אקסית מטופלת

אין שיוויון חובות בין גברים לבין נשים

גברים נושאים בחובות מרובות שאינן חלות על נשים. רוב החובות הן חובות חוקיות ומשפטיות.

מיעוט של החובות האלו, חובות חברתיות, או חובות שהאישה מטילה על הגבר בתמורה ליחסי מין ( אחרת אין זיונים ).

גברים מופלים לרעה בבתי המשפט, הן כעבריינים והן כאבות לילדים.

אנו חיים בחברה פמיניסטית שמפלה גברים לרעה !
האפליה הזאת מגיעה גם מכיוונם של גברים פמיניסטיים.
אין ומעולם לא היה שום שיוויון מגדרי בין המינים.
גם לא יהיה שיוויון כזה. זו פיקציה. זה מרמה.

אני מתחיל קצת להתעייף.

בסדר, שמענו, אכלו לך ושתו לך.

אני, למשל, חיה בחברה שבה כל הנשים עובדות ורוצות לעבוד, אני בכלל לא מבינה את הגישה של לא לעבוד. העולם השתנה, השינוי עוד לא הסתיים, אבל הוא בהחלט בתהליך ואי אפשר להתעלם ממנו. אם אתה רוצה לחיות בעבר - זה עניינך, אבל להתכחש לכך שכיום רוב הנשים לומדות, עובדות ושהן לא זונות או שפחות מין ויחסי מין הן לא שירות שהן נותנות לגבר תמורת זה שידאג להן כלכלית אלא משהו שהן עושות כדי לבטא אהבה כלפי הגבר שהן בחרו לחלוק איתו את חייו ואולי גם ללדת איתו ילדים, ולקבל אהבה ממנו בחזרה - נו, טוב, תמשיך לחיות בהכחשה.

אולי עובדות בניקיון? או בטיפול באנשים חולים? או בקטיף?

או אולי יש להן תואר והן מהנדסות או מרצות או רופאות או מנהלות חברה?
מה אתה רוצה להגיד? אתה בעצמך בכלל יודע?
ויותר חשוב - איך זה רלוונטי לפותחת השרשור? היא לא באה להתייעץ בקשר לעבודה או למקצוע. היא באה להתייעץ בקשר לבעיות על רקע רומנטי.
אבל אם אתה רוצה לדעת במה היא עובדת, אני מציעה שתשאל אותה. זה לא שיש לי בעיה להגיד לך, אבל מה לעשות שאני לא יודעת?

מן שיוויון מוזר כזה....

נשים עובדות אבל לא בעבודות שחורות כמו פועלות בניין, איסוף זבל, אינסטלציה...
בצבא הן לא נלחמות באף אויב לעולם, ובכל זאת הן נקראות "לוחמות".
אפילו לא דיברתי על פערי משך השירות, ומילואים, פערי גיל פרישה, פערי נקודות זיכוי במס הכנסה...
&nbsp
שיוויון זכויות עאלק...
אם אין שיוויון חובות, כל הפמיניזים הזה, ישראבלוף.
גברים הם ה"שפחה" האמתית.
גברים הם המשועבדים לנשים. ולא הפוך.
זה תמיד היה ככה, גם כעת.

לא שומר טינה בכלל, אה?

לא ידעתי שעבודה בניקיון או בטיפול באדם חולה שלא שולט בצרכיו היא לא עבודה פיזית. בא לך אולי? אני עבדתי בזמנו בטיפול בקשישים ובניקיון, ובחיי שלא שמתי לב שזו לא עבודה פיזית. אתה מוזמן לנסות אם אתה לא מאמין לי.
ובצבאות העולם יש יותר ויותר נשים בתפקידים קרביים. גם בצה"ל. שוב - העולם משתנה בהדרגה, זה קורה.
אגב, נראה לך שלהיות בהריון, ללדת ולהניק זה קל? זו לא עבודה פיזית קשה? הייתי רוצה לראות גבר עובר את זה.
בחיי, לא קל להיות אדם ממורמר ושומר טינה שמסתובב כל הזמן בתחושה שאכלו לו ושתו לו.

ישראבלוף. גברת

לא יכול להתווכח איתך על עובדות שכבר ציינתי בעניין "לוחמות" שלעולם לא פוגשות אף אויב מכל סוג לעולם.
לא רוצה לציין פערי משך שירות חובה ומילואים, פערי גיל פרישה, אפליה חוקית ומשפטית נגד גברים, העובדה שרוב מוחץ במדינה הזאת הם אסירים גברים ( ולא נשים ). וכו' וכו'.

היריון ולידה, אינן זכות ולא חובה. זה לא קשור.
אם גברים היו יכולים להרות, נשים היו כופות עליהם לעשות גם זאת, והגברים בארץ היו מסכימים גם לזה, כי הם כאלה חסרי עמוד שדרה.

אני לא ממורמר, אלא אומר לך בריש גלי שעידן הפמיניזם הנוכחי בארץ ובעולם נסב על שקרים והונאה, ולא על שום שיוויון.
זה לא הגיוני בכלל להשוות זכויות ללא שיוויון חובות.

גברים הם השפחה האמתית. רק שרובם כאלה טמבלים שהם אפילו לא מבינים את זה.

כמובן, כולם טמבלים חוץ מאדוני.

רק אתה מספיק חכם כדי לחשוף את הקונספירציה הסודית של אחוות הנשים הנפשעות שרוצות לשעבד את כל הגברים ולמצוץ מהם את כל המיץ. ממש "אחוות האלמנות השחורות". אבל אתה לא שונא אותן בכלל, חלילה. אוחחח, פשוט תענוג השרשור הזה, משעשע יותר מרגע לרגע.

אני אומר שפמיניזם אינו נסב על שיוויון אמיתי

פמיניזם נסב על זכויות יתר לנשים תוך תעמולה הנסבה על קיפוח מדומה.
בפמיניזם אין שיוויון חובות כלל וכלל, אלא היעדר שיוויון חובות. על כן אין מדובר בשיוויון מגדרי אלא רק בקידום זכויות נשים על חשבונם של גברים.
הפמיניזם מסתיר מעיניהן של נשים את הצד הלא רצוי של הפמיניזם, חיים עריריים של נשים, לעתים ללא ילדים כלל וכלל, תוך עבודה מתמדת עד גיל פרישה ו/או חיי עוני ללא גבר, ללא משפחה קבועה.
&nbsp
אני גם אומר שהדיבור על שיוויון זכויות שמתקיים במנותק מהדיבור על שיוויון חובות, הוא דיבור על חברה בלתי מאוזנת שבו נשים למעשה מקודמות על חשבונם של גברים. מקודמות אך ורק מעצם היותן נשים.
&nbsp
גם בעידן הפמיניסטי הנוכחי, ערכי העלם הישן נותרו ללא עוררין, שעל גברים להקריב את חייהם ובטחונם למען האישה או נשים.
במלחמות עדיין אך ורק גברים נהרגים. במבצע צוק איתן ( למשל ) לא נהרגה אפילו חיילת אחת. גם לא נפצעה...
&nbsp
בתי הדין הרבניים ובתי הסוהר עדיין נאמנים לעולם הישן הפרימיטיבסקי. שבו הגבר עדיין נתפס כ"רע" "מרושע" כמקפח אכזר. ואין שום כתובות לפנות אליה.
גבר שנתפס למשל בעבירה פלילית או הטרדה מינית, נענש במלוא החומרה ולעתים אף בריש גלי, עם אמירות של "אפס סובלנות" וכיוב'. וחייו נהרסים כליל.
לא כך אצל נשים. שמתייחסים אליהן בסלחנות רבה, סלחנות מופלגת, הן כחיילות, הן במלחמות, הן במשפט פלילי כעבריניות, וגם בשוק העבודה.

ואני אומרת שאחרי אלפי שנים שלנשים לא היו זכויות

או אפשרות ללמוד או לעבוד, לבחור או להיבחר וכו', ושאורח החיים שלהן לא היה מותאם בשום צורה לאורח חייהם של הגברים או יצורים עצמאיים בכללי, אתה מצפה שעכשיו, תוך בערך 50 שנה באורח פלא המצב לגמרי יתקן את עצמו ויתאזן? הרי ידוע שנשים באותם תפקידים בעבודה עדיין במקרים רבים מרוויחות פחות מגברים, למשל. שינויים חברתיים לוקחים זמן. הרבה זמן. ברור שבשל הבדלים פיזיולוגיים יהיו דברים שרובן הגדול של הנשים לא יהיה מסוגל לעשות, כמו שיש דברים שרוב או אפילו כל הגברים לא מסוגלים לעשות, אך שוויון מתבטא במתן הזדמנות לכל אדם שרוצה ומסוגל לעשות משהו - לעשות אותו בלי קשר למאפיינים כמו מין. אנחנו עוד לא שם וזה יקח זמן, אך הציפיות שלך שאחרי אלפי שנים של דיכוי ואפלייה וחוסר מיומנות מוחלט לקבל החלטות בשביל עצמן או לרכוש השכלה ומקצוע שהולמים את הפוטנציאל שלהן, הנשים תוך דקה יוכלו להתנהג כאילו שהשנים האלה נמחקו כלא היו ושאין להן שום השפעות והשלכות על שני המינים הן לא הוגנות ולא ריאליות.
אני לא מתבכיינת ולא מתלוננת על כך שבמשך אלפי שנים לא נתנו למוחות של נשים להתפתח ולהתחדד בהתאם ליכולות שלהן או לא הניחו להן לפתח מיומנויות נפשיות, שכליות ופיזיות הנחוצות כדי לשרוד בצורה עצמאית מבלי שהחברה תגרום להן בכוח להיות תלויות כלכלית, פיזית וחברתית בגבר המופקד עליהן, בין אם זה אב, אח ואחר כך הבעל, כי אני מבינה שאת מה שהיה אי אפשר לשנות ואין טעם לבכות על חלב שנשפך. אני מעדיפה להסתכל קדימה ולשמוח במה שיש ובכל התקדמות והישג, גם אם המצב עדיין לא מושלם. אז אתה לא יכול למצוא בעצמך את יכולת ההבנה, אצילות הנפש וגדלות הרוח להבין שזה מאוד קשה לעשות שינוי כזה כולל, קיצוני ועצום, ושזה מאבק בלתי פוסק שלוקח את הזמן שלו ולא יכול לעבור חלק לגמרי, בלי שום קשיים, בעיות, טעויות, מעידות וסטיות מהדרך, ורק להתבכיין כמה אתה מסכן ועשוק? לא נורא. נסתדר גם בלעדיך.

פערי שכר בין נשים לגברים, הם שקר זדוני

גברים ונשים מתשכרים בדיוק אותו שכר באותה העבודה. זה חלק מתעמולת השקר הפמיניסטית.
בימינו העבודה בדר"כ מחושבת לפי שעות עבודה. מי שעובד פחות שעות ( בדר"כ נשים ) משתכר פחות שכר באותה עבודה ממש.
אבל נשים מעדיפות להתעלם מהעניין של חישוב שכר לפי שעות...
פערי שכר קיימים גם בין גברים לבין גברים. זה לא מוכיח שום דבר לגבי מגדר....אלא רק לגבי יכולת עבודה וכישורי עבודה.
&nbsp
נשים תמיד היו יכולות לעבוד והן תמיד עבדו. כך היה מאז ומעולם.

שמע, זה דיון חסר תוחלת כי ברור שלא למדת היסטוריה.

מצידי אתה יכול גם לטעון שהעולם מרובע באותה מידה של הצלחה.

חלק מבעיית השכר, זה גם הטבע הנשי

הטבע הנשי שאיש לא מעיז לדבר עליו, כי זה נושא כ"כ רגיש.
אבל נשים לא מוכנות למצב שבו בן זוגן ישתכר שכר שווה לשלהן או פחות מכך. כי הן חייבות להתעשר כשהן עם בן זוג.
אם הן אינן מתעשרות, הן חשות שהקשר הוא קשר נפסד, אהבתן מתפוגגת כעשן.
כלומר, בקשר רומנטי, האישה חייבת לחוש מצב של פערים מהותיים ואי שיוויון. בדיוק ההיפך משיוויון. זה קצת מזכיר במשהו אישה גבוהה שלעולם לא תצא עם גמד. לעולם לא. היא חייבת מישהו גבוה ממנה עצמה. כך זה בד"כ.
ככל שהאישה מרוויחה יותר, כך נגזר עליה שהיא תהיה מבודדת יותר ויותר. זה מאוד בודד למעלה בפסגה.
רוב העובדים בארץ מרוויחים מתחת לממוצע.
אם היא מרוויחה מעל הממוצע.... בעיה שלה... היא תתקשה מאוד במציאות בן זוג. האפשרויות שלה מצומצמות יותר כשהיא נמצאת גבוה על העץ.

אנשים לא מדברים על זה באופן מפורש, כי זה מן טאבו לדבר על הטבע הנשי.
זה משפיל את האישה לשמוע דברים כאלה, ולעתים אף נראה בעיניה פתולוגי / חולני.
אבל גברים יודעים זאת היטב. פערי שכר לטובת האישה בקשר זוגי = הקשר שרוף / תקוע.

לגברים אין שום בעיה עם אישה שכל רכושה מסתכם בזוג תחתונים. שום בעיה כלל וכלל.... גם אין בעיה עם אישה שאיננה משכילה, או לא עובדת מכל סיבה.
יחי ההבדל...

כך יוצא ששיוויון השכר מגדרי מסנן החוצה המון קשרים שהיו עשויים להפוך לקשרים רומנטיים טובים, אולי אפילו קשרים לכל החיים, משפחה.
אח"כ אומרים על גברים מסוימים שהם כביכול "פוחדים" מנשים חזקות...פחחח.. למה, מה יש לפחד? נשים חזקות / עשירות, בכבודן ובעצמן מסננות המון גברים טובים וראויים, והכל מתוך אותה תכונה נשית, שהיא לעולם חייבת להתעשר, או שהקשר שרוף / תקוע בשלב היזיזות ולא זז.
הגברים תמיד אשמים...

כמה דעות קדומות בהודעה אחת!

גם אם יש נשים כאלה, אולי זה נובע בכך שבמשך אלפי שנים אילפו אותן לחשוב והכניסו להן לראש טוב טוב שהבעל חייב להיות המפרנס שלהן ושתפקידן הבלעדי הוא לתפוס בעל כמה שיותר עשיר ומצליח? ושאולי זו מנטליות שלוקח זמן לשנות?
אך בכל מקרה, ממש לא כל הנשים הן כאלה. אני מכירה זוגות שבהם האישה מרוויחה יותר מהבעל ואין שום בעיה עם זה. מבחינתך, רק הנשים אשמות בכל דבר שקורה בחיים וביחסים בין המינים, לגברים אין שום אחריות, שום תרומה למצב, וגם מעולם לא היו. בכל צרות העולם, כולל היחס שהן זוכות לו משוביניסטים כמוך, רק הנשים אשמות. הגברים מושלמים וכל מה שנשים צריכות זה להיכנע לתכתיביהם באופן מוחלט ואז הכול יהיה מושלם. חלילה להן מלהיאבק למען זכויותיהן, ובדרך לטעות או למעוד פה ושם חלילה, הנוחות של הגברים וזכותם שנשים לא יעמדו בדרכם בשום צורה ובשום מצב היא כמובן תמיד במקום ראשון.

אילפו אותן... משעשע

לא יודע מי אשם...
אני אומר שהפמיניזם גובה מחיר גם מנשים. לא רק מגברים....
הפמיניזם מתעלם מטבעו של הגבר להתנהג כגבר, ומתעלם מטבעה של האישה להתנהג כאישה.
למעשה, יצא לי כמה פעמים לשמוע שטבע גברי או נשי, זה בכלל מודל חברתי שנכפה על כל מגדר ומגדר. ( זה חלק מהנרטיב הפמיניסטי ).
גם נשים הם לעתים קורבן של הפמיניזם.
אישה פמיניסטית איננה רעה ולא מרשעת, אבל מרומה במידה מסוימת, ועשויה לצאת נפסדת בכל הקשור למשפחה, זוגיות וילדים.
היא עשויה לחוש כמקופחת אמתית ולהיאבק על זכויותיה כביכול ביושר, ולא תמיד להבין את השלכות המאבק הזה. לא תמיד להבין למשל שהזכות לחיות לבד וללא זוגיות, לעתים גם כופה עליה חיים עריריים, חיים של חד הוריות, הבאת ילדים לעולם שאינם יודעים מה זה אבא בכלל.

בעניין הזוגות שאת מכירה, אני לא יכול להתווכח.
את תמיד מן חריג לכל כלל, או שאת מכירה אחרים שמהווים חריג לכל כלל שאני מציין. כך זה כבר תקופה מסוימת שאני מכיר אותך בפורום.
מכל מקום מדובר על חריגים לכלל, והכלל הוא נחלת הכלל. מן חוק אוניברסאלי, ולגישתך חלים לגביו חריגים ( ולגישתי, החוק אינו סובל חריגים לעולם ).

ממה שאני יודע ומכיר, זוגיות שבה האישה חזקה יותר מהגבר מהיבט כספי / כלכלי, זה הרסני לזוגיות גם אם שני הצדדים תמימים. מפני שהאישה נושאת בטבע נשי מסוים, שאי אפשר להוכיח אלא בהתבוננות ובניסיון זוגי שלי ושל אחרים, חלקם גם דיברו על כך בפורום הזה.
זה החלק הפמיניסטי שקשור גם לזוגיות, גם למגורים משותפים. העניין שהטבע הנשי שונא שיוויון במע' הזוגיות עצמה, ולעולם שואף דווקא לפערים גדולים, ולאי שיוויון.

אני החריג? אתה זה שיודע הכול על נשים וזוגיות

מבלי שחיית בזוגיות. עזוב, לא באמת ציפיתי לשום דבר אחר. פשוט חבל על הזמן.

חריג לכל כלל שאני מציין

אני לא מתבייש שלא חייתי עם אישה בזוגיות.
הייתי בזוגיות עם אישה, ואני מקשיב לגברים באינטרנט שמדברים על נשים.
אני גם קורא פוסטים בפורום הזה ולומד על נשים יותר ויותר.

מישהו אמר שאתה צריך להתבייש בזה שלא חיית בזוגיות?

איך אתה כל הזמן מצליח לייחס לי דברים שבכלל לא כתבתי ולא חשבתי לכתוב? התכוונתי שאם לא חיית בזוגיות אתה לא יכול לטעון שאתה מומחה לזוגיות יותר מאנשים שכן חיו בזוגיות. שאתה מומחה לנשים אם מעולם אפילו לא היית בזוגיות רצינית וארוכת טווח אם אישה. זה בסדר גמור שאתה לא רוצה זוגיות ושאין לך זוגיות, אך זה מוזר להציג את עצמך כסמכות בענייני זוגיות ונשים מבלי ניסיון רציני וממושך של חיים בזוגיות עם אישה.
אתה מקשיב לגברים באינטרנט? מתבסס על מה שנכתב בפורום אינטרנטי אנונימי שלא מייצג בכלל את האוכלוסיה הכללית או איזשהו מאגר ידע רציני? זו הסמכות העליונה שלך לגבי הידע שלך על נשים או בכלל על נושא כלשהו? אתה רציני?

לא מומחה לשום דבר בכלל

אני בחור רגיל, ישראלי, צבר.
לא ציינתי בשום מקום שאני מומחה או בר סמכות.
אני גדלתי במשפחה עם נשים בלבד, שירתתי בצה"ל עם נשים. למדתי עם נשים לאחר השירות הצבאי שלי. ואני אומר כאן את דבריי ממה שאני יודע לפי מיטב ניסיוני, גם ניסיוני הזוגי.
&nbsp
אני לא מומחה לנשים, אבל אכן מייחס להן תכונות מסוימות שלעולם אינן מתקיימות אצל גברים, כמו הכלל שדיברתי עליו קודם למשל, שנאת השיוויון המגדרי בזוגיות עצמה ( למשל ).
את לא חייבת להסכים לכל דבר או להתווכח על כל טיעון וטיעון.
את רשאית לעשות כן, לא חייבת....
&nbsp
ואני מקשיב לגברים באינטרנט כבר שנים ארוכות, מקשיב ביוטיוב למצוקות שלהם בענייני נשים. זה מה שמעניין אותי.

תשיב לבריאות. אבל גברים שאין לנם מצוקות כאלה

אינם מספרים על מצוקות ביוטיוב. ואני מוכנה להתערב איתך שרוב הגברים אינם מספרים על מצוקות ביוטיוב.
נכון, אני לא חייבת, וכמו שציינתי, זה גם חסר תכלית.

למעלה