דירוג המשתחררים מצה"ל

M e g g i

New member
ובמחשבה קדימה..

לא אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו צבא מקצועי שיגרום להיעלמות המדינה תוך מספר שעות. צבא מקצועי הוא התאבדות המונית.

THEAX

New member
יונתן

הרבה צעירים ישתמטו אם לא יהיה גיוס חובה. לא יהיה כאן צבא, הכל ייהרס, והערבים ישתלטו על ישראל.

antreprize

New member
איך הם ישתמטו?

אם הגיוס לא יהיה חובה, אנשים שלא יתגייסו יהיו אנשים רגילים, הם לא יהיו משתמטים כי לא יהיה ממה להשתמט. הצבא יתן תנאים טובים כדי לעודד אנשים להתגייס ואם זה לא יעבוד אז תמיד אפשר לחזור לגיוס חובה.

כיוון שגיוס חובה פוגע בישראל

ואני, כישראלי בעל דעות ימניות, בעד ביטול דברים שפוגעים בבני עמי, בארצי ובצבא ארצי

Fleddermaus

New member
משונה...

שמעתי אותו בציבור והוא בפירוש התנגד... עוד סיבה לא לתמוך באורון לראשות מרצ. אני לא בטח שאתה צודק, כל עוד שירות לאומי, צבאי או אזרחי, יהיה חובה, תהיה מוטיבציה להתגייס. בכל אופן, אני חולק על ביילין בנושא זה.

BORNTOKILL10

New member
משונה או לא משונה, הצגתי קישור.

וגיביתי את דבריי. ומה ששמעת או לא שמעת, פשוט מאוד, זה כ"כ אופייני לביילין שמנסה לרקוד על כמה עמדות פוליטיות בו זמנית. ומי שעקב אחריו בתקופת מלחמת לבנון השנייה, יודע על מה אני מדבר. ובמי תתמוך אם לא באורון? הוא יו"ר מרצ הבא.

Fleddermaus

New member
אני חושב אותו דבר על האיחוד הלאומי

לא נגיע להסכמה, אז אפשר לעצור כבר כאן.

BORNTOKILL10

New member
חברי הפורום יחליטו מי צודק.

1. עדיף להיות שמאלני משלום עכשיו שתומך בהלשנה לאו"ם שתסבך את ישראל ? 2. עדיף להיות בוגד שמקבל כסף ממדינות אנטישמיות על הלשנה בעניין מאחזים שישראל מטפחת בארצה ? 3. עדיף לתמוך בביטול הצביון היהודי ? 4. עדיף לכתוב בכרטיס האישי שאתה זונה של עראפת [ככה כתוב בכרטיסך האישי] ? 5. עדיף לנסות ולהפוך עוד אנשים להיות כמוך ? התשובה לכל חמשת השאלות הללו היא: "לא". אבל לפי דעותיך, התשובה היא דווקא "כן".... שהציבור יחליט מי נורמלי. השמאל או הימין.

Fleddermaus

New member
הממ...

1. אם להעיף את המאחזים זה "לסבך את ישראל" אז כן, אני תומך בזה. 2. אני לא בוגד וכו', שלום עכשיו קיבלה תרומות ממדינות זרות, זה תקני ומותר. למה אנטישמיות, אני לא יודע, חלקן דווקא מטפחות את ישראל והיהודים, אבל לדעתך כל העולם אנטישמי, נכון? 3. מי תומך בזה? המצאת את זה. 4. למה ימניים לא מבינים ציניות?!? 5. כן הפורום יחליט ששנינו נורמליים, אבל יש לנו דעות שונות וגם זה נורמלי. אם אתה לא מבין את זה אז אתה פאשיסט.

BORNTOKILL10

New member
ציניות?

סיטוציה : עראפת שולח מחבלים, ואלו פוגעים במישהו ממשפחתך הקרובה, האם עדיין היית כותב שאתה זונה שלו?

Fleddermaus

New member
סיפור ארוך...

"זונה של ערפאת" זה משהו שנהגי מוניות נהגו לצעוק עלינו בהפגנות. מצד שני, אנשים בשמאל הקיצוני קוראים לי "לאומן". הכנסתי את שתי האימרות לכרטיס האישי. ערפאת לא שולח מחבלים כי הוא מת.

למעלה