בצלאל רוצה לשתף אותך בתחושותיי

Bezalel P

New member
חשוב להבהיר בהקשר הזה

לדף הבית של תפוז יש את העורכים שלו, ולבלוגיה יש את העורך שלה (אני). אני הכתובת לתלונות וטענות לגבי הבלוגיה וההמלצות בעמוד הראשי של הבלוגיה. תלונות בנושאים אחרים אפשר לשלוח לי ואני אדוור לגורם המתאים בתפוז.

מיקה2007

New member
גם אני, גם אני

בעד לתת צ'אנס שווה לכולם מסכימה איתך שמים ועם הלב מזהב שתהיה שבת טובה לכולם, בעד לתת צ'אנס שווה לכולם מסכימה איתך שמים ועם הלב מזהב שתהיה שבת טובה לכולם

suki da yo

New member
הבעיה היא

שתמיד יהיה מי שירגיש מקופח... ויש לזה כמה סיבות. כי בצלאל הוא בנאדם, ולכן יש סגנון רשומות שהוא אוהב יותר, אישית, לקרוא. כי לא סביר שהוא מסוגל לקרוא את כל הרשומות שמתפרסמות ע"י כלהבלוגרים, ולכן תמיד מישהו יתפספס. כי 90% ממי שכותב בלוג (אם לא 100%) עושה את זה בשביל להגיע לחשיפה מקסימלית, ולכן תמיד נרצה שימליצו עלינו יותר פעמים משממליצים. ותמיד יהיה מי שממליצים עליו יותר, ואז הדשא של השכן יהיה ירוק יותר. ותמיד תהיה איזו רשומה שנחשוב שהיא מעולה, אבל אף אחד לא יקרא, ולא יגיב. כי ככה זה, וזה טבע האדם. כשהיו ממליצים על מעט אנשים, התלוננו שממליצים על קבועים. עכשיו ממליצים על הרבה אנשים... אז ברור שזה אומר שכולם מקבלים מעט חשיפה, אבל לטעמי המצב היום קרוב בהרבה למיטבי משהיה לפני כמה חודשים. ואגב, שמים, לדעתי ריבוי הקוראים שלך אומר יותר על רמת הכתיבה שלך מאשר הבול שכן- או לא קיבלת, מחמיא ככל שיהיה.

Tali1912

New member
התגובה שלי זאת אחת מהדרכים לא להסכים ../images/Emo3.gif

כבר מאוחר מידי להכניס לי מילים כבקשתך או דרכים שיראו יותר מתורבתות או עדינות.

לא מסכימה איתך.

הבלוגיה לא יכולה להיות תלויה בטעמו של אדם אחד. זה לא הוגן ולא תקין בעיני.

אני לא יודעת אם הוא אוהב ספרים,

הוא יודע איזה רשומות יעוררו תגובות, ומה לעשות שבמקרים רבים אלה לא הרשומות הטובות. בסך-הכל אין לי טענות אליו, אני לא יודעת כמה רשומות מתפרסמות ביממה אבל סביר להניח שהוא לא מצליח להגיע ל-10% מהן. הטענה שלי היא נגד השיטה.

siv30

New member
לדעתי זה לא קשור לאהבת ספר

דווקא בצלאל מקדם רשומות על ספרים באופן מזדמן, לדעתי אפילו באותו יחס שהוא מקדם מסעדות וכד'. ברור שהוא לא יכול לקדם כל ביקורת על ספרים או כל רשומה על קריאה שמתפרסמת בבלוגיה, גם לא אחת ליום ואני בספק אם אחת לשבוע. אני חושבת שגם אין להן ביקוש בציבור ובסופו של דבר כמו שפעם נעמה הסבירה, הרעיון הוא שיקליקו...ונו מלעשות שכנראה לא מקליקים עליהן...

siv30

New member
בגדול אם תסתכלי לדוגמא על אתר כמו YNET

שבו יש אינטרס מובהק יותר לפרסום של ביקורות ספרים, תראי שבממוצע אחת לשבוע מעלים ביקורת רצינית של מבקר מקצועי ובבלוגים שלהם בכלל אין נושא כזה. בגרייפס לא מקדמים נושאים של ספרים בכלל, כך גם בקפה ממה שהספקתי להכיר. אז זה יפה שאחת ל...רשומה על ספר טוב זוכה לחשיפה.

sigalitbi

New member
זה לא ממש נכון.

כמו שיש בעמוד הראשי באופן קבוע מקום לכותבי שירה, כך צריך להיות מקום קטן לאוהבי ספרים, שכל מה שצריך כדי להגיע אליו, זו תגית. אני כבר שלחתי את זדה לבצלאל במסרים מזמן ואכן קיבלתי תשובה, אבל התושבה אומרת רק: יבדק, לא יכול להבטיח. דווקא כאן הפתרון ממש לא מצריך סיור של מישהו בבבלוגים שעוסקים בנושא.

נוריתהה

New member
הר, כולנו יודעים מדיוק מה מקודם

מעתיקה לך מה שכתבתי בבלוג של סיגלית בפוסט שהיה על אותו הנושא לקבל מנורה? פשוט מאד. יש נושאים קבועים. כוכב נולד. יורדים על שמנים. ירד קרנו של ההומו עכשו זה יחסים לסביים ועדיף בחורה סטרייטית עם יחסים לסביים. בגידות. איך להעניש בעל. מרגול. צביקה פיק. אין לכסח את הילדים שלך. סקס כבר הזכרתי? נושאים יותר עמוקים? באמאשלך עזבי אותנו מזיבולי השכל האלו.

Tali1912

New member
וואלה,

דוקא כוכב נולד מעניין, אני מחכה תמיד לקרוא את הביקורת של צפניה, זה מה זה מצחיק צפניה כותב כל כך טוב ונראה לי שזה הבלוג היחידי שנותנים לו במה הכי גדולה בשער הראשי ומידי שבוע. כי הוא באמת שווה למי שצופה הדוק של התכנית.

siv30

New member
אותי הוא שופך מצחוק ../images/Emo6.gif

ובאמת יש לו חוש הומור מגניב

Tali1912

New member
את מוכנה להסביר לי

מה אנחנו עושות כרגע בשרשור הזה במקום להקשיב למאקסמיליה עם התוספת בשיער. למרות שאני חולה על השירה שלה והיא הפייבוריט שלי אני נגנבת מצפניה שהוא כותב עליה. נורא מסקרן אותי עם צפניה הוא סמוי מתוך כוכב נולד או באמת מוכשר בגדול אלמונימי כמונו. כי הוא מזכיר לי את תקופת הקומדי סטור. אני מתה מסקרנות לדעת מי זה צפניה. ראאאאאאאאבק.

siv30

New member
כפרה מה זאת אומרת במקום להקשיב?

אני מולטי פרוססור, מקשיבה, עונה בבלוגים ועוקבת אחרי הפורום
ביעס אותי ששוב בועז מעודה היה מועמד להדחה ואת שפרגה והיללנית הצווחנית טוקן הם העלו השופטים האלה. מה יש להם ממעודה? מה?

למעלה