באימשלך?!?!?!?!

Old Girl

New member
בהחלט מגיעה לך אוזן קשבת

אתה במצב מאוד לא פשוט ואני בטוחה שאינך משגע כאן איש.

magenta73

New member
אתה לא משגע אותנו. זה בסדר.

אם אתה חש שילד צריך אהבה ותמיכה משני ההורים - שוב - כאמור - זכותך לדרוש להיות חלק מהטיפול והגידול שלו. זה אמנם לא יהיה בריידי-באנץ', אבל עדיין יהיו לך ביקורים, זמן איכות עם הילד ואף - אם תרצה - ואם יש בניכם (אתה והאמא) מערכת יחסים טובה, מקום בהחלטות על גידולו כגון - גן/בית ספר וכו'. אני לא חושבת שהיא תתנגד לכך, מן הסתם הבקשה שלה - לא לבקש ממך כלום - באה ממקום של - מה אני מפילה עליו את זה עכשיו, לדעתי היא תשמח לדעת שאתה כן מעוניין להיות חלק מהחיים שלו.

ויתור של האב על מזונות לא קביל

החוק בישראל בנושאים האילה עוסק בטובת הילד ולא ההורים, לכן אם אם האם אומרת שהיא לא מעוניינת לקחת ממך דמי מזונות , אתה עדיין מחוייב לשלם לה. בעיקר אם העניין יגיע יום אחד לבית משפט. כדאי שתקרא את הקישור ששמתי למטה ותבין עד כמה העניין הזה רציני.

Old Girl

New member
לא מדויק

אם היא לא תתבע אותו למזונות בשם הילד - אף אחד לא יקח ממנו את הכסף ויעביר לה. בית המשפט אכן לא מתחשב בהצהרותיה הקודמות אם היא תובעת אותו. אבל אם היא לא תובעת - אף אחד לא מתערב.

m i l a g r o

New member
מכיר את החוקים..אבל ../images/Emo51.gif

התייעצתי עם חברה שהיא עורכת דין וקיבלתי את אותם תשובות של המאמר.
בכל מקרה

bvb6

New member
אפשר לעקוף את זה ולהחתים אותו

על חובתה לפרנס את הילד ( את החוצפנית )

טל קר

New member
מי שחוצפן זה כל חסרי האחריות

הממהרים להתנער. מבחינה חוקית אי אפשר לוותר על זכותו זו של הילד למזונות גם לא בחתימה על מסמכים שכל מיני גברים חסרי מצפון מציעים לחתום עליהם (מבחינה פרקטית יש בישראל עשרות אלפי גברים שעושים בדיוק את זה ולא משלמים את המזונות לילדיהם).

טל קר

New member
התבלבלת בכיוון הסיבתיות

אבל שוביניסטים רבים חושבים בצורת 'רצחת וגם ירשת'. גם נפלה נשים, וגם נגיד שזו אשמתן.

bvb6

New member
זה דוגמא קלאסית שנשים חוטפות

את הצאצאים וגם מקבלות על זה את המזונות כפרס אבל מכיוון שבמילא גברים אחראים על פרנסת המשפחה בישראל אז דאגו שהמשכורות שלהם יהיו גבוהות

Old Girl

New member
הוא אכל את מה שלמאכילי

טרולים היה בקופסאות הפלסטיק שלהם.

bvb6

New member
נראה לי תמיד מוזר

שבדרך כלל הילדים בסוף הגירושים נשארים אצל האמהות , האבות משלמים מזונות ונוהגים ברכב על שם האח שלהם אולי שמישהו יסביר את זה - כן בבקשה :)

magenta73

New member
כמו שכבר כתבו פה

אל תחשוב שלא תצטרך, יום אחד, לשלם מזונות, לא חשוב מה הכוונות הטובות שלה. אלא אם כן היא באה ממשפחה מאוד עשירה... ואם יש לך רגשות לגבי הילד/ה (עוד מעט כבר יהיה אפשר לדעת), זכותך לבקש ולהיות חלק מהגידול.

rigoletto111

New member
ייתכן שכן ישלם, ייתכן שלא

אם היא לא תרצה לתבוע אותו, התינוק בגיל שנה לא יתבע בעצמו.

למעלה