שוב יש בעיית הבנת הנקרא?
לא כתבתי בשום מקום, שאתה, vinney באופן אישי בוזז ומתפרע. הם לא מובן לך שהמילה "אתה" יכולה לשמש בעברית כ-place holder?   מן הסתם יש המון אנשים שמפגינים באלימות, משחיטים רכוש, ובוזזים חנויות. אתה רוצה לומר לי, שדווקא בסביבת פלויד כשהוא נחנק לא היה אפילו אחד כזה?   כל האנשים שעברו ברחוב, זה שעמד וצילם, אף אחד מהם לא היה בין ה-"אמיצים" ששורפים עכשיו את המדינה בדיעבד???     לגבי גרמניה הנאצית: מה שאני מנסה להסביר לך, זה שהסיבה שאתה יודע כ"כ טוב את ההיסטוריה של מה שקרה שם אז זה שמדובר במדינה שנוצחה, ואנשים רבים חפרו (מילולית ומטפורית) ותיעדו, ואספו ראיות, וראיינו ושפטו אנשים, וכו'.   החומר על זוועות הנאצים נאסף ע"י מקורות רבים במשך שנים, ועדיין עד היום מגלים דברים חדשים. כך למשל, רק לפני שנתיים בערך נחשפו בחפירה ארכאולוגית ראיות למחנה השמדה שהנאצים הספיקו למחוק כל זכר לו לפני שבעלות הברית הגיעו לאזור.   בקיצור - אתה בטוח שהאמת במלואה יכולה לצאת מסרטון ווידאו אחד של כמה דקות שצילם אדם אלמוני, ואין לך שום דרך לדעת אם הוא ערוך או לא, ואין לך שום ידע על הנפשות הפועלות בסרטון.   ואתה משווה את זה למלחמה שנמשחה 5 שנים ושכל העולם עסק בה, ושיש רבים שעוסקים עד היום באיסוף ראיות היסטוריות וראיונות עם עדים שחהיו שם ועברו את זה.   אז אני חוזר ואומר - ההשוואה הזו מטופשת. זה טוב שיש לנו יכולת לצלם עוולות היום כי כל אחד מסתובב עם מצלמה בכיס, וגם עם יכולת לשדר לעולם, אבל קל מאוד לנצל לרעה את היכולת הזו ולזייף עוולה או להציג דברים בצורה מעוותת.   אני לא ומר שזה מה שקרה עם פלויד, אבל זה יכול היה לקרות, ובכנות, אני עצמי לא 100% בטוח בפרטי המקרה, אבל זה גם לא מעניין אותי. שיתברר בבית משפט.   באשר לסטולמן - הוא נענש. הוא נרדף ע"י התקשורת ושמו הוכפש, והנהלת המקום בו עבד הפעילה עליו לחץ להתפטר בין היתר כדי להסתיר את האשמה של מנהליה.   והכל בחסות אליהום שהשמאל הקיצוני מפתח בחברה האמריקאית, ושהאקדמיה האמריקאית במיוחד, מעוז השמאל הקיצוני, אמצה בזרועות פתוחות.   הטעות של סטולמן היית לטעון שלא הוגן להעליל עלילות שוו על אדם במיוחד כאשר הוא מת ולא יכול להגן על עצמו. רק השמאל ההזוי ביותר יכול לומר שהתבטאות כזו לא בסדר, אבל אפילו שם מבינים שרוב הציבור לא יקבל את זה אם לו יוסיפו קצת שקרים כמו הטענה שסטולמן מגן על פדופילים או שהוא רוצה שאונס יהיה חוקי.   זה המשחק של השמאל - אם תגן על מואשם באונס בטענה שלא נמצאו ראיות, אתה תומך אונס. אם אדם עשה טעות ולא ביקש תעודת זהות לפני קיום יחסים, יגידו שהוא פדופיל שמסתובב בפארקים עם מסחרית לבנה ומפתה ילדים עם סוכריות כדי לאנוס אותם במרתף.   וזו ההתנהלות שאתה מגן עליה עם "הסברים" שלך.   אם זו התפיסה שארה"ב משדר לאנשים כמוני, איזו סיבה יש לי להאמין שפלויד באמת נרצח ועוד ממניעים גזעניים?