לא קייטנה מאורגנת.
קיבינימט... מתי תבינו שלאר"פ של רוסים טולקיניסטים הוא לא ארוע מאורגן!!! זה לא קייטנה ולא טיול שנתי, זה אוסף ספונטינילמחצה של אנשים שמתאספים בשביל לשחק. אני מצפה מהמסטרים שיכתבו תסריט ויארגנו קצת אביזרי משחק. אני מצפה מהקבוצות שיבנו לבד לעצמם את הדברים. רוצה להיות בגונדור, תדאג שלגונדור תהיה טירה (וכזאת מבוצרת, בנויה באמת ולא מברזנט שחור מתוח מסביב). שוב פעם זה לא אירגון, ואני לא מאמין המסטרים (הרוסים) כשבאו לארגן את המשחק חשבו שיצתרכו להתמודד עם בעיות אבטחה ואם הורים שרוצים לדעת על אירגון. ולא הם לא אמורים לעשות את זה, משחקי תפקידים ברוסיה (וגם המשחקים הרוסים בארץ והלארפים המוקדמים בהם הייתי) היו התארגנויות חצי ספונטניות חצי אנרכיות של אנשים שבאו למטרה מסוימת. באררו (איתמר) אני בטוח שהיית מגיע גם אם היו אומרים לך שאין כל אבטחה בשטח בכלל. וכנ"ל לגבי כל הרוסים. לגבי הישראלים שההורים שלהם לא משחררים אותם, אז חבל אבל אנחנו לא קייטנת טולקין, אנחנו לא לוקחים אחריות (ולדעתי ללאר"פ ים הבאים צריך להחתים כל שחקן על הסרת אחריות מלאה, בשביל לחסוך את עניין הביטוח בכלל) ורק באים להנות. ואולי בעוד שנתיים שלוש, כשתגדלו קצת ותהיו יותר עצמאיים ואחראים תוכלו גם אתם להשתתף.