באימשלך?!?!?!?!

magenta73

New member
נכון. לא אומרת שאין אפשרות כזאת.

אבל שוב - רק אם היא עשירה... או שהמשפחה שלה אמידה מאוד... כי זה נורא נחמד לבוא בהצהרות כאלו או אחרות, אבל זה מן הסתם ישתנה כשלא יהיה לה כסף להאכיל/להלביש את התינוק. ושוב - לא אומרת שזה יקרה - אומרת שזאת אפשרות.

smartblonda

New member
אני חושבת שלבסוף היא כן תתבע

למזונות. מאחר וברגע שהילד יצא אל אויר העולם עלות הטיפול בו הי א גבוהה וככל שהוא גדל גם העלות הכספית עולה. אני משערת שיהיה לה קשה לעמוד בהוצאות לבד וכי היא תתבע למזונות בכדי לגמור את החודש בכבוד ובכדי לעזור בכלכלת הילד וסיפוק כל צרכיו. כך שאל תהיו נאיבים,כעת היא לא רוצה להלחיץ את הבחור אבל שהתינוק כבר יצא ,הכל ישתנה.

bvb6

New member
לנשים נוח ששכר הנשים נמוך מהגברים

ככה יש להם הצדקה לסחוט מזונות ולשבת בבית , בלי לעבוד

איי באבא באבא...

מה יהיה איתך? מישהו אוהב לקבל שכר נמוך יותר? גברים לא צריכים לשלם בשביל הילדים שלהם? לטפל בילדים זאת לא עבודה?

לא, כפרה, לא כולם כמוך עצלנים...

לא כולם כמוך רוצים לחיות על חשבון אחרים. לא כולם פרזיטים שרק מחפשים איך להרויח על חשבון אחרים. תתפלא. זה שאתה כזה- זה לא מעיד על כלל האוכלוסיה- ויותר מכך לא מעיד על נשים.

1. מי אמר לך שלא אחתום?!

2. מה אתה דוחף ת'אף שלך. 3. עקרות בית זה מקצוע. אל תזלזל בעבודתם של אחרים שאתה לא יודע ולא מסוגל לבצע. 4. אתה באמת לא ראוי לתשובות על הנימוקים הנמוכים וחסרי הטעם שלך.

bvb6

New member
אם תעברי באתרי ההכירויות על סעיף

מקצוע , תראי שאין עקרות בית ... זה לא נראה מוזר? אם אמא זה מקצוע אז אין לי מה להגיד ... מענין מי משלם לה?

כון, אין, ואתרי הכרויות הם המסווגים

המקצועיים הטובים ביותר עלי אדמות, הם הם ה"תורה מסיני" של הסיווג המקצועי. ואתה נחשב "נאה" ו"נבון" באתרים כאלו, מה עוד אפשר לומר עליהם...

אמא זה לא מקצוע, אולי אבל...

זה בהחלט תפקיד, ומי שמשלם לה זה אבי הילדים. אני חייבת לומר שאני עדיין בהלם מהחלק הראשון: "אתרי הכרויות...וגו'", כאילו, מה-זה הבאת לי אותה בהפוכה, ממש! אם אתרי ההכרויות לא מכירים בקצוע- כנראה שהוא לא קיים באמת....

Old Girl

New member
אני מצטערת שזה קרה לך

בכל אופן, לא יודעת עד כמה אתה מסוגל לשמוע כרגע דברים כאלה - אבל עצתי לך, תיבדק ליתר ביטחון למחלות מין, כי אם אתה עושה מין לא מוגן אתה חייב להיות עם אצבע על הדופק. בכל אופן, כמו שאתה יודע אתה יכול לדבר אתה אבל לא מעבר לזה, מקווה שהכל יגמר בטוב.

למעלה