The Story of Tonight... אוקטובר 2021 – סיכום חודשי 🔮🚭👻💐🐞🚨💋👜🐻🍨

Aranel Nenharma

Well-known member
לא .פעם היה לי של אחד הקראשים שלי
אבל כבר כמה שנים אין לי כי אני מתפדחת שאנשים יראו אותם בטעות
בשביל זה יש את פורום תפוז:-):
פה אפשר להתנהג כמו ילדה בת 12 בלי בושה
הא שאלה טובה|תוהה| [אם תרגמו את השירים למחזמר מאמה מיה בישראל]
והתשובה היא כן, וזה מוזר:
מישהו יכל לקחת ממני את החוויה של השמיעה של זה??
למרות שזה נראה הצגה די מושקעת
הולי שיט,
היו עוד שירים להאנסון חוץ מממממ בופ?!?
למי ששאל איך הם נראים כיום (או ממתי שצולמה התמונה)
1633378793016.png

היו לנו מבחנים שבדקו מי פסיכופאט? ואני עברתי?
מה שמצחיק זה שאתה הבאת את המבחנים האלו.
אתה באמת פסיכופט
חחח בדיוק חשבתי בטח יש לאנשים מלא ממים ופוסטים מצחיקים לכתוב על זה שפייסבוק נפלה, אבל אין להם איפה לפרסם אותם. אז הלכתי למצוא אותם בטוויטר. יש דברים טובים.
שתפי.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
אבל בשבילי זאת שאלה קשה: האם אני מעדיף לסבול לאכול גזר או בשר אדם.
[ על עצמו: ] הוא הולך לחנות חיות שמוכרים בה הרבה חיות שונות והוא מתלהב מהנחשים אז הוא מבקש מהוריו שיקנו לו אחד.

Lhuna3

Well-known member
אוי. אז אולי באמת לא.
את יכולה להשוות את הסדרה לאיזו סדרה שאולי ראיתי?
אם ראית את הסרט משחקי הרעב אז יש דמיון. (אני לא צפיתי בסרט, רק קראתי את הספר)
מבחינות מסוימות יש בה גם דברים דומים לסדרה ה-100 ברגעיה הקשים. אבל היא מבחינות מסוימות הרבה יותר "נוראית".
(ושוב מצד שני, יש בה שאלות של מוסר ודילמות שאולי כן יעניין אותך להרהר ולדבר עליהן... זה הקטע שאותי משך לצפות בזה)
יש לי המון חרדות. אבל אני חושב שזה חרדות שיש גם לאנשים אחרים - חרדות חברתיות פשוט במידה מוגזמת. אני מפחד לגשת אל בן אדם זר ולשאול משהו. אני מפחד מלדבר עם הרבה אנשים בטלפון. אני מפחד ממה שאנשים חושבים עלי. אני מפחד מדחייה. אני מפחד שאני אף פעם לא אהיה מאושר באמת.
כשאני נוסע על צלע הר בהחלט עוברת לי המחשבה שאולי הרכב יסטה ואני אפול לתהום. גם כל פעם שמישהו מהמשפחה שלי לא עונה לטלפון או לא חוזר מאיפשהו בזמן אני חושב שהוא אולי הוא היה בתאונת דרכים ומת. אבל אני לא ממש מרגיש שאני מפחד מהדברים האלו כי אני מרגיש שאין לי שום יכולת להשפיע עליהם.
לעומת זאת לפעמים כשאני נוסע על צלע הר או כשאני עומד בכל מקום מאוד גבוה מפחיד אותי שלרגע אחד אני אאבד את זה ואסטה בכוונה או אקפוץ בכוונה. אז אולי בעצם הייתי כותב את זה.
כן, יש לי את כל אותן המחשבות האלו (רק שלצערי אצלי גם הדברים שאין לי השפעה עליהם מעוררים פחד וחרדה).
למה יש קופיף קטן שתלוי על עז? זה לא נראה לי דבר נורמלי.
אה, אין לי מושג, פשוט הנחתי שזה משהו שקרה... עכשיו כשאתה שואל אז זה באמת אולי לא טבעי כי איפה עזים וקופיפים חיים ביחד בטבע? אבל אולי יש פארקים או שמורות טבע שבהן כן יש גם וגם (?)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוף נכון? חאלס עם זה. ככל שאני שומעת אותה יותר כך אני רוצה לצפות בה פחות (לא שהיו לי כוונות כאלה מעולם, אבל זה עובר מאדישות כמו כלפי רוב הסדרות לשנאה קלה)
בואי נקים מועדון שונאי משחק הדיונון
אני לא חושבת שזה כזה נורא. זה נשמע לי הזוי בטירוף לקרוא להורים של חברות שלי למשל בתור מר וגברת X במקום פשוט השם שלהם.
לי משום מה זה תמיד הרגיש נורא מוזר גם לקרוא להורים של חברים שלי בשמות הפרטיים שלהם. כלומר לא שאי פעם הייתי קורא להם בשם משפחה, אבל זה היה לי מוזר באופן כללי לדבר עם הורים של חברים.
שירים מוכרים עם קצת עיבודים ומאשאפים. זה נקרא מסתבר ג'וקבוקס מיוזקל.
[לגבי השירים בסרט סינדרלה החדש]
אוי זה נשמע באמת מוזר. (אבל עכשיו קצת מעניין אותי לראות את הסרט כדי להבין ממש מה זה)
חחחחח נראה לי שכן:-D מצחיק אותי הטייק הזה על תרבות הפאנדום אבל בלייב. ואיך כל פעם מספר הפגישות עולה.
זה ספר נורא מוזר כי מצד אחד הוא ימי ביניימי ומצד שני נשמע כמו איזה GEN Z בטוויטר או בטיקטוק, וכולם נורא פתוחים לגבי הכל. שזה גישה מקורית ומרעננת אבל גם מרגיש קצת מוזר.
(ועד שאתה מגיב אני כבר ב 42%)
[לגבי השאלה שלי: "הצטרפת למועדון המעריצים של Sir Ryan Foxheart?"]
כן, זה ספר מאוד מוזר בכל מיני דברים. בהחלט לא כמו הרבה ספרי פנטזיה.*
אני כבר לא זוכר הרבה, אבל זכור לי שיש גם מעריצי סאם וזה נורא מלהיב את סאם.
נו, לאן הגעת כבר?

*קצת ראנט: הרבה אנשים מתייחסים לספרי פנטזיה כמו משחקי הכס, שר הטבעות ועוד כאילו הם מתרחשים בימי הביניים ואז מתלוננים כשיש דברים שלא תואמים את התקופה - ואני לא מתכוון כמו שאת אומרת שזה מוזר, אלא אנשים ממש מתלוננים על זה ואומרים שזה טעות - וזה מגוחך כי העלילות של הספרים האלו לא מתרחשות בימי הביניים. הן מתרחשות בעולם אחר שבו יכולים להיות מתקדמים יותר או מתקדמים פחות לגבי כל מיני דברים מאשר שהיו בימי הביניים.
מה ציפית בעצם?
אני יכולה לענות בשם כריס אוונס בעצם שהוא אוהב לעקוב אחרי העץ שמול הבית שלו:
כן, כמובן שכולם כאן אוהבים את הסתיו מאותה סיבה.
חבל באמת שאין אצלנו בפורום מישהו אלוהי כמו כריס אוונס.
אוי, פיספסתי
אין לה ציפורניים. היא נולדה בלי paws (איך קוראים לזה בעברית?) ואחת מהרגליים הקדמיות שלה קצרה יותר מהאחרות אז היא לא יכולה ללכת עליה אז כשהיא הולכת היא בעצם מדלגת על 3 רגליים ונראית כמו שפן קטן וזה חמוד. היא כן אבל יכולה לעמוד על 4 רגליים.
הנעליים המכוערות האלה שהשותפה שלי מתעקשת לשים לה עוזרות לה ללכת כי האספלט בדר״כ חם גם לכלבים עם כפות רגליים נורמליות.
אוי מסכנה.
אז בתוך הבית היא יכולה להיות בלי הנעליים האלו?
גם אני, והשרשור הזה הוא יותר ניק מבדרך כלל אז אני בכלל בלחץ:eek::eek:
אוי לא, אני מקווה מאוד שאני לא לפעמים בטעות ובלי כוונה נותן תחושה של רוגע כאן בפורום...
אתם צריכים להיות בלחץ קבוע
גם בג'ולי והפנטומס היה להם קטעים כאלה. לא הייתה להם בעיה לשבת על דברים אבל הם לא יכלו לחזיק דברים אחרים.
וואלה נכון
אוי כן גם אני לא מפחדת מג'וקים|כן|
פעם כמעט היה לי התקף לב בגלל ג'וק.
כלומר הם לא מפחידים אותי, אבל אחיינית שלי ראתה אחד לפני שנים והצרחה שלה כמעט הרגה אותי.

אוקי סיימתי את עמוד 3
ואני רואה שמתחילים להגיב לשרון אז אני עכשיו אחזור אחורה ואגיב לה ולתורגי התרנגול
(כלומר לא עכשיו, אבל מחר)

LeAnnDylan

Well-known member
🧩שירי החודש:

Shania Twain - You’re Still The One

Hanson - I Will Come To You

Robbie Williams & Emma Bunton - 2 Become 1

השיר של שאניה|מאוהב| בכלל שאניה זה |מאוהב| אלא אם כן זה שאניה אחרי שהתגרשה מהאקס שלה ואז זה לא כזה |מאוהב| כי השירים שלה היו פח.
הנסון זה פויה. תמיד שנאתי אותם כי היה להם שיער ארוך:-D גברים עם שיער ארוך זה איכסה. אפילו שטכנית הם היו רק ילדים. אבל זה עדין איכסה. זה שיר חדש שלהם או משהו ישן?
השיר האחרון זה השיר האהוב עליי של הספייס גירלז. אתם זוכרים שפעם תמיד היו מנגנים אותו ב-VH1 אבל משום מה לא היו מנגנים את כל השיר. כאילו היו כמה שירים שתמיד היו מראים איזה בית ראשון ופזמון וזהו. פתאום אני חושבת לעצמי- מה היה הקטע של זה?|תוהה|
🧩שאלת החודש: אם החודש דילן וסהר יראו שולחן לחמישה ?;-#
חחח שאלתי אתמול את סהר עם מה הוא חושב שאנחנו צריכים להתחיל והוא אמר שולחן לחמישה. אז אני אומרת שיש סיכוי טוב?
סיבה למסיבה :winter is coming
לא בדיוק קאמינג. בכל זאת את גרה בארץ אז יש לך עוד בערך חצי שנה עד שתראי ימי חורף וגם אז זה לא מובטח.
זה בדיוק מזכיר לי שצפיתי אתמול בערב במשחק המדובר של ההומקאמינג של טום בריידי בניו אינגלנד כשלפני זה צפיתי במשחק של הקבוצה שלי ששיחקה השבוע בסנטה קלרה (פה בקליפורניה) ובמשחק של הקבוצה שלי היו איזה 300 מעלה, ריחמתי על השחקנים שהם צריכים ללבוש את כל הציוד המעיק הזה כולל הקסדות וחשבתי לעצמי שהם בטח מתבשלים שם. הראו גם כל מיני אנשים בקהל מיוזעים ואדומים כאילו דחפו אותם לתנור. ומהצד השני במשחק של טום בריידי בפוקסברו ירד גשם זלעפות וקור אימים. אני יודעת שאומנם זה בשני צדדים שונים של ארה"ב אבל תמיד מדהים אותי ההבדלים האדירים האלה במזג האוויר. להם כבר יש חורף ואצלנו אם יהיו כמה ימים סגריריים בשמונת החודשים הקרובים זה יהיה נס.
אגב לא יודעת למה עם כל התקציב של ה-NFL לא בונים אצטדיונים עם גג.
📬איזה מורה הכי זכור/ה לך מבית הספר? המחנכת. הייתה תקופה שהיא גרה קרוב אלי אז יצא לי לפגוש אותה מלא בדרך לבית הספר אז מזל שהיא הייתה בסדר |זורו|
איזה כיף שיש מחנכות נורמליות.
למזלי בכל השנים שלי ביסודי+התיכון היו לי את המחנכות הכי טובות בשכבה. ועוד יותר למזלי שהן גם אשכרה אהבו אותי.
תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק...
אקסים חמודים|לב אדום|
מה?! רגע, הם היו במיחד?:-0 איכסה. מה היא עשתה איתו

LeAnnDyIan

Well-known member
להם כבר יש חורף ואצלנו אם יהיו כמה ימים סגריריים בשמונת החודשים הקרובים זה יהיה נס.
חבל שלא דיברתי על ח״י שקלים😂
אחרי ששלחתי את ההודעה הזאת יצאתי החוצה והשמיים היו מעט אפורים. ועכשיו משתוללת בחוץ סופה עם רעמים וברקים וכיף|מאוהב||מאוהב||מאוהב|
איזה אושר!!
ולחשוב שהתעוררתי למזג אוויר של 93 מעלות😅

קודם כל ברור שהגזר כי מה אני אעשה עם זקן בן 69

🍎שם: סהר מון הדה איז קאמינג רקון קנדל קלאונפייס ריצ'ראונד אוראלי מרסדן השלישי
🍎גיל: חודש הבא 31 בע
🍎כמות עמודים בביוגרפיה עתידית עליך: אחד, חצי עמוד, פסקה.

🧩סדרות החודש: שבעת החטאים. (לוציפר היה אמור להיות פה אבל הוא היה מאכזב מידי אז לא מגיע לו שום דבר.)
🧩סרטי החודש: הסרט של שבעת החטאים
🧩ספרי החודש: סוף סוף סיימתי את שלושת הג'וקרים
🧩שירי החודש: No More של מארוב ועוד איזה רוסי אחד ושירים רנדומלים של קייטי פרי (דילן אל תדאגי לא שמעתי את השיר האהוב עליך Wide Awake)
🧩דמויות החודש: באן ושאר הדמויות משבעת החטאים
🧩שחקני החודש: כמובן שג'יימס מרסדן
🧩שאלת החודש: פרפר פרפר אתה עושה ממני צחוק?
🧩ציטוט החודש: פרפר פרפר אתה עושה ממני צחוק? לאמא אין קווה קווה כזה ולא פרצוף ירוק
🧩סיבה למסיבה: היומולדת של דילן

📬באיזה מקום עבודה טלוויזיוני (כלומר שקיים בעולם של סדרה) היית הכי רוצה לעבוד? בקפיטריה של אנג'ל גרוב.
📬סדרה שרצית לראות החודש, אבל בסוף לא ראית: באטלסטאר גלקטיקה (צריך טרישה בחיים), שולחן לחמישה, עוד סדרה עם ריאן פליפה, Dead to me, הרופא הטוב.
📬חודש אהוב בשנה: נובמבר.
📬תאר את הבגד האהוב עליך: גופיה אדומה שכתוב עליה ג'וס דריין ג'וס דאון עם צל של לקסה שהבסטי המהממת שלי קנתה לי סתם ככה בלי סיבה כי היא מהממת.
📬תמונת רקע של מסך המחשב שלך (אפשר גם רק תיאור):
1.png
📬תמונת רקע של מסך הטלפון שלך (אפשר גם רק תיאור):
2.jpg 3.png
📬מה הדבר האהוב עליך בסתיו? הריח וימי ההולדת [ברבים!] של דילן.
📬אם השמים כחולים בכל העולם, למה מהחלל כדור הארץ הוא לא כולו כחול? עבור
📬רוח רפאים, דובה ואביר הולכים לראות סרט. איזה סרט הם יראו? וגם מי יושב באמצע ולמה? הדובה יושבת באמצע כדי שהאביר יוכל לשים עליה את הראש ולהירדם (ואם הרוח רוצה שינסה גם). והם ראו את הנוקמים אנדגיים.
📬איזה מורה הכי זכור/ה לך מבית הספר? מורה למתמטיקה מכיתה ז' שאני והיא הסתכסכנו.
📬האם הייתה לך אי פעם חיית מחמד שהיא לא כלב או חתול? אחותי נחשבת?
📬ואיזו חיית מחמד היית רוצה כיום או בעבר שלא הייתה לך? רקון.
📬אם יציעו לכם עכשיו טיסה חינם בחללית שתקיף את כדור הארץ לכמה ימים, האם תסכימו? כן בשאיפה לא לחזור.
📬אם בעתיד תיירות חלל תהפוך להיות נורמלית וסבירה מבחינה כספית, האם תלכו לטיול של שבוע מסביב לכדור הארץ? בהחשב בזה שאין לי תקציב גם למקומות קרובים וזולים כמו יוון, אני בספק אם גם הטיסה ה"משתלמת" הזאת תשתלם עבורי.
📬אם היית מגלה שהעולם למעשה שטוח, האם היית מנסה לשכנע כמה שיותר אנשים שזאת האמת, גם אם זה אומר שאנשים יחשבו שאתה תימהוני מוזר? לא
📬מה לא מפחיד אותך אבל כן מפחיד את רוב האנשים: ג'וקים

🔮תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק...
חלקתי מספיק תמונות לחודש אחד.

נערך לאחרונה ב:

Lion_Heart

Well-known member
אני מבין שלא ראית את הראשון.
אבל למה? זה דווקא סרט די טוב
לא ראיתי את שני הסרטים , כי אני ממש שונא את הדמות עצמה
[לגבי זה שאמרתי שזה מפחיד אנשים לומר "לא" שלוש פעמים ברצף]
זה קצת כמו ביטלג'וס - אבל מופיע דובי לא-לא.
דובי לא לא...קראו לי ככה פעם
אני בהחלט בעד זה שכל אדם יתן פרשנות משלו לשאלה.
אני חושב שאם זאת השאלה אז הרוב הגדול שלאנשים היו בוחרים בגזר.
אבל בשבילי זאת שאלה קשה: האם אני מעדיף לסבול לאכול גזר או בשר אדם.
לא הבנתי, התשובה היא גזר! זה טעים,ורסטילי בריא יותר ...מה השאלה?
ר-ג-ע אחד...מבחנים שבודקים מי פסיכופת?(שברור ש אעבור...אני אדם רגיל ושפוי והגיוני! ) ו...ל מה עוד בוחנים אותי?
יש לי המון חרדות. אבל אני חושב שזה חרדות שיש גם לאנשים אחרים - חרדות חברתיות פשוט במידה מוגזמת. אני מפחד לגשת אל בן אדם זר ולשאול משהו. אני מפחד מלדבר עם הרבה אנשים בטלפון. אני מפחד ממה שאנשים חושבים עלי. אני מפחד מדחייה. אני מפחד שאני אף פעם לא אהיה מאושר באמת.
כשאני נוסע על צלע הר בהחלט עוברת לי המחשבה שאולי הרכב יסטה ואני אפול לתהום. גם כל פעם שמישהו מהמשפחה שלי לא עונה לטלפון או לא חוזר מאיפשהו בזמן אני חושב שהוא אולי הוא היה בתאונת דרכים ומת. אבל אני לא ממש מרגיש שאני מפחד מהדברים האלו כי אני מרגיש שאין לי שום יכולת להשפיע עליהם.
לעומת זאת לפעמים כשאני נוסע על צלע הר או כשאני עומד בכל מקום מאוד גבוה מפחיד אותי שלרגע אחד אני אאבד את זה ואסטה בכוונה או אקפוץ בכוונה. אז אולי בעצם הייתי כותב את זה.
אני פשוט חייב לכתוב את זה - i feel you- גם לי יש חרדות (וקצת ptsd)וחלק ממה שכתבת מזכיר לי את עצמי(בערך),למרות שאני משער שלזה התכוונת שכתבת שאלה חרדות שיש לאנשים אחרים , גם אני חושב על דברים רעים שאין לי שליטה עליהם...חוסר השליטה, אגב , לא מפריע לי לפחד ממה שיקרה אם אעשה משהו רע או אחליט החלטה לא נכונה ... , לפעמים אני לא מאמין שיש לי חברים, אני שואל את עצמי "למה שמישהו יחבב אותי?" ועד היום לא מצאתי תשובה מניחה את הדעת , קרה לי שחבר לא ענה לטלפון וכל כך דאגתי שבסוף הלכתי אליו הביתה לגלות שהוא פשוט נסע לאנשהו בלי לקחת את הטלפון איתו, יש לי כל כך הרבה לכתוב על זה, אבל לא עכשיו
*בעצם אני גם מפחד לראות את משחק הדיונון, אז אולי לא הייתי צריך להתפלסף כל כך. או אולי זה מתקשר לפחד לגבי זה שאני אהיה לא מאושר.
לא סדרה מלהיבה מי יודע מה ,

didalf

Well-known member
לי משום מה זה תמיד הרגיש נורא מוזר גם לקרוא להורים של חברים שלי בשמות הפרטיים שלהם. כלומר לא שאי פעם הייתי קורא להם בשם משפחה, אבל זה היה לי מוזר באופן כללי לדבר עם הורים של חברים.
טוב חלקם הם כמו משפחה בשבילי.

[לגבי השירים בסרט סינדרלה החדש]
אוי זה נשמע באמת מוזר. (אבל עכשיו קצת מעניין אותי לראות את הסרט כדי להבין ממש מה זה)
כמו במאמאמיה שלוקחים שירים מוכרים. אבל לא של להקה ספיצפית אלא סתם רנדומלית.
זה לא שכל ג'וקבוקס מחזמר הוא גרוע כי השירים לא מקוריים, יכול להיות גם טוב (מאמאמיה למשל). פשוט זה גרוע.
סתם לדוגמא אחד הרגעים המוזרים:

[לגבי השאלה שלי: "הצטרפת למועדון המעריצים של Sir Ryan Foxheart?"]
כן, זה ספר מאוד מוזר בכל מיני דברים. בהחלט לא כמו הרבה ספרי פנטזיה.*
אני כבר לא זוכר הרבה, אבל זכור לי שיש גם מעריצי סאם וזה נורא מלהיב את סאם.
נו, לאן הגעת כבר?

*קצת ראנט: הרבה אנשים מתייחסים לספרי פנטזיה כמו משחקי הכס, שר הטבעות ועוד כאילו הם מתרחשים בימי הביניים ואז מתלוננים כשיש דברים שלא תואמים את התקופה - ואני לא מתכוון כמו שאת אומרת שזה מוזר, אלא אנשים ממש מתלוננים על זה ואומרים שזה טעות - וזה מגוחך כי העלילות של הספרים האלו לא מתרחשות בימי הביניים. הן מתרחשות בעולם אחר שבו יכולים להיות מתקדמים יותר או מתקדמים פחות לגבי כל מיני דברים מאשר שהיו בימי הביניים.
54% ואני צועקת עליהם תתנשקו כברררררררררררררררררררררררררררררררררר. אלוהים כמה סאם יכול להיות עיוור?
כן יש גם מעריצות שלו במועדון המעריצים של ריאן:-D

אנשים תמיד אוהבים להתבכיין|שפם|זה מוזר אבל זה נחמד. פתאום קלטתי שזה מזכיר לי טיפה את שרק. העולם הימי בינמי עם כל מיני בדיחות וטייקים על העולם המודרני. למשל מועדני המעריצים, הקטע עם הקריסטל שהוא תכלס טלפון, והם היו בבר שלפני הזמר עלה מישהו והקריא חסות. כל מיני כאלה. ושרק זה מושלם אז זה טוב.

🧩סדרות החודש: שבעת החטאים. (לוציפר היה אמור להיות פה אבל הוא היה מאכזב מידי אז לא מגיע לו שום דבר.)
🧩סרטי החודש: הסרט של שבעת החטאים
רגע סדרה לפי הסרט עם בראד פיט?

📬תאר את הבגד האהוב עליך: גופיה אדומה שכתוב עליה ג'וס דריין ג'וס דאון עם צל של לקסה שהבסטי המהממת שלי קנתה לי סתם ככה בלי סיבה כי היא מהממת.
יאא נשמע יפה

📬תמונת רקע של מסך המחשב שלך (אפשר גם רק תיאור):
1.png

2.jpg
3.png
תמונות יפות

:-D:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שרון
לא מספיק כל הכתבות שיש כל יום כיפור, שמזכירות לי את הגיל שלי, אז עכשיו גם אתה שואל? :eek:
"אנחנו הילדים של חורף 73"
תלוי מי יכתוב אותה.
אם זה מישהו מטעמי - הרבה יותר מידי עמודים.
אם זה אחלד הילדים שלי - שורה אחת: "היא הייתה אמא מפדחת"
שמו הרבה על הכתפיים של הדור שלך.
אני מהילדים של 83. אצלנו לא היו אשליות לגבי מחסור במלחמות.
ואני מוכן לתת לך להחליט מי יכתוב את הביוגרפיה שלך. אם את רוצה את יכולה אפילו לכתוב אותה בעצמך.
סופרסטור, ברוקלין 99, הכתר (התחלתי לראות שוב, עם הבת)
איזה מעולה זה הכתר. בת כמה הבת עכשיו?
מאחורי המספרים, אפולו 13, יומני הנסיכה 1 +2, מותק הילדים התכווצו (גילינו את ספריית "סרטים לכל המשפחה, ב-VOD של פרטנר)
בא לי לראות שוב את מותק הילדים התכווצו. זה קלאסיקה.
מה לגבי סרט ההמשך: "מותק הילד התנפח" - אתם הולכים לראות גם אותו?
(הבנתי שיש גם סרט שלישי אבל כנראה עדיף לא לחשוב על זה)
יש לי מסורת, מאז כיתה ד' (תחשבו לבד כמה שנים זה) שבכל יום כיפור אני קוראת את הספר "נשים קטנות". השנה לא הייתה שונה מזה (חוץ מהעובדה שנאלצתי להשתמש במשקפי הקריאה שלי)
את ממש כמו רייצ'ל מחברים (כלומר לא נראה לי שהיא הייתה קוראת את זה ביום כיפור, אבל היא קראה את הספר כנראה הרבה).
אני לא קראתי אף פעם...
דינה מסופרסטור :love::love:,
ולפעמים גם ג'ינה מברוקלין 99
שתי דמויות מעולות, שלפעמים מעצבנות אותי יותר מידי
מתי נגמר כבר החופש הזה ואתם חוזרים לבית ספר? (רלוונטי גם לילדים וגם לבעל המורה)
למזלך את מקבלת עכשיו חופשה עד חנוכה
מוקד התמיכה של החבר'ה מ-IT crowed
לא הייתי רוצה לעבוד במוקד IT של פייסבוק אתמול.
אבל נראה ליש בדרך כלל זה בטח עדיין "תנתק ותדליק מחדש"
sex education.
זו לא תוכנית לראות עם בנות 13,או עם המתבגר בן ה-18 (והחברה שלו)
כן, נראה לי שלראות את זה ביחד עם בני נוער זה יהיה בעיקר מביך
למה דווקא נובמבר? (האם בגלל שאין בו חגים?)
חולצה בצבע סגול בהיר עם ציור של cookie monster
נשמע נחמד
יש סתיו בישראל??
אולי החצבים שפורחים בכמויות לאורך כביש 6
יש!!!!!!
תשובה שהיא לא סתם "כי נעשה קר יותר"
אתה רוצה הסבר פיזיקלי?
כי קרני האור נשברות אחרת באטמוספירה ומחוצה לה, ולכן שבירת הגל לאורכים השונים של הצבעים שונה.
זה ההסבר הכי טוב שקיבלתי (חוץ מההסבר של "קסם" שתכלס מסביר את זה יותר בקלות)
מונטי פייתון. באמצע תשב הדובה, כי ככה שניהם יכולים לנסות להתחיל איתה
וואלה, למה שניהם רוצים להתחיל עם הדובה?
*האמת שלא פירטתי - יכול להיות שזה אביר שהוא גם דוב ורוח רפאים של דוב.
המורה השנואה למתמטיקה.
ה"אגדה האורבנית" בבית הספר היא שאני הרגתי אותה.

יום הורים מחצית ראשונה בכיתה י"ב - נתנה לי ציון 30 ב-5 יחידות. ומסבירה להורים שלי שאני בחיים לא אצליח לעבור בגרות במתמטיקה. ההפרש בין 5 ל-4 יחידות זה 10 נקודות - אז בטוח אכשל גם ב-4 יחידות. ההפרש בין 5 ל-3 יחידות זה 20 נקודות אז גם ב-3 יחידות אני אכשל.
אמא שלי שאלה אם אני חושבת שב-4 יחידות אצליח, והוחלט ש"ארד" ל-4 יחידות. בבגרות קיץ הוצאתי 100. נבחנתי בגרות חורף 5 יחידות והוצאתי 99. באתי למורה והראתי לה את הציון בפרצוף ואמרתי לה "ואת אמרתי שלא אצליח". חצי שעה אחרי שיצאתי מבית הספר היא קיבלה התקף לב קטלני ונפטרה.
(היו לה מחלות רקע, כולל מחלת לב, וההמלצה הרפואית היתה שתפרוש ולא תמשיך ללמד. כנראה שלא היה שום קשר אלי והיא הייתה מקבלת את ההתקף בכל מקרה, אבל הסיפור אצל התלמידים היה שאני הרגתי אותה. מכיוון שכולם שנאו אותה - זה הפך אותי ל"גיבורה")
הולי שיט!!!!!8-*
*תזכורת לעצמי לא להרגיז אף פע את שרון כי ייתכן שיש לה כוחות.
דגים, תוכים, שרקנים, קביה, ארנב
וואו, כל המבחר (אבל לא היה לך נחש)
חתול.

אבל זה לא יקרה כי בעלי ו-2 מתוך 3 הילדים שלי אלרגים לחתולים
רגע, בעבר פעם היה לך חתול?
בכל מקרה נראה לי שהפתרון הוא לעזוב את הבעל ושניים מהילדים ולאמץ חתול עם השלישי.
בשום פנים ואופן לא.
אני יודעת איך בונים את החלליות, וממש לא רוצה לעלות על אחת כזו (מאז שאני יודעת איך בונים מטוסים ממש מפחיד אותי גם לטוס)
רגע, מה את עושה שאת יודעת איך בונים חלליות ומטוסים?
(ומה כל כך נוראי באיך בונים מטוסים?)
לא. אנשים יאמינו למה שהם רוצים, וחבל על האנרגיה לשכנע אנשים במשהו שסותר את אמונתם.
זה אותו דבר בויכוחים על דת, חינוך או חיסונים
בעיקרון אני נוטה להסכים איתך, אם כי אני אקבל מי שרוצה לשכנע אנשים אחרת.
אבל בדברים מסויימים כן יש חשיבות להתווכח עם מישהו על האמונה שלו כשביצוע האמונה שלו משפיע על החיים של אחרים.
למשל במצב קיצוני: אם למישהו פועל לפי דת שאומרת שאם יש לו תאומים אז בגיל 10 הם צריכים להלחם למוות אחד בשני - אז אני מרגיש חובה מוסרית להתערב.
אם למישהו יש אמונה שלפיה חשוב לתת לילד שלו בגיל 10 ללכת עם אקדח טעון לבית ספר אני מרגיש חובה להתערב בשביל שלומם של הילדים האחרים.
כן, אני לא מבין את הפחד מחיה שכל כך קל להרוג אותה עם נעל.

איזה מעולה זה הכתר. בת כמה הבת עכשיו?
הבנות שלי בנות 13 (כתבתי את זה בהמשך)
בא לי לראות שוב את מותק הילדים התכווצו. זה קלאסיקה.
מה לגבי סרט ההמשך: "מותק הילד התנפח" - אתם הולכים לראות גם אותו?
(הבנתי שיש גם סרט שלישי אבל כנראה עדיף לא לחשוב על זה)
גם על השני עדיף לא לחשוב
את ממש כמו רייצ'ל מחברים (כלומר לא נראה לי שהיא הייתה קוראת את זה ביום כיפור, אבל היא קראה את הספר כנראה הרבה).
אני לא קראתי אף פעם...
אף פעם?? :eek::eek:
תלך לקרוא. מבטיחה לשמור מקום במקפיא לקראת החלק בו בת' לא מרגישה טוב
למזלך את מקבלת עכשיו חופשה עד חנוכה
החופשה הבאה שלי היא בפסח :cry:
כן, נראה לי שלראות את זה ביחד עם בני נוער זה יהיה בעיקר מביך
בעיקר להם.
(אני כבר הוגדרתי "אמא מפדחת", אז מה אכפת לי)
למה דווקא נובמבר? (האם בגלל שאין בו חגים?)
יש לי יום הולדת
הולי שיט!!!!!8-*
*תזכורת לעצמי לא להרגיז אף פע את שרון כי ייתכן שיש לה כוחות.
איך אומרת הרבנות הראשית: "ידע הציבור ויזהר" :ROFLMAO::ROFLMAO:
רגע, בעבר פעם היה לך חתול?
להורים שלי היה. לי אף פעם לא היה.
בכל מקרה נראה לי שהפתרון הוא לעזוב את הבעל ושניים מהילדים ולאמץ חתול עם השלישי.
אחלה רעיון.
הבעיה שלילדה שלא אלרגית לחתולים יש טעם נוראי בטלויזיה - אז יש דילמה
רגע, מה את עושה שאת יודעת איך בונים חלליות ומטוסים?
(ומה כל כך נוראי באיך בונים מטוסים?)
200.gif

LeAnnDylan

Well-known member
אוי מסכנה.
אז בתוך הבית היא יכולה להיות בלי הנעליים האלו?
כן, בבית מורידים לה. למרות שהיא בחרדת תמידית כשמישהו מתקרב לה אל אחת מהרגליים והיא תמיד בוכה מכאב :-(
קודם כל ברור שהגזר כי מה אני אעשה עם זקן בן 69
תצחק תצחק אבל אליעזר הוא בעצם פנתר במיטה. הוא רקד פעם בלהקת בת שבע והוא מאוד גמיש לגילו!!
🍎גיל: חודש הבא 31 בע
מזל שלך יש רק יום הולדת אחד. אין לי כוח לחגוג אותך 7 פעמים בשנה|שפם| זה מספיק מתיש לחגוג את עצמי!
(לוציפר היה אמור להיות פה אבל הוא היה מאכזב מידי אז לא מגיע לו שום דבר.)
הפרצוף שלך מאכזב מידי!:-[
ושירים רנדומלים של קייטי פרי (דילן אל תדאגי לא שמעתי את השיר האהוב עליך Wide Awake)
איכס היית מת שהשיר הגיי הזה יהיה האהוב עליי|שפם|
🧩ציטוט החודש: פרפר פרפר אתה עושה ממני צחוק? לאמא אין קווה קווה כזה ולא פרצוף ירוק
מה אתה גונב לי ציטוטים|שפם|
🧩סיבה למסיבה: היומולדת של דילן
די זה כבר לא מסיבה. בשלב הזה זה כבר מעיק.
חברה שלי שהייתה בווגאס התקשרה אליי השבוע וכזה "לא הייתי פה ביומולדת שלך אז אני רוצה לקחת אותך לארוחת ערב השבוע ולהביא לך את המתנה שלך, תגידי לי מתי את פנויה" וממש רציתי להגיד לה "תשאירי את המתנה מחוץ לדלת שלי, אין צורך בחגיגות מעבר לזה" אבל אני בן אדם מנומס אז לא אמרתי 😬
איזה בסטי מהממת יש לך. הלוואי וגם לי הייתה אחת כזאת שקונה לי מתנות סתם ככה|מאוהב|
2.jpg
היי, הנקודה הכתומה שם למעלה זאת אני|מאוהב|
לא, הגנבת כרטיסים לקרי הזאת|שפם| שתמות!

LeAnnDylan

Well-known member
כן זה בטיפול. המחשב בתיקון וקשה לענות על שאלון מהטלפון
דווקא על השאלון מהטלפון זה יחסית נוח כי לא צריך לצטט.
ציטוטים מהטלפון זה סיוט|חבול|
הקול של אופרה לא מחרפן אותך?;-#
אממ, לא..? הוא אמור לחרפן אותי?|תוהה| דווקא יש לה קול די נעים לאוזן. היא מדברת ברוגע כזה.
מאיפה היא \הוא?
רגע זאת האחת הדמויות שדרו משחקת (שבגללה הכינוי שלך?)
כן, דילן סנדרס זו הדמות של דרו ברימור במלאכיות של צ'ארלי. ואכן בגללה הכינוי.
זה קצת כמו ביטלג'וס - אבל מופיע דובי לא-לא.
יואו כל פעם שאתה מדבר על אוכל אני מדמיינת איזה דובי לא-לא מעצבן כזה שאומר לא לכל אוכל שמציעים לו בארוחת חג|בוקס|
אף אחד לא עבר במבחנים האלה, כולכם התגלתם כפסיכופטים. פשוט לונה שיקרה בשאלון.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
🍎שם: תורגי משוק התקווה
🍎גיל: 2.5K
🍎כמות עמודים בביוגרפיה עתידית עליך: לפי הגיל - לפחות, לפחות 3 כרכים בני אלף עמוד כל אחד
כן, אם אתה בן 2500 שנה אז זאת בהחלט תהיה ביוגרפיה ארוכה.
🧩סרטי החודש: - ג'יממס בונד החדש
איך היה הבונד החדש?
(זה מדהים שהוא סוף סוף יצא לקולנוע, הוא הרי היה אמור לצאת באפריל 2020)
🧩שירי החודש: - גשם, אהוד בנאי
יפה
🧩שחקני החודש: - גיליאן אנדרסון
היא באמת שחקנית מעולה. מאוד אהבתי אותה בעונה 4 של הכתר.
🧩שאלת החודש: - מתי ביבי יתפקע לגמרי מרב קנאה
אני נהנה לא לחשוב על מה ביבי מרגיש
🧩ציטוט החודש: - "זה לא אתה, מותק - זה אבא שלך"
מאיפה הציטוט?
📬חודש אהוב בשנה: ינואר
וואלה, למה?
📬תמונת רקע של מסך המחשב שלך (אפשר גם רק תיאור): -
13619912_10206727450290530_3502583160327057167_n.jpg
מאיפה הצילום?
📬תמונת רקע של מסך הטלפון שלך (אפשר גם רק תיאור): הנכד המטריף שלי
זה עובד רק אם יש לך רק נכד אחד. אחרת האחרים מתלוננים
📬אם השמים כחולים בכל העולם, למה מהחלל כדור הארץ הוא לא כולו כחול? נו ב'מת - שאלות באופטיקה 2 יח"ל
אבל לא נתת תשובה...
📬רוח רפאים, דובה ואביר הולכים לראות סרט. איזה סרט הם יראו? וגם מי יושב באמצע ולמה? ברור שרוח רפאים באמצע. הם רואים דוקו מפורסם: כדור הארץ הכחול
אתה רואה, אפילו בסרט הזה טוענים שכדור הארץ הוא כחול
📬האם הייתה לך אי פעם חיית מחמד שהיא לא כלב או חתול? בוודאי - תוכונים
כמה תוכונים?
ומה הגדול של תוכונים? זה אלו שהם בגודל של אגרוף בערך?
📬אם יציעו לכם עכשיו טיסה חינם בחללית שתקיף את כדור הארץ לכמה ימים, האם תסכימו? לא
📬אם בעתיד תיירות חלל תהפוך להיות נורמלית וסבירה מבחינה כספית, האם תלכו לטיול של שבוע מסביב לכדור הארץ? לא
למה לא?
📬אם היית מגלה שהעולם למעשה שטוח, האם היית מנסה לשכנע כמה שיותר אנשים שזאת האמת, גם אם זה אומר שאנשים יחשבו שאתה תימהוני מוזר? תראה קראתי כמון את פראצ'ט ועולם הדיסק
אני אכן קראתי כמה מספרי עולם הדיסק (אם כי יחסית מעט - רק 4 נראה לי)
אבל השאלה הזאת יותר קשורה לכך שבאמת יש כיום המון אנשים שמאמינים שהעולם הוא שטוח ושיש קונספירציה ענקית שמסתירה את זה מאיתנו.
שווה לראות את הסרט הדוקומנטרי Behind the Curve של נטפליקס.
יפה.
איזה פרח זה?
*ניסיתי להשתמש בחיפוש של גוגל כדי לקבל תשובה אבל הם טענו שזה שושן (lily) אבל זה לא נראה נכון.

מאיפה הציטוט? -
ממנ י

וואלה, למה? זה החודש בו גחתי אל הכדור הכחול

מאיפה הצילום? - גן החיות הירושלמי, אזור הזוחלים

זה עובד רק אם יש לך רק נכד אחד. אחרת האחרים מתלוננים - לא מתלוננות הבנות

אבל לא נתת תשובה...- כי אני לא מבין באופטיקה, אלא רק משהו עם השתברות קרני השמש וגו'

כמה תוכונים? - נדמה לי שהיו לנו עשרה בכלוב ענק
ומה הגדול של תוכונים? זה אלו שהם בגודל של אגרוף בערך?
כן

לא מעניין
אני אכן קראתי כמה מספרי עולם הדיסק (אם כי יחסית מעט - רק 4 נראה לי)
אבל השאלה הזאת יותר קשורה לכך שבאמת יש כיום המון אנשים שמאמינים שהעולם הוא שטוח ושיש קונספירציה ענקית שמסתירה את זה מאיתנו.
שווה לראות את הסרט הדוקומנטרי Behind the Curve של נטפליקס.

יפה.
איזה פרח זה? לא יודע. הוא גדל בערים שונות בארץ, על איי תנועה או בגינות ציבוריות.
*ניסיתי להשתמש בחיפוש של גוגל כדי לקבל תשובה אבל הם טענו שזה שושן (lily) אבל זה לא נראה נכון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחח נכון זה באמת לא יפה. אז אתה לא אח חמוד אתה אח פויה.
יש משהו באמצע בין אח חמוד ואח פויה.
אין שום דבר חשוב. יש כ"כ הרבה מקומות שיפה וכיף לראות ולטייל בהם.
יש מספיק מקומות קרובים שהם יפים ואני יכול ללכת לטייל בהם ועדיין לא הייתי בהם.
נחשים נראה לי יותר מפחיד אבל.
מה לגבי היברידים של נחש ודבורה.
סוג של נחש מעופף עם עוקץ בקצה הזנב שלו.
כן החלטתי שאין מספיק טיילור בפורום.
אני מניח שיהיה יותר אם היא תחליט להפוך להיות שחקנית טלוויזיה.
ברור! אני אוכל גזרים! ובימי ילדותי הרחוקה גידלתי באדנית פלפלים...
אני הייתי עובד בסופי שבוע עם אבא שלי במטע אפרסמון ופרדסים.
אני מוכן להיות בעד חקלאים כל עוד יבטיחו לי שאני לא אצטרך להיות אחד מהם שוב.
טוב, תבין, תשמע, תראה, תפנים , בשלב כלשהו (אני מקווה השנה) תגיע סדרה מצוירת(למבוגרים) שלהם, תזכה לטעום מהאושר שהוא VOX MACHINA...
אוי מגניב. תעדכן אותנו כשזה יתקרב.
"הדור הבא" יש הולודק! ויש משפחות
הולודק זה נהדר. משפחות אני לא בטוח. עדיף לעשות מפגשי משפחה בהולודק ואז אפשר פשוט לעצור את התוכנה כשרוצים מנוחה.
בדור הבא היה את האנטרפרייז NCC-1701-D. אבל אז בסרטים הם בשלב מסוים עוברים לחללית חדשה שהיא האנטרפרייז NCC-1701-E. ואני מניח שגם בה יש הולודק ומשפחות.
מה , לא ברור?
אמרתי שאתה נתת הסבר טוב לכך שכדור הארץ הוא לא כחול כולו מהחלל - אמרת שזה קסם. וזה נראה לי כמו הסבר יחסית טוב.
הם במרתון של סרטי MARVEL...הדובה יושבת בצד בשביל שיהיה לה מקום והרוח יושבת קרירה
אני מקווה שלא מרתון של כל סרטי מארוול. כי זה יותר מידי בשביל כל אחד, אבל בטח בשביל הדובה.
ועכשיו שאלה רצינית, על מלון STAR WARS שמעת? כי אני לגמרי מזמין מקום ברגע שהוא יהיה מבצעי
לא שמעתי. עד עכשיו.
ועכשיו שבדקתי אני רואה שזה יפתח ב1/3/2022 ויהיה אפשר להתחיל להזמין מקומות ב28 לאוקטובר. אז תהיה מוכן.
כן, מלא. הייתי בשיער, עלובי חיים , אוויטה (מעולים), היירספריי (נחמד), היה גם סיפור הפרברים שלא עניין אותי, וקברט שאמא ואחותי הלכו בלעדיי כי הייתי חולה באותו יום. אביב מתעורר גם לא יצא לי לצערי. ומאמאמיה. ונראה לי בילי אליוט. היו גם גרסאות מרובות של צלילי המוזיקה (לפחות אחת ראיתי כשהייתי קטנה). ובטוח היו עוד שראיתי ושכחתי ועוד שלא ראיתי ושכחתי. ואלו גרסאות רשמיות של תיאטראות כמו הבימה, הקאמרי וכו'. יש גם כל מיני דברים מחרתרתיים יותר שמעלים דברים.
יש גם מחזמר לסרט הישראלי אפס ביחסי אנוש שהוא מעולה.
ואוויטה היה עם רן דנקר וישבתי כ"כ קרוב ראיתי אותו כ"כ קרוב אלי|מאוהב|
מגניב. לא ידעתי שעושים כל כך הרבה כאלו. אבל באמת אני לא מכיר את העולם הזה בארץ.
נשמע נחמד מאוד להיות כל כך קרוב אל רן דנקר. :love:
איך?? אני לא שומעת כלום כשאני לועסת
באמת?
אגב זה ידוע בתור משהו ממש לא טוב לראות טלוויזיה בזמן שאוכלים.
אבל אני בערך חייב לראות משהו בטלוויזיה. אני הרבה פעמים מתכנן מראש מה אני אראה בזמן האוכל.
גם אחותי ובעלה ארוחת ערב כמעט תמיד אוכלים מול הטלוויזיה (כשאחיין שלי היה קטן זה היה אסור לו ואז יום אחד הוא לא התעורר זמן קצר אחרי שהוא נרדם ואז יצא לסלון וגילה את ההורים שלו אוכלים מול הטלוויזיה בסלון ונורא נעלב שהם עושים את זה)
יש כל מיני ממים על התופעה שאנשים מסרבים להתחיל לאכול עד שהם מוצאים משהו לראות בטלוויזיה:
1633533781572.png
1633533829342.png
*בכל מקרה אף פעם לא הייתה לי בעיה שאני לא מצליח לשמוע משהו בגלל הלעיסות שלי. היו פעמים שנאלצתי להעביר קצת אחורה כי פיספסתי משהו בגלל שעסקתי בלחתוך מזון ולכן העיניים שלי לא היו על המסך. (אבל באופן כללי כמעט תמיד יש כטעים שאני מעביר אחורה כדי לקלוט טוב יותר)
כן זה בטיפול. המחשב בתיקון וקשה לענות על שאלון מהטלפון
טוב, לפחות יש לך סיבה.
אנחנו נחכה בחוסר סבלנות שהמחשב שלך יטופל
לא נראה לי ראיתי פעם סרט של קרייג , אני בחורה של שון קונרי
לפני קצת זמן שמעתי ממישהו (אולי כאן?) שחלק מהסרטים הראשונים די בעייתיים. משהו על זה שיש סצנה שבונד מכריח מישהי לשכב איתו וכיום זה נראה בערך כמו אונס. אבל אני לא יודע אם זה אמיתי. (ראיתי את הסרטים האלו, אבל לפני מיליון שנה)
האמת, נכון, אחת השורות הכי נהדרות בכל הסרטים, היתה ב "גולדפינגר"
איזו שורה?

Aranel Nenharma

Well-known member
🍎שם: יעל
🍎גיל: 32
🍎כמות עמודים בביוגרפיה עתידית עליך: עלי לא יהיה בביוגרפיה אלא דקומנטרי.
לא יודעת מי ישחק אותי בשחזורים, אבל כריס אוונס ישחק את בעלי

🧩סדרות החודש: ברוקלין 99 כמובן, פארקס
🧩סרטי החודש: בחזרה לעתיד, 3 הסרטים. ראיתי את הספיישל שעשו בנופליקס על סרטי קלסיקה וממש נהיה לי חשק לראות שוב את הסרטים
🧩ספרי החודש: ימים יגידו של ג'פרי ארצ'ר
🧩שירי החודש:
לא יודעת מה מגניב יותר.
שכל הקהל שר, שזה היה בכלל בתחילת מופיע של Green day או שבכלל העמוד הרשמי של הלהקה העלה את זה
🧩דמויות החודש: ג'ייק פרלטה, בן וואייט
🧩שחקני החודש: בכלב שמשחק את צ'דר בברוקלין 99

🧩שאלת החודש: איך ילדים באים לעולם?
(ניק ביקשת שאלה עכשיו תורך לספק לי תשובה על השאלה)
🧩ציטוט החודש: "מתי החגים נגמרים" כל ישראלי בחודש תשרי
🧩סיבה למסיבה: תירוץ לאכול פיתה עם שוקולד וטרופית

📬באיזה מקום עבודה טלוויזיוני (כלומר שקיים בעולם של סדרה) היית הכי רוצה לעבוד? בפאב של cheers. גם יש אלכוהול כל היום, גם עובדים עם טד דנסון וודי הרלסון וגם כולם יודעים את שמי
📬סדרה שרצית לראות החודש, אבל בסוף לא ראית: only murder in the building, אני כל שבוע מבקשת את הפרק מהדודים ועדיין לא התחלתי לצפות בזה
📬חודש אהוב בשנה: יולי כי הוא על שמו של יוליוס קיסר (ואין לי יום הולדת בחודש הזה)
📬תאר את הבגד האהוב עליך: פ'יגמה - חולצה לבנה עם ציור מיני ומכנסיים שחורים עם המון מיקים קטנים
📬תמונת רקע של מסך המחשב שלך (אפשר גם רק תיאור): אחיינים שלי:love:
כשהטלפון נעול:
1633544580355.png
כשהטלפון פתוח:
1633544623563.png
📬מה הדבר האהוב עליך בסתיו? לקפוץ בין ערימות של שלכת
📬אם השמים כחולים בכל העולם, למה מהחלל כדור הארץ הוא לא כולו כחול?
לא יודעת אבל הנה הסבר למה השמים כחולים
📬רוח רפאים, דובה ואביר הולכים לראות סרט. איזה סרט הם יראו? וגם מי יושב באמצע ולמה?
הם יראו - החוש השישי
וזה כי גם להם יש סוף מפתיע, רוח הרפאים היא של דוב שהיה אביר.
אף אחד וכולם יושבים באמצע, רוח הרפאים הזו נמצאת בכל מקום ובו זמנית בשום מקום.
היא אולי אפילו נמצאת ממש עכשיו מאחורכם.........

בו!!!!!
📬איזה מורה הכי זכור/ה לך מבית הספר? המחנכת בכיתה ז' כי היא פשוט היתה חמודה וממש באה לקראת התלמידים
📬האם הייתה לך אי פעם חיית מחמד שהיא לא כלב או חתול? לא....... היה לי פעם ג'וק בבית שיומים רדפתי כדי להרוג אותו, זה נחשב?
📬ואיזו חיית מחמד היית רוצה כיום או בעבר שלא הייתה לך? פרפר, חיה מושלמת, קטנה, לא מזיקה ומתה אחרי יום, מושלם!
📬אם יציעו לכם עכשיו טיסה חינם בחללית שתקיף את כדור הארץ לכמה ימים, האם תסכימו? לא. אני בקושי מסוגלת לחשוב על לטוס במטוס עם מסכה אז עד החלל להיות עם מסכה, לא תודה.
📬אם בעתיד תיירות חלל תהפוך להיות נורמלית וסבירה מבחינה כספית, האם תלכו לטיול של שבוע מסביב לכדור הארץ? אני לא רואה שום סיבה למה לא. השאלה אם יהיה דיוטי פרי
📬אם היית מגלה שהעולם למעשה שטוח, האם היית מנסה לשכנע כמה שיותר אנשים שזאת האמת, גם אם זה אומר שאנשים יחשבו שאתה תימהוני מוזר? היתי מנסה לשכנע כי גם ככה אנשים חושבים שאני מוזרה
📬מה לא מפחיד אותך אבל כן מפחיד את רוב האנשים: אני לא פוחדת מגבהים

🔮תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק...
1633545276821.png

אז ככה -
לוקחים זירמה רצינית מזכר, וביצית מנקבה ושמים בצלחת פטרי עם דרגת חום אידיאלית, מערבבים את שניהם קצת, שמים באינקובטר עם כל התנאים. רואים שהכל בסדר, אז פונים אל הטליליאסו, והם ממשיכים משם.

didalf

Well-known member
הבעיה שלילדה שלא אלרגית לחתולים יש טעם נוראי בטלויזיה - אז יש דילמה
:-D:-D
חברה שלי שהייתה בווגאס התקשרה אליי השבוע וכזה "לא הייתי פה ביומולדת שלך אז אני רוצה לקחת אותך לארוחת ערב השבוע ולהביא לך את המתנה שלך, תגידי לי מתי את פנויה" וממש רציתי להגיד לה "תשאירי את המתנה מחוץ לדלת שלי, אין צורך בחגיגות מעבר לזה" אבל אני בן אדם מנומס אז לא אמרתי 😬
אוי לא רוצים לקנות לך אוכל ומתנות איזה מסכנה|שפם|
אני מניח שיהיה יותר אם היא תחליט להפוך להיות שחקנית טלוויזיה.
הלוואי. בסדרה שכל הפורום תצפה בה ואז כולכם תהיו מעריצים סופסוף.

לא יודעת מי ישחק אותי בשחזורים, אבל כריס אוונס ישחק את בעלי
לא אם הוא ישחק את בעלי קודםB-|

לא יודעת מה מגניב יותר.
שכל הקהל שר, שזה היה בכלל בתחילת מופיע של Green day או שבכלל העמוד הרשמי של הלהקה העלה את זה
אוי אני זוכרת שראיתי את זה מזמן, זה מהמם|מאוהב| כמובן שהקשבתי להכל שוב.

🧩דמויות החודש: ג'ייק פרלטה, בן וואייט
🧩שחקני החודש: בכלב שמשחק את צ'דר בברוקלין 99
כל כך הרבה בחירות טובות|מאוהב| צ'דר פור דה ווין!!!|כתר|

🧩ציטוט החודש: "מתי החגים נגמרים" כל ישראלי בחודש תשרי
*כל ישראלי עם ילדים קטנים. שלא יגמרו לעולם מבחינתי.

📬חודש אהוב בשנה: יולי כי הוא על שמו של יוליוס קיסר (ואין לי יום הולדת בחודש הזה)
📬מה הדבר האהוב עליך בסתיו? לקפוץ בין ערימות של שלכת
טוב את מרמה כי כבר ראיתי תגובות של ניק לאנשים שהוא רוצה תשובות אחרות!
אולסו ווי שוד טוטלי סטאב סיזר!!!

נכון:-D

Lion_Heart

Well-known member
אני הייתי עובד בסופי שבוע עם אבא שלי במטע אפרסמון ופרדסים.
אני מוכן להיות בעד חקלאים כל עוד יבטיחו לי שאני לא אצטרך להיות אחד מהם שוב.
שהייתי ילד (כיתה א-ג) למדתי חקלאות בבי"ס (לא בית ספר חקלאי,אגב)ולמדתי לשתול ולחרוש , בשדה שהיה של הב"הס ומכרנו את הירקות שגידלנו והכסף הלך לבית ספר...אהה...
אוי מגניב. תעדכן אותנו כשזה יתקרב.
אל דאגה, תעודכן ש זה יקרה
הולודק זה נהדר. משפחות אני לא בטוח. עדיף לעשות מפגשי משפחה בהולודק ואז אפשר פשוט לעצור את התוכנה כשרוצים מנוחה.
בדור הבא היה את האנטרפרייז NCC-1701-D. אבל אז בסרטים הם בשלב מסוים עוברים לחללית חדשה שהיא האנטרפרייז NCC-1701-E. ואני מניח שגם בה יש הולודק ומשפחות.
לא בטוח , אני מעדיף את היש/נה יותר , שם אפשר לגדל משפחה...אם מפלצות חלל\רומולנים, קלינגונים\ יצורי חלל ענקיים, לא יתקיפו...אבל מה הסיכוי שזה יקרה?
לא שמעתי. עד עכשיו.
ועכשיו שבדקתי אני רואה שזה יפתח ב1/3/2022 ויהיה אפשר להתחיל להזמין מקומות ב28 לאוקטובר. אז תהיה מוכן.
אני כל כך מוכן! לא אהיה בין ראשוני המזמינים אבל זה לחלוטין קורה! זה מלון מאוד יחודי, שנותן לי יותר וייב של קרוז מאשר מלון(אם אני לא טועה יש שהות קבועה של יומיים) זה מלון שמבוסס על לגרום לאורחיו "להאמין" שהם על ספינת חלל, ולכן זה גם יהיה קלאסטרופובי משהו כי כל החלונות יכוסו במסכים...אני כל כך מצפה ל זה!!! אימוני LIGHTSABRE\אוכל חללי\ בניית דרויידים
FUN TIMES
איזו שורה?
no mr bond i EXPECT you mto DIE

למעלה