אתגרים בשיווק החיסון נגד וירוס הפפילומה:מדריך

zlp

New member

אפשר גם לשים חומצת מלח.

Markup

New member
מכיר מישהו שגם סגד לסודה לאפיה. יום אחד אמרתי

לו שיש לי שביל נמלים בארון. אמר לי שים סודה באזור שהן הולכות והן יעלמו. הייתי סקפטי אבל ניסיתי. תמיד צריך לתת הזדמנות גם לרעיונות הזויים. שמתי. לנמלים זה קצת הפריע אז הן יצרו שביל בתוך הסודה. הוא היה מזועזע מהתוצאות.

cומcו

New member
מדובר כאן על הזרקת אבקת סודה לאיבר

ראיתם את הסרטון ב-2 חלקיו?

rainbow i

New member
ראיתי:)

ובגלל שאני מאמינה בגמישות מחשבתית, או לפחות מאוד משתדלת לאתגר את עצמי בגמישות כזאת - אני עוד אנסה להרהר בדבר.
אבל אני חייבת להודות שהתגובה הראשונית שלי היתה לצחקק, וכמובן - מייד להיזכר בכל היישומים האחרים שבהם נתקלתי באבקת סודה-לשתיה (מהסרת כתמים, דרך ניקיון הבית, ועד הר הגעש שבנו בארגז החול בגן של הילד עם חומץ וצבע מאכל אדום).
(לפי המעט היגיון פשוט שיש לי בינתיים - אולי זה יכול לעבוד, אבל רק אם הוירוס פעיל על "מצע" בלבד ואינו חודר אל מערכת הדם).

הבעיה אינה אם זה עובד או לא

הבעיה היא שכל יוזמה או תגלית שכזו, העומדת בסתירה לאינטרסים של התעשיה, לא תזכה לבדיקה ראויה: מימון מחקרים, פרסום מאמרים וכו'.

זו הבעיה עם רוב התגליות הללו של פתרונות זולים, טבעיים, המאיימים על ערוצי הכנסות שמנים קיימים או עתידיים.

קומרן

New member
רגע, אז אתה טוען שצריך לבדוק בכלים מדעיים כל

הוקוס פוקוס לא מדעי שמישהו ימציא?

rainbow i

New member
לדעתי, בדיוק כמו שאנו טוענים בנוגע לחיסונים

הכי חשוב זה האם זה עובד. והכי חשוב שני זה האם זה לא גורם נזק.
והחשוב ביותר הוא האם הפוטנציאל לנזק, או נזק עתידי - עולים על התועלת.
סודה לשתיה זה אולי זול, אבל לא ממש טבעי.

נכון מה שאתה אומר, שיש כאן תעשיות מונעות ומניעות כוח והון - שמן הסתם בכוחן לטרפד, או לפחות להחליש מאוד את הפוטנציאל ליצירת חלופות בריאותיות ראויות. אבל בכל זאת, לפחות בנושאים מסוימים כן נפרצו המחסומים האלו, ואפילו הגיעו למחקרים ממשיים, פרסום מאמרים - ואפילו שיתוף פעולה מלא של הממסד הרפואי (לדוגמה ויטמינים, פרוביוטיקה וכו').

zlp

New member
יש גם סיפורי ניסים על קדושים יהודים ונוצרים

Markup

New member
חלילה! ישו באמת הלך על המים, ואת

בני ישראל באמת ליווה עמוד אש בלילה. וכמובן שקוסם בלתי נראה עשה קסם ופתאום נוצר האדם יש מאין. זה אמיתי, בוגר ומבוסס מעל לכל ספק סביר. עם זאת עם היכרותי את עם ישראל, אני באמת מאמין שהם הלכו לאיבוד במדבר 40 שנה.

zlp

New member
אני טוען שסיפורי הניסים של הקדושים הם שטויות.

rainbow i

New member
אוי.

זה נגע לי בנקודה כואבת. אחרי מה שחוויתי והייתי עדה לו בשבועות האחרונים...(ובינתיים כבר עוד חברה טובה שלי נכנסה לתחנת הרכבת הזאת).

בכנות, אני לא יודעת מה לחשוב. אולי עוד לא סיימתי לעכל את זה.
אבל,
אני חוששת שיהיה הרבה יותר "קל" לפתות ולשכנע אנשים לקבל חיסון שגורם להם לחשוב שזה ימנע מהם או מילדיהם לחלות בסרטן - מאשר להגיד להם: עדיף שתחלו בסרטן, מקסימום תמיד תוכלו לקחת את הטיפול בסודה.

גוגל מהיר על טיפולים אלטרנטיביים לסרטן מעלה אפילו חוקן קפה בין תוצאות של מי כסף, צי' קונג, טיפות מורז ודמיון מודרך...
ואפילו במרכזי הבריאות הפורמליים משולבת רפואה אלטרנטיבית לתוך המרפאות האונקולוגיות.
כשכבר חולים, אנשים באמת מגיעים למצב שבו הם מוכנים לנסות... כנראה כמעט הכל.

cומcו

New member
דבר ביחיד ואל תכליל אותי בדבריך.

אני אמשיך ככל שארצה ולא באמת מעניין אף אחד כאן, לרבות אותי אם תדבר על זה או לא.

לא מדוייק

ויטמינים - אין לתעשיית הויטמינים שום קשר לויטמינים הטבעיים הארוזים על ידי הטבע במזון שלנו. 98% מתעשיית הויטמינים אינה מתווכת בין משהו טבעי לצרכן, אלא מייצרת במעבדה רכיבים מבודדים או ויטמינים סינטטים - מוצר מתועש לכל דבר ועניין.

פרוביוטיקה - המצב דומה (אם כי את זה אני לא מכיר לעומק) - לא מקבלים שם קולוניות טבעיות של חיידקים בתהליכים טבעיים. זה מוצר שניתן לייצר אותו לפי דרישת השוק - קונים יותר חומרי גלם ומייצרים.

יש קומץ חברות, ממש על כף יד אחת (או שתיים מקסימום) שמצאו דרך לשמר את האריזה הטבעית השלמה לתוך בקבוק עם טבליות של תוספי מזון (לא ויטמינים!) מלאים. החברה המובילה בזה: Standard Process

למעלה