יודעת מה? אני לא יפה כמוה, לא אינטליגנטית
כמוה, לא חילונית ולא אשכנזיה מלאה כמוה, אני גם לא בת להורים גרושים ויותר מזה, אם חלילה הייתי-לא יודעת אם היו לי הכוחות הנפשיים לעשות את אשר עשתה למען משפחתה ובקשר לאי אמונה שלה, בא לה מאכזבה כמו לגיסתי החולה (לא מאמינה בכלום והיא אמא לילדים שאותי מזעזע מה שהיא אומרת אבל היא גיסה נהדרת ואנחנו חברות), לא יודעת אם אני לא הייתי מאבדת אמונה אילו חיי היו קשים כחייה, מקווה שאלוקים לא יעמיד אותי או את אחרים בנסיון ובכל זאת אין לי בעיה להידמות להרבה מתכונותיה, רבים הדברים אותם אני מעריכה אצלה, ולא אני לא מצדדת באיך שהיא מקללת, אבל מי לא? כל אחד באופן שונה. ובקשר למה שאמרה ללאון, מה כתבו כאן בפורום קראת? אינה שרלילה, ושחר מרגיז, וההוא מערד מוזר כמו מסומם, וגם עינב אמרה בלעג על שחר כששמעה שהוא אוכל 8 ביצים ביום או לא יודעת כמה,הנה את עצמך מנסה כל תגובה שלי להעליב, אז כן, מעדיפה את שיפרה האצילית ולא את עינב המתלהמת, קשה לי איתה למרות האקשן על המסך, נעים לי עם שיפרה היפה והחכמה ולא עם יוסי כשהוא בקטעי ליצנות (לא עכשיו), וזה כמו משהו שבוגד פעם, אומרים פעם או פעמיים זה אותו דבר, כך גם שיפרה ויוסי, לא משנה כמה אמרת "שק לי וכו'" או כמה אמרת "שרמוטה", פעם אחת מספיק ובל נשכח שהוא במעמד של אבא, מבוגר, קצת כבוד כמו שהחברים כאן מבקשים עבורו. הורה נותן דוגמא לילד, לא הילד להורה.