the Socratic Method

Elizabell

New member
תגידו, יש מצב שלמישהו פה יש תתמונה:

שהאוס ממצמץ בסוף כשווילסון מזכיר לו על היום הולדת שלו? פלייז. XD אני חייבת תתמונה הזו לפוסט שלי. קטע חמוד.XD

Benjamin Turner

New member
אני לא בטוחה שהבנתי למה את מתכוונת,

אולם האם ניסית לחפש בקישור הscreencaps לעיל? יש שם כמה וכמה עמודי תמונות מהפרק, אולם במקרה תימצא גם התמונה שאת מחפשת.

Elizabell

New member
דווקא את זו אין שם. זה הקטע האחרון.

כשהאוס ממצמץ. אבל לא משנה. אם אין אז אין

randomguy

New member
זאת התמונה שרואים בשנייה האחרונה

של הפרק...ניסיתי לחפש לך אבל לא מצאתי..סורי

Benjamin Turner

New member
אין לי שום בעיה להוציא לך את התמונה

הזו מהפרק, אם מישהו יזכיר לי איך מעתיקים פריים מהmedia player.

randomguy

New member
פשוט תלחצי על PRINT SCREEN

ואז תוצאי את התמונה מה CLIPBOARD (תצוגת הלוח). נראה לי ככה.

Benjamin Turner

New member
print screen מעתיק את כל המסך, כולל

התפריטים של ה-media player. אבל כבר מצאתי, מדובר בctrl+I, וכשאגיע הביתה אשתדל לעשות זאת (אודה לך רק אם תסבירי בדיוק באיזה פרצוף מדובר, כי אני לא סגורה על זה).

כל הכבוד על ההשקעה

וטוב לראות אותך שוב. כנראה שאחרי שנגמרו המבחנים שוב משעמם לך

Benjamin Turner

New member
לא נגמרו לי המבחנים, ועם לימודים,

פר"ח, שתי עבודות וארבעה חייעס לעולם לא משעמם לי. עזבתי בגלל הספוילרופובים, וזו גם הסיבה שלא אשאר. פשוט נתקלתי בחומר הנ"ל בויקיפדיה וחשבתי שזו הזדמנות טובה ונטולת פוטנציאל לחיכוכי ספוילרים לתרום משהו לפורום.

sacrament

New member
מה זה לא אשאר../images/Emo2.gif

בובה! היה לי שבוע קשה אל תשחקי עם רגשותיי את נשארת וזהו ואם לא, אני אקח את כל מה שלמדתי בנזיקין ואתבע אותך על נזק נפשי, עוגמת נפש, רשלנות והפרת חובה חקוקה!

Benjamin Turner

New member
תודה מותק ../images/Emo25.gif

אני כאן עד שאיזה ספוילרופוב ירגיז אותי. האוס=הנאה צרופה עבורי, וברגע שההנאה הופכת לעצבים, השהות כאן פשוט לא שווה את זה. No hard feelings, נכון?

randomguy

New member
*חובש קסדה ../images/Emo61.gif* ליתר ביטחון ../images/Emo3.gif

לוק ולוסי הם בין האנשים שהאוס היה הכי נחמד אליהם בכל ההיסטוריה של הסדרה. לוסי - כנראה בגלל הסכיזופרניה, לוק - לא לגמרי ברור למה, למישהו יש הסבר?

pink panther 8

New member
אני חושבת שזה בגלל

שהאוס ידע ממהתחלה שהוא לא בן 18 והוא ראה כמה זמן וכמה תשומת לב הוא מקדיש לאמא שלו,שחולה,ולא מסוגלת להעניק לו את כל הדברים ששאר בני 15 היו רוצים בחייהם. האוס מעריך את התכונה הזאתי מאוד לפי דעתי ושמים לב לכך בהיתנהגותו, מה לא??

randomguy

New member
כן...את כנראה צודקת, אבל האוס ממש

יצא מגידרו (בסטנדארטים האוסיים) ביחס אל לוק. פעמיים (!) הוא אמר עליו "nice kid" וגם התכוון לזה ברצינות. הוא לא נתן מחמאות לאף חולה או קרוב משפחה של חולה ברמה כזאת עד כמה שאני זוכר כרגע (הזיכרון שלי לא כל כך טוב למען האמת). אז אולי יש בלוק משהו ממש מיוחד שלא חשבנו עליו.

Benjamin Turner

New member
יש לפחות שמונה סוגים של פורפיריה,

רובם משפיעים על העור או על מערכת העצבם. יכול להיות שאת מתכוונת לפורפיריה עורית? הכוונה של מי שכתב את הטקסט היא מן הסתם לAIP (מה שהיה אגב למארק, בעלה של סטייסי, וגם לו היו בעיות מנטליות) או אחד מהסוגים האחרים שמשפיעים על מערכת העצבים, ועד כמה שאני יודעת להם יש קשר ישיר למצב מנטלי מעורער (הזיות, בלבול וכו').

למעלה