הודעה זו לא קשורה לקבלה לרפואה

moran f

New member
אמרת שתצדיקי את אלימות המתנחלים

זו דרך מאוד לא דמוקרטית. את רוצה לחזור בך?

princes15

New member
חח בחיים לא חוזרת בי!!

מה דרך לא דמוקרטית בזה?? זכותם לזעוק על משהו כואב שנעשה להם

moran f

New member
אלימות זה לזעוק?

מצטערת, אבל לא. שיזעקו כמה שהם רוצים, אבל ברגע שהם פועלים באלימות הם עוברים את הגבול. הם כבר לא פועלים בצורה דמוקרטית, ואם את מצדיקה אותם את מצדיקה פעולה לא דמוקרטית.

princes15

New member
אז מה את אומרת על מה שקרה

בעמונה?? מה שהלך שם זה פשוט זוועה!! אלימות זה כ=ל=ו=ם= לעומת מה שהיה שם..!!ומי עשה את כל האלימות הזאת??השוטרים!! ומי שלח את השוטרים? אולמרט!! והרי אנחנו מדינה "דמוקרטית", לא? אז איך הוא הסכים שדבר כזה יקרה? מעניין מאוד...

princes15

New member
את מבלבלת בין מה שקרה בגוש קטיף

לבין מה שקרה בעמונה....הקטע עם החומצה קרה בגוש קטיף...אני מדברת עכשיו על עמונה!

princes15

New member
טוווב

אני מדברת על זה שאת אמרת שאם אני תומכת באלימות של המתנחלים אז אני לא בעד דמוקרטיה, נכון? ואני הזכרתי את עמונה, שבעמונה היה את כל הקטע הזה של הסוסים והאלות וכל האלימות - באה מצד השוטרים!!ורק מצדם באמת! אז מה שניסיתי להוכיח לך הוא - השוטרים באו מטעמו של אולמרט, והם נהגו באלימות שאין כמותה, ואמרת שאלימות זה צעד לא דמוקרטי, אז איך את קוראת למדינה שלנו דמוקרטית אם אולמרט הורה שלוטרים לנקוט בכזאת אלימות.?

moran f

New member
את מניחה פה הרבה מאוד הנחות

את בהחלט תומכת בפעולה לא דמוקרטית, ואת תומכת בה גם בהחלטות שהתקבלו בצורה דמוקרטית (אמרת בעצמך שאפילו אם הן היו מתקבלות בצורה שמוכיחה לדעתך את הדמוקרטיה עדין היית תומכת בהתנגדות לא דמוקרטית). אני לא בטוחה שהעדות שלך שהאלימות באה רק מצד השוטרים כל כך אמינה, אבל זו ממש לא הנקודה ולכן נניח לצורך הדיון שזה המצב. מי אמר לך שהשוטרים קיבלו הוראה לפעול באלימות? את זוכרת ששוטרים (כמו רופאים, אגב) הם בני אדם? לפעמים בני אדם עושים דברים שלא אמרו להם לעשות. אבל הנקודה היותר חשובה היא זו: אכן ישנה מוסכמה בחברה שלנו שאסור לפעול באלימות. אבל ישנם מצבים שבהם כן צריך. למשל בניתוח, את העצם חותכת את גופו של אדם. אז רופאים קיבלו מנדט לעשות דבר כזה תחת סייגים רבים (הסכמה מדעת). לשוטרים יש מנדט לפעול באלימות כדי לעצור אדם שמשתולל ברחוב עם סכין, למשל. אם פושע יירה באנשים ברחוב, זה לא בסדר. אם השוטר יירה באותו פושע כדי להציל את האנשים ברחוב, זה כנראה כן יהיה. לפעמים המנדט הזה מנוצל אך ורק לפי הצורך, הרבה פעמים הוא לא. אני באמת לא יכולה להגיד בלי לבדוק יותר לעומק מה כן או לא היה בעמונה (ואגב, למעלה מישהו טען ששפיכת החומצה על השוטרים היתה בעמונה). יש לך נתונים אובייקטיביים שמראים שהאלימות הייתה רק מצד השוטרים? ובכל מקרה, להגיד שאם השוטרים אלימים המדינה לא דמוקרטית ולכן מותר גם למתנחלים לפעול באלימות זה מאוד מאוד far fetched.

princes15

New member
איפה את חייה??

מה שאת בעצם אומרת לי זה שהשוטרים לא קיבלו הוראה לפעול באלימות?? יואווו כמה שאת טועה!! זה היה ידוע מאוד! השוטרים באו במטרה תחילה להשתמש באלימות. בעמונה לא הייתה בכלל אלימות מצד המתנחלים, ואיך שהשוטרים נכנסו זה היה עם סוסים ואלות... ואת משווה את המתנחלים לפושעים שיורים ברחוב? זה כזה לא נכון כי המנחלים לא עשו כלום בעמונה ותשאלי את מי שאת רוצה!מה שהיה בעמונה זו הייתה אכזריות לשמה.(מצד השוטרים כמובן) ומי שטען שבעמונה הייתה שפיכת החומצה-כנראה שגם הוא התבלבל כי אני יודעת בפירוש שזה קרה בגוש קטיף. כן, יש לי נתנוים שיראו שהאלימות באה מצד השוטרים אבל אני לא יכולה להראות לך אותם כאן.

moran f

New member
עד כדי כך ברור? וואו.

אני אשמח לראות הוכחות לכך (ולא, זה שהשוטרים הגיעו במסגרת תוכנית ההתנתקות לא אומר שהם באו במטרה לפעול באלימות). את יכולה להגיד עד מחר שיש לך נתונים, אבל אם את לא יכולה להראות אותם הם יכולים מבחינתי לא להיות קיימים.

princes15

New member
את באמת עיוורת

את שומעת ורואה רק מה שבא לך?? אז מצבך גרוע... את רוצה לראות הוכחות?סבבה כנסי לפה http://www.smashhatter.com/amona.wmv (תעתיקי ותדביקי איפה שרושמים את הכתובות באינטרנט...) זה באמת מזעזע!!(והיו דברים פי אלףף יותר גרועים!! שימי לב, אחרי שזורקים את הנער מהחלון -השוטר יורק עליו!!תסתכלי איזה זילזול וגועל נפש כלפי המתנחלים היה שם!) פשוט כאב לב לראות את זה...

moran f

New member
LOL

מי שאמרה "אל תדברי איתי על יוון כי אני פמיניסטית" זו לא אני. המחשב שלי קצת עושה בעיות עם הסרט שלך, אבל את מוכנה בבקשה לתאר לי מה יש בו שמוכיח שהשוטרים באו לשם עם פקודה להיות אלימים כלפי המתנחלים? שוטר שיורק על ילד זה אכן נורא, אבל זה מעיד על השוטר ולא על הפקודה שלו.

princes15

New member
אז לא ראית את הסרט?

איזה באסה... מתואר שם שאיך שהשוטרים נכנסו ישר עם סוסים והסוסים דרסו את המנחלים... זה היה ידוע שהם באו לשם עם פקודה להיות אלימים...איך את לא יודעת? והקטע שהשוטר ירק זה לא מעיד רק על השוטר, זה מראה גם על הפקודות שהם קיבלו ב-איך להתייחס אליהם...

moran f

New member
תראי לי איך זה היה ידוע

להמשיך להגיד "זה ידוע" ממש לא משכנע אותי. פעם היה ידוע לכולם שהשמש מסתובבת סביב כדור הארץ.

princes15

New member
איזה צינית

אני לא יודעת איך להראות לך אם את לא ראית את הסרטים!! בתור אחת שהייתה שם איך שהפוגרום הזה היה נראה זה ברור מאליו שהם קיבלו פקודה לנהוג ככה...זה לא שרק שוט אחד התנהג באלימות יתרה, אלא כולם!

moran f

New member
זו לא ציניות, ככה זה

אם אני אאמין לכל מה שאומרים לי כי "אני הייתי שם", אני אצטרך להאמין להמון דברים סותרים. אם את אומרת שברור שהייתה פקודה, אני רוצה לראות פקודה, או מישהו שאומר שהוא בעצמו קיבל פקודה. את לא יכולה להאמין שיכול להיות שמה שנראה לך כל כך ברור נראה ככה כי את מסתכלת על המצב בעיניים מאוד מגוייסות?

Y a n i B

New member
גם היטלר נבחר בבחירות דמוקרטיות

גם חייליו צייתו לדבריו ולו בשם "שלטון החוק"

natalysh

New member
איזה כיף לברוח אל קלף השואה כשאפשר,

אה? במיוחד אם זה באותה נשימה עם המילה "צה"ל"...

למעלה