WIZARD55 הנה מה שהערבים חושבים על שירות לאומי

אסור לצעירים הערבים לשקוע במנטליות של מגיע לי

אם אתם רוצים באמת לעשות שינוי במעמד המגזר הערבי במדינת ישראל אתם חייבים לעשות למען השינוי הזה. הפגנות אלימות, דיבורים מתלהמים, פזילה לכיוון סוריה או מדינות ערב אחרות- לא ישפרו בכלום את מעמדכם. למדינות ערב במיוחד יש אינטרס שתמשיכו להיות במצב ירוד וגרוע כדי להשתמש בכם ככלי לניגוח מדינת ישראל. אני לא מבין למה לקום ולתרום לחברה הערבית,בעבודה עם קשישים, בבתי ספר, בסיוע לאוכלוסיות במצוקה ובסכנה זה דבר שתלוי במה מדינת ישראל עושה. אתם תפעלו למען עצמכם ואתם יכולים להיות בטוחים שלמדינת ישראל לא תהיה ברירה אלא להכיר בכך שאתם אזרחים שווים וראויים. ובלי קשר למה שאתם עושים. בוודאי שחובתה של מדינת ישראל לדאוג לרווחתם של כל אזרחיה. ערבים ויהודים כאחד! אין ספק שזה מביש מה שקורה בישובים הערבים. שום תרוץ לא יכסה את ערוותם של השירותים הציבוריים במדינת ישראל. אבל תנוח דעתכם, גם בישובים היהודים בפריפריה יש הזנחה פושעת. רק ישובים חזקים מבחינה כלכלית (כמו ישובי גוש משגב או קיבוצים ותיקים) שיכולים לגייס את המשאבים הנדרשים ישירות מן התושבים עצמם נראים ומתפקדים בצורה סבירה.

sagilgul

New member
אם הייתם משקיעים אולי הייתם מקבלים משהו בחזרה

כל מה שהציבור הערבי יודע זה לא לעבוד וללכת לביטוח לאומי לקבל השלמת הכנסה, דמי אבטלה, שרותים רפואיים מהמדינה וכו'. גם מי שעובד כמובן עושה את זה ב"שחור", ככה שהוא גם לא משלם מס הכנסה... ואחר כך יש לכם טענות, זה פשוט לא יאומן. מתי תבינו שאם תשקיעו תקבלו בחזרה ? אתם בחרתם לחיות במדינה שאתם לא מרגישים שייכות אליה, אז תעשו את הבחירות הנכונות בחיים...

מוחמד5

New member
עוד הטעיה

(כמובן שלא צריך להכליל). החברה הערבית לא חברה יצרנית ,י כמעט ואין תעשיה(נושא לדיון בפני עצמו למה אין תעשיה ) , מה שיש זה מעט מסחר , וכל השאר הם שכירים , האם שכיר יכול להתחמק מתשלומי המיסים !!ההפך הוא הנכון. שירותים בריאותיים !! כיום יש חוק בריאות ממלכתי , אף אחד לא יכול להתחמק מתשלום המס הזה .

THE WIZARD 55

New member
איזה מזל, הזכרת לי שאני צריכה ללכת היום

לחתום בלשכה. אחר כך עוד אני צריכה לעשות שיפוצים, צבע לשכנים.. יום קשה מחכה לי

mike00

New member
תגידי וויז,כמה תקחי לי על דירת 4 חדרים?

ואולי יש לך איזה אח שיודע לעשות שפכטל?

mike00

New member
אז יאללה יזאלמית../images/Emo6.gif

צריך גם לעשות קצת קרמיקה באמבטיה אבל זה בסוף.... אל תשכחי לדקור כמה יהודים בתור בלשכה....בשביל הסטטיסטיקה של הפשיעה במגזר את יודעת.... צריך לעמוד ביעדים...

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif על הבוקר נכנסתי במישהו

עם האוטו..שרטתי כמה מכוניות עם מפתח...היה סבבה

mike00

New member
יש לך 2 בשרשור בוקר טוב,בואי נעבור לשם כדי לא

לקלקל "לפוליטיקאים" את השרשור....רק תגידי מה את חושבת על הבחור הזה...

מלו2

New member
יש לכם כל כך הרבה מדינות ערביות ואיסלמיות, מד

וע לא תוותרו ותתנו לנו לגור במדינונת הקטנה הזו בשקט? גם יהודי צפון אפריקה ואסיה עזבו בשקט את מקומותיהם ברגע שהבחינו באיבה שהערבים גילו כלפיהם, הם מכרו את בתיהם בגרושים ולקחו מטלטליהם בלי הרבה רעש, ועזבו. הרבה מהערבים, פלס', בדוואים, ודרוזים זלגו לא"י וכעת הם מתרבים שם בלי די, כן גם לא מקבלים את המשטר מתקוממים מראים אותות אהדה למדינות מסביב, שמחים בצערם של היהודים, בזמן המלחמה ובכל פיגוע. למה לכל הרוחות לא מגיעה ליהודים מדינה אחת בשקט בלי שאף אחד יפריע, יטען, או יתפרע? באיזה מקום בעולם עוד נשמע כדבר הזה, שמדינה אחת של דת אחת, לעם אחד, יצטרך להתחלק בה עם עוד עם אחר שבכלל רובו נמצא בירדן? מדוע הרוע לב הזה? מדוע כל הזמן הוויכוחים האלה? מי טען לחזקת אדמות במדינות מסביב בזמן שידוע שהערבים לקחו בכח, החרב, והסוסים ופלשו לאדמות לא להם? מי יערער ויאמר היום שזה לא השטח שלהם?

THE WIZARD 55

New member
מדליק מדליק..אהבתי, באמת פצצתי...

לא מכירה אותו, נמשיך בשרשור בוקר טוב:)

sagilgul

New member
עם עברית כזו לא בטוח שהדוברים כאן ערבים

עוד סיבה לסגור לכם את הפורום האידיוטי הזה, כולו מורכב מיהודים שונאי ישראל. בגלל אנשים כמוכם המדינה הזאת נראית ככה ובקרוב יקבלו אותה החברים שלכם הערבים ואתם תהיו פליטים במדינות אירופה שיעשו טובה שיקבלו אתכם אליהם.

mike00

New member
שמע חבריקו,אני יהודי ואני ציוני.....

יוצא לי להתווכח פה הרבה עם אלה שדיעותיהם שונות משלי[אני ימני בדיעותי], אבל זה לא אומר שבצד השני לא יושבים אנשים כמוני וכמוך.....אני מכבד חלק מהם ובז לחלק מהם, אבל בתור אחד שרק הגיע לפורום הזה לפני 10 דקות ו-27 שניות אין לך זכות לבקר פה אף אחד... מקסימום אתה יכול להביע את דעתך[בנימוס ותוך כדי נתינת כבוד לאחר] ואז גם יתייחסו אליך בכבוד..

למעלה