להפך להפך בכלל לא תופסים מעצמם לאחרונה
עובדה שהם הם ,שפנו לרביעיה העויינת וחיבקו אותם למרות כל מה שהיה בינהם. עינב היא זו שנטעה ביטחון בלבם,ואמרה להם "קומו קומו,היו חזקים,הם לא יותר טובים מאיתנו,אנחנו החזקים" ושניה אחרי זה,צבר התאושש ,וקיבל כוחות מחודשים,ויצא למלחמה. צבר מעריך טוב מאוד את עינב. מעריך טוב מאוד את יוסי. והיה גם את המשפט שאמר ליוסי(אין לי מושג אם זה אמיתי)אבל הוא אמר לו שיש לו משפחה מקסימה והוא מקנא בו משהו כזה,זוכרים? אני דווקא כל כך שמחתי שיוסי היה מאושר וצעק "אני מלך" לגמרי מבינה אותו,זה היה אמיתי וזה היה חזק,לגמרי מותר לו לשמוח בניצחון המתמשך שלו. כולם מקללים חופשי ובכל השפות לצערי, כל העם מקלל בחוץ ובפנים בבתים.זו התרבות של כולם היום
הקללות של יוסי הן אפס לעומת הקללות הנוראיות של שיפרה וכל היתר ולא אציין אותם כאן. הם לא לוקחים כלום לשום כיוון, הדחיה וההתנשאות התחילה משיפרה ,נעמה וצבר. הם רק מתגוננים ותוקפים חזרה. אין להם מושג מה המשפחה והאוהדים של שיפרה עושים מהמשפטים שלהם בחוץ. זה ברור לכולם,בדיוק כמו שכתוב היה בעיתונים,שברגע התקשרורת יכולה להפוך את המצב בדיוק כמו אדון שי. ואולי זו גם השינאה של שי מבחוץ,לך תדע. אל תתבלבו,תחשבו טוב טוב לפני שאתם מחליטים. ערוץ 2 מחפש רייטינג על חשבון משפחת בובלילי. ואני שואלת מה פתאום ההפקה הרשתה ביקור בבית משפחת בובליל?