דוקטור הו (2005) ⏳🌌🐌

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הדוקטור בבית האח הגדול,
רוז בחוליה החלשה,
קפטן ג'ק במייקאובר (או איך שקוראים לתוכנית הזאת ששתי סטייליסטיות עושות מייקאובר למישהו/י).
מצחיק שהאח הגדול עדיין די אותו דבר (אני מניח שגם בבריטניה)
אבל החוליה החלשה נעלמה לה. אני מאוד אהבתי אותה לתקופה. אי אפשר היה לשכפל את המנחה ההיא. אני זוכר את הקטעים האלו שהיא הייתה צולבת אנשים בשאלות וזה בדיוק כמו שהיא עשתה לרוז.
היה גם פרק מיוחד של החוליה החלשה שבו התחרו השחקנים של דוקטור הו (פלוס K9 הכלב הרובוטי). זכור לי שזה היה מאוד כיף. זה בטח עדיין ביו-טיוב.
אני לא מכיר את התוכנית שג'ק היה בה, אבל לא ממש צריך להכיר.
בכל מקרה היה ממש כיף שהוא היה עירום. אפילו אם לא ראינו מזה באמת הרבה.

אני זוכר שבסוף מתברר שהמתחרים לא באמת נרצחים אל מטולפרטים אל הדלאקים אבל אני לא זוכר אם זה מוסבר בהמשך למה. או למה הם לא מטולפרטים (אני יודע שזה לא הפועל הנכון) ישירות אל הדאלקים אלא עוברים במשחקים האלו.

גם זכור לי שזה לא ממש הרגיש מתאים שלפרק הזה קוראים באד וולף ולא לפרק הבא.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק 1X12
Bad Wolf
🐺
הדוקטור, רוז וקפטן ג'ק מוצאים את עצמם בתוך תוכניות ריאליטי/שעשועונים פופולריים:
הדוקטור בבית האח הגדול,
רוז בחוליה החלשה,
קפטן ג'ק במייקאובר (או איך שקוראים לתוכנית הזאת ששתי סטייליסטיות עושות מייקאובר למישהו/י).
אלא שמתברר שהתוכניות מנוהלות ע"י רובוטים קטלניים שהורגים את המשתתפים.
ומאלצים את כולם להשתתף בהן.
הדוקטור וג'ק ומצליחים להחלץ ולגלות שהכל קורה בלווין מפרק משהו-קודם ושוב בעתיד דיסטופי של האנושות שלא אמור היה להתרחש.
ורוז גם נרצחת לכאורה ע"י המנחה "אן-דרואיד" (חיקוי רובוטי לאן המנחה הבריטית המקורית).
אבל מגלים שהמשתתפים לא באמת נרצחו אלא טולפרטו לספינת חלל של... דאלקים (שחשבנו שנכחדו) שלמעשה יש להם צבא ענקי שמסתתר מעל כדור הארץ.
והם מאיימים על הדוקטור לחסל את רוז באמת.
סיימתי את הפרק
אהבתי מאוד את השאלות בחוליה החלשה. זה שחלק מהם היו דברים שגם אנחנו יכולים לדעת, וחלק דברים שאנחנו לחלוטין לא יכולים לדעת כי זה חייזרי לחלוטין. ולפעמים זה משהו שמרגיש כמעט כאילו אנחנו יכולים לדעת.
וגם הייתה שאלה אחת שהתשובה עליה הייתה טורצ'ווד שזה התייחסות ראשונה למושג שנעשה משמעותי יותר בהמשך. (ואחר כך זה גם השם של סדרת הספין אוף)

אגב, בקרדיטים ראיתי שהמנחה של החוליה החלשה באמת נתנה את הקול שלה לפרק. וכנראה גם המנחים של סדרות אחרות כמו האח הגדול.

אהבתי גם שתוך כדי זה שג'ק לחוץ מאוד הוא עדיין מפלרטט קצת עם בחורה ובחור.

יש את הקטע שבו הדוקטור, ג'ק והבחורה נאסרים ועוברים תהליך ואז פתאום הדוקטור אומר לג'ק "בוא נעשה את זה" או משהו כזה ואז ג'ק מתחיל להעיף בעיטות וכאלו והם משתחררים ואפילו הדוקטור משתמש באלימות טיפה נגד אחד מאנשי האבטחה. וזה הרגיש לי כל כך לא מתאים לדוקטור. הוא בדרך כלל יוצא מדברים כאלו בדיבורים. אם כי הוא אולי כן מפעיל אלימות של אחרים. לא יודע אני צריך לחשוב על זה יותר אולי. או לא.

Lhuna3

Well-known member
סיימתי את הפרק
אהבתי מאוד את השאלות בחוליה החלשה. זה שחלק מהם היו דברים שגם אנחנו יכולים לדעת, וחלק דברים שאנחנו לחלוטין לא יכולים לדעת כי זה חייזרי לחלוטין. ולפעמים זה משהו שמרגיש כמעט כאילו אנחנו יכולים לדעת.
וגם הייתה שאלה אחת שהתשובה עליה הייתה טורצ'ווד שזה התייחסות ראשונה למושג שנעשה משמעותי יותר בהמשך. (ואחר כך זה גם השם של סדרת הספין אוף)

אגב, בקרדיטים ראיתי שהמנחה של החוליה החלשה באמת נתנה את הקול שלה לפרק. וכנראה גם המנחים של סדרות אחרות כמו האח הגדול.

אהבתי גם שתוך כדי זה שג'ק לחוץ מאוד הוא עדיין מפלרטט קצת עם בחורה ובחור.

יש את הקטע שבו הדוקטור, ג'ק והבחורה נאסרים ועוברים תהליך ואז פתאום הדוקטור אומר לג'ק "בוא נעשה את זה" או משהו כזה ואז ג'ק מתחיל להעיף בעיטות וכאלו והם משתחררים ואפילו הדוקטור משתמש באלימות טיפה נגד אחד מאנשי האבטחה. וזה הרגיש לי כל כך לא מתאים לדוקטור. הוא בדרך כלל יוצא מדברים כאלו בדיבורים. אם כי הוא אולי כן מפעיל אלימות של אחרים. לא יודע אני צריך לחשוב על זה יותר אולי. או לא.
אולי מה שהכי טוב בדוקטור הזה לעומת הבאים, זה שהוא לא פציפיסטי ברמות מעצבנות (הכותבים עוד היו פחות מתייפיפים כנראה).
למה אתה מתכוון במפעיל אלימות של אחרים?
וכן, קפטן ג'ק ערום וקפטן ג'ק מפלרטט עם בחורים - זה הקטעים הטובים בפרק.

Lhuna3

Well-known member
פרק 1X13
The Parting of the ways
אז מה היה לנו?
קפטן ג'ק מנשק את רוז ואת הדוקטור
הדוקטור מנשק את רוז
התחדשות!
דאלקים
רוז מצילה את האנושות!
רוז מצילה את הדוקטור
רוז מקימה לחיים את קפטן ג'ק
הדוקטור מציל את רוז
מיקי ואמא של רוז עוזרים לה לפתוח את המכסה ללב של הטארדיס
רוז מגלה לאמא שלה שהיא פגשה את אבא שלה ביום הזה שראינו (משום מה זכרתי שבסוף הפרק ההוא אמא שלה הבינה שזאת רוז אבל כנראה שלא)
רוז מסתכלת ללב של הטארדיס = הטיים וורטקס
הדוקטור נפרד מרוז והדוקטור מספר 10 שלנו מגיע ומגלה שיש לו שיניים חדשות.

האירועים לא מסודרים לפי הסדר הכרונולוגי שלהם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק 1X13
The Parting of the ways
כבר ציינתי ששם הפרק הקודם היה צריך להיות השם של הפרק הזה
אז מה היה לנו?
ראיתי את הפרק לפני איזה שלושה ימים אז מי יודע אם אני זוכר בכלל
קפטן ג'ק מנשק את רוז
זה בטח קרה בעבר לא?
ואת הדוקטור
הרבה יותר משמעותי. במיוחד בשנות ה2000
הדוקטור מנשק את רוז
כן, אבל בשביל להעביר את הטייםוורטקס לתוכו
החדשות?
כן, אבל גם היו לנו אותם בפרק הקודם
רוז מצילה את האנושות!
יאיי.
אם כי היא לא הצילה הרבה מהם.
אפילו באופן יחסי בשביל דוקטור הו המון דמויות צד מתו. בעצם כל דמויות הצד (שהיו בשנה 200100) מתו. אפילו ג'ק מת לפני שהיא החייתה אותה. ועושה רושם שהמוני בני אדם מתו גם על כדור הארץ לפי איך שהצורה של יבשות השתנתה במפה שלהם. מזל שהדוקטור הבהיר שכבר יש מושבות של בני אדם במקומות אחרים.
ואגב, כשהדוקטור החזיר את רוז בזמן רוב האנשים עדיין היו בחיים וזה היה לפני שהמפות של כדור הארץ השתנו. אבל אז היא חוזרת לעתיד כשכבר הנזק נעשה. אומנם היא החזירה לחיים את ג'ק אבל היא כנראה לא החזירה לחיים את כולם. והעניין הוא שבגלל שהיא הייתה בעבר וחזרה אל העתיד אז היא יכלה לחזור לנקודה בזמן שניה אחרי שהיא עזבה. זה ממש חרא להמון אנשים שהיא חזרה רק בנקודה של שניה לפני שהדוקטור עצמו מת.
רוז מצילה את הדוקטור
אותו היא בהחלט החזירה לחיים
רוז מקימה לחיים את קפטן ג'ק
בהחלט אם כי כמו שאמרתי כנראה רק אותו
וחוץ מזה בכך היא
בהמשך אנחנו מגלים שהיא גרמה לכך שהוא לא יכול למות וזה ממש טוב וגם די בעייתי. וגם ייתן לו להפוך לכוכב של הספין אוף טורצ'ווד.
ואומנם בסוף הפרק הדוקטור עוזב עם הטארדיס בלי ג'ק ואנחנו מניחים שהוא פשוט לא יודע שג'ק חזר לחיים הוא כנראה ידע וברח בכל זאת.
הדוקטור מציל את רוז
one good turn deserves another
מיקי ואמא של רוז עוזרים לה לפתוח את המכסה ללב של הטארדיס
זה היה נחמד.
באופן כללי כל הקטע הזה בעבר (הווה?). אגב זה לא ברור כמה זמן היא הייתה שם למעשה, אבל היא הייתה מאוד מתוסכלת מכך שהדוקטור שלח אותה חזרה. אבל אהבתי את זה שג'קי אומרת שהיא אוהבת את הדוקטור על כך שהוא שלח את רוז חזרה אליה.

ויש שם קטע שהרגיש לי מאוד משמעותי השבוע כשצפיתי בפרק אפילו שלא חשבתי עליו אף פעם בעבר. והוא גם לא נמצא בציטוטים בדף IMDB של הפרק אז הייתי צריך למצוא טרנסקריפט של הפרק.
The Doctor showed me a better way of living your life. That you don't just give up. You don't just let things happen. You make a stand. You say no. You have the guts to do what's right when everyone else just runs away.
זה נגע בי אפילו ואולי בגלל שזה פשוט כל כך לא מציאותי, אבל הייתי רוצה שזה יהיה מציאותי. לא סתם לחיות את החיים ולתת לדברים לקרות אלא לקחת עמדה ולעשות משהו לגבי דברים כדי לשנות את המציאות.
כאילו... מה לכל הרוחות אני יכול לעשות לגבי המציאות הדפוקה שלנו? מה הדוקטור היה יכול לעשות אם הוא היה כאן? כלומר הוא בטח לא היה עושה כלום כי זה fixed point או בולשיט אחר.
אולי אני צריך איזה טיים וורטקס שיהפוך אותי לשועל רע שיכול להפריד את האטומים של כל מי שאני רוצה. ואם האויבים שלי היו שונים באופן מהותי ביולוגי ממני.
רוז מגלה לאמא שלה שהיא פגשה את אבא שלה ביום הזה שראינו (משום מה זכרתי שבסוף הפרק ההוא אמא שלה הבינה שזאת רוז אבל כנראה שלא)
זה גם היה ממש חמוד שבסוף ג'קי היא זאת שמוצאת את הפתרון בשביל לפתוח את הלב של הטארדיס כשרוז כבר כמעט מתייאשת.
רוז מסתכלת ללב של הטארדיס = הטיים וורטקס
כן, לא זכור לי שבפרק 11 נאמר שזה גם הטיים וורטקס. ומזל שזה לא נתן כוחות אלוהיות למרגרט הסלית'ין.
הדוקטור נפרד מרוז והדוקטור מספר 10 שלנו מגיע ומגלה שיש לו שיניים חדשות.
ועם כל הכבוד לאקלסטון אני כל כך שמח לראות את דייויד טננט.
האירועים לא מסודרים לפי הסדר הכרונולוגי שלהם.
בסדר זה הכל וויימי טיימי שכזה בכל מקרה.

אגב, אני המון פעמים בודק דרך IMDB מה השחקנים השונים בפרקים האלו עשו בהמשך ומה שגיליתי זה שהמון מהם בין היתר משתתפים בתסכיטי פודקסט של דוקטור הו. כלומר פרקים מתוסרטים של דוקטור הו, טורצ'ווד ועוד. לפעמים משחקים את הדמויות שהם שיחקו בדוקטור הו לפעמים משחקים דמויות אחרות.
יש כזה שבו השחקנים של קפטן ג'ק וג'קי (אמא של רוז) משתתפים. יש אחד שבו גם ג'יימס מארסטרס משתתף (משחק דמות שהוא שיחק בטורצ'ווד). יש אחד שבו משחק השחקן הידוע דרק ג'קובי שמשחק את הדמות שהוא שיחק בעונה 3 של דוקטור הו (המאסטר)

Lhuna3

Well-known member
כן, אבל בשביל להעביר את הטייםוורטקס לתוכו
אל תהרוס. נשיקה זה נשיקה.
(אגב במשך הפרק יש כל מיני רגעים שהוא והבחורה השניה הזאת כאילו קצת מפלרטטים ורוז מקנאה מהצד.)
יאיי.
אם כי היא לא הצילה הרבה מהם.
אפילו באופן יחסי בשביל דוקטור הו המון דמויות צד מתו. בעצם כל דמויות הצד (שהיו בשנה 200100) מתו. אפילו ג'ק מת לפני שהיא החייתה אותה. ועושה רושם שהמוני בני אדם מתו גם על כדור הארץ לפי איך שהצורה של יבשות השתנתה במפה שלהם.
כולם צריכים למות מתישהו.
מזל שהדוקטור הבהיר שכבר יש מושבות של בני אדם במקומות אחרים.
is it, though? :unsure:
זה היה נחמד.
באופן כללי כל הקטע הזה בעבר (הווה?). אגב זה לא ברור כמה זמן היא הייתה שם למעשה,
הרגיש לי לא יותר מכמה ימים.
ויש שם קטע שהרגיש לי מאוד משמעותי השבוע כשצפיתי בפרק אפילו שלא חשבתי עליו אף פעם בעבר. והוא גם לא נמצא בציטוטים בדף IMDB של הפרק אז הייתי צריך למצוא טרנסקריפט של הפרק.
The Doctor showed me a better way of living your life. That you don't just give up. You don't just let things happen. You make a stand. You say no. You have the guts to do what's right when everyone else just runs away.
זה נגע בי אפילו ואולי בגלל שזה פשוט כל כך לא מציאותי, אבל הייתי רוצה שזה יהיה מציאותי. לא סתם לחיות את החיים ולתת לדברים לקרות אלא לקחת עמדה ולעשות משהו לגבי דברים כדי לשנות את המציאות.
כאילו... מה לכל הרוחות אני יכול לעשות לגבי המציאות הדפוקה שלנו?
זהו שזה מאוד נאיבי ולא מציאותי.
גם לברוח זה משהו שמוצג לרוב כפחדנות, אבל זה בסה"כ יצר הישרדות.
כן יש אנשים שרצים לתוך מצבים מאוד מסכני חיים בשביל להציל אחרים והם באמת גיבורים, אבל רובנו לא יכולים להיות גיבורים.
מה הדוקטור היה יכול לעשות אם הוא היה כאן? כלומר הוא בטח לא היה עושה כלום כי זה fixed point או בולשיט אחר.
כשיש לך מכונת זמן אתה יכול לעשות המון דברים בשביל לשנות את המציאות, זה לא חוכמה.
בלעדיה רק למעט אנשים יש כוח לעשות שינוי ממשי.
אולי אני צריך איזה טיים וורטקס שיהפוך אותי לשועל רע שיכול להפריד את האטומים של כל מי שאני רוצה. ואם האויבים שלי היו שונים באופן מהותי ביולוגי ממני.
כאילו בקטע של אם הם סתם אנושיים אז לא היית משתמש בכוח הזה בשביל להפריד את האטומים שלהם?
וואו אתה פציפיסט אמיתי.
(וחוץ מזה זאת נראית לי דרך לא נוראית בכלל למות)
ועם כל הכבוד לאקלסטון אני כל כך שמח לראות את דייויד טננט.
בא-רוררררררררררר! |מאוהב|
בסדר זה הכל וויימי טיימי שכזה בכל מקרה.
בדיוק.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הרגיש לי לא יותר מכמה ימים.
אה, אני לא הייתי בטוח אם זה אפילו יותר מיום אחד.
בעצם קל לראות אם היא באותם בגדים אבל אני לא שם לב לדברים כאלו.
זהו שזה מאוד נאיבי ולא מציאותי.
גם לברוח זה משהו שמוצג לרוב כפחדנות, אבל זה בסה"כ יצר הישרדות.
כן יש אנשים שרצים לתוך מצבים מאוד מסכני חיים בשביל להציל אחרים והם באמת גיבורים, אבל רובנו לא יכולים להיות גיבורים.
כמובן שזה לא מציאותי. אני גם אמרתי את זה.
זה פשוט מתסכל שאין שום דבר שאני יכול לעשות ואני אפילו לא בטוח אם אין שום דבר שאני אולי יכול לעשות ולא עושה.
כשיש לך מכונת זמן אתה יכול לעשות המון דברים בשביל לשנות את המציאות, זה לא חוכמה.
בלעדיה רק למעט אנשים יש כוח לעשות שינוי ממשי.
האמת שלרוב הוא לא משתמש במכונת הזמן כדי להשפיע.
כאילו בקטע של אם הם סתם אנושיים אז לא היית משתמש בכוח הזה בשביל להפריד את האטומים שלהם?
וואו אתה פציפיסט אמיתי.
(וחוץ מזה זאת נראית לי דרך לא נוראית בכלל למות)
לא התייחסתי אל להפריד אטומים כדבר רע, אלא פשוט דרך כל כך קלה להרוג את האויבים שלי בבת אחת.
והבעיה עם זה שהם אנושיים היא לברור מי הם. כלומר אני בהחלט לא בעד מוות לכל האנשים בלבנון. אני גם לא בטוח אם אני בעד מוות לכל האנשים שמשתייכים לחיזבאללה - חלקית בגלל שאני לא מבין מספיק לגבי הארגון וחלקית כי אם אני הורג את כל האנשים בחיזבאללה אז אני יוצר כמות עצומה של אנשים שקשורים לאנשים האלו שעכשיו רוצים לפגוע בי כנקמה והמעגל ממשיך.
אם הייתי פציפיסט אמיתי אז היה לי ברור שאני לא משתמש ביכולת הפרדת האטומים בכלל.

Lhuna3

Well-known member
לא התייחסתי אל להפריד אטומים כדבר רע, אלא פשוט דרך כל כך קלה להרוג את האויבים שלי בבת אחת.
והבעיה עם זה שהם אנושיים היא לברור מי הם.
למה יש הבדל בין אנושיים ללא אנושיים?
אני חושבת שאם הדוקטור לימד אותנו משהו זה שגם חייזרים ראויים לחמלה ויחס הוגן.
כלומר אני בהחלט לא בעד מוות לכל האנשים בלבנון. אני גם לא בטוח אם אני בעד מוות לכל האנשים שמשתייכים לחיזבאללה - חלקית בגלל שאני לא מבין מספיק לגבי הארגון וחלקית כי אם אני הורג את כל האנשים בחיזבאללה אז אני יוצר כמות עצומה של אנשים שקשורים לאנשים האלו שעכשיו רוצים לפגוע בי כנקמה והמעגל ממשיך.
אז בוא אני אעשה לך את זה פשוט יותר: תהרוג את כל מי שמנסה להרוג מישהו אחר, כאשר המישהו האחר הזה לא מנסה להרוג אף אחד (מקווה שיצא ברור).

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
למה יש הבדל בין אנושיים ללא אנושיים?
אני חושבת שאם הדוקטור לימד אותנו משהו זה שגם חייזרים ראויים לחמלה ויחס הוגן.
זה קל יותר כי הבהירו שוב ושוב שהדאלקים כולם רוצים להשמיד את כל שאר הגזעים וזה משהו אינהרנטי בכולם. לכן אפשר לטעון שהם לא ראויים לחמלה.
אז בוא אני אעשה לך את זה פשוט יותר: תהרוג את כל מי שמנסה להרוג מישהו אחר, כאשר המישהו האחר הזה לא מנסה להרוג אותו (מקווה שיצא ברור).
איך את מגדירה "אותו"? כלומר האם אני יכול להרוג את כל מי שמנסה להרוג אותי ספציפית או את כל מי שמנסה להרוג אנשים אנשים מהעם שלי? כי אני מניח שהרבה מהאנשים שמנסים להרוג אותי מרגישים שמנסים להרוג אנשים מהעם שלהם. אז זה נותן להם חסינות במצב כזה. שלא לדבר על כך שלהרוג זה רק דרך אחת להזיק למישהו, אז מה לגבי אנשים שמנסים להרוג אנשים שלמשל מנסים לאנוס אותם או להרוס להם את החיים בדרך אחרת? אבל מה אם האנשים האלו מנסים להרוס את החיים של אחרים כי אלו מנסים להרוס את החיים שלהם. ומה לגבי אם שיקרו לאנשים לגבי כך שאנשים אחרים מנסים להרוג אותם ובגלל זה הם מנסים להרוג אותם. ומה לגבי אנשים שמנסים להרוג אנשים אחרים שלא מנסים להרוג אותם אבל היו רוצים להרוג אותם אם הייתה להם הזדמנות.
כלומר אני מפחד שייצא שאני אהרוג הרבה אנשים שאני לא חושב שמגיע להם למות. ובין היתר הרבה יותר מידי ישראלים.

Lhuna3

Well-known member
זה קל יותר כי הבהירו שוב ושוב שהדאלקים כולם רוצים להשמיד את כל שאר הגזעים וזה משהו אינהרנטי בכולם. לכן אפשר לטעון שהם לא ראויים לחמלה.

איך את מגדירה "אותו"? כלומר האם אני יכול להרוג את כל מי שמנסה להרוג אותי ספציפית או את כל מי שמנסה להרוג אנשים אנשים מהעם שלי? כי אני מניח שהרבה מהאנשים שמנסים להרוג אותי מרגישים שמנסים להרוג אנשים מהעם שלהם. אז זה נותן להם חסינות במצב כזה. שלא לדבר על כך שלהרוג זה רק דרך אחת להזיק למישהו, אז מה לגבי אנשים שמנסים להרוג אנשים שלמשל מנסים לאנוס אותם או להרוס להם את החיים בדרך אחרת? אבל מה אם האנשים האלו מנסים להרוס את החיים של אחרים כי אלו מנסים להרוס את החיים שלהם. ומה לגבי אם שיקרו לאנשים לגבי כך שאנשים אחרים מנסים להרוג אותם ובגלל זה הם מנסים להרוג אותם. ומה לגבי אנשים שמנסים להרוג אנשים אחרים שלא מנסים להרוג אותם אבל היו רוצים להרוג אותם אם הייתה להם הזדמנות.
כלומר אני מפחד שייצא שאני אהרוג הרבה אנשים שאני לא חושב שמגיע להם למות. ובין היתר הרבה יותר מידי ישראלים.
ערכתי כבר במקום ''אותו'' למנסה להרוג מישהו אחר.
ואני נתתי לך קריטריון פשוט וברור.
אני לא אשמה שאתה מתעקש לסבך אותו. לכל מה ששאלת יש תשובה ברורה במשפט שכתבתי.
לדוגמה ''מה אם אנשים שמנסים לאנוס?''
אני כתבתי לאנוס? לא. כתבתי להרוג.
הקריטריון הזה לא מתיימר לפתור את כל הרוע בעולם. גם לפתור חלק ממנו זה ראוי.
או ''מה אם שיקרו להם שמישהו מנסה להרוג אותם"?
אני כתבתי ''כל מי שחושב מסיבה כלשהי שמישהו אחר מנסה להרוג אותו''?
לא.
כתבתי שמישהו אחר מנסה להרוג אותו. לא שזה רק נדמה לו.
אתה רואה את כל היקום וכל מה שהיה וכל מה שיהיה. אתה יודע בדיוק מי באמת מנסה להרוג ומי לא.
תשתמש בזה.
אבל אם אתה מתעקש לסבך כל דבר אז באמת כוחות על כאלו יהיו סתם בזבוז עליך.
זה לא אומר שאי אפשר להשתמש בהם לטובה בידיים הנכונות (שלי למשל).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז בוא אני אעשה לך את זה פשוט יותר: תהרוג את כל מי שמנסה להרוג מישהו אחר, כאשר המישהו האחר הזה לא מנסה להרוג אף אחד (מקווה שיצא ברור).
טוב זה באמת ברור יותר.
והתשובה היא באופן ברור שאני לא אעשה את זה.
ואני ממש מקווה שלך לא תהיה היכולת הזאת. (למזלי אני לא חושב שאי פעם תצליחי להסתכל לתוך הלב של הטיים וורטקס)

Lhuna3

Well-known member
טוב זה באמת ברור יותר.
והתשובה היא באופן ברור שאני לא אעשה את זה.
ואני ממש מקווה שלך לא תהיה היכולת הזאת. (למזלי אני לא חושב שאי פעם תצליחי להסתכל לתוך הלב של הטיים וורטקס)
וואי אני לא מבינה אף פעם את הדיעות שלך בעניינים הללו 🤷‍♀️ :unsure:

Lhuna3

Well-known member
נ.ב. האם אתה רוצה לחכות עד שתסיימו את הארטסטופר לפני שמתחילים עונה 2?

Lion_Heart

Well-known member
@Lion_Heart
תציל אותנו ותגיד משהו על הפרק
פרק...סופי ביותר. שכמובן נפתר בצורה שלא ממש אהבתי...כי ברצינות ! לדוקטור יש כל כך הרבה מיקרים של "היו רבע מילייארד אויבים אבל השמדתי את כולם בעזרת "הכנס משהו ראנדומלי כאן" ...בכל מקרה, הדוקטור מת מ...מערבולת הזמן בגוף והופך ל דייויד טננט (עם שיניים חדשות)...לזה חיכיתי! הדוקטור השני האהוב עלי!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נ.ב. האם אתה רוצה לחכות עד שתסיימו את הארטסטופר לפני שמתחילים עונה 2?
דווקא יכול להיות שאני צריך משהו כדי לעשות רווח בין פרקי הארטסטופר כי עדי רואה בקצב שדודה שלי נוהגת.

אגב, יש קשר מפתיע בין העונה החדשה של הארטסטופר ודוקטור הו - מרגרט הסלית'ין מופיעה בעונה החדשה.
(בדקתי והיא אחת מרק חמישה שחקנים שהיו בשתי הסדרות)

פרק...סופי ביותר. שכמובן נפתר בצורה שלא ממש אהבתי...כי ברצינות ! לדוקטור יש כל כך הרבה מיקרים של "היו רבע מילייארד אויבים אבל השמדתי את כולם בעזרת "הכנס משהו ראנדומלי כאן" ...
כן, ובמקרה הזה המשהו הרנדומלי זאת רוז עם הטיים וורטקס/באד וולף
בכל מקרה, הדוקטור מת מ...מערבולת הזמן בגוף והופך ל דייויד טננט (עם שיניים חדשות)...לזה חיכיתי! הדוקטור השני האהוב עלי!
הדוקטור הכי טוב זה הדוקטור העשירי
והדוקטור השני הכי טוב זה הדוקטור ה14
שזה גם דייויד טננט, אבל נראה פחות צעיר

למעלה