the Socratic Method

ToryMaster

New member
יש מצב

מצד שני, קראתי על פורפיריה בספר פסיכולוגיה, אז הגיוני

Elizabell

New member
יש סרט עם יו לורי בערוץ הסרטים!!!!

"הדודנית בנט" 1998 אני רואה. אם בא לכם לראות תיראו שם איך הוא ניראה... משלא ראה עדיין זה יגניב אותו! חחחחח XD יו לורי לא משחק פה תפקיד ראשי, אבל באתר IMDB הוא מופיע רביעי ברשימת השחקנים בסרט. על הסרט: הדודנית בטי דרמה תקופתית עפי ספרו של בלזאק. רווקה מבוגרת וערמומית משתלבת בחיי קרוביה, אשר נקלעו לחובות כבדים, וזוממת להפריד בין אחייניתה למאהבה הפסל. עם: ג`סיקה לאנג, אליזבת שו, בימוי: דס מקאנוף (בריטניה 1998). צפייה מהנה. ולילה טוב.
אליזבל

Benjamin Turner

New member
באסה, יש לי יס, אבל אם כבר מדברים

על יו, איך זה שעדיין לא העליתם את SNL?! רואים שגל לא חזרה... טוב, תכף נפתח שרשור בנדון.

Elizabell

New member
סיימתי לראות תסרט!

סרט מעולה! היה נחמד! אבל עצוב.
לילה טוב אליזבל

sacrament

New member
ברוכה השווה!!!../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

תבורכי על עבודת הקודש!!!
ותתחדשי על החתימה

randomguy

New member
חידות על הפרק: ../images/Emo35.gif

1. מה משותף לפרק הזה ולפרק הקודם (ולא לאף פרק אחר בסדרה) (התשובה היא מילה אחת) ? 2. מי שלושת האנשים שהאוס מאחל להם יום הולדת שמח במהלך הפרק ומה הסדר הכרונולוגי של ימי ההולדת שלהם ?

AnGeLiNa JoNsOn

New member
וואו, אין לי מושג../images/Emo122.gif../images/Emo141.gif

מעניינת אותי התשובה הראשונה...

randomguy

New member
אני אתן קצת זמן לאנשים לחשוב או

לנחש, ואז אם לא יענו, אני אגלה את התשובות

Benjamin Turner

New member
החידה השניה קלה, הראשונה-אין לי שמץ

(משאירה לאחרים לפתור, לא חוכמה אחרי למעלה מעשר צפיות בפרק)

randomguy

New member
אוקיי, תשובה 1 היא: "נחושת"! ../images/Emo70.gif

בשני הפרקים, גם 1X05, וגם 1X06, האבחנה הנכונה היתה קשורה לנחושת (COPPER). ב 1X05 הבעיה היתה אלרגיה לנחושת - בעיקר לצלב הנחושת, ששימש בתור התקן תוך רחמי למניעת הריון. (וגם לכלי המטבח מנחושת שגרמו סימפטומים קלים) ב 1X06 הבעיה היתה מחלה שגורמת לאגירת נחושת בגוף. זאת התשובה. חידה נחמדה לא? דרך אגב, בשני הפרקים קמרון עלתה ראשונה על האבחנה (אמרה אלרגיה סיסטמטית ב 1X05 זה לא מדוייק אבל בכיוון), אבל זה לא משהו שאין בפרקים אחרים של האוס.

pink panther 8

New member
גם אני יודעת ת'תשובות!

אבל זה לא פייר אני כבר דיברתי על הפרקים האלו אלף פעם אז לאלו שצופים רק בפעם הראשונה,שנייה... יש לכם היזדמנות לענות חחח ת'אמת החידה השנייה ממש קלה!

randomguy

New member
לידר, אם את יודעת, אז תעני, אני אתן

לך במתנה זוג בלונים אם תצדקי, כמו פעם שעברה שידעת לענות יותר מכולם על החידות
(בעצם פעם שעברה זה היה שני זוגות בלונים).

randomguy

New member
טוב, אני אגלה את תשובה 2:

האוס מאחל לעצמו וללוק יום הולדת שמח, וגם לילדה בקליניק. היום שעובר על הדמויות הוא היום הולדת של האוס, ללוק היה יום הולדת שבוע לפני זה, ולילדה מהקליניק יהיה יום הולדת שבוע אח"כ, ובזכות האוס היא תקבל עוגה עם סוכר!

randomguy

New member
משהו ששמתי לב אליו רק בצפייה בפעם

הרביעית בפרק. ראיתי שבסצנה הפותחת, כשלוסי ולוק יושבים בלשכה הסוציאלית, ולוסי מתחילה לסבול מהכאבים ומהתסחיף אז לרגע אחד רואים קלוז-אפ ממש גדול על העין שלה, ועד כמה שהצלחתי לראות, לא רואים טבעות או משהו מוזר (כי כדי לראות אותם צריך את המיכשור האופטומולוגי). זה היה מעניין שרואים קלוז-אפ של העין בהתחלה וזה (העין) בסופו של הדבר היה מה שהביא לאבחנה הנכונה.

randomguy

New member
שאלה: משהו שלא הבנתי בפרק...

קמרון מצליחה להשיג במהירות את התוצאות של תפקודי קרישה (בדיקת הדם): CHASE: The clotting studies. Pretty fast – you promise to date the entire lab? CAMERON: No – I save that for emergencies. I told them she bled out two units and if it happened again, she’d die. אח"כ האוס ופורמן מגיעים, והאוס לא יודע עדיין את התוצאות אבל אומר: HOUSE: Why did the patient bleed out? CAMERON: The clotting studies so far are normal. HOUSE: Well, cover your ears if you don’t want me to spoil the ending. Everything was normal, except for prolonged PT time, which means what? השאלה שלי היא איך האוס ידע (הוא אומר את זה בצורה החלטית ווודאית) שה PT לא בסדר?

pink panther 8

New member
הוא מנחש אני חושבת...

כאילו מבחנתו זה מובן מאליו שזה לא יהיה בסזר אבל ת'אמת שאין יל מושג..אני חושבת שהוא מנחש...

randomguy

New member
לא יכול להיות שהוא מנחש כי הוא אומר

את זה בצורה מאוד החלטית...נראה לי ככה..אבל אולי הוא הסיק שזה מובן מאליו? לא יודע, כי אז לא היה צריך בכלל לעשות את הבדיקה. אולי לבדיקה הזאת הם קיבלו תוצאות עוד קודם? אבל אז למה צ'ייס אומר לקמרון שזה היה כל כך מהר שהיא קיבלה את התוצאות?

pink panther 8

New member
אני חושבת...

שאת תוצאותה בדיקה האוס ידע מראש וכדי שקמרון צ'ייס ופורמן לא יחלקו על דעתו הוא הוכיח להם זאת ע"י הבדיקה...

randomguy

New member
אולי זה נכון, אבל אז למה היה כל כך

חשוב לקמרון וצ'ייס לקבל את תוצאות הבדיקות? (קמרון ביקשה מהאנשים במעבדה שיבצעו את הבדיקות במהירות כדי להציל את החיים של לוסי).

למעלה