אתה צודק, אבל מפספס אותי.
אתה צודק במאה אחוז, ותראה לפי מה שכתבתי והגבתי לאנשים אני חושב שיוסי ועינב לא מתנהגים בצורה הזו, והנה הדוגמא של איתי וונסה מצוינת. יוסי אוהב גם מאוד את איתי, שי אגב זה גם סוג של דוגמא הפוכה של מזרחי שהלך נגד בובליל. ואין לי בעיה שיוסי קילל את שפרה שרמוטה, הוא צודק היא באמת כזו - היא גם קראה לו שמוק, השבוע.. לא כשהיא לא הייתה פופולרית - וההפקה עורכת את זה בצורה מגמתית. אני מדבר על מה שקורה מחוץ לתוכנית, הפכו את זה למאבק עדתי - בעיקר מה שקרה אתמול בבית משפחת בובליל. כל מה שקרה בבית.. פרידמנים וכו'... לא הפריע לי במיוחד, אבל מה שהיה אתמול בחדשות ערוץ 2 - וואלה זה שבר אותי, יש גבול לכל דבר ויש דברים שהשתיקה יפה להם. אני אשכנזי, ויש גבול לכמה אני מוכן לשמוע. אני אוהב אותו - ואין סיבה שידברו עלינו ככה. לא שפרה ובטח לא צבר מיייצגים אותי או מישהו ממי שאני מכיר (אגב הרוב במשפחה שלי לא אוהבים אותם, ואוהבים את בובליל... רוב החברים שלי לא אשכנזים אני חושב.. אני אפילו לא יודע בדיוק כל אחד מאיזה עדה הוא). אבל חאלס, כמה אפשר כל שניה לשמוע את זה.. הם אשכנזים, האשכנזים מקנאים ביוסי.. וכו' וכו'.. חאלס.. מספיק.. אין לזה קשר. ואני לא רוצה לתת לזה יד.. צריך לגמור את הסיפור הזה