כן - זוכר את הרופא ההוא שבנית עליו תקוות:
רישיונו של ד"ר אריה אבני נשלל בהחלטה של השופט בדימוס אמנון סטרשנוב, שקבע: "הוא שרלטן, מכחיש קורונה מובהק ומאחז עיניים מסוכן. בהתנהגותו טמונה סכנה של ממש לשלום הציבור ולבריאותו"
www.ynet.co.il
קצת באיחור, אבל נראה שבמשרד הבריאות נזכרו לשלול לו את הרישיון אחרי שהפיץ מידע כוזב על המגפה והחיסונים וניסה לשכנע אנשים לא להתחסן.
אה, כ"כ ריקים שמכרים מבוגרים שלי שהיו בגל החיסונים הראשון נאלצו להמתין שעות.
ברור.
מה אתה בכלל יודע על מוקדי חיסון אם לא התחסנת?
אתה מתכוון באשמת עשרות אלפי חרדים בהלוויות, ועוד מספר דומה בתלמודי תורה שפתוחים בניגוד לחוק?
שלא תבין אותי לא נכון, ההפגנות בהחלט תרמו לתמותה, ואני חושב שזו טעות רצינית שהממשלה אישרה אותן, אבל פה אתה רק מראה למה החיסון חשוב כ"כ - כי אנשים לא שומרים ולא ישמרו על כללי הבטיחות!
חביבי, אם היו סופרים אותי, אתה לא היית רוצה לחיות במדינה הזו
אתה מתכוון להמשיך לעצום עיניים למציאות ולהמציא לוקשים משלך?
אה, עכשיו אתה אפילו לא מקורי!
זו מנטרה של כל מתנגד חיסונים שהסתובבה ברשתות החברתיות שנים לפני שהקורונה הופיעה.
כי כל מי שקרא פוסט וחצי בפייסבוק מבין בחיסונים יותר ממי שלמד 7 שנים רפואה, ואז התמחה עוד איזה 3 - 4 שנים תחת השגחה של מומחים.
ברור...
כי אם לא תקרא להמצאות שלך "עובדות", מה תעשה איתן.
יש לך בכלל מושג מה לומדים בבתי ספר לרפואה?
שאלה רטורית, בזבוז ביטים, חבל ששאלתי.
אה, אוקיי, התחלנו לזגזג. חשבתי שתשכנע אותי שפשוט הורגים מדענים היום...
ביקורת עמיתים יש במחקרים אקדמיים שמתפרסמים ברבים.
פיתוחים של תרופות, ובכלל זה חיסונים לא עובדים כך לצערי, כי החברות צריכות להרוויח כסף.
(אגב, יש ביקורת עמיתים למחקר עליו מבוסס החיסון הזה - שיטת ה-mRNA).
בחיסונים ותרופות עושים בדיקות וניסויים, ויש גופים רגולטוריים, והחיסון עבר את כולם בהצלחה.
אבל מי אני שאבלבל אותך עם העולם האמתי...
יש אמרה שאני מעוד מחבב מסרט "תחת מצור 2" (זה עם סטיבן סיגל על הרכבת): "הנחה היא האמא של כל הפשלות".
לתשובה מפורטת, ראה קישור בתחילת ההודעה.
נו, נראה שמשרד בריאות מסכים איתך! יש תקווה למין האנושי, או לפחות למדינת ישראל
אה, סליחה, לא ידעתי שיש לי מלריה בגוף שאני צריך כדי להתקיים, תוכל בבקשה להסביר לי, אפה ניתן ללמוד עוד על זה?
אני שותה בקבוקון יוגורט פרוביוטי כל יום, רק עכשיו שמתי לב שכתוב שיש שם חיידקים. לא כתבו איזה בדיוק.
אתה יודע אם זה אנטרקס, טיפוס או סלמונלה?
(אם בכל זאת מישהו הגיוני קורא את זה, אני יודע שקשה לפעמים להעביר סרקזם ע"ג הפורום, אז רק ליתר בטחון: כל הפסקה לעיל נכתבה בסרקזם, היות וברור שהאדם שאני מגיב לו לא מבין הבדל בין סוגי חיידקים ידידותיים לסוגי חיידקים שגורמים מחלות)
אני מבין שלך אין, כי אפילו לא מצאת תגובה מקורית, והיית חייב לחזור על מה שכבר כתבת?
גם חברים קוראים לי דיקטטור, אני רואה בזה מחמאה.
צודק, לא הייתי צריך לרדת לרמה שלו...
אני חושב שדי ברור לכל קורא נורמלי בפורום עם מי יש לנו עסק פה.
ולראיה, היו עוד 2 משתתפים בשרשור הזה חוץ ממך. ממני, פותח השרשור והדיברגנט, ואף אחד לא ממש זרם איתו...
טוב, הייתי רוצה להיות דיקטטור כדי שאוכל לטפל באנשים כמוכם, ועוד כל מיני שאני חולק עליהם, אבל זה כנראה לא יקרה בקרוב, אז בינתיים אני אמשיך להוציא קיטור ולשרוף ביטים בפורום העלום הזה.
לפחות זה מספק תעבורה לתפוז...