הגיעה שעת בובליל ללכת הביתה, עכשיו - דעה|דיון

klapim

New member
של נעליך מעל רגליך

חצוף שכמוך, תכבד תזולת שלא יכול להגיב אליך, תכתוב תשם שפרה כמו שצריך,ואחכ תבוא תטיף לנו מוסר,ומה דעתך, אתה סת ם אפס בשבילי

Heineken

New member
ברגע שהם החליטו

להכניס את עצמם לבית שמצולם 24 שעות עם גזרו על עצמם לתת לי את האפשרות להביע דעתי עליהם

קפרי

New member
התעוררת? היה ברור מהתחלה שכל האשכנזים

מנסים להיות "הזורמים" כביכול עם הבובלילים כדי "לא להיחשב, לא להיראות" וכדי לא להיות "חנונים" אבל סוף סוף התברר שלא הכל ורוד, ככל שלא תהיו אתם, ככל שתקבלו את "הנוף" שאתם לא אוהבים (סגנון דיבור, התלהמות, תרבות ), יפילו עליכם אשמה הפוכה דהיינו, יגידו שהאשכנזים הם הגזענים, שהאשכנזים אשמים בכשלונות המזרחיים ועוד, תבינו, תהיו אתם, מי שלא אוהב בובליל, שלא יאהב, מי שלא אוהב שיפרה - שלא יאהב בלי קשר למוצאו (ואני קרועה בין שניהם).

Heineken

New member
אני חולה על בובליל

אני ממש לא מנסה לא להיחשב ולא להיראות. אני באמת מרגיש לפעמים שאני חיב במדינה אחרת, 90 אחוז מהחברים שלי הם מזרחיים. אני אוכל אצל חברים שלי כמעט כל שבת חמין (אוהב את שלהם יותר), סבתא של חבר שלי אפילו הכינה לי כמה פעמים סירים הביתה. ואני לא אומר את כדי להדגיש שאני בצד שלהם, אני באותה מידה אוהב מאכלים שלנו והרבה דברים בתרבות שלנו. אני פשוט אף פעם לא מתעסק בזה וזה לא מעניין אותי. שפת האם שלי היא עברית, חוץ מעברית אני יודע אנגלית כי זה מה שמלמדים פה בבית ספר. נולדתי בישראל וכל מה שאני יודע זה תרבות ישראלית. אני אוהב את יוסי, כי הוא מזכיר לי הרבה אנשים שאני אוהב, וכי הוא אמיתי. וגם בגלל שהשאר שם ממש רעים. אבל הפכו את זה למאבק בין אשכנזים למזרחיים, אני לא מבין למה?! זה מציק לי ומרגיז אותי, ואני מרגיש שאני חלק מהויכוח הזה.. אני אוהב את יוסי, ולא את שיפרה והעובדה הזו כמו העובדה שאני אשכנזי לא תשתנה. אבל קשה לי להצביע למישהו, "לתרום" לנצחון שלו (למרות שהוא באמת לא צריך את זה), ולשמוע אותו מלגלג עליי... זה לא הוא אומנם, זה משפחתו.. ראית את הכתבה אתמול בערוץ 2? זה מרגיז אותי, אני בעדו ואני מצביע לו... אבל לא מקבלים את זה.. רק את ההצבעות של המזרחים מקבלים?

קפרי

New member
אז שתדע שאני בת לאם טריפוליטאית שנולדה

גדלה וחיה באשקלון ושבת לאב צ'כי ל שרוב משפחתו מתו בשואה. אני חיה בין שני עולמות, אני מכירה הכי מקרוב את שניהם, אני גדלתי באשקלון עד גיל 19 ולמדתי בתיכון שם. יש לי חברים מזרחיים, אשכנזים ואפילו אחת אתיופית אבל לאמר את האמת? המזרחיים לא פחות גזענים ואולי מתוך בורות שיש להם, עד היום יש במשפחתי כאלה שמשווים את אחד הבנים שלי כדומה לאבי -"חנון" אבל חכם והשני דומה כביכול למשפחה של אמא, יותר מתלהם ויותר דעתן וזה נורא. אז להגיד לך שאין למזרחיים אוכל נהדר-יהיה שקר, להגיד שהם ברברים יותר ועם דיעות קדומות ודווקא להם קשה לקבל את האחר? זו עובדה שראינו את אישתו של יוסי (שלא הפתיעה כלל) בערב שבת בערוץ 2, ולא, אני לא בעד השטויות שיוסי עשה בהתחלה, דווקא כעת כשהוא שקול, מתנהג אבהי ולא מוקיון, מנסה להתחבר ולייעץ ולדבר, מנסה לשחק (עם מייק בראנט, עם הרכיבה אפילו יותר מעינב) בעיני הוא טוב יותר, הוא לא שחקן, לא בדרן ולא יאה לבחור בן 56/7 להתנהג כמו מוקיון גם אם זה מוביל להצלחה. (יש הרבה דברים אסורים מביאים כסף ואנשים שיש להם גבולות לא יעשו...)שיפרה הרשימה אותי ועוררה אמפתיה ברגע שהבנתי במה היא עוסקת ומה עשתה למען האחיות שלה בעטיית מה שעברה, אני אישית מעדיפה אצילות, כובד ראש, אינטליגנציה (שאולי רק הבנים שלי ניחנו בה) ולא בולשיט , התלהמות, מוקיונות וכל השאר.

לא מפריע לך שהיא חושבת שהם אנשים נחותים?

לא מפריע לך הבוז שהיא חשה כלפיהם? שהיא כל היום חייבת להיות צודקת? שהיא נגד כל המסגרות שרק אפשר? שהיא כל היום מקללת? לא מפריע לך?

לונה 2

New member
איך יפריע למישהו ששפרה כזו אם גם הוא

הוא כזה? אפשר רק לספק להם הוכחות. לשאול אם מפריע להם זה קצת מגוחך, כי יש מצב שגם הם כאלה. די בזה ששפרה אמרה לליאון : "תגיד תודה הביאו לנו ארבעה אנשים נמוכים" מה זה נמוכים? נמוכי קומה? (:) ואם זו לא התנשאות אז מה כן.

סליחה, שחר ואינה נמוכים

אבל לדעתי היא זרקה את זה מבלי לחשוב, מתוך כעס. די טבעי. חגית לא נמוכה. ועל יוני אין לי דעה

קפרי

New member
יודעת מה? אני לא יפה כמוה, לא אינטליגנטית

כמוה, לא חילונית ולא אשכנזיה מלאה כמוה, אני גם לא בת להורים גרושים ויותר מזה, אם חלילה הייתי-לא יודעת אם היו לי הכוחות הנפשיים לעשות את אשר עשתה למען משפחתה ובקשר לאי אמונה שלה, בא לה מאכזבה כמו לגיסתי החולה (לא מאמינה בכלום והיא אמא לילדים שאותי מזעזע מה שהיא אומרת אבל היא גיסה נהדרת ואנחנו חברות), לא יודעת אם אני לא הייתי מאבדת אמונה אילו חיי היו קשים כחייה, מקווה שאלוקים לא יעמיד אותי או את אחרים בנסיון ובכל זאת אין לי בעיה להידמות להרבה מתכונותיה, רבים הדברים אותם אני מעריכה אצלה, ולא אני לא מצדדת באיך שהיא מקללת, אבל מי לא? כל אחד באופן שונה. ובקשר למה שאמרה ללאון, מה כתבו כאן בפורום קראת? אינה שרלילה, ושחר מרגיז, וההוא מערד מוזר כמו מסומם, וגם עינב אמרה בלעג על שחר כששמעה שהוא אוכל 8 ביצים ביום או לא יודעת כמה,הנה את עצמך מנסה כל תגובה שלי להעליב, אז כן, מעדיפה את שיפרה האצילית ולא את עינב המתלהמת, קשה לי איתה למרות האקשן על המסך, נעים לי עם שיפרה היפה והחכמה ולא עם יוסי כשהוא בקטעי ליצנות (לא עכשיו), וזה כמו משהו שבוגד פעם, אומרים פעם או פעמיים זה אותו דבר, כך גם שיפרה ויוסי, לא משנה כמה אמרת "שק לי וכו'" או כמה אמרת "שרמוטה", פעם אחת מספיק ובל נשכח שהוא במעמד של אבא, מבוגר, קצת כבוד כמו שהחברים כאן מבקשים עבורו. הורה נותן דוגמא לילד, לא הילד להורה.

קפרי

New member
מי אמר שהיא חשה בוז כלפיהם ולא הם כלפיה?

בפורום כאן לידיעתך הם שונאים את שיפרה על כל דבר גם אם לא עשתה אז תרגישי טוב עם זה. כבני אדם, כולנו רוצים להיות צודקים אבל לא כולם כך ולא כולנו יודעים להוכיח זאת. לא שמעתי אותה כל היום, לא כל היום, קיללה וזה הפריע לי מאוד, אבל לא התעוורתי מלראות את החיובי האחר שבה כפי שעשו לה כאן. כנגד כל המסגרות? מי אנחנו בכלל שנקבע לה באיזה מסגרת להיות ובמי להאמין?! זה טרמפ חדש, מה מפריע למשהו שהיא חילונית ולא מאמינה? גם אם דיברה עם צבר, ניסתה להצדיק את דעתה ולא כפתה עליו, והוא, יכול לעשות מה בא לו, שלא יתחתן איתה, אם היא לא רוצה לעשות ברית, גם אותי זה מכעיס אבל מכאן עד להגיד שהיא שלילית לכן, מוגזם, גם לי הפריע בהתחלה כשראיתי שיוסי לא הניח כיפה על הראש לפחות בשביל לכבד את עינב, אז מה, תשנאי אותו או תחליטי שזה לא מתאים לך ולכן? לשיפרה תכונות מסויימות שליליות ואף מאוד, כמו להרבה אחרים אבל מכאן עד לקריאות: לא שפויה, מכשפה, מכוערת, מעורערת-הדרך מאוד ארוכה אם ישנה בכלל. אגב, את יכולה לשנא את רנין כי היא ערביה ולא יהודיה כמוך.

davidagent5

New member
אני חייב להגיד לך שקראתי את רוב התגובות שלך .

ואני כל כך שמח לשמוע שיש מישהו שחושב כמוני אחד לאחד וזה מרגיש טוב
אני לא צריך להגיב את כבר אומרת הכל ולא איכפת לי שיגידו שזה גיזעניות כי אני ממש ממש אבל ממש יודע את האמת

התקשורת והאחיות של שפרה הפכו את זה למאבק

אסור היה לערוץ 2 לבקר אצל משפחת בובליל
אל תתבלבל ואל תאשים את יוסי ועינב על כך יוסי אמר בכמה פעמים אשתי היא אישה צנועה ,שקטה וביישנית. אשתי היא מלכה,היא באבל והסכימה לעבור איתנו את כל החודשים האלה,בגלל רצוננו.מגיע לה את כל הפינוק שאני אצא מכאן. עינב אמרה שאמא שלה אישה ישרה,שלא תעבור את החוק ולא תכתוב שום מילה מיותרת במכתב שלה.צמודה לחוקים. עינב אמרה שאמא שלה קמה כל יום ב4 וחצי מסדרת את הבית ויוצאת לעבודה בבית קפה באשקלון,חוזרת בצהריים מכינה אוכל ויושבת לאכול עם בעלה כל יום בשעה חמש בערב.אין יום שהם לא אוכלים יחד. כולם מעידים על אמא של עינב כאמא מקסימה. אל תכנסו לבית שלה ואל תערבו אותה במשחק. היא לא בחרה להשתתף בשום משחק. היא לא בנויה רגשית לחשיפה שכזאת. היא יושבת בעורף וחוטפת את כל המאבק,נלחמת ואפילו כועסת. אל תאשים אותה במשפט אומלל.היא דיברה מתוך התרגשות גדולה ובכעס ובגלל רצח אופי שעושים לבעלה ולבתה. היא בטוח לא חושבת שבעלה הוא ליצן ובתה פרחה. מכל הביקור בבית,זה המשפט שבחרו להקרין. בושה לערוץ 2 . בושה לתקשורת שמייצרת מלחמות. עינב אמרה אלף פעם ,פרידמן זה כינוי לאדם חנון,מרובע, לא זורם. טוב שכתבת כאן,וטוב שמדברים על זה,אבל שלא יבלבלו אותך. אני אמשיך להצביע ליוסי ולעינב,כי אני לא אתן לאחרים לזייף את האמת.

klapim

New member
חח הגמל לא רואה תדבשת שלו

מרוב שאת מסונורת מתמיכה מיוסי וועינב, הראייה שלך הפכה לסלקטיבית אני לא ראיתי שאשתו של יוסי"צנועה שקטה ובישנית" ראיתי איך היא פתחה תפה שלה נגד האשכנזים ואני בכלל ס.ט ואל תאשימי תתקושרת אף אחד לא הכינס מיקורופן לפה של ורד אישתו,ופקד עליה מה לומר, היא אמרה מה שאמרה מרצונה החופשי,ואני מתבייש בשביל האשכנזים

את צודקת היא אמרה והיא הכניסה

אני צפיתי ביוסי ברגעים מרגשים מספר על אישתו בשקט בשקט ....הוא סיפר עליה את הדברים האלה צפיתי בעינב מספרת על אמא שלה וזה היה נראה ונשמע לי אמיתי ומשם ,מהשיחות שלהם אני כותבת את הדברים ואומרת האישה הזו לא בחרה להשתתף במשחק, מקבלת טונה של דברי לעג וצחוק....אני יכולה להאמין שהיא כועסתומתרגשת מול מצלמה ....ואני יותר מאשימה את זה שהכין את הכתבה.הם מצויינים בזה. ההפקה הייתה צריכה לבקש מערוץ 2 לא להקרין את הכתבה. למה שאישתו תשפיע על המשחק? איפה ההפקה?

droriko

New member
אלוהים ישמור

"אבל משפחתו וחבריו דוחים אותי, הם לא רוצים באהדתי - אני מבחינתם נטע זר שלא מגיע לכבדו. הבובלילים רוצים לחבר אותי לאיפה שאני לא מרגיש שייך, הם רוצים שאעבור צד ל-ש"ץ, הם לא מקבלים אותי כשונה מהם " זאתי רשמתי ההודעה הכי רכרוכית בהיסטוריה של הפורום

למעלה