Lhuna3
Well-known member
זה באמת המון עבודה להגיב על הפרקים, כי יש כל כך הרבה רגעים מצחיקים, ורגעים מעולים, שאני רוצה לכתוב הכל ונאלצת ממש להגיב בקיצור כי אחרת זה יקח לי שנתיים.רציתי להשקיע קצת בתגובה על העונה הראשונה של יורשים אבל זה יותר מדי עבודה אז החלטתי שאראה את הפרקים ברפרוף כדי להיזכר בקטעים מסוימים ואז אעבור על מה שלונה רשמה פה.
לדעתי כמעט ואין בסדרה הזאת סצינה שאין מה לכתוב עליה.
בסוף גרג אמר שהוא מצא פודקאסט כלכלי שיואן נהנה לצעוק עליו.פרק 5:
אני אוהבת איך גרג משתמש בעובדה שהוא עם סבא שלו ועל ספיקר כדי שטום לא יוציא עליו את העצבים
אבל כן, 12 שעות (!) בלי לדבר או לשמוע מוזיקה זה די קשוח.
אבל בסוף, הם כן מדברים.
נכון.החזות התמימה של גרג ממש עוזרת לו כי לדעתי שאר משפחת רוי לא חושבת שהוא לא מזיק.
אוי כן.עוד נקודה נוספת בפרק הזה; טום ושיב מדברים על הסכם טרום-נישואים. טום אומר ישר שהוא יחתום על ההסכם מבלי לקרוא אותו אבל אחרי התייעצות עם עורכת הדין שלו (AKA אימא שלו) הוא מבין שזה הסכם קצת בעייתי.
פרק 6:
פרק טוב.
רגע משעשע שאני חייבת לציין; אחרי שגרג אוכל עם סבא שלו, הוא מגלה שיואן מתכוון להצביע בישיבה, הוא מספר את זה לטום. טום מתקשר לקנדל ומספר לו על זה. קנדל שואל מי אמר לו את זה וטום עונה שהוא לא יכול לחשוף את המקורות שלו אבל שגרג סיפר לו את זה
ואוי הארוחה שטום מאלץ את גרג (שכבר מפוצץ מהאוכל המגעיל שסבא שלו הכריח אותו לאכול) לאכול איזה משהו דוחה, עם מפית על הראש!
חחח וואלה לא חשבתי על זה.פרק 7:
בתחילת הפרק זורקים על לוגן בלון עם שתן. יש לסדרה הזו משהו עם שתן
גם אני. אבל בעיני לוגן לגמרי אשם בזה.אוי, זה היה ממש מבאס שהוא החליט לחזור לסמים
קוויתי שזה לא יקרה.
מצד אחד כן, מצד שני - כמו שאנחנו רואים אח"כ, גיל משתמש בזה כקלף נגד לוגן, כשהוא אומר בראיון שהנה אפילו הבת שלו באה לעבוד בשבילי, והם גם משתמשים בה אח"כ בשביל להשיג לכלוך על לוגן. אז אולי זו הסיבה שגיל רצה אותה מההתחלה בעצם.זה לא קצת תמוה שנייט מציע לשיב עבודה בקמפיין של גיל כשהיא בדיוק כל מה שהקמפיין הזה מתנגד אליו?
(חוץ מזה היא עד עכשיו לא עבדה בחברה של אבא שלה, אלא היתה להבנתי יועצת פוליטית/מנהלת קמפיינים עצמאית, אז אפשר אולי לטעון שהיא לכאורה לא בהכרח מייצגת בפני עצמה, עדיין, את ה"רוע" של העסקים של המשפחה.)
וואי גם אני.עוד רגע לא נעים. בהתחלה לא הייתי סגורה אם ווילה יודעת שהם יודעים על כך שהיא הייתה זונה וכשמרשה דיברה איתה, הרגשתי לא נעים בשביל ווילה.
נ.ב. אני אוהבת את ווילה.
אוי זה היה נוראכנראה שהוא שיקר להם?
ואם כבר מדברים על הבריכה, הפסיכולוג הצליח לשבור לעצמו את השיניים כשהוא עשה קפיצה למים רדודים