הגיעה שעת בובליל ללכת הביתה, עכשיו - דעה|דיון

בחיי שלא! תאמין לי, הקלטתי ומיד אפילו

כתבתי פוסט על זה ועוד כמה כתבו וזה לא שלא שמעו ברור, הכל היה ברור מאוד תשאל בפורום ותראה מה יגידו אני עושה שמניות באוויר להשיג את ההקלטה כי אני רוצה שההפקה תראה את כל התמונה ולא תעוות אנחנו נעשה רעש עד שמישהו יתעורר עשינו את זה בעבר ואנחנו עושים את זה גם היום

michaly2003

New member
אתה חושב שעם אלימות מילולית אתה תשיג משהו

בחיים ? יש לך טעות - אנשים כמוך תמיד יהיו בשוליים.

רעפון

New member
איפה ראית אלימות מילולית את לוקה בראיתך ?

מתנשאת קטנה אלימות מילולית מפריעה לך ולהגדיר אנשים אחרים נחותים לא ? הצביעות חוגגת אצלך ממש עושה מסיבה. וחוץ מי זה עדיף להיות בשוליים שאנשים כמוך נמצאים במרכז. ותעשי טובה אל תטיפי לנו מוסר בזמן שהגזענות וההתנשאות יוצאות מכל חור בהודעות שלך.

דנה1982

New member
אמן!

זו אחת ההודעות הכי נכונות וטובות שקראתי כאן. גם אני, אגב, נמניתי על מעריצי יוסי, אם כי הערכתי אליו התחילה לרדת בהדרגה החל מתגובותיו השחצניות אחרי ההדחה של קרן, דרך הדחתו של אשר ועד להערות הגזעניות. ההתנהגות של הבת שלו, הקללות שלו כלפיה (עזבו את השרמוטה, זה אפילו לא העניין. לקרוא לבת שלך "כלבה" זו בושה, וזה שהיא לא נותנת לך סיגריות ומתקמצנת עליך, זו עוד יותר בושה). ובנוסף להכל - לגלות שגם אשתו ואחותו (או מאיזה צד שהיא לא תהיה הדודה הזו) הן גזעניות כאלה שטוענות שהמזרחים מקופחים בזמן שהבת שלה שרה שירים על פרידמנים מתים... נוראי בעיניי. בובליל ובתו לא רק תופסים מעצמם לאחרונה (בצדק, נכון, אבל קצת ענווה לא הייתה מזיקה להם) אלא גם הופכים את כל הסכסוך עם שפרה (כי הוא בעיקר מולה) לכיוון שהם פשוט לא צריכים לקחת אותו.

Heineken

New member
:)

מסכים עם כל מילה. למרות שאני חושב שאני לא רואה מישהו אחר שמגיע לו יותר... בעיה :) אבל אני כבר לא יכול לתת את כוחי בשבילו.. לא נותנים לי

להפך להפך בכלל לא תופסים מעצמם לאחרונה

עובדה שהם הם ,שפנו לרביעיה העויינת וחיבקו אותם למרות כל מה שהיה בינהם. עינב היא זו שנטעה ביטחון בלבם,ואמרה להם "קומו קומו,היו חזקים,הם לא יותר טובים מאיתנו,אנחנו החזקים" ושניה אחרי זה,צבר התאושש ,וקיבל כוחות מחודשים,ויצא למלחמה. צבר מעריך טוב מאוד את עינב. מעריך טוב מאוד את יוסי. והיה גם את המשפט שאמר ליוסי(אין לי מושג אם זה אמיתי)אבל הוא אמר לו שיש לו משפחה מקסימה והוא מקנא בו משהו כזה,זוכרים? אני דווקא כל כך שמחתי שיוסי היה מאושר וצעק "אני מלך" לגמרי מבינה אותו,זה היה אמיתי וזה היה חזק,לגמרי מותר לו לשמוח בניצחון המתמשך שלו. כולם מקללים חופשי ובכל השפות לצערי, כל העם מקלל בחוץ ובפנים בבתים.זו התרבות של כולם היום
הקללות של יוסי הן אפס לעומת הקללות הנוראיות של שיפרה וכל היתר ולא אציין אותם כאן. הם לא לוקחים כלום לשום כיוון, הדחיה וההתנשאות התחילה משיפרה ,נעמה וצבר. הם רק מתגוננים ותוקפים חזרה. אין להם מושג מה המשפחה והאוהדים של שיפרה עושים מהמשפטים שלהם בחוץ. זה ברור לכולם,בדיוק כמו שכתוב היה בעיתונים,שברגע התקשרורת יכולה להפוך את המצב בדיוק כמו אדון שי. ואולי זו גם השינאה של שי מבחוץ,לך תדע. אל תתבלבו,תחשבו טוב טוב לפני שאתם מחליטים. ערוץ 2 מחפש רייטינג על חשבון משפחת בובלילי. ואני שואלת מה פתאום ההפקה הרשתה ביקור בבית משפחת בובליל?

למעלה