KickMissioner4, אתה שם לב למה שאתה
שאתה עונה לי? תסלח לי על הביטוי, אבל אתה מנסה לעשות אותי מטומטם? אתה מפנה אותי שוב פעם לפורום אחר, ובפורום השני אתה נותן הפניה לאתר כלשהו, שאני בספק גדול מי כתב את הדברים שם, ואני אגיד לך דוגרי, אני לא מאמין בגרוש מה שכתוב שם, מכמה סיבות: סיבה ראשונה שכתוב שם "כנראה אין הדבר ידוע, שקר אינו עבירה מן התורה. בשום מקום בתורה לא נאסר לשקר ובתורה כן כתוב שאסור לשקר, כמו שנאמר מדבר שקר תרחק... ומסיבה שניה, שמי שכתב את זה באתר ההוא שהרב גניזבורג אישר את זה ונתן את הסכמתו לכך, הוא היה יכול לכתוב גם שהרב מסויים מתיר לאכול חזיר, ואז יש הוכחה מוצקת שמותר לאכול חזיר, שוב אני מדגיש, אני רוצה לראות את זה שחור על גבי לבן כתוב בספרים שמותר לשקר בשביל להחזיר בתשובה, אז אתה עונה לי כתגובה מה שכתבו בפורומים אחרים ובאתרים למיניהם? למה אתה לא יכול להראות לי את זה כתוב? למה אני לא יכול לראות את ההסכמה של הרב גינזבורג כתוב בספר כלשהו? אתה פשוט מתחמק ממה שאני שואל אותך, אני שואל שאלה פשוטה ביותר, לא צריך יום לימודים ארוך בשביל זה, ושאלתי היא: האם מה שהנך טוען שמותר לשקר בשביל להחזיר בתשובה, אתה יכול להראות לי את זה כתוב בספר כלשהו? כן או לא?