War4Ring שבפסח

Panique

New member
קטע ממכתבו של אריאל שונמי

"מצאתי את מיקומם של עוד שני נושאי נשק, ואני ודודי נשארנו ערים לחילופין כל הלילה." אחד ועוד אחד ועוד אחד - שלוש.

סילבן

New member
למעשה זה 4

אריאל, דודי (או דודו?) ושני האחרים, ואם תוסיף לכך את המגב"ניק לידנו תקבל חמישה. אני לא יודע, אבל לא נראה לי שלנו במחנה יותר מ-150 איש...

Galdor

New member
You atre not right

I´ve seen at least 2 guards of Gondor not sleeping at one time. it was organized by captains of Gondor Galdor , one of them

dianno

New member
שתוק כבר

יובל, שתוק. כבר לפני המשחק אמרתי לך שאם אתה מפחד כל כך- הן מפיגועים והן מלחטוף מכה מחרב לא מרופדת- אל תבוא! באת- אז עכשיו תשתוק. אם לא אהבת- אל תבוא יותר- לכולנו רק יוקל

סילבן

New member
סתם למען השקיפות...

באילו סכומים מדובר בעבור בטוח מקיף למשחק?

yaka

New member
לארפ נוסף

בקשר ללארפ נוסף היום שמעתי מכמה מאסטרים ואנשים חשובים שיהיה המשך ללארפ הזה בחודש יוני אז בטוח לא יהיו גשמים....

kilist

New member
לא קייטנה מאורגנת.

קיבינימט... מתי תבינו שלאר"פ של רוסים טולקיניסטים הוא לא ארוע מאורגן!!! זה לא קייטנה ולא טיול שנתי, זה אוסף ספונטינילמחצה של אנשים שמתאספים בשביל לשחק. אני מצפה מהמסטרים שיכתבו תסריט ויארגנו קצת אביזרי משחק. אני מצפה מהקבוצות שיבנו לבד לעצמם את הדברים. רוצה להיות בגונדור, תדאג שלגונדור תהיה טירה (וכזאת מבוצרת, בנויה באמת ולא מברזנט שחור מתוח מסביב). שוב פעם זה לא אירגון, ואני לא מאמין המסטרים (הרוסים) כשבאו לארגן את המשחק חשבו שיצתרכו להתמודד עם בעיות אבטחה ואם הורים שרוצים לדעת על אירגון. ולא הם לא אמורים לעשות את זה, משחקי תפקידים ברוסיה (וגם המשחקים הרוסים בארץ והלארפים המוקדמים בהם הייתי) היו התארגנויות חצי ספונטניות חצי אנרכיות של אנשים שבאו למטרה מסוימת. באררו (איתמר) אני בטוח שהיית מגיע גם אם היו אומרים לך שאין כל אבטחה בשטח בכלל. וכנ"ל לגבי כל הרוסים. לגבי הישראלים שההורים שלהם לא משחררים אותם, אז חבל אבל אנחנו לא קייטנת טולקין, אנחנו לא לוקחים אחריות (ולדעתי ללאר"פ ים הבאים צריך להחתים כל שחקן על הסרת אחריות מלאה, בשביל לחסוך את עניין הביטוח בכלל) ורק באים להנות. ואולי בעוד שנתיים שלוש, כשתגדלו קצת ותהיו יותר עצמאיים ואחראים תוכלו גם אתם להשתתף.

Ranger One

New member
סוף סוף...

שמישהו מזכיר את העובדה שאנחנו רק אורחים בכיף של הרוסים... תראה, ברור שזה לא קייטנה. אבל טיפה יותר בטוח ברוסיה מאשר כאן בארץ. אני לא מסכים בכלל עם כל הקיטורים של ילדות בנות-שלוש שרצים כאן בפורום. אבל צריך שיהיה לך מערך הגנה מתוכנן היטב לפני שאתה עושה כזה דבר בישראל. היו גם צריכים למנות מאסטר מיוחד שידאג לכל ענייני הדיבור עם אנשים. בכל מקרה, לארפ הבא: גדול יותר , חזק יותר, רטוב פחות ,פחות בכיינים ולדרך!

סילבן

New member
אני מאוד חושש

פתחתי עץ בנושא בפורום ברוסית, ויש שם קולות של מאוס בשחקנים הצברים. אני מאוד חושש כי אם לא יהיה לארפ טבעת חוזר לא יהיו יותר משחקים בסגנון. אני חושש שאחרי כל מה שקרה אף עולה לא יסכים לקחת על עצמו יותר אחריות שכזו ומשחקי העולים יחזרו לקדמותם.

סילבן

New member
אתה מדבר אל האנשים הלא נכונים

בוודאי ראית שאפילו אדם כמו פאניקה מעוניין לנסות שוב - אך אני חושש ששום עולה לא יעז לנסות שוב - מה גם ששמעתי קצת את הלך הרוחות אצלם. אתה מוזמן לפנות אל הפורום הרוסי ולהביע שם את דעתך, פתחתי לשם כך עץ מיוחד.

kilist

New member
משחק משותף

אם תמשיכו להתנהג כמו ילדים ולבכות על אבטחה ולפחד מפיגועים ולבקש אישורי הורים אז בטוח שהרוסים ימשיכו לשחק לבד, באנדרגראונד ולצרף רק את אותם השחקנים שלא ישאלו שאלות כמו, יש אבטחה? איזה בגדים להביא? למה לא דאגו לזה ולזה. אז סליחה אבל אני מעדיף את הלארפים שלי עם הרוסים (למזלי כשאני מדבר רוסית אף אחד לא יודע שאני באמת ישראלי).

Nyimirond

New member
אתה קצת צודק וקצת לא Killist

אני גם חושב שאין מקום לרוב התלונות והילדותיות, אבל אני חושב שהן לרוב בגלל הגשם (או שאני מנסה לשכנע את עצמי) בקבוצה שבה אני הייתי היו עוד שני ישראלים בני 18 אם אני לא טועה, והם לא התלוננו ככה. אני רק חושב שאתה לא צריך להסתיר את היותך צבר ושחבל שדווקא אנשים כמוך לא מעודדים את המשך נסיון שיתוף הפעולה, אנשים כמוך שנמצאים בעמדה יותר נוחה, בפנים.

Nyimirond

New member
הייתי בפורום ברוסית

ודווקא התעודדתי, אולי אני עיוור למה שראית אתה, אני לא קורא ברוסית אבל ממה שראיתי בעץ שפתחת יש מספיק דעות טובות.

גיל גלד

New member
מדוע יש את ההבדלה "רוסי"-"ישראלי"

הם חלק מאיתנו....אני לא חושב שיש שוני בסיסי "בינינו" ל"ביננם" ואני לא מבין מה הבעיה שלהם איתנו.....ההתנהגות המפונקת והלחוצה משוייכת לפרטים ולא לקבוצה. סילבן, זה יהיה אפקטבי אם אני אשאיר הודעות בעץ בפורום הרוסי?

סילבן

New member
בהחלט כן!!!

כמובן, אם הן תכתבנה בטוב טעם, אבל אם תספר עד כמה נהנת בחברת השחקנים העולים, זה יהיה מצויין. אגב, אני מסכים אתך כמעט לחלוטין, פרט לעובדה שיש להתחשב בכך שהם חדשים בארץ ויש להם קשיים בהבנת השפה ועוד מספר דברים, כך שיש לסייע להם. (פעם היו קוראים לזה קליטת עלייה)

Lin from Harad

New member
הערה שולית

להזכירך אף פעם לא אורגן משחק בסדר גודל שכזה.מקסימום האנשים שהשתתפו בלארפים היותר גדולים בתולדות הלארפים הרוסים לא עבר את הכמות של 400 איש.(ואף פעם לא נבנו מבצרים דרך אגב...)ע"כ ההתארגנות הייתה פחות רצינית ופחות יקרה. ואל נא לשכוח שלפני 5 שנים המצב הבטחוני היה פחות מסוכן גם כן,למרות הכל.

Ranger One

New member
בדיוק

אי-אפשר להאשים הכל על המאסטרים (למרות שיש מספיק אשם שאפשר לשים עליהם, הרוב הולך על השחקנים המצוידים לא טוב).

למעלה