שם: יעל
כמות עמודים בביוגרפיה עתידית עליך: עלי לא יהיה בביוגרפיה אלא דקומנטרי.
לא יודעת מי ישחק אותי בשחזורים, אבל כריס אוונס ישחק את בעלי
סדרות החודש: ברוקלין 99 כמובן, פארקס
סרטי החודש: בחזרה לעתיד, 3 הסרטים. ראיתי את הספיישל שעשו בנופליקס על סרטי קלסיקה וממש נהיה לי חשק לראות שוב את הסרטים
ספרי החודש: ימים יגידו של ג'פרי ארצ'ר
שירי החודש:
לא יודעת מה מגניב יותר.
שכל הקהל שר, שזה היה בכלל בתחילת מופיע של Green day או שבכלל העמוד הרשמי של הלהקה העלה את זה
דמויות החודש: ג'ייק פרלטה, בן וואייט
שחקני החודש: בכלב שמשחק את צ'דר בברוקלין 99
שאלת החודש: איך ילדים באים לעולם?
(ניק ביקשת שאלה עכשיו תורך לספק לי תשובה על השאלה)
ציטוט החודש: "מתי החגים נגמרים" כל ישראלי בחודש תשרי
סיבה למסיבה: תירוץ לאכול פיתה עם שוקולד וטרופית
באיזה מקום עבודה טלוויזיוני (כלומר שקיים בעולם של סדרה) היית הכי רוצה לעבוד? בפאב של cheers. גם יש אלכוהול כל היום, גם עובדים עם טד דנסון וודי הרלסון וגם כולם יודעים את שמי
סדרה שרצית לראות החודש, אבל בסוף לא ראית: only murder in the building, אני כל שבוע מבקשת את הפרק מהדודים ועדיין לא התחלתי לצפות בזה
חודש אהוב בשנה: יולי כי הוא על שמו של יוליוס קיסר (ואין לי יום הולדת בחודש הזה)
תאר את הבגד האהוב עליך: פ'יגמה - חולצה לבנה עם ציור מיני ומכנסיים שחורים עם המון מיקים קטנים
תמונת רקע של מסך המחשב שלך (אפשר גם רק תיאור): אחיינים שלי
תמונת רקע של מסך הטלפון שלך (אפשר גם רק תיאור):
כשהטלפון נעול:
כשהטלפון פתוח:
מה הדבר האהוב עליך בסתיו? לקפוץ בין ערימות של שלכת
אם השמים כחולים בכל העולם, למה מהחלל כדור הארץ הוא לא כולו כחול?
לא יודעת אבל הנה הסבר למה השמים כחולים
רוח רפאים, דובה ואביר הולכים לראות סרט. איזה סרט הם יראו? וגם מי יושב באמצע ולמה?
הם יראו - החוש השישי
וזה כי גם להם יש סוף מפתיע, רוח הרפאים היא של דוב שהיה אביר.
אף אחד וכולם יושבים באמצע, רוח הרפאים הזו נמצאת בכל מקום ובו זמנית בשום מקום.
היא אולי אפילו נמצאת ממש עכשיו מאחורכם.........
בו!!!!!
איזה מורה הכי זכור/ה לך מבית הספר? המחנכת בכיתה ז' כי היא פשוט היתה חמודה וממש באה לקראת התלמידים
האם הייתה לך אי פעם חיית מחמד שהיא לא כלב או חתול? לא....... היה לי פעם ג'וק בבית שיומים רדפתי כדי להרוג אותו, זה נחשב?
ואיזו חיית מחמד היית רוצה כיום או בעבר שלא הייתה לך? פרפר, חיה מושלמת, קטנה, לא מזיקה ומתה אחרי יום, מושלם!
אם יציעו לכם עכשיו טיסה חינם בחללית שתקיף את כדור הארץ לכמה ימים, האם תסכימו? לא. אני בקושי מסוגלת לחשוב על לטוס במטוס עם מסכה אז עד החלל להיות עם מסכה, לא תודה.
אם בעתיד תיירות חלל תהפוך להיות נורמלית וסבירה מבחינה כספית, האם תלכו לטיול של שבוע מסביב לכדור הארץ? אני לא רואה שום סיבה למה לא. השאלה אם יהיה דיוטי פרי
אם היית מגלה שהעולם למעשה שטוח, האם היית מנסה לשכנע כמה שיותר אנשים שזאת האמת, גם אם זה אומר שאנשים יחשבו שאתה תימהוני מוזר? היתי מנסה לשכנע כי גם ככה אנשים חושבים שאני מוזרה
מה לא מפחיד אותך אבל כן מפחיד את רוב האנשים: אני לא פוחדת מגבהים
תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק...