דיוני סדרות #135

דיברגנט חדש

Well-known member
אני כן מסכים שדקסטר לדעתי יותר ראויה מחלק מהבחירות שם.
אבל באופן כללי לא הייתי מחליט מה שווה לפי רמת הצלחה וכמות סדרות בת. המפץ הגדול הייתה הצלחה גדולה ויצאו ממנה שתי סדרות בת. שלא לדבר על האנטומיה של גריי.
בסדר, גם כמות עונות היא קריטריון להצלחה ויש גם כאלו עם עונה אחת שהן מעולות.

didalf

Well-known member
דקסטר ההתחלה פרק 3

אבל ברגע שראו את העקבים יוצאים בדרמטיות מהמעלית ידעתי שזאת היא. השחקנית הזאת גם דומה לה באמת.
כן די
אחכ היא הייתה לוטננט נכון? וגם היה לה קטע עם בטיסטה?

דקסטר לוקח סיכונים מאוד גדולים עם המלווה בריבית הרצחני הזה.
גם זה שהוא עושה לו סצינה דרמטית באולם האי לאי הזה (פעם ראשונה שאני שומעת על המשחק הזה) מרגיש מאוד ריסקי, זה מקום ציבורי, אולי יבוא איזה צוות ניקיון או מישהו אחר מהתחזוקה של המקום? הארי בחיים לא היה מאשר את זה.
גם אני חשבתי שהוא לוקח סיכונים מוגזמים.
וזה מרגיש במיוחד לא הגיוני כי דווקא ראינו איך הוא היה זהיר עם האחות. שם הוא דאג מראש לעטוף את הסלון שלה בניילון וגם הזריק לה מיד חומר (כמו שאנחנו מכירים שהוא עושה בסדרה המקורית). אז דווקא עם בריון כזה הוא מהמר על כך שהוא יוכל להתגבר עליו פיזית? והוא מסתובב בבית שלו ונוגע בדברים בלי כפפות? ואז גורר את הגוף הגדול שלו למקום אחר, גדול ופתוח ומהמר שאף אחד לא יכנס ואפילו שם מושך עוד זמן וקושר אותו לדברים שונים.
אפשר לתרץ את זה בכך שאחרי שהפעם הראשונה שלו הלכה כל כך טוב אז הביטחון שלו גדול מידי ולכן הוא הפסיק להיזהר. אבל זה מרגיש לי מוגזם בשביל התירוץ הזה.
וואי דקסטר של ההתחלה כזה מרושל מפתיע שהוא הצליח להתחמק ככ הרבה שנים.
ומה הוא קורא לעצמו פטריק בייטמן זה לא שם של רוצח סדרתי מסרט מפורסם?:-D הוא אפילו לא מנסה להסתתר.

אז היה קטע בין הארי ואמא של דקסטר? (אני לא זוכרת אם אנחנו יודעים את זה מהסדרה המקורית אבל נראה לי שלא).
נראה ככה אבל אני לא זוכרת אם היה משהו כזה גם במקור.
בגלל שהם איבדו אותה באיזור של מכולות אז חשבתי שזה כבר יהיה הרצח שלה (שחטפו לשם כבר מראש את הבנים שלה), ומן הסתם זה מה שרצו שנחשוב. אבל זה בטח יהיה רק בסוף העונה.
חחחחח כנל. חשבתי את שניהם (רוצחים אותה עכשיו? או שבטח בעצם ימתחו את זה לסוף העונה?)

נחמד חוץ מזה שהגיוני שתוכי כזה שחי שנים בשבי ימות ברעב כשהוא ינסה לחיות בטבע
חחחחח אני גם חשבתי

כל העניין הרומנטי של החברה של דב בדקסטר מרגיש כמו מתכון לצרות. וצרות שלא ממש מעניינות אותי.
לגמרי
אבל דקסטר ודב היו אחים חמודים היום.
אולסו דב אמרה מתישהו שדקסטר אקווריוס (מזל דלי) ובתרגום כתבו דגים|פנים|

היה רק מעט עם הילד הזה שנחטף אבל ברור שזאת עלילה עונתית.
זה לא בא לי טוב זה
ממש מעט מידי שרה מישל גלר. אני מקווה ששומרים חומר איכותי איתה להמשך העונה.
לגמרי.

Lhuna3

Well-known member
אחכ היא הייתה לוטננט נכון? וגם היה לה קטע עם בטיסטה?
גם לי זכור.
וואי דקסטר של ההתחלה כזה מרושל מפתיע שהוא הצליח להתחמק ככ הרבה שנים.
ממש.
ומה הוא קורא לעצמו פטריק בייטמן זה לא שם של רוצח סדרתי מסרט מפורסם?:-D הוא אפילו לא מנסה להסתתר.
חחח וואי נכון זה מפסיכו, לא זכרתי בכלל.
חחחחח אני גם חשבתי
קראתי ספוילרים להמשך והתוכי שרד, בפרק סוף העונה רואים אותו בפריים קצר עם משפחה חמודה של תוכים על העץ מחוץ לתחנת המשטרה, אז תהיו רגועים.

didalf

Well-known member
קראתי ספוילרים להמשך והתוכי שרד, בפרק סוף העונה רואים אותו בפריים קצר עם משפחה חמודה של תוכים על העץ מחוץ לתחנת המשטרה, אז תהיו רגועים.
מזל:-D

חחח וואי נכון זה מפסיכו, לא זכרתי בכלל.
רואה לונה בגלל אנשים כמוך דקסטר מצליח להיות מרושל ולצאת מזה:-D

didalf

Well-known member
הם היו נשואים למיטב זכרוני
אה נכון
אבל לא מהתחלה לא? אם אני זוכרת נכון בטיסטה היה נשוי בכלל והיה להם רומן סודי ואז בטיסטה התרגש מאישתו ומתישהו הוא הציע ללגוורטה נישואים.
נכון?

snirf

Active member
@didalf @טוני החתול
עד לאיזה פרק צפיתם ב-שני האחרים ולא המשכתם? סיימתם לפחות עונה 2?
וואו הפרק האחרון בעונה ה-2 היה פשוט מעולה!! לדעתי היה הכי מוצלח עד כה
קודם כל, הדמויות הכי קורעות שאני אוהב בסדרה הן פאט ושולי :ROFLMAO: :ROFLMAO:
פאט ממש הפכו אותה לרובוט של התעשייה- בקושי ישנה בלילה, מנחה תכנית בוקר, נפגשת עם מעריצים והבת שלה לא מפסיקה להעמיס עליה עוד ועוד משימות...
עד שהיא מנמנמת עם עיניים עצומות :-D

הייתה לי הרגשה שמתישהו פאט תקרוס ובאמת כאב לי הלב עליה כשהיא התעלפה במסלול דוגמנות, ואז התעוררה אמרה שהיא בסדר...אבל בעצם היא ממש איבדה את השפיות, כמו בובת אנרג'ייזר כזאת שכל הפונקציות שלה מתערבבות.
היה באותו פרק גם את התמונה האינטימית שקארי פרסם שהפכה ויראלית...בסוף הועילה לו כי הסרט קיבל מימון
אהבתי גם שלשם שינוי האחים גם כן מצליחים, ואז הם בצומת דרכים אם לצאת לחופשה לטובת המשפחה או להשקיע בקריירה שלהם...ונראה לפי הפרק האחרון שקארי החליט כן ללכת להקראת התסריט ולא להצטרף לחופשה...מה שאומר לדעתי שהתמקדות ההצלחה תהיה עליו בעונה 3 (בעונה 1 זה היה צ'ייסדרימס, בעונה 2 דגש על פאט שמאוד מצליחה עם תכנית הבוקר וכו'...ועכשיו בעונה 3 בטח יתמקדו בקארי)

didalf

Well-known member
@didalf @טוני החתול
2 עונות ראשונות.
ראיתי די סמוך לסיום העונה השניה ואז עבר איזה מליון שנה עד לעונה השלישית וכשזה הגיע כבר נהייתי עצלנית ולא היה לי חשק לבקש מהדודים ועדיין אין לי. אני צריכה להיות אובססיבית ממש לסדרה עכשיו בשביל הפרוצדורה הזאת. ואל תגיד לי זה בהוט. הוט שווה מבחינתי ללא משודר בארץ, אין לי שום גישה אליהם.
אני אשמח אם יגיע ליס או אחד משבמעות אלף שירותי הסטרימינג האחרים שכן יש לי.

ספוילר: פרק אחרון בעונה 2
אוקי אין לי שום זיכרון של מה שכתבת אם זה יגיע לאנשו אני כנראה אצטרך לצפות בהכל שוב:-D

וואי הסתכלתי עכשיו בין כל עונה יש שנתיים. לעזאזל למה קומדיה קצרצרה צריכה שנתיים הפסקה בין עונה לעונה?? איך אפשר להתחבר לסדרה ככה? בטח שמבטלים אותן|פטיש|

snirf

Active member
2 עונות ראשונות.
ראיתי די סמוך לסיום העונה השניה ואז עבר איזה מליון שנה עד לעונה השלישית וכשזה הגיע כבר נהייתי עצלנית ולא היה לי חשק לבקש מהדודים ועדיין אין לי. אני צריכה להיות אובססיבית ממש לסדרה עכשיו בשביל הפרוצדורה הזאת. ואל תגיד לי זה בהוט. הוט שווה מבחינתי ללא משודר בארץ, אין לי שום גישה אליהם.
אני אשמח אם יגיע ליס או אחד משבמעות אלף שירותי הסטרימינג האחרים שכן יש לי.

אוקי אין לי שום זיכרון של מה שכתבת אם זה יגיע לאנשו אני כנראה אצטרך לצפות בהכל שוב:-D

וואי הסתכלתי עכשיו בין כל עונה יש שנתיים. לעזאזל למה קומדיה קצרצרה צריכה שנתיים הפסקה בין עונה לעונה?? איך אפשר להתחבר לסדרה ככה? בטח שמבטלים אותן|פטיש|
רציתי להגיד לך שתתאמצי לפחות להשלים את עונה 3...אבל את אומרת שכלום לא זוכרת ממה שציינתי? חח

טוני החתול

Well-known member
מנהל
@didalf @טוני החתול
וואו הפרק האחרון בעונה ה-2 היה פשוט מעולה!! לדעתי היה הכי מוצלח עד כה
לא ראיתי בכלל.
חשבתי על לראות בעבר, אבל לא הגעתי לזה.

אבל עם ההמלצות של שניכם אז אולי אני באמת אתחיל מתישהו.

didalf

Well-known member
רציתי להגיד לך שתתאמצי לפחות להשלים את עונה 3...אבל את אומרת שכלום לא זוכרת ממה שציינתי? חח
אני זוכרת בכללי שלאמא הייתה תוכנית אירוח והיא עבדה הרבה יותר מידי אבל שאר מה שכתבת לא.

Lhuna3

Well-known member
דקסטר אוריג'נל סין / ההתחלה - פרק 7
The Big Bad Body Problem
אוקיי פאק זה טוויסט שבהחלט לא ציפיתי לו.
(לא שזה מצדיק את קיומה של הסדרה, שעדיין משעממת, אבל לפחות הצליחו להפתיע אותי במשהו.)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
The Big Bad Body Problem
(לא שזה מצדיק את קיומה של הסדרה, שעדיין משעממת, אבל לפחות הצליחו להפתיע אותי במשהו.)
כבר עמדתי לבדוק מה קורה איתך שעוד לא כתבת על זה

אם כי תכלס הרבה יותר מטריד שאת לא רואה (או לא כותבת על) שרינקינג

Lhuna3

Well-known member
אם כי תכלס הרבה יותר מטריד שאת לא רואה (או לא כותבת על) שרינקינג
אני רוצה לחזור להמשיך את הצפיה בשרינקינג.
אבל עד עכשיו חוץ מניתוק ממש לא צפיתי בשום דבר אחר לא היום ולא בסופהשבוע.
האמת שכמעט החלטתי גם לוותר כבר על דקסטר. אבל יאללה עוד 3 פרקים אז שיהיה. (כנראה בסוף אני אשאל את עצמי למה בזבזתי על זה את הזמן שלי).

didalf

Well-known member
דקסטר ההתחלה פרק 4
טוב אני מתחילה לחשוש מאוד שמשהו ממש ממש רע הולך לקרות לדברה לקראת סוף העונה. כאילו כל מה שקורה איתה מכין אותנו לזה.
כן אבל... אנחנו יודעים שהיא חיה.

והבן המסכן של השופט לא שרד אפילו עד לשם.
כן זה האמת היה מפתיע חשבתי שימתחו את זה יותר.

אלא שהוא שוב לא מספיק זהיר והפעם זה משתבש באמת.
גיזס דקסטר|פנים|
איך הוא הצליח ככ הרבה שנים כשהוא כזה רשלן??
כאילו מנסים לשחזר את הכיף של העונה הראשונה שבה דקסטר כל פרק אסף ראיות והרג מישהו שמגיע לו אבל זה לא עובד באותה מידה. ראינו יותר מידי כאלה זה כבר פחות מיוחד מפעם. וחוסר המתח בזה שאנחנו יודעים שהוא יצא מכל השטויות הרשלניות שלו די הורס.
הרוצח/קורבן שלו בורח ו... נדרס. אופס.
חחחחחחחחחחחח זה הצחיק אותי:-D

זה יפה שהוא הוכיח שיש לו כישורים לזה, אבל ממש לא ברור לי איך כשהוא בעבודה רק שבועיים, ובלי ממש הכשרה של ממש מעבר לשבועיים האלו במז"פ, נותנים לו להיות אחראי על זירת רצח.
כי זה רצח שהמשטרה מזלזל בו.

אז היה עניין הקורבן היה הומו ואיזה מישהו סירב לגעת בגופה בגלל איידס אז השוטר הרים אותה עם מבט כועס על האחר. הגיידאר דמויות שלי ציפצף לגבי השוטר הזה.
גם שלי. בכלל הוא היה כזה מותק.

עדיין מעט מאוד שרה מישל גלר. חסר להם אם לא יעשו משהו מעניין איתה מתישהו.
כן איזה בזבוז
באופן כללי 4 פרקים לתוך הסדרה הזאת ואני די משתעמם. אני צריך משהו מעניין יותר שיקרה.
כן די

כי זה רצח "לא נחשב" של NHI... :-( בכלל דקסטר היה שם רק כי הארי ראה שהוא נסער ורצה להרחיק אותו מזירת הרצח של הילד אז הוא כזה תפס את הבלש שהיה בדרך ליסוע לשם ואמר לו "קח את דקסטר איתך", זה הרגיש לי לא מתוכנן כזה.
יאפ בדיוק

טוני החתול

Well-known member
מנהל
The Big Bad Body Problem
ועכשיו באמת תגובה (מקודם מיהרתי לצאת)

אני לא ממש ציפיתי לזה, אבל כן כמעט כתבתי לגבי הפרק הקודם שטכנית אסור לתת למפקד משטרה הזה להיות מעורב בחקירה כי בתור הורה גרוש הוא אמור להיות טכנית חשוד. אבל אני חשבתי על זה מהנקודה של השוטרים שהם לא יודעים מה באמת קורה, כי אנחנו שבעצם רואים שהילד נכלא באוות מקום שבו נכלא הילד הקודם ואוכל אותו אוכל אז ברור לנו שזה כן אותו חוטף מהמקרה הקודם.
עכשיו אני תוהה מה הקטע.
האם הוא פשוט פסיכופת? האם הוא מתכוון להרוג את הבן שלו?
או האם זאת בעצם זאת תוכנית גאונית ארוכה (ופסיכית) לחטוף את הבן שלו בלי שאף אחד יחשוד.
כלומר יש מקרים שבהם הורה גרוש שרוצה משמורת בלעדית על ילד חוטף את הילד. אבל אם הילד היה נחטף אז האבא מיד היה חשוד. לפחות היו בודקים שהוא לא מגדל אותו איפשהו. בטח היה נראה חשוד אם הוא היה עוזב פתאום.
אבל אם הוא חוטף קודם ילד של שופט והורג אותו אז כשעוד ילד נחטף יהיה ברור לכולם שזה חלק מסדרה. וכשמגיע אצבע חתוכה זה רק מאשר את זה.
אז במקרה הזה לא מוצאים את הגופה של הילד אבל כולם בטוחים שהוא מת בכל זאת כי אין סימן חיים. (ואולי הוא יכול לזייף משהו שיראה כאילו הוא נרצח)
ואז הוא מתאבל ועוזב את המחלקה ועוזב את פלורידה למקום רחוק. ובעצם לוקח את הבן שלו איתו.

זה נשמע הזוי לחלוטין, אבל בהחלט יכול להיות בתוך הסדרה.

בכל מקרה אולי היינו צריכים לחשוד כי זה מישהו שלא הוזכר אף פעם בסדרה המקורית.

כך או כך ולמרות שלא היו שום ראיות לכיוון הזה אני לחלוטין חשדתי שנגלה שבאפי מעורבת בזה.
כי לכל הרוחות זה כבר לא מצחיק ששרה מישל גלר שם בתפקיד הכי משני שאי פעם היה. אפילו הבחורה הסנובית שדב גנבה לה את האוטו מקבלת יותר זמן מסך ממנה.

באירועים נוספים:
העיפו את דב מהנבחרת כדורעף או משהו שזה טוב כי זה לא משאיר לה עתיד חוץ מלעקוב אחרי אביה ולהיות שוטרת.
החבר שלה עדיין מרגיש חשוד (אבל אם אבא שלה לא בדק כבר מי הוא באמת אז הוא שוטר/אבא די חרא)
אה כן וחברה של דקסטר נפרדה ממנו. :sleep:

דקסטר נפטר מהגופה על ידי כך שהוא פשוט זורק אותה לזבל ומרגיש הרבה יותר מידי קל שזה פשוט עבד. אם זה קל כל כך אז למה הוא לא עושה את זה תמיד?
חוץ מזה הוא זרק את הגופה עטופה בניילון שהוא נגע בו בלי כפפות אז לחלוטין היו עולים עליו אם היו מוצאים את הגופה.
*איכשהו הקטע המטריד ביותר בפרק היה לראות את שדות הזבל הענקיים ולחשוב על כך שכדור הארץ פשוט מתכסה בעוד ועוד זבל כל הזמן.

ובעבר הרחוק (יותר) אמא של דקסטר מתפשטת ונכנסת לבריכה עם סוחר סמים סקסי.
די כבר, מישהו צריך לחתוך אותה לחתיכות לפני שאני משתעמם למוות (אם זה בסוף לא קורה בעונה הזאת אני תובע מישהו)

בעבר

אני רוצה לחזור להמשיך את הצפיה בשרינקינג.
יאללה תחזרי. זה ממש טוב.
(ואני כבר מתחיל לשכוח מה היה שם)
אבל עד עכשיו חוץ מניתוק ממש לא צפיתי בשום דבר אחר לא היום ולא בסופהשבוע.
האמת שכמעט החלטתי גם לוותר כבר על דקסטר. אבל יאללה עוד 3 פרקים אז שיהיה. (כנראה בסוף אני אשאל את עצמי למה בזבזתי על זה את הזמן שלי).
בשלב הזה זה יותר בזבוז לא להמשיך לשלות הפרקים האחרונים

Lhuna3

Well-known member
אני לא ממש ציפיתי לזה, אבל כן כמעט כתבתי לגבי הפרק הקודם שטכנית אסור לתת למפקד משטרה הזה להיות מעורב בחקירה כי בתור הורה גרוש הוא אמור להיות טכנית חשוד. אבל אני חשבתי על זה מהנקודה של השוטרים שהם לא יודעים מה באמת קורה, כי אנחנו שבעצם רואים שהילד נכלא באוות מקום שבו נכלא הילד הקודם ואוכל אותו אוכל אז ברור לנו שזה כן אותו חוטף מהמקרה הקודם.
עכשיו אני תוהה מה הקטע.
האם הוא פשוט פסיכופת? האם הוא מתכוון להרוג את הבן שלו?
אני לא יודעת, כלומר פסיכופת זה ברור, אבל זה אפילו יותר מטריד ונוראי עכשיו מאשר מקודם.
או האם זאת בעצם זאת תוכנית גאונית ארוכה (ופסיכית) לחטוף את הבן שלו בלי שאף אחד יחשוד.
כלומר יש מקרים שבהם הורה גרוש שרוצה משמורת בלעדית על ילד חוטף את הילד. אבל אם הילד היה נחטף אז האבא מיד היה חשוד. לפחות היו בודקים שהוא לא מגדל אותו איפשהו. בטח היה נראה חשוד אם הוא היה עוזב פתאום.
אבל אם הוא חוטף קודם ילד של שופט והורג אותו אז כשעוד ילד נחטף יהיה ברור לכולם שזה חלק מסדרה. וכשמגיע אצבע חתוכה זה רק מאשר את זה.
אז במקרה הזה לא מוצאים את הגופה של הילד אבל כולם בטוחים שהוא מת בכל זאת כי אין סימן חיים. (ואולי הוא יכול לזייף משהו שיראה כאילו הוא נרצח)
ואז הוא מתאבל ועוזב את המחלקה ועוזב את פלורידה למקום רחוק. ובעצם לוקח את הבן שלו איתו.
ניק המוח שלך מפחיד אותי קצת עכשיו.
אבל יתכן שאתה צודק.
בכל מקרה אולי היינו צריכים לחשוד כי זה מישהו שלא הוזכר אף פעם בסדרה המקורית.
היינד סייט איז אולוויס עשרים עשרים.
כך או כך ולמרות שלא היו שום ראיות לכיוון הזה אני לחלוטין חשדתי שנגלה שבאפי מעורבת בזה.
כי לכל הרוחות זה כבר לא מצחיק ששרה מישל גלר שם בתפקיד הכי משני שאי פעם היה. אפילו הבחורה הסנובית שדב גנבה לה את האוטו מקבלת יותר זמן מסך ממנה.
אולי היא סתם רצתה את הכסף של "תפקיד אורח" בלי לעבוד קשה.
דקסטר נפטר מהגופה על ידי כך שהוא פשוט זורק אותה לזבל ומרגיש הרבה יותר מידי קל שזה פשוט עבד. אם זה קל כל כך אז למה הוא לא עושה את זה תמיד?
חוץ מזה הוא זרק את הגופה עטופה בניילון שהוא נגע בו בלי כפפות אז לחלוטין היו עולים עליו אם היו מוצאים את הגופה.
הוא גם עשה את זה לגמרי באור יום, כאשר הגופה בחלקה חשופה לכל מי שהיה עובר שם, וגם אם זה לא מקום שעוברים בו - היה שם את נהג משאית הזבל שרגע אח"כ נסע עם הפח הזה. מה אם הוא היה רואה?
*איכשהו הקטע המטריד ביותר בפרק היה לראות את שדות הזבל הענקיים ולחשוב על כך שכדור הארץ פשוט מתכסה בעוד ועוד זבל כל הזמן.
בשבילי הקטע הכי מטריד בפרק היה שדקסטר כולו מסריח ומטונף מהזבל נכנס הביתה ונוגע בדברים והולך לאכול מהמקרר וצריך להתחנן בפניו שילך כבר להתקלח!!
ובעבר הרחוק (יותר) אמא של דקסטר מתפשטת ונכנסת לבריכה עם סוחר סמים סקסי.
היא אמיצה מאוד. אני הייתי מתעלפת מפחד מהאנשים האלה.
די כבר, מישהו צריך לחתוך אותה לחתיכות לפני שאני משתעמם למוות (אם זה בסוף לא קורה בעונה הזאת אני תובע מישהו)
כן הא שירצחו אותה כבר יאללה :-D
מה שכן אני באמת לא יודעת איך הארי חי עם עצמו אחרי זה, כשהיא מתחננת לפניו שהיא מתה מפחד והוא כמעט מאלץ אותה להמשיך.
הוא היה לדעתי צריך לאמץ גם את בראיין.

בשלב הזה זה יותר בזבוז לא להמשיך לשלות הפרקים האחרונים
לא, כי זה הכי כשל ההשקעה האבודה (תגגל).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא, כי זה הכי כשל ההשקעה האבודה (תגגל).
כשל שמשל
ניק המוח שלך מפחיד אותי קצת עכשיו.
גם אותי. והכי מפחיד זה שהוא נמצא בתוך הראש שלי :eek:
אולי היא סתם רצתה את הכסף של "תפקיד אורח" בלי לעבוד קשה.
זה באמת מתחיל להרגיש ככה.
בשבילי הקטע הכי מטריד בפרק היה שדקסטר כולו מסריח ומטונף מהזבל נכנס הביתה ונוגע בדברים והולך לאכול מהמקרר וצריך להתחנן בפניו שילך כבר להתקלח!!
מעניין שזה בכלל לא הטריד אותי
מה שכן אני באמת לא יודעת איך הארי חי עם עצמו אחרי זה, כשהיא מתחננת לפניו שהיא מתה מפחד והוא כמעט מאלץ אותה להמשיך.
הוא היה לדעתי צריך לאמץ גם את בראיין.
זה באמת נוראי.
וכמו שאמרתי בעבר זאת לדעתי כוונת המשורר בשם הסדרה.

מעניין אם נגלה שהארי התכוון לאמץ גם את בריאן אבל הייתה סיבה כלשהי שהוא לא עשה את זה.
אולי הוא אפילו גר איתם לתקופה קצרה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נו, @dilia snake ראית את הפרק הראשון של Watson?

הייתי מאוכזב לאורך כל הפרק.
אפילו עברה לי המחשבה שאין טעם להמשיך אבל הייתה לי תחושה ותקווה שיהיה איזה טוויסט מעניין בסוף ושמחתי לגלות שצדקתי.
ואפילו לא ציפיתי לזה. אם כי כן עברה לי המחשבה שנגלה שיש קשר כלשהו למוריארטי במהלך הפרק - במיוחד כי לשתי האחיות/בנות דודות היה את הדבר הגנטי הזה של שתי אצבעות מאוחות (אם כי ברגל) ולרגע חשבתי שזה איכשהו מסר ממוריארטי.
אבל חוץ מזה שהבחור ההוא מרגל אחרי ווטסון בשביל מוריארטי (שבטח סוחט אותו איכשהו) ההפתעה האמיתית הייתה לגלות שליהקו את רנדל פארק לתפקיד מוריארטי. אני כל כך אוהב את השחקן הזה. אם כי כל כך מוזר לראות אותו בתפקיד רע שאני לא יודע אם אני אוכל להאמין לו בתפקיד רציני. לא שזאת כזאת בעיה כי אני לא חושב שאני אמשיך עם הסדרה.

אני גם כל הפרק חיכיתי לgay-reveal - שזה הקטע בכל סדרה מודרנית שבו מגלים (לרוב בפיילוט) איזו דמות היא להטבית ואז לגלות שהאקסית של ווטסון היא ביסקסואלית היה לי חבל. בעיקר כי היא הדמות שהייתה הכי משעממת בפרק. שזה היה מרשים כי גם האחרים לא היו במיוחד מעניים. אם כי לזכותם קשה לדמויות משנה ממש להיות מעניינים בפרק פיילוט לסדרה שגם מציג דמות ראשית, גם בונה קונספט, גם עלילה כללית, וגם יש בו מקרה שבועי (אגב הגיוני שהחל משבוע הבא יהיו שני מקרים שבועיים מקבילים כי ככה זה לרוב בסדרות האלו).

הסדרה גם סבלה מאובר-האוסיות שזה כשסדרה היא הרבה יותר מידי בדיוק כמו הסדרה האוס. אני חשבתי שהרופא הטוב היא מאוד דומה להאוס אבל זה היה כלום.
אומנם ווטסון לא מגעיל לאנשים, אבל גם יש לו בעיה רפואית שהוא לוקח כדורים בשבילה, גם בחר את הצוות שלו בדרך מוזרה, גם בקטע של לחקור מטופלים כמו מקרה בלשי.
אבל מילא הוא - הייתה שיחה בין חברי הצוות שלו שלדעתי הועתקה אחד לאחד משיחה שהייתה בעונה 1 של האוס. למעשה שתי שיחות. האחת שיחת ה"אני לא מאמין שלמדתי שנים בבית ספר לרפואה ועכשיו אני נשלח לעשות עבודת בילוש של להתקשר למקומות/לחפש באשפה של אנשים" (השיחה הזאת גם הייתה בעונה 1 של מוחות מבריקים). השיחה השניה היא "למה הוא בחר דווקא אותנו". ולפחות כאן את הרוב הוא בחר מסיבות גנטיות הזויות ורק אחת הוא בחר בגלל שהיא שקרנית (שזה די דומה לסיבה שתהיה להאוס).

אבל האוס הייתה סדרה טובה אז בעיקרון אחרי שאני אתגבר על תחושת ההעתקה זה לא אמור להיות בעיה.
אבל היו הרבה דברים בתוכו שלא אהבתי.
קודם כל זה שכמעט מיד ובלי סיבה טובה הם די פסלו את זה שיש לה באמת את המחלה הגנטית הזאת שאי אפשר לישון. והסיבה לכך הייתה שהסיכוי שלאבא שלה הייתה המחלה ולחמשת אחיו לא היא סטטיסטית נמוכה. אפילו שהיא לא עד כדי כך נמוכה באמת. אבל זה כאילו הם ראו מספיק סדרות מהסוג הזה ויודעים שתמיד האיבחון הראשון הוא לא נכון.
היה גם את הקטע המצחיק שווטסון אומר "זה הפתרון" אבל במקום לכתוב We Lie הוא כותב את זה על השולחן (המחיק?) באופן דרמטי גם כדי שלא נבין מיד וגם כדי שהאקסית שלו תמצא את זה.
אבל הכי מצחיק זה כשנעשה ברור לחלוטין שלשתי הנשים יש אותו אבא ועדיין איכשהו לקח לצוות של חמישה רופאים כמה זמן להבין את זה.
גם ממש לא ברור לי למה הוא הרגיש צורך לספר לשתיהן שהאבא של האחת שכב עם האם של האחרת בלי שאף אחד יתהה איך זה יסבך את החיים שלהן.

זהו, זה היה הראנט שלי.

אולי אני אנסה את The Pitt

למעלה