הגיעה שעת בובליל ללכת הביתה, עכשיו - דעה|דיון

MEYTAL 14

New member
תצביע למי שאתה רוצה

אל תתן לאנשים אחרים להשפיע על ההחלטה שלך, לך לפי הלב..

Heineken

New member
אני רוצה להצביע למישהו

אבל מה שקרה זה שהמאבק הזה בבית הפך למאבק אשכנזים - מזרחיים. אני מה לעשות בעד המזרחיים, אבל עובדתית אני אשכנזי.. אז מה לעשות להצביע למזרחיים?! איך אני יכול? הם שונאים אותי מקללים אותי. נכון לא יוסי ולא עינב אשמים בזה... בייחוד לא יוסי שבכל הויכוחים שהיו לו עם מי מהדיירים לא העלה את הנושא הזה, אבל מה שקורה בחוץ... גורם לי לקחת צד.. שאני אומנם לא רוצה להיות שייך אליו בכל הקשור למה שמתרחב בבית. אבל עובדתית.. אני חייב לקחת את הצד שממנו אני בא.

קפרי

New member
NOT- ההצבעות של המיעוט לא נחשבות, שוב,

הבנתי שההפקה עושה מה בא לה עם הסימוסים, ואם אני במיעוט, קולי יאבד וחבל לי על הכסף.

../images/Emo41.gifתבין, אין שד כזה, הכל תקשורת.../images/Emo41.gif

אוקיי,זה הסיפור. בזמן שזה לא סוד שיוסי בובליל אהוב הקהל (לא סוד אפילו בבית האח הגדול) כמו כל סיפור של רצח אופי ע"י התקשורת מחפשים את הפופולרי תמיד. כאשר צפיתי בערוץ 20 לפני כמה שבועות וראיתי את שיפרה אומרת על אשר "שילך להזדיין" "בן......"כאשר עצבן אותה אמרה זאת ועוד ללאון. שיפרה לא היתה פופולרית או מעניינת באותה תקופה אז זה לא הזיז להרבה ולא עשו מזה סיפור. אבל כשאחד מצליח כמו יוסי שמצליח להצחיק אנשים ושרד 8 הדחות כי הקהל אוהב את האמת שלו והצחוקים, עושים לו רצח אופי? ולמה לשפרה מותר לקלל וכשיוסי הוציא "שרמו..."צבר ושפרה רכבו על זה והתקשורת שתפה פעולה איתם. ושמעו את צבר אומר תראה עכשיו מה אני יעשה לו וצחק20 דקות לפני שהלך לצרוח על יוסי.. אז מי פה הגזעני בעצם? בגלל שהוא מזרחי לו אסור ול"נאורה" ול"מדברת בשקט" מותר? כי היא אשכנזיה? אני לא קונה את זה.. והקטע עם הפרידמנים זה אותו דבר זה הכל התקשורת עושה עינב מתה על איתי וכעסה על ונסה על מה שעשתה לו ואמרה כמה פעמים שיש לה חברים אשכנזים. ד"א אני אשכנזי תיהיה חכם ותראה מעבר לשד העדתי, בלי קשר לסיבה של זה אשכנזי וזה מזרחי, תצביע למי שאתה חושב שבן אדם טוב.

Heineken

New member
אתה צודק, אבל מפספס אותי.

אתה צודק במאה אחוז, ותראה לפי מה שכתבתי והגבתי לאנשים אני חושב שיוסי ועינב לא מתנהגים בצורה הזו, והנה הדוגמא של איתי וונסה מצוינת. יוסי אוהב גם מאוד את איתי, שי אגב זה גם סוג של דוגמא הפוכה של מזרחי שהלך נגד בובליל. ואין לי בעיה שיוסי קילל את שפרה שרמוטה, הוא צודק היא באמת כזו - היא גם קראה לו שמוק, השבוע.. לא כשהיא לא הייתה פופולרית - וההפקה עורכת את זה בצורה מגמתית. אני מדבר על מה שקורה מחוץ לתוכנית, הפכו את זה למאבק עדתי - בעיקר מה שקרה אתמול בבית משפחת בובליל. כל מה שקרה בבית.. פרידמנים וכו'... לא הפריע לי במיוחד, אבל מה שהיה אתמול בחדשות ערוץ 2 - וואלה זה שבר אותי, יש גבול לכל דבר ויש דברים שהשתיקה יפה להם. אני אשכנזי, ויש גבול לכמה אני מוכן לשמוע. אני אוהב אותו - ואין סיבה שידברו עלינו ככה. לא שפרה ובטח לא צבר מיייצגים אותי או מישהו ממי שאני מכיר (אגב הרוב במשפחה שלי לא אוהבים אותם, ואוהבים את בובליל... רוב החברים שלי לא אשכנזים אני חושב.. אני אפילו לא יודע בדיוק כל אחד מאיזה עדה הוא). אבל חאלס, כמה אפשר כל שניה לשמוע את זה.. הם אשכנזים, האשכנזים מקנאים ביוסי.. וכו' וכו'.. חאלס.. מספיק.. אין לזה קשר. ואני לא רוצה לתת לזה יד.. צריך לגמור את הסיפור הזה

EMC1

New member
אותי לא מעניין אשתו של בובליל והשטויות שהיא

פולטת. גם עינב פולטת שטויות ולפי דעתי היא בכלל לא מבינה את המשחק וגורמת נזק לאבא שלה. לגבי כל מה שקשור לגזענות, זה היה צריך להיות מטופל ע"י ההפקה והם היו צריכים להעמיד להדחה את כל מי שהיה לו חלק בבטויים גזעניים (עינב, שיפרה וצבר) וכך להזהיר את כל השאר שבמשחק הזה הגזענות היא מחוץ לתחום. ההפקה פישלה בגדול וגרמה להתפתחות של כדור שלג במובן הכי שלילי של המילה. ובלי קשר, לפי דעתי, בלי שום ספק, יוסי הוא הכוכב המפתיע של התכנית הזו ולפי ההתנהלות עד עתה - מגיע לו לזכות.

קפרי

New member
כמה שזה גרוע, וזה הכי גרוע שנתקלתי לאחרונה

כל התגובות והגזענות-להפקה אינטרס שזה ימשיך, עבורם זה מביא עניין וריינטיג, לכן אני שונאת תוכניות ריאליטי כאלה, ואגב, אתמול היה קטע בחדשות בתוכנית האח הגדול של רוסיה -מה שהלך שם, חבל"ז, מכות, צרחות ומה לא, בערוץ איטליה היה כנ"ל והיו קטעים של סקס.

ההפקה לא פישלה

לומר שההפקה פישלה זה לומר שההפקה לא רצתה בזה והיא לא השכילה לעצור את זה באיבו. אני טוענת שלא רק שההפקה רצתה בביטויי הגזענות, אלא שהיא אפילו מעודדת אותם. ההפקה מעוניינת בריב עדתי. ההפקה מעוניינת במהומה גזענית. כל זאת משיקולי רייטינג, כמובן.

תגמור את הסיפור בזה שתצביע ליוסי

למה? כי מגיע לו ואתה אוהב אותו ומעריך אותו. זה למה אנשים מזרחיים סבלו שנייייייייייייייייייייייייייייייים מהתנשאות מהצד האשכנזי בתחילת הדרך. היום זה לא קיים
היום מדברים על הבדל בתרבות הדיבור וגם זה יעלם בעוד דור,לאט לאט כולם ידברו אותו דבר ויתלבשו וינהגו אותו דבר. כולם מתערבבים וזה יקח עוד קצת זמן. זה פשוט וזה מובן. אל תתבלבל,לך עם הלב אם אתה חושב שמגיע לו,תן לו את הקול שלך ולו אפילו בגלל כל מה שהתקשורת עושה בנו הצופים.

cookies10

New member
מזה המשפט המיושן הזה אשכנזי מזרחי ממש לא

אבל ממש, לא מתאים לעידן שלנו עידן החדש של הרוחניות שאנחנו כבר יודעים שיש דברים מעבר, ושכולנו יהודים.. לחשוב מי אשכנזי ומי מזרחי זה הכל בנשמה שלנו ואיך שמקבלים את זה ולמה להתעסק בקטנות... למי שיש רגשי נחיתות ימשיך עם ההפליה המחשבתית הזאת שיפגע רק בעצמו, שהוא בשבילי פרימיטיבי במחשבה איך דברים כאלה יכולים להשפיע עליך רק מראה כמה אופי חלש יש לך שאתה יורד לרמה כזאת הילדים שנולדו דוקא ממשפחות מעורבבות אשכנזי מזרחי יוצאים הילדים הכי מוצלחים, אז יש לך בעיה עם זה. או לאישתו של יוסי... ולמה לקחת תדוגמה של אנשים פרימיטיבים שעדיין חיים בזמנים עברו... הם תמיד יגידו שיש הפלייה וזה מתבטא ברגשי נחיתות.... אף אחד לא אשם כל אחד שלוקח את זה אישית הוא אשם שהוא מכניס את המושג הזה..מזה המשפט "שגורם לי לקחת צד שאני אומנם לא רוצה להיות שיך אליו ואני מוכרח לקחת את הצד שממנו אני בא" מאיפה באת מהבטן של אמא שלך...
פה מראה לנו שיש לך רגשי נחיתות ולא משנה מי ומה אתה, ומה שמשנה זה האישיות של האדם, המתנדנדת כמו עלה ברוח... תתגבר על התיסכולים שלך...ותהיה אתה ואל תתן דוגמאות מטומטמות למה אתה לא יכול להצביע...אל תצביע, אז פחות אחד ביג דיל.... אל תצביע ואל תשפיע....

Heineken

New member
מסכים לחלוטין, אבל

אבל בזה שיוסי מנצח, זה בדיוק כמו שאיתו מנצחת. אני רוצה שהוא ינצח ואישתו לו. אגב אתם צודקים לחלוטין, גם שפרה עושה את אותם דברים - גם היא מעלה את הנושאים האלה, אומנם בצורה שונה אבל גם היא עושה את זה.. גם היא לא צריכה לנצח

מספרים בתוכנית שאישתו היא אישה מדהימה

שים
בכל המשחק היא מקבלת המון מחמאות. תן לה קרדיט. רחם עליה. זה לא קל לעמוד מול המצלמה שהיא בכלל לא בנויה לזה ולא מעוניינת בזה לפי דבריו של יוסי על אישתו. היא לא השחקנית כאן.היא דיברה מתוך רגש וכעס. היא מנסה לגונן עליהם והיא לא יודעת איך. לכולנו זה היה עלול לקרות היא בהחלט עשתה טעות גדולה. והיא עלולה להכשיל אותם. אבל הרעים הם ערוץ 2.

cookies10

New member
עכשיו יש לך הזדמנות שפרה על הגריל היום

תמסמס לונסה וצבר (ונסה גם מגעילה, אבל לא יותר משפרה) ואם כולם ימסמסו סוף כל סוף, נוכל להעיף את שפרה הרעה מהמסך... ושתלך עם הסריגה שלה. ושתפסיק לחנוק את לאון ואת צבר.... הם ירגישו הרבה יותר טוב אם היא תסתלק.... הם יהיו חופשיים מהמלתעות שלה והשתחררו מהאזיקים שלה.....

קרמפה

New member
לא מסכים.

שפרה ממש לא עושה את אותם דברים. היא לא היתה זאת שהעלתה את הנושא הזה לדיון, היא דיברה על כך רק כשהיא נפגעה מכך שעינב העלתה את הנושא. כמו שהיא אמרה לאח הגדול "בחיים לא הגדרתי את עצמי כאשכנזיה, וזה כואב כשפתאום מישהו מתייחס אלי בהגדרות שאפילו אני לא מגדירה את עצמי".

michaly2003

New member
אני מדבר שטויות, לא מדובר על מחנות של עדות

ואומנם לא שמעת מפיו של יוסי דיבורים בצורה ישירה , אבל אל תהיה תמים מאפה אתה חושב יש לעינב את המחשבות האלה, אם לא מההורים שלה, ההבדל בינה לבין אבא שלה זה שהיא פשוט חסרת טאקט ומוציאה את כל האמת שלה, ואבא שלה מפנים כי הוא החליט לשחק את המשחק עד הסוף ולעשות הצגה של המסכן המקופח, כמו שרק מרוקאים יודעים לעשות (ולא מזרחים באשר הם). אל תתפטה ללכת אחריו, כמזרחית הבובלילים מביישים מגזר שלם , כאשר הם התחילו עם הנושא של העדות - ואני אומרת לך בלב שלם תעיף אותם. המשחק הוא לא משחק של עדות, כפי שהם רוצים לצייר זאת - אז עדיף שיעופו עם הלכלוך שלהם, ובזה שהם מנסים לגרור אחריהם עם שלם רק בשביל קולות, זה עלוב רדוד ושפל.

תצביע בעד האיש והישגיו

תתייחס לאדם שהוא. אתה לא מצביע למזרחיים,אתה מצביע בעד יוסי,בגלל מה שהוא ומי שהוא. הצד שממנו אתה בא אמרו שהם אנשים נחותים. אתה מסכים עם זה? האם יש אנשים נחותים? תענה לי בבקשה. הצד שממנו אתה בא,אמר דברים קשים בדיוק כמו הצד השני. אינני גאה לא בזה ולא בזה. למען האמת אני מתביישת בהתנהגות של שניהם. אני יכולה להבין שבשעת כעס ובמצב לחץ שהם כולם נמצאים בו,דברים מכוערים קורים בבית הזה,וזה גם החלק המסוכן של המשחק. ליבי עם שיפרה שהיא תצא מהבית ותבין מה משמעות ההתנהגות שלה והאמירות שלה וכמה אנשים נדחו ממנה. היא מסכנה ותהיה זקוקה להרבה אהבה,חיבוק ותשומת לב ממשפחתה וחבריה.

קפרי

New member
באיזו מיומנות ושיטתיות את מנסה לשכנע, אבל את

יודעת, את לא בסדר ולא הוגנת כי את בצד אחד ומנסה בעורמה לגרום לאמפטיה בלתי מוצדקת. מסכן הבחור, תני לו לעשות מה בא לו (אולי תשכנעי את החאמס שההורים של גלעד שליט כ"כ מסכנים, והם לא עשו כלום רק רוצים את הבן? יותר מועיל, בחיי). אגב את כותבת מונוטונית כאילו הכנת נאום שיטתי."יפה לך".

למעלה