המדען רבי שמעון בר יוחאי

כמה ראו את ישו הולך על המים...

את ישו ראו הולך על המים 12 השליחים ולעומת זאת בהר סיני ראו מיליונים!!!! ושמעו מליונים !!! את אלוהים אומר את עשרת הדיברות ואם באמת היה נמאס לו מאיתנו למה הוא הלך ואמר לישו ככה בשקט אה למה? בשביל לעבור לעם אחר הוא היה צריך לעשות אירוע יותר גדול מהאירוע הקודם המעמד הר סיני

Lu Tze

New member
נכון, אלוהים אף פעם לא היה עושה

דבר לא הגיוני כזה.

neko

New member
וכל סין ראתה דרקון עולה מהמים ומציל

את המשורר הסיני ההוא ששכחתי איך קוראים לו. נ.ב: יש בעולם יותר אנשים שראו חייזרים או את המפלצת מלוך נס מאשר יהודים חרדיים. למחשבה.

טוב אתה הצלבת מקורות

טוב אז ככה לפני כמה זמן מצאו מכתב של פפרירוס איש שהיה במצרים והוא כתב מכתב והוא רשם על כל המכות שקיבלו מצרים ואיך אתה מסביר את זה? ומצאו בהרי עררת את תיבת נוח על ההר ומדדו אותה וראו שהמידות תואמות בדיוק כמו שסיפרו בתנ"ך וחפרו ביריחו ומצאו שהחומות של יריחו נפלו בדיוק באותה תקופה שמסופר בתנ"ך ושכבשנו את סיני ערכו שמה חיפושים ומצאו בדיוק מה שרשום בתנ"ך ויחנו בני ישראל כאן ויחנו בני ישראל שם את הכל מצאו ועוד משהו איזה בדואי אחד מצא את המגילות של ספר יהושע והחביא אותם בקופסאת נעלים בא איזה חוקר וקנה אותם ממנו ומאז חקרו אותם וראו שלא יתחלפה מילה בתנ"ך הכל כפי שכתוב ובהר סיני היו מליונים עדים וראו בעינים שלהם ושמעו באוזנים שלהם את עשר הדברות ויש לנו את הכותל המערבי שלא חרב מעולם כפי שהקדוש ברוך הוא הבטיח לנו כל הדתות בעולם מסוססות על הדת שלנו וטוענים שאנו העם הנבחר ואתה בא ואומר שאין אלוהים וזה לא היה ככה וגם זה לא ככה אז מה עוד אתה רוצה?

preacher

New member
הוא חי במציאות חלופית

אולי אפשר להגיע לשם דרך איזה חור-תולעת כמו בגולשים בזמן.

אני חי במציאות חילופית?

ההפך הוא הנכון אתה הוא זה ששולל את הכל ולא מסכים לקבל כלום ולמה שאתה לא יכול להסביר אתה פשוט ממציא דברים על זה כמו ששאולים מישהו למה התרנגולת חצתה את הכביש? והוא לא יכול לענות על זה אז הוא ממציא דברים כמו: כי היא רצתה לבקר את סבתא שלה כי היא רצתה להרגיש איך זה להיות בצד השני כי האפרוחים שלה היו בצד השני ועוד הרבה דברים טיפשים וזה בדיוק כמו האבולוציה כל פעם מוצאים תאוריה שמפילה תאוריה אחרת וזה אותו דבר כמו בשאלה למה התנגולת חצתה את הכביש אחד אומר ככה בא השני ואומר לו לא היא עשתה את זה בגלל ככה וככה

Lu Tze

New member
אני מרגיש שאני צריך מפה כדי להבין

את ההודעות שלך. די כבר, למה להיות כזה עילג? למה?

preacher

New member
תוכיח...

כתבת הרבה מאוד דברים כאן. יש לך איזו הוכחה למשהו מהם? נתחיל עם הפפירוס המצרי ההוא. כי עד כמה שאני יודע, וקראתי על זה לא מעט, כל מה שכתבת - לא נכון. דרך אגב ספר יהושע אינו חלק מהתורה, וגם לפי הדת היהודית נכתב ע"י בני אדם. ככה שמציאותו לא מוכיחה כלום.

תגיד לי..

תגיד לי מה לא היה נכון על פפירוס? ומי אמר לך את זה שספר יהושע אינו חלק מהתנ"ך זה כל מה שמספרים לך ואתה מאמין להם זה כמו שאני יגיד עכשיו שלמחשב מולי שהוא לא קיים הוא לא פה בכלל ואני עוד יאמין לזה אם ספר יהושע לא היה חלק מהתנ"ך הוא לא היה בתנ"ך עצם זה שהוא בטח כבר הופך אותו להיות חלק מהתנ"ך

preacher

New member
חלק מה*תורה*

אתה יודע מה ההבדל בין התורה לתנ"ך, נכון? גם כן יהודי... ולגבי הפפירוס, אני פשוט רוצה להראות שאתה כותב דברים שאתה לא יודע עליהם. אני יודע על איזה פפירוס מדובר. אבל היות שאתה הזכרת אותו, אני רוצה ש*אתה* תגיד לי על מה מדובר, כדי להוכיח שאתה לא מדבר על דברים שאין לך מושג בהם. אח"כ כשתמצא את זה אני גם אסתור את הטענות המחב"תיות בנושא, אבל דיה לצרה בשעתה...

תורה זה חלק מהתנ"ך שבנוי מ...

תורה נביאים כתובים ואני מדבר על מכתב שמצאו והיה רשום שמה את כל המכות שנפלו על מצרים ופפירוס רשם את כולם את כל עשר המכות בדיוק כפי שמתואר בתנ"ך ועכשיו אני ישים פה קישור כדי שתוכל לראות במו עיניך את המכתב של פפירוס ויש עוד כמה דברים על ארכיאולוגיה שמצאו דברים כגון התיבה של נוח שרידי נפילת חומות יריחו ועוד ועוד...

preacher

New member
יפה.

אם כך, ספר יהושע הוא חלק מהתנ"ך, אך *אינו* חלק מהתורה. כמו שאמרתי. ומציאותו או אי מציאותו לא משנים כלום לעניינינו. לגבי פפירוס איפואר: אני מצרף כאן בפעם המליון קישור לטקסט *המלא* של הפפירוס. הטקסט המלא מדבר על מלחמת אזרחים במצרים בה שבטים ברבריים פלשו *לתוך* מצרים, הסדר החברתי התערער, והמעמדות העליונים ירדו מנכסיהם. כל הציטוטים בדף שהבאת הם חלקיים, מוצאים מהקונטקסט המקורי, ומטעים. הראשון שלקח אותם והוציא אותם מהקונטקסט, אגב, היה עמנואל וליקובסקי שטען שכל מכות מצרים היו ממקור טבעי - כוכב שעבר ליד כדור הארץ. והנה הקישור:

preacher

New member
טוב, נמאס: שיעור בעברית

לא יודע מה למדו אותך שם בג'ונמגל אבל בעברית אומרים: אני אשים - לא "אני ישים"! אני אתן - לא "אני יתן"! אני אלך אני אכתוב וכו' עם "א" בהתחלה - הבנת? "א" ולא "י"!

למעלה