 8, 9 ו10.
יצאו גם 11 ו12 שלא קראתי.
אגב, עדיין יוצאים קומיקסים של באפי. אבל אני לא קורא אותם.
חוץ מזה היו קומיקסים רשמיים קשורים גם שנכתבו בחלקם על ידי ג'וס ווידון:
Tales of the Vampires - סיפורים שונים מההווה והעבר בעולם של באפי.
Tales of the Slayers - סיפורים על כל מיני קוטלות מהעבר.
ו Fray - שזה סיפור על קוטלת כמה מאות שנים בעתיד. והוא ממש ממש טוב.
וואו עכשיו ממש בא לי לקרוא אותם שוב.
אולי זה יעזור לי לצאת ממשבר הקריאה שלי (אפילו שזה קומיקס)
כמעט את הכל, כולל מה שבשבילי הסוף של באפי |מאוהב|
לא ממש, אני מדבר על הסוף של הקומיקס...פשוט אהבתי את זה, מאז יצא REBOOT (שמתחיל את הסיפור של באפי מהתחלה)לקומיקס, אבל את זה לא קראתי
אתה מתכוון הסוף של "עונה 12"?
זה שווה? לא קראתי את זה.

Lhuna3

Well-known member
🐹 דיוויד אהוב, חוץ מדיוויד טננט: כרגע עולה לי רק שווימר לראש. שאני אוהבת, אבל לא עד כדי כך. שומרת את הזכות להחליף אם אתקל בתשובה טובה יותר.
עריכה- מחליפה לדייויד פישר מעמוק מאדמה. גנבתי מלונה!
|כן| יפה, הכי חשוב זה לדעת ממי לגנוב!
🐰 סרטי החודש: נורא רציתי לבדוק את Warm Bodies, אבל עוד לא יצא לי. אני מקווה שהחודש ייצא.
אולי גם אני.
🐰 שירי החודש:
Harry Styles:
As It Was
Music for a Sushi Restaurant

Golden
Adore You
Late Night Talking
(אני ממשיכה לעבור על השירים שלו, יש לי פרוסס, אבל אלה בינתיים נחרשו)
וגם:
Taylor Swift – this is me trying שעדי הכירה לי חודש שעבר.
(לא צריך להתייחס לקישורים, זה סתם העתיק לי אותם כי עשיתי קופי פייסט, ולא הצלחתי לבטל אותם)
עדי|חזיר|, השתלטת למיקי על היוזר? |שפם|
אבל מה שאני רוצה לשים סרטון שלו זה הקאבר שראיתי שהארי עשה ל- Still The One של Shania Twain
יש הרבה ביצועים שלו של השיר הזה עם כל מיני זמרות ביוטיוב, אבל הנה אחד עם שאניה:
תמיד אהבתי את השיר אבל הוא קיבל משמעות חדשה עבורי אחרי ששמעתי אותו בסרטון מעריצים של איאן ומיקי (לא בביצוע של שאניה, כנראה עניין של זכויות יוצרים), ומאז אני תמיד חושבת עליהם כשאני שומעת את השיר. הסרטון בהמשך.
🐰 דמויות החודש: ג'ואל, אלי, ביל ופרנק מהאחרונים בניינו, בלאמי מה-100
|כן| נהדרים כולם. (עדי|חזיר| יפה שאת מכניסה דמויות מהאחרונים ביניינו כדי להטעות אותנו שזאת מיקי באמת)
🐰 שחקני החודש: פדרו פסקל ובלה רמזי (אני מאמינה שאני עדיין אראה את ה-100 בחודש הבא, ואז בטח אני אשים שחקנים משם)
🐰 קראש החודש: גם פה בא לי להגיד או הארי סטיילס, או השחקן של בלאמי, אבל הם ישארו בטוח לחודשים הבאים. אז פדרו פסקל.
|מאוהב|
ממש הולכת עם הרמאות שלך עד הסוף, הא? יפה, יפה.
🐰 ציטוט החודש: "Paying attention to things - it's how we show love " - פרנק, האחרונים שבניינו.
אני לא זוכרת את הציטוט אבל זה נכון ויפה.
🐰 סיבה למסיבה: הצלחתי להפחית במשהו שרציתי להפחית בו
כל הכבוד! |כתר|
🐗 על מי יש או היה לכם "קראש" מהמין/מגדר שאתם לא נמשכים אליו? (כלומר אישה אם את/ה נמשכ/ת לגברים, ולהיפך)(מי שנמשך לכל המינים והמגדרים פטור מהשאלה)? סמירה וויילי (כתום זה השחור החדש, סיפורה של שפחה)
אוי היא באמת מקסימה.
🐗 איזה סוגי סיוטים חוזרים יש לכם? או מוטיבים חוזרים בחלומות בכללי? שאני נוהגת במכונית וצריכה לעצור ולא מגיעה לדוושה של הברקס כי הכיסא שלי רחוק מדי, או שאני כן מגיעה ולוחצת אבל זה לא עושה כלום והמכונית ממשיכה לנסוע לעבר משהו שאני אמורה להאט כדי לא להתרסק אליו.
אוי, מפחיד!!
🐗 כידוע לכל, אנחנו חיים בסימולציה, וכשמתים בסימולציה אז מתעוררים ממנה במציאות האמיתית. מה לדעתכם מגלים כשמתעוררים? שכולנו ערפדים
אני מקווה שערפדים חתיכים לפחות.

It's Always Sunny

Well-known member
דברים חברתיים תמיד הרגישו שהם לוקחים ממני אנרגיה.
|כן|

זה כיף כשאפשר לקום מתי שרוצים ואין שום דרישות.
לרוב גם בתקופות שלא עבדתי הרגשתי שיש עלי דרישות. אבל אולי זה באמת עניין של תפיסת עולם, כלומר איך שמרגישים לגבי זה.
זאת גם בעיה שלי שאני הרבה פעמים לוקח עבודות יותר מידי ברצינות וזה שוחק אותי. זה דבר מאוד חשוב לדעת להרגע ולזכור שהעבודה שלך היא רק עבודה ולא הדבר הכי חשוב. וגם שמה שאתה עושה בעבודה זה לא עניין של חיים ומוות (כלומר במקרים שבהם אתה לא עובד במשהו שבו מישהו יכול למות אם אתה לא עושה את העבודה שלך באופן הכי טוב, אבל אני אף פעם לא עבדתי במשהו כזה). היו הרבה עבודות שעזבתי בגלל שחיקה שאחר כך הבנתי שהגיעה כי לקחתי את העבודה באופן כבד מידי.
בעצם אני עדיין עובד קשה לגבי זה עם העבודה הנוכחית שלי.
ואיך זה היום לעומת פעם? יש שיפור? אני מניחה שזה תלוי ביום שתופסים אותך בו.

יש לך כל כך הרבה דברים לצפות להם.
מה לגבי דברים קלילים יותר, כמו בנות גילמור?
כן, בבנות גילמור צפיתי :-): מה עוד?
סמולוויל, יקום החץ (אבל נטשתי לפני שנתיים). אם יש לך עוד סדרות שאתה תוהה לגביהן אשמח שתשאל כי לי לא עולה כרגע הרבה לראש.

כל כמה זמן בערך יוצא לך לנסוע עם מישהו?
כל הזמן.

קראתי לא הרבה מהדברים שיצאו בזמן הסדרה.
ואת מהקומיקס שנחשב המשך רשמי קראתי את עונות 8, 9 ו10.
יצאו גם 11 ו12 שלא קראתי.
אגב, עדיין יוצאים קומיקסים של באפי. אבל אני לא קורא אותם.
חוץ מזה היו קומיקסים רשמיים קשורים גם שנכתבו בחלקם על ידי ג'וס ווידון:
Tales of the Vampires - סיפורים שונים מההווה והעבר בעולם של באפי.
Tales of the Slayers - סיפורים על כל מיני קוטלות מהעבר.
ו Fray - שזה סיפור על קוטלת כמה מאות שנים בעתיד. והוא ממש ממש טוב.
וואו עכשיו ממש בא לי לקרוא אותם שוב.
אולי זה יעזור לי לצאת ממשבר הקריאה שלי (אפילו שזה קומיקס)
נשמע לי כיף. השאלה אם זה לא יבלבל אותך עכשיו כשאנחנו צופים בבאפי.

Lhuna3

Well-known member
🐹 גיל שהייתם רוצים לחזור אליו, לבלות בו שבוע, ואז לחזור לגילכם האמיתי: וואו, זאת נשמעת כמו אופציה די נהדרת. ויש כל כך הרבה גילאים שהייתי רוצה לעשות את זה איתם. באופן כללי זה נשמע כמו יכולת על מגניבה מאוד. נראה לי נחמד לנפוש בגיל 7 כזה. להדהים אנשים איך אני יודע המון דברים ועושה בקלות מבחנים. אבל בעיקר לנוח כי תכלס לא היו לי מחויביות אמיתיות אז.
כן, זה גיל טוב.
🐹 דיוויד אהוב, חוץ מדיוויד טננט: זאת שאלה קצת מגעילה, אבל אני אנסה.
למה מגעילה?
כמובן צעד ראשון זה גוגל, ואחריו IMDB. שבאופן הזוי הציע לי 7 דייוידים אחרים לפני טננט. ואז עוד יותר הזוי הציע לי את ג'וד לאו שמסתבר ששמו הראשון הוא דייויד.
אז עברתי לנסות את ChatGPT שהיה חוצפן מספיק כדי להציע לי 20 שונים ולא לכלול את טננט ברשימה בכלל.
WTF?!
אבל אז ביקשתי ממנו דייוידים פיקטיבים וכאן נחלתי הצלחה:
דייויד הלר - Legion - הבן של פרופסור אקס מהאקס מן.
צפה בקובץ המצורף 75194
|כן| מתקבל.
🐰 סדרות החודש:
הרופא הטוב - דרמה, מקרים רפואיים, לפעמים אני שוכח ששון הוא אוטיסט, זה כבר כל כך נון אישו.
חח נכון.
באפי קוטלת הערפדים - כיף גדול. ועדיין רק ההתחלה.
|מאוהב|
פילדלפיה זורחת - ממשיך לראות וזה גם מצחיק אבל מרגיש נמרח. יש פשוט כל כך הרבה פרקים.
זה נכון, זה מה שגרם לי בסוף לפרוש מתישהו.
🐰 ספרי החודש: כלום ענקי. נאדה. גרמת לי להרגיש רע. את שמחה?
רגע, אולי אני יכול להחשיב ספרים שעליהם מבוססים סדרות שאני עכשיו רואה. כמו The Big Door Prize.
לא, אי אפשר להחשיב את זה. (רק לג'ולס מותר תשובות בסגנון הזה)
🐰 שירי החודש: כאן דווקא יש שיר ממש יפה ששמעתי אם אני זוכר בסוף פרק של TBDP (ראה תשובה קודמת)
הוא נקרא Our Town של Iris Dement (שגם שרה את שיר הפתיח של עונה 2 של הנותרים)
אני אנסה אותו בהמשך.
🐰 מאכל מתוק החודש: עוגיות חיוכים של עלית
פחחחח (אני מניחה שאכלת אותן במשרד. כי מי קונה לבית עוגיות כאלה?)
🐰 סיפור החודש: זה היה במאי 2023 שהעולם שלנו השתנה לעד. הרבה אנשים טוענים עד היום שזה לא מקרי שזה שחללית חייזרית הגיעה לכדור הארץ דווקא ב4 למאי. אבל על החללית הזאת לא היו חייזרים כמו במלחמת הכוכבים. אם כי גם לא עד כדי כך שונים. אבולוציה מתכנסת וכל זה. היו להם עיניים, פה, אוזניים, לא ממש אף, אבל בכל זאת.
הם גם דיברו עברית. זה בהחלט היה מוזר. כלומר הם לא ממש דיברו עברית, אבל מכונות התרגום שלהם היו מכוונות לעברית. זה בהחלט לא ישב טוב עם מעצמות עולם מסויימות. אבל זה כן הסביר למה הם נחתו דווקא בשדות ממזרח לרעננה.
היו כמובן מיליון תיאוריות קונספירציה, טענות לפברוק של כל הדבר הזה. זה לא קל לפברק חללית ענקית שיושבת מעל הקצה הצפוני של נתיבי איילון, אבל אם לא הייתי רואה את זה בעיניים שלי בטח גם אני לא הייתי מאמין. מצד אחד אני רואה איך סטיבן קולברט מהסס לטעון שזה אמיתי, מצד שני בשעות הבוקר החללית קצת מסתירה את השמש.
אבל הכי הזוי זה שהעולם ממשיך להסתובב.
ב4 אחר הצהריים החללית נוחתת וכל תפיסת העולם שלי משתנה. מה הלאה מכאן? מה זה אומר לגבי עתיד המין האנושי? האם בכלל יהיה מחר? האם מדינות אחרוות ישגרו טילים אטומיים עלינו?
אבל בין לראות משדרי חדשות, לקרוא ממים מצחיקים על המצב באינסטגרם ולהסתכל דרך החלון בתדהמה אני גם צריך לבדוק מה קורה בפורום. זה שיש פלישה חייזרית זאת לא סיבה לספלייר עלילות של סדרות שבהם זה כבר התרחש. כלומר אני מבין את הסקרנות, אבל בשביל זה יש תיבות ספוילר. חוץ מזה יש את הווטסאפ. אחותי כבר בנסיעה לדרום למשפחה של בעלה שגרים בקצה הנגב. אחיינית אחת בהיסטריה אחיין בשוק גמור, גיס שלי עדיין לא עיבד. בחצר אחותי האחרת בדמעות מנסה לשכנע את אבא שלנו והבן שלה לא לנסוע קרוב יותר לחללית.
ב6 אני מחליט להיות הראשון להתייחס למה שקורה בקבוצת הווטסאפ של העבודה.
"אז אני מניח שמחר מבוטל, נכון?"
"אני אבדוק את זה" עונה הבוס
"עכשיו שאני חושב על זה אז בטח כדאי להתקשר לאנשים, נכון?" אני שואל, ומיד מבין מה עשיתי. שאלת קיטבג קלאסית.
"מה אנחנו אומרים לאנשים?" שואלת קולגה שלי.
אם הצלחתי להרגיע אנשים בזמן מגפה עולמית אני חושב שאני יכול להמציא משהו גם עכשיו.
"הלו"
"הי ציפי, זה ניק, מה שלומך?"
"למה אתה מתקשר?"
"רק רציתי לשמוע שאת בסדר. את יודעת... עם המצב."
"איזה מצב?"
"המצב. עם החללית. את ראית אותה? אולי בחדשות?"
"אני לא רואה חדשות."
"אוקי... אז יש חללית. שנחתה ליד רעננה."
"בסדר."
"אז רק שתדעי שהכל בסדר."
"אני אבוא מחר לעבודה."
"יופי. כלומר לא. אני לא בטוח אם נהיה פתוחים מחר. בעצם אמורים כנראה להודיע לי בקרוב."
"אז פתוחים או לא פתוחים?"
"אני אחזור אליך לגבי זה.
בשלב הזה היא מנתקת לי.
רוב האחרים לא עונים לי, אבל אז לאט לאט רובם חוזרים אלי.
חלק בוכים, חלק בפאניקה, הרוב פשוט מבולבלים.
השיחות ממשיכות לשעות מאוחרות יחסית.
ובמקביל עידכוני חדשות.
כי בשלב הזה חצי מהממשלה בשיחות מעמיקות עם החייזרים. אין לאף אחד מושג על מה.
והחצי השני של הממשלה מוציא את צווי השעה. הלימודים מושבתים, רוב מקומות העבודה באזור השרון מושבתים. אבל לא הכל.
למחרת בבוקר אני צריך למצוא כיצד אני מגיע לעבודה כשחלק גדול מהכבישים בסביבה שלי סגורים על ידי המשטרה בגלל שהם קרובים מידי לחללית.
זה רק כשאני מגיע לעבודה שאני נזכר שכבר שעות לא הייתי בפורום. מסתבר שפיספסתי את ההתחלה של בינג' של הסדרה V על פלישה חייזרית. לפחות כולם מקפידים על תיבות ספוילר.
:-D:-D
זה טוב!
🐰 ציטוט החודש: Think of something cool, tell him I said it.
זה מוכר לי, אבל אני לא זוכרת מאיפה. (באפי?)
🐰 סיבה למסיבה: החורף הבא קרוב יותר מאשר אתמול
אבל עוד רחוק כל כך.

didalf

Well-known member
קבלי משהו יותר מוזר. אני צופה בצורה אובססיבית בסרטונים של אנשים מנקים את הבית שלהם ואת המכונית שלהם. יש מכונות כאלה שמזרימות מים לשטיחים ואז שואבות אותו וזה כזה מספק ואני מתה על זה. והסרטונים האלה גם עוזרים לי להירדם, יש בהם משהו מהפנט כזה. אני לחלוטין מכורה.
חחח וואי הסרטונים האלה של ניקוי בלחץ מים חזק ושל שטיחים באמת מהפנטים.

אני גם לא יודעת:-D את בחיים לא צריכה להתבייש להודות בהתפנגרילות ואובססיית סלבס איתי:-D
i mean...
כן לאדעת למה, במיוחד שחשבתי כל הזמן "דילן תהיה גאה בי".

כשהלכתי להופעה הופעות של קייטי פרי היו לי כרטיסים ליומיים בפלור ויום אחד עם ידיד שלי בנואז בליד. כל יום היה חוויה שונה. במקרה שלה בנואז בליד היה די שווה כי היו לה שתי במות ובימים של הפלור הייתי ליד הבמה הראשית אז כשהיא הלכה לבמה השניה שבמרכז האולם הייתי כאילו עם הגב אליה, ואז כמובן כולם הסתובבו אליה אבל אז לא ראינו מה קורה על הבמה הראשית. וכשישבנו בנאוז בליד יכולנו לראות את כל מה שקורה על שתי הבמות + הקאט ווק. וגם יש קטעים שהיא ישבה לה על ענן שהסתובב בכל האיצטדיון ומלמעלה זה היה נראה הרבה יותר מגניב מאשר להיות מתחתיה.
נשמע כיף.
באמת צריך מכמה מקומות כי לטיילור יש במה עצומה מכל מקום רואים משהו אחר גם בפלור צריך לנסות את כולם, ואז גם מלמעלה כי יש גם אפקטים על הבמה שלא רואים מקרוב.

מממ האמת שזה רע בעיקר כי הוא תחת וזה ממש מאכזב כי הוא כזה מותק בבאפי.
אבל הנה תמונה שלו להתרשמות שלך

אוי מישהו עשה את זה:-D
יוווו איזה סבא:-0 לא הייתי מזהה אותו!
אבל טוב חוץ מלהיות זקן ממש אני לא יכולה לשפוט אם הוא מעצבן או לא לפי תמונה, למזלי.

אוי דקסטר כשהוא לא דקסטרי היה לי ממש מוזר לראות (ראיתי עמוק באדמה אחרי דקסטר) אני לא יכולה לקחת אותו ברצינות שם.
גם אני ראיתי עמוק באדמה אחרי דקסטר וזה היה לי מוזר בטירוף, אבל התרגלתי.

|מאוהב||מאוהב|

יא אבא שלך גם בא איתכן? איזה משפחה חמודה אתם|מאוהב| (כאילו אחותך עדין פויה אבל ההורים שלך נשמעים חמודים:-]) [לגאנז אנד רוזס]
את פויה! אחותי היא היצור האהוב עליי בעולם (אבל אל תגלו לה)
וכן אבא שלי אוהב אותם. בפעם שעברה שהם היו הלכנו כולם חוץ מאמא כי זה לא בשבילה.
אנחנו באמת חמודים|מאוהב|

מיקי תמצמצי פעמיים אם עדימון חטפה אותך
לא חטפתי אף אחד, יש לה טעם איכותי זה הכל|שפם|

איזה קטע. אני לא יודעת באיזה גיל מדובר אבל לא עשו לכם שיעורי חינוך מיני בבית הספר שמסבירים על מחזור וזה? אני חושבת שאצלנו התחילו מכיתה ד' (כשפעם רוב הבנו קיבלו מחזור בכיתה ו' -ז' היום להבנתי זה הרבה יותר מוקדם, אז אולי מתחילים עם השיעורים האלה מוקדם יותר?)
לדעתי גם לנו היה ביסודי.
אגב מענין אותי האם הסטריאוטיפ הזה תקף אליכן (מופנה לכל בנות הפורום שמעוניינות לשתף). אני למשל ממש לא מרגישה שאני עצבנית יותר במחזור. כמובן שאם כואב לי אני עצבנית- אבל זה עם כל כאב, לא רק של מחזור. ולרוב כאבי מחזור לא נמשכים אצלי יותר מידי זמן כי אני ישר לוקחת חצי בקבוק אדוויל. אני גם לא מרגישה שאני אוכלת יותר במחזור. אבל אני כן אוהבת לנצל את הסטריאוטיפ הזה כדי להתחמק מדברים שלא בא לי לעשות או כתירוץ לא להיות נחמדה לאנשים שלא בא לי עליהם בשום יום (פעם הבוסית שלי הסכימה לי לבטל את כל הטיפולים שלי וללכת אליה הביתה לשנ"צ כי התבכיינתי לה שיש לי מחזור אכזרי🙈 [ב"פעם" אני מתכוונת חודש שעבר])
לא כ"כ. בד"כ ביום הראשון של המחזור לא ממש כואב לי אבל אני כן מרגישה נורא כבדה ומרוקנת ותחושה מגעילה בבטן שהיא לא בדיוק כאב, ואז אני קצת לא נחמדה באמת. אבל לרוב אני לא עצבנית אלא בעיקר מסכנה, וגם זה רק ביום הראשון ולא כל המחזור.
וכאבים אין לי מאז שהתחלתי לקחת גלולות.

didalf

Well-known member
8-*8-* זו בטח הייתה מזימה של מייקל שין :-D
חחחחחחחחחח:-D:-D:-D
אור יגאונה:-D|כתר|

🐹 גיל שהייתם רוצים לחזור אליו, לבלות בו שבוע, ואז לחזור לגילכם האמיתי: הגיל שלי היום פחות שבוע, ככה עד שנגמר שבוע הניסיון אני מגיעה לגיל שחזרתי אחורה שבוע וכך בלופ
זה נשמע כמו סרט של לולאת זמן רק על שבוע ולא על יום, וזה לא נשמע כיף.

🐹 דיוויד אהוב, חוץ מדיוויד טננט: דייוויד ג'ון מקדונלד
* וזה לא באמת נחשב רמאות כי ככה
יופי יעל:-D
🐰 שירי החודש:
אני אוהבת את השיר הזה|כן|
מאד שנות ה2000

:-0:-D

🐗 האם אתם מנסים לשמור על המשקל שלכם או להרזות או להשמין? ומה אתם עושים למען מטרה זו? השאלה באה בגלל קופה ראשית? כי התשובה שלי היא רק זה:
🐗 אם הייתם עובדים בתעשיית הטלויזיה, באיזה מקצוע הכי הייתם רוצים להיות (במאית, שחקנית, מלבישה, תאורנית...)?
מפיקה, כי שם הכסף
אבל שם גם העבודה הקשה.
אלא אם את מפיקה בפועל ואת סתם שמה את השם שלך ולא עושה כלום. אהבתי אני אבחר בזה.

לזלי נופ וג'ייק פרלטה
חחחחחחח מעניין.
יאא הבאת לי רעיון - רון וקפטן הולט.

didalf

Well-known member
זה מרגיש מאוד חוצפני כשאתה שומע על ספר להטבי טוב ואז מגלה שהוא על זוג לסבי.
נכון? חוצפה.
התכוונתי לדייויד רוז.
דייויד בואי הוא מישהו שאני לא חושב עליו.
אתה לא אוהב שירים של דיוויד בואי?

אם כבר הולכים לקוסם את לא מעדיפה כרטיסים להופעה של טיילור?
אה חשבתי שזה קוסם מאד מוגבל שיודע לתת אומץ שכל ולב. ברור שאני רוצה כרטיסים של טיילור אם זאת אפשרות!!!!

גם בו אולי הייתי בוחר אם לא הייתי רואה שאת כבר בחרת בו.
לא הבנתי מה הבעיה שלך עם זה. שאלו את מי אתה הכי אוהב, לא את מי אתה הכי אוהב שעוד לא בחרו. מה זה משנה מה אנשים בחרו אם זה מי שאתה אוהב גם?
כאילו אם אני אשאל מה הסדרה האהובה עליכם ומישהו יענה באפי לפנייך תבחר סדרה אחרת??

שיר מקסים. ועכשיו שראיתי את הקליפ בא לי לראות שוב את אישה יפה
אהההההה אישה יפה! ידעתי שזה מקושר עם איזה סרט השיר הזה!

זה לא יפתיע אף אחד כאן אבל אני מאוד אוהב בדיחות קרש
חחחחח לעע
בדיוק ראיתי אתמול את פרק 214 במאה שמתחיל בזה שההוא הולך במדבר ומספר בדיחה ומתפוצץ לפני הסיום שלה ונזכרתי איך בכל סיכום שלך מאד התאבסת שלא שמענו את הסוף של הבדיחה המטומטמת הזאת:-D:-D
מעניין אותי אם אתה יכול להיות מעריץ ענק של סדרה שאתה עובד בה. כלומר האם זה לא קצת הורס את האשליה של הסדרה, זה שאתה באופן קבוע רואה את המאחורי הקלעים שלה?
אני גם תוהה לגבי זה.

keren or5

Well-known member
אבל זה משעמם.
גיל 6 זה לא תינוקת!
כל פעם שאני יושבת עם התינוקת של הבוסית שלי אחרי איזה 10 ד' אני מתחילה לנהל איתה שיחה חד צדדית ואומרת לה "לא משעמם לך להיות תינוקות? מה את עושה כל היום? בוהה במנורה בתקרה?" ככה במשך איזה רבע שעה אני מציקה לה עד שהיא מתחילה להשמיע קולות (היא עדין לא בגיל של בירבורים) ומבחינתי זה כאילו היא לוקחת חלק בשיחה אבל אני בוחרת בשבילה מה היא אומרת ואז אני ממשיכה לנהל שיחה עם עצמי/איתה/עצמי עוד איזה עשר ד' עד שמתחיל לשעמם לי לשמוע את הקול של עצמי ואז אני כזה "טוב את משעממת ביי" ואני קמה הולכת. הבוסית שלי חושבת שאני מטורללת 🤷‍♀️
אני יכולה להיות עם ילדים עד גיל 4 שעות. כמובן יש הבדל גדול בין כל הגילאים האלה. ובכל שלב האינטראקציה היא קצת אחרת, אבל אני אוהבת את כל השלבים. תינוקות ממש קטנים אני יכולה פשוט לשבת איתם מחובקים ולדבר איתם בקול המפגר שמבוגרים מדברים אל תינוקות. מה שאני הכי אוהבת אצלם זה שלא משנה מה אני אעשה הם לא ישפטו אותי. סביר להניח שהם בכלל לא יודעים שאני שם.
מיקי תמצמצי פעמיים אם עדימון חטפה אותך
:-D היא חטפה אותי, אבל כבר שטפה לי את המוח, אז הנזק כבר נעשה.
איזה קטע. אני לא יודעת באיזה גיל מדובר אבל לא עשו לכם שיעורי חינוך מיני בבית הספר שמסבירים על מחזור וזה? אני חושבת שאצלנו התחילו מכיתה ד' (כשפעם רוב הבנו קיבלו מחזור בכיתה ו' -ז' היום להבנתי זה הרבה יותר מוקדם, אז אולי מתחילים עם השיעורים האלה מוקדם יותר?)
אני זוכרת שעשו לנו שיעור חינוך מיני שבו בעצם הראו קלטת כזאת שמסבירה איך עושים סקס. אני חושבת שבאמת זאת הפעם הראשונה שהבנתי מה זה סקס (בערך). על מחזור אני לא זוכרת שדיברו איתנו אף פעם בבית ספר. אולי זה השתנה היום. אני זוכרת גם עוד משהו שהיה איזה דיון על הסכמה בסקס, שהראו קלטת של בחור מנסה לשכנע בחורה לשכב איתו והיא לא רוצה בהתחלה אבל בסוף מסכימה (זה היה הרבה אחרי זה, נראה לי בחטיבה), ואז היה לנו דיון על זה.
אגב מענין אותי האם הסטריאוטיפ הזה תקף אליכן (מופנה לכל בנות הפורום שמעוניינות לשתף).
[להיות עצבנית במחזור]. אז זהו, ששנים חשבתי שזה בכלל לא דבר כי זה לא היה קורה לי (גם הכאבים והחוסר נוחות היו אצלי מינימאליים אז זה בד"כ לא עשה אותי עצבנית). אבל משהו שגיליתי שנים יותר מאוחר זה שיש לי pms - שזה דווקא תסמונת שכמה ימים לפני שמקבלים מחזור מרגישים עצבניים או בדיכאון או מתוסכלים. אני לא ידעתי שזה דבר ובגלל שזה אף פעם לא היה על המחזור אף פעם לא קישרתי בין השניים. לקח לי שנים להבין שזה דבר ואז גם להצליח לקשר בין הימים האלה למצב רוח שלי, ואז שמתי לב שזה ממש מוזר, שיש לי את זה כמעט תמיד כמה ימים לפני מחזור שאני מרגישה הכי זוועה בעולם (נפשית) ודווקא ביום שאני מקבלת מחזור אני פתאום מרגישה מדהים, שזה כ"כ שונה ממה שחשבתי שקורה.
בגלל שבגיל 6 עולים לכיתה א'?
לא. האמת לדיכאון עצמו נכנסתי בגיל 12, אבל אחרי הרבה שנים הבנתי עם עצמי שהיו לי הרבה חרדות ומועקות גם בשנים שלפני (שאפילו לא ידעתי להגדיר "כחרדות"), ואני לא זוכרת בדיוק כמה שנים זה היה לפני זה אז לקחתי מקדם בטיחות ואמרתי גיל 6 ומטה, חושבת שאז לא הרגשתי את כל הדברים האלה, ומבחינתי אני הכי הייתי רוצה רק להתקיים בלי להתמודד עם הדברים האלה, לא אכפת לי אפילו מה קרה בחיים החיצוניים שלי באותו שלב.
חחח, יש לך שוקולד מועדף?
לא ממש. כל שוקולד בערך יעשה את העבודה (מעדיפה פחות מריר).
אבל אני כן אוהבת לנצל את הסטריאוטיפ הזה כדי להתחמק מדברים שלא בא לי לעשות או כתירוץ לא להיות נחמדה לאנשים שלא בא לי עליהם בשום יום
אם יש משהו אחד טוב בסטריאוטיפ הזה זה שתמיד אפשר לנצל אותו כשאין כוח לאנשים אחרים!
את זוכרת בערך באיזה גיל צפית בפרק של רוזאן?
מעניין אותי אם היית רואה אותו היום (לא בפעם הראשונה אלא באופן כללי) מה היית חושבת מנקודת מבט של בן אדם בוגר.
לא זוכרת בדיוק את הגיל, אבל התחלתי לראות את הסדרות האלה מגיל מאוד קטן, כיתה א', או ב' כבר הייתי רואה את כל הרצועה של 6+ . זה היה תמיד איזה 5-6 סיטקומים אחד אחרי השני, כולל רוזאן, שלושה בדירה אחת, נישואים פלוס (שלזה עשו הכי הרבה לופים), משפחת קוסבי, צער גידול בנות, הנסיך המדליק מביל אייר, ובטח עוד שאני לא זוכרת). זה היה מתחיל בערך ב-7 בערב, ואחרי שזה היה נגמר הערוץ עבר להקרין סרטים ישנים ואז הייתי הולכת לישון.
אני מניחה שאם הייתי רואה את זה עכשיו הייתי חושבת שזאת בדיחה קלישאתית ומשעממת, אבל גם לא הייתי מתעצבנת מזה יותר מדי.
וואו, נשמע מפחיד |נחמה| אם זה בסדר לשאול, זה משהו של התקופה האחרונה או שיש לך את הסיוט הזה כבר הרבה זמן?
זה ממש מפחיד, זה לא מהתקופה האחרונה רק, אני לא זוכרת מתי זה התחיל אבל לפני הרבה זמן, הסיוטים שלי רק הלכו ונהיו יותר גרועים ומפחידים מאז, לרוב אני לא זוכרת אותם, אני רק קמה בהתקף חרדה עם לב דופק המון פעמים.
בהתחלה רציתי לצפות בסרטון אבל אולי אני אראה שיימלס מתישהו אז לפחות לא כרגע :-):
אני מבינה שהם הזוג האהוב עלייך בסדרה?
אם תראי שיימלס מתישהו, אז כן, אל תראי את הסרטון. כן הם הזוג האהוב עלי בסדרה, ואחד הזוגות האהובים עלי בסדרות באופן כללי.
טום ומאיה הלכו ביער החשוך, עד אשר לפתע טום נפל על ברך אחד. מאיה מאוד שמחה והתחילה לצעוק כן! כן! כן!

נעשתי דוד בגיל 9 והתחלתי לשמור על האחיינית.
וואו. זה גיל ממש צעיר! מה ההפרש בינך לבין האחים שלך? אני תמיד חשבתי שאני נעשיתי דודה בגיל מאוד צעיר (גיל 16).
זה מרגיש מאוד חוצפני כשאתה שומע על ספר להטבי טוב ואז מגלה שהוא על זוג לסבי.
:-D תכלס!
משחקת שם גם אדריאנה מהסופרנוס.
נכון. זה בערך הדבר היחיד שאני זוכרת מהסדרה.

למעלה