גם אני הייתי בפינוי- הצד השני

אני לא לקחתי את זה לזכותי.

ההפך הוא הנכון, ביצוע פקודה הוא לא בונוס- הוא חובתי. אני יודע לאן נגיע, שני מדינות לעם אחד. אולי זה הרע במיעוטו.

One Echoe

New member
רועי.

אני רוצה להתנצל על ההודעה האחרונה שלי. מגיע לך את כל הקרדיט בעולם על זה ששמרת על הבתים שלהם. חשבתי על זה, ולא הייתי צריך להגיד את זה. אני חושב שהמתנחלים אשר קיללו וגידפו, וקראו לכם נאצים, אתם צריכים להחליט אם לסלוח. אבל באופן כללי, הסליחה עושה פלאים. רק תחשוב על זה. צהריים טובים לכולם.

One Echoe

New member
איזה מצחיקה את:)

כל הודעה רושמת לילה טוב
חח...

One Echoe

New member
תשמע,

אני לא אוהב את הדיבורים האלה...ונדב כבר יודע על זה, לא ביקשתם סליחה? אין לכם על מה לבקש סליחה? יופי, תצעקו את זה עד מחר. נראה לאן נגיע. אני הייתי בעד ההתנתקות, ואת הכאב של החיילים אני מבין, גם עם ההשוואות הכ"כ מגעילות של השואה. אבל אם אתה רוצה שיהיה כאן שלום בינינו, אתה צריך להבין שמה שעשית פגע בהם, ולא משנה אם אתה אשם או לא. הוצאת אנשים מהבית שלהם, אחרי 30 שנה. וזה לא משנה, אל תסתכל על זה בצורה סובייקטיבית, אלא או-בייקטיבית. אלה אנשים שממש האמינו שהמקום צריך להיות חלק מהמדינה שלנו, היו בהם כמה מופרעים, אבל סליחה- רובם לא היו ככה. ראיתי בטלווזיה המון מתנחלים שבכו וחיבקו חיילים, כאלה שיצאו מרצון. אז למה אתם כאלה אטומים? אתה בא לכאן, כותב את ההודעה שלך, מצפה שיבינו אותך, אבל אומר שאין לך על מה לבקש סליחה? הסליחה הרדיקלית צריכה לבוא ממכם, החיילים, המבצעים.

אולי תפסיק להכניס לנו מילים לפה

שלוחם בין אנשים שפגעו בין חיילים ובינינו לא מעניין אף אחד. תפסיק לדבר בתור אחד שאין לו מושג איך החיילים באמת מרגישים. למה הם צריכים להתנצל? על ביצוע פקודה חוקית? על אי סירוב? על כך שלא עברו על החוק? ורק שתדע, הוא לא בא לכאן כי חיפש הבנה. הוא בא לכאן כי ביקשתי ממנו להשמיע את הצד שלו. מה עם מבצעי הפגיעה בחיילים? זה לא צורך בקשת סליחה? אתה בן אדם סלי לב.

One Echoe

New member
אני לא מעוניין לדון איתך על הנושא.

אתה אדם אטום, ואיאפשר לפרוץ אותך. ולא הכנסתי לך שום מילים לפה. אני לא דן איתך על זה, אלא עם רועי. אם רועי לא ירצה, גם איתו לא אדון. אתם דוחים אותי בזה שאתם לא רוצים לבקש סליחה. אל תצפו לסליחה, אם אתם לא תבקשו סליחה. זה מהלך של כל עם ישראל, כולם נפגעו ממנו, הגיע הזמן להשתקם וללחוץ ידיים אחד לשני. בינתיים אני רואה בפורום הרבה יותר נכונות מהדתיים מאשר ממכם.

באמת נראה לך, שאנחנו מצפים לסליחה?

אני חוזר בפעם האחרונה, על ביצוע פקודה חוקית לא מבקשים סליחה. אתה יודע, שמאוד הגיוני שהם ירצו בשיקום, בעוד אנחנו בשיקום אצל הקב"ן.

One Echoe

New member
אין לי מה להגיד יותר.

כתבתי את דברי. לדעתי כל הצדדים אשמים, כל הצדדים צריכים לבקש סליחה.

One Echoe

New member
אתה לא אשם. כבר כתבתי את זה.

(כל הצדדים אשמים=שכולם יבקשו מכולם סליחה). אבל פגעת.

One Echoe

New member
אני יודע שביצעת פקודה.

אבל לפעמים גם ביצוע פקודה יכול לפגוע... אתה לא אשם, אבל פגעת...

אם אני לא אשם, ובכל זאת בי

ובאחרים, פוגעים, אז למה שאני אתייחס לפגיעה שלי בהם?.

תודה!

איש בלי שם! תודה! תודה שכתבת את ההודעה הזו, שחיזקה אותי כל כך ועצרה אותי. עצרה אותי מלהמשיך להגיב בדרך הזו. בדרך המתנצחת. בדרך שאומרת הם טועים ואני חייבת להעמיד אותם על הטעות שלהם, בלי לחשוב על השלכות. לא אכפת לי שהיית כותב את זה לי, או להם. באמת שלא מפריע לי שזה יתקוף גם אותי. אבל אני לא רוצה לריב. עם אף אדם. תודה שהזכרת לי, שאפילו אם אני בטוחה בצדקת הדרך שלי- תמיד לדון לכף זכות את הצד השני. ולכם, נדב ורועי, רציתי להגיב. יש לי מה להגיב. אבל אני לא אגיב. רוצים לצאת מנצחים? להרגיש שסיימתם לי את המלים? בבקשה. אם זה מה שיגרום לכם אושר עילאי... בברכת שנה טובה, לכל עם ישראל. רותם.

NAS00

New member
אין דבר כזה, "אנחנו אחים"

איפה אתה חי? ראית מה הולך במדינה הזאת?

למעלה