או קיי נניח !
קודם כל הכבוד על הילדים שמשרתים ביחידות מובחרות! אך שוב את עושה הבדל בין חייל לחייל,חייל שמשרת בקרבי ונלחם הו מסתכן וזה נכון,אך מדוע את חושבת שחייל שמשרת "בעורף" לא מסכן את חייו כל יום? רק במשך השלוש שנים שאני שירתתי היו כמה תאונות עבודה רציניות והאחד הכי מפורסם שבהם הטנק בבסיס שמשון שבצפון ,הצריח שפגע בחייל פרדי ז"ל בן יחיד לניצולי שואה.הראש שלו נערף. ומי בדיוק אמר לך שחיילים שמשרתים "בעורף" הם לא בדיוק בחזית? מלחמת לבנון -2 טייסי חיל האוויר פעלו 24 שעות רצוף ואיתם אנשי קרקע -אוויר הנחשבים לטירוני 02 ולגבי מחסומים--תאימני לי שלא רק לוחמים משרתים במחסומים,גם משטרה צבאית משרתת שם! והם טירוני 02 משופר הטירונות שאני עברתי!והם המשיכו גם קורס קשה של 4חודש ואני המשכתי לכיוון אחר בגלל שלא הצלחתי במזלי להתקבל לעץ(גולני) וגם כשיש צמצום כוחות מצרפים כוחות מהמפקדה כוחות לסיורים ולמחסומים,ובסיורים כבר יצא לי להיות! ולא אני לא לוחם. ושוב אני מדגיש את זה!! עם כל הכבוד ללוחמים שאר החיילים מרגישים את עצמם סוג-ב ובגלל זה במשך השנים ירד הגיוס לצה"ל לא כולם יכולים ללכת לקרבי! יש בנים יחידים/משפחות שכולות/מצב בריאותי לא טוב . אז מה נשלול מהם זכויות והטבות רק בגלל שהם לא התקבלו לקרבי?? צבא!!!!---זה החל מהש"ג ועד החיל הכי קרבי,ואת זה את צריכה לדעת הרי היית מ"כית לא? ברגע שבצבא יתחילו להבין" שניירת סיירת " פג תוקפה! ככה גם רוב בני הנוער יתגייסו לצבא והצבא יהפוך לצבא !!!!!!!!!!!!!!!!!!! רק כדי לסדר את העניינים--מה בדיוק קרה במלחמת לבנון2?מה היה בדיוק חסר? מי בדיוק היה צריך לעשות את זה? בטח שלא הקרביים. היה חסר אספקה וציוד!!!זה רק מראה עד כמה חשוב--קצין תחזוקה וחיל מחימוש שבודק נשקים ומתקן אותם במקום...וחבל שיש במדינה דמגוגים כמו ח"כ במקום לעזור לעם מחוקקים חוקים לתחת שלהם והעיקר כולם ישמעו שהם בכנסת... מזכיר לי את חברת הכנסת טרטמן--שהיתה נגד שר ערבי בממשלה היא צרחה לכל כיוון.מי בכלל הכיר אותה לפני זה?? למה אין חבר כנסת אחד-שצורח להחזיר את הכסף של ניצולי השואה?????גרמניה שילמה הכל..לאן זה הלך? אולי לאלה שקרובים לצלחת?!