אם הגיוס לא יהיה חובה, אנשים שלא יתגייסו יהיו אנשים רגילים, הם לא יהיו משתמטים כי לא יהיה ממה להשתמט. הצבא יתן תנאים טובים כדי לעודד אנשים להתגייס ואם זה לא יעבוד אז תמיד אפשר לחזור לגיוס חובה.
שמעתי אותו בציבור והוא בפירוש התנגד... עוד סיבה לא לתמוך באורון לראשות מרצ. אני לא בטח שאתה צודק, כל עוד שירות לאומי, צבאי או אזרחי, יהיה חובה, תהיה מוטיבציה להתגייס. בכל אופן, אני חולק על ביילין בנושא זה.
וגיביתי את דבריי. ומה ששמעת או לא שמעת, פשוט מאוד, זה כ"כ אופייני לביילין שמנסה לרקוד על כמה עמדות פוליטיות בו זמנית. ומי שעקב אחריו בתקופת מלחמת לבנון השנייה, יודע על מה אני מדבר. ובמי תתמוך אם לא באורון? הוא יו"ר מרצ הבא.
1. עדיף להיות שמאלני משלום עכשיו שתומך בהלשנה לאו"ם שתסבך את ישראל ? 2. עדיף להיות בוגד שמקבל כסף ממדינות אנטישמיות על הלשנה בעניין מאחזים שישראל מטפחת בארצה ? 3. עדיף לתמוך בביטול הצביון היהודי ? 4. עדיף לכתוב בכרטיס האישי שאתה זונה של עראפת [ככה כתוב בכרטיסך האישי] ? 5. עדיף לנסות ולהפוך עוד אנשים להיות כמוך ? התשובה לכל חמשת השאלות הללו היא: "לא". אבל לפי דעותיך, התשובה היא דווקא "כן".... שהציבור יחליט מי נורמלי. השמאל או הימין.
1. אם להעיף את המאחזים זה "לסבך את ישראל" אז כן, אני תומך בזה. 2. אני לא בוגד וכו', שלום עכשיו קיבלה תרומות ממדינות זרות, זה תקני ומותר. למה אנטישמיות, אני לא יודע, חלקן דווקא מטפחות את ישראל והיהודים, אבל לדעתך כל העולם אנטישמי, נכון? 3. מי תומך בזה? המצאת את זה. 4. למה ימניים לא מבינים ציניות?!? 5. כן הפורום יחליט ששנינו נורמליים, אבל יש לנו דעות שונות וגם זה נורמלי. אם אתה לא מבין את זה אז אתה פאשיסט.
"זונה של ערפאת" זה משהו שנהגי מוניות נהגו לצעוק עלינו בהפגנות. מצד שני, אנשים בשמאל הקיצוני קוראים לי "לאומן". הכנסתי את שתי האימרות לכרטיס האישי. ערפאת לא שולח מחבלים כי הוא מת.