אוקיי פאק זה טוויסט שבהחלט לא ציפיתי לו.
(לא שזה מצדיק את קיומה של הסדרה, שעדיין משעממת, אבל לפחות הצליחו להפתיע אותי במשהו.)
אני לא ממש ציפיתי לזה, אבל כן כמעט כתבתי לגבי הפרק הקודם שטכנית אסור לתת למפקד משטרה הזה להיות מעורב בחקירה כי בתור הורה גרוש הוא אמור להיות טכנית חשוד. אבל אני חשבתי על זה מהנקודה של השוטרים שהם לא יודעים מה באמת קורה, כי אנחנו שבעצם רואים שהילד נכלא באוות מקום שבו נכלא הילד הקודם ואוכל אותו אוכל אז ברור לנו שזה כן אותו חוטף מהמקרה הקודם.
עכשיו אני תוהה מה הקטע.
האם הוא פשוט פסיכופת? האם הוא מתכוון להרוג את הבן שלו?
או האם זאת בעצם זאת תוכנית גאונית ארוכה (ופסיכית) לחטוף את הבן שלו בלי שאף אחד יחשוד.
כלומר יש מקרים שבהם הורה גרוש שרוצה משמורת בלעדית על ילד חוטף את הילד. אבל אם הילד היה נחטף אז האבא מיד היה חשוד. לפחות היו בודקים שהוא לא מגדל אותו איפשהו. בטח היה נראה חשוד אם הוא היה עוזב פתאום.
אבל אם הוא חוטף קודם ילד של שופט והורג אותו אז כשעוד ילד נחטף יהיה ברור לכולם שזה חלק מסדרה. וכשמגיע אצבע חתוכה זה רק מאשר את זה.
אז במקרה הזה לא מוצאים את הגופה של הילד אבל כולם בטוחים שהוא מת בכל זאת כי אין סימן חיים. (ואולי הוא יכול לזייף משהו שיראה כאילו הוא נרצח)
ואז הוא מתאבל ועוזב את המחלקה ועוזב את פלורידה למקום רחוק. ובעצם לוקח את הבן שלו איתו.
זה נשמע הזוי לחלוטין, אבל בהחלט יכול להיות בתוך הסדרה.
בכל מקרה אולי היינו צריכים לחשוד כי זה מישהו שלא הוזכר אף פעם בסדרה המקורית.
כך או כך ולמרות שלא היו שום ראיות לכיוון הזה אני לחלוטין חשדתי שנגלה שבאפי מעורבת בזה.
כי לכל הרוחות זה כבר לא מצחיק ששרה מישל גלר שם בתפקיד הכי משני שאי פעם היה. אפילו הבחורה הסנובית שדב גנבה לה את האוטו מקבלת יותר זמן מסך ממנה.
באירועים נוספים:
העיפו את דב מהנבחרת כדורעף או משהו שזה טוב כי זה לא משאיר לה עתיד חוץ מלעקוב אחרי אביה ולהיות שוטרת.
החבר שלה עדיין מרגיש חשוד (אבל אם אבא שלה לא בדק כבר מי הוא באמת אז הוא שוטר/אבא די חרא)
אה כן וחברה של דקסטר נפרדה ממנו.
דקסטר נפטר מהגופה על ידי כך שהוא פשוט זורק אותה לזבל ומרגיש הרבה יותר מידי קל שזה פשוט עבד. אם זה קל כל כך אז למה הוא לא עושה את זה תמיד?
חוץ מזה הוא זרק את הגופה עטופה בניילון שהוא נגע בו בלי כפפות אז לחלוטין היו עולים עליו אם היו מוצאים את הגופה.
*איכשהו הקטע המטריד ביותר בפרק היה לראות את שדות הזבל הענקיים ולחשוב על כך שכדור הארץ פשוט מתכסה בעוד ועוד זבל כל הזמן.
ובעבר הרחוק (יותר) אמא של דקסטר מתפשטת ונכנסת לבריכה עם סוחר סמים סקסי.
די כבר, מישהו צריך לחתוך אותה לחתיכות לפני שאני משתעמם למוות (אם זה בסוף לא קורה בעונה הזאת אני תובע מישהו)
בעבר