חרדים, עולים, ופיצוץ אוכלוסין

אין מספיק אנשים ראויים

שלא תבין לא נכון- עכשיו מעניקים את מעמד תושב הקבע לאנשים שמגיע להם, ואשר המעמד נמנע מהם בעת כהונתו של אלי ישי בתפקיד שר הפנים, מסיבות שכולנו יודעים.

הלב. אנשים שיש להם לב.

למה לא? בני האדם חיים כאן, מוכנים לעשות הכל כדי לחיות כאן, בשבילם זה כבר הבית. אז למה לא? במדינות אחרות מזמן היו נותנים להם אזרחות.

masorti

New member
הלב של מי?

שלך? של פורז? של חברי מועצת שינוי? אני אסביר לך למה לא... אני יכול להביא לך מהיום למחר 20 מליון אפריקנים ו-50 מליון הודים שיהיו מוכנים לעשות הכול כדי לחיות כאן. ישראל לא הוקמה כדי להיות פתרון סוציאלי לכל נדכאי העולם או כדי להיות בית לכל מי שהחליט שבא לו לחיות כאן מסיבה זו או אחרת.

אף אחד לא ירצה לגור פה...

ואם מישהו כבר נמצא בארץ 30 שנים, אני חושב שמגיע לו מעמד של תושב קבע. הלב של מי? של אנשים שיש להם לב! מסתבר שאתה לא אחד מהם...

masorti

New member
הצחקת אותי...

תודיע מחר שאתה מחלק "גרין קארד" לכל דורש, ותראה איך כל אוכלוסיית סיירה-ליאונה מהגרת תוך שבוע לישראל. והשבוע שאח"כ יוקדש לקליטת כל תושבי דרום סודן. לפיליפינים שירצו לבוא לכאן נצטרך להקדיש חודש שלם. "אף אחד לא ירצה לגור פה".... פחחח.....

מה הקשר גרין-קארד עכשיו?!

אני לא מדבר על קליטה פה, אלא על אנשים שחיים פה שנים רבות! וגם בקשר לקליטה- למה לא?! לא לתת להם ישר מעמד תושב קסע אלא תושב ארעי תחילה ואם יוכיחו את עצמם- אז למה לא מעמד תושב קבע?!

masorti

New member
הקשר הוא פשוט מאוד...

כתבת שאף אחד לא ירצה לגור כאן. אז הסברתי לך שאם רק תתיר מגורי קבע בישראל לכל דורש, חצי העולם יהגר לכאן. למה לא בקשר לקליטה? כי אין לי שום כוונה להפוך את המולדת שלי לפח הזבל של העולם, ולקלוט בו את כל מסכני המדינות העניות. אם הייתי רוצה להפוך למיעוט לאומי בין כושים ואסייתים ורוסים, אז הייתי מהגר לניו-יורק. שם לפחות המצב הכלכלי יהיה טוב. ועצם הנכונות שלך לקלוט מליוני גויים מכל העולם מוכיחה בדיוק את הפואנטה שלי... אתם (קרי: אנשי שינוי) מעוניינים לחסל את אופייה היהודי של ישראל ולהפכה למדינה רב-לאומית שתהווה העתק של הערים הגדולות בארה"ב ובאירופה.

תאמין לי, שום חצי עולם

מיליונים? הגזמת, אנחנו מדינה קטנה, אין מקום. אני לא מדבר על לקלוט כל מי שבא ליד. ואני בעד שיהיה בארץ רוב יהודי, אבל זה לא אומר לגרש מהארץ כל מי שהוא לא יהודי ולסגור את שערינו בפני העולם.

masorti

New member
חשבתי שאף אחד לא ירצה לבוא לכאן.

אז כעת אתה מודה שטעית, ועניי העולם דווקא ישמחו לבוא לכאן. ולידיעתך בהחלט מדובר במליונים. תנסה להודיע שכל תושבי גאנה, ניגריה, ליבריה, וסיירה-לאונה מורשים להגר לישראל - ותראה מה יקרה. ומי דיבר על "לגרש כל מי שהוא לא יהודי"? אני לא מגרש ערבים-ישראלים, וגם לא את זכאי חוק השבות שאינם יהודים. אבל למה לכל הרוחות אני צריך לפתור את בעיות התפוצצות האוכלוסין של הפיליפינים או של גאנה? (אם שכחת.. פורז רוצה לאזרח ילדי עובדים זרים)

איפה בדיוק הודיתי שטעיתי

הכך שאמרתי "שום חצי עולם"...זה רק חיזק את דברי...תבין מה שאתה קורא לפני שאתה מגיב! בכך שאתה מונע מהיושבים הלא יהודים בארץ זכויות אזרח- אתה למעשה מגרש אותם. ואני אומר שוב הפעם: אני לא מדבר על לקבל כל אחד כי ברור שזה בלתי אפשרי, וגם חושב שצריך להיות רוב יהודי. אתה בכוונה בוחר להתעלם מהדברים האלו שלי, הא?

masorti

New member
בשביל מה?

כדי שהיהודים יהפכו לעוד מיעוט שחי בין רוסים וכושים ואסייתים כמו בניו-יורק? כדי שבהדרגה תיעלם הזהות היהודית ויווצר איזה "ישראלי" אתיאיסט שיהיה ממוצע של העמים והגזעים שיגורו פה? לא תודה.

טועה

מי שחילוני יישאר חילוני ומי שחרדי יישאר חרדי, אף אחד לא ישנה אף אחד בצורה דרסטית. אם היהדות שרדה בגולה, בוודאי שהיא תשרוד כאן.

masorti

New member
לא נכון...

ראשית, היהדות שרדה בגולה משום שהיה מדובר בחברה גויית עוינת. בארה"ב יש היום 60% נישואי-תערובת, ובעוד כמה דורות הקהילה היהודית עלולה להיעלם. שנית, הבעיה שלך אינה עם הגרעין הקשה של החרדים. הם יעשו מה שעשו במדינות אנטישמיות... יסתגרו בכמה שכונות מבודדות ויתנתקו מכל קשר עם העולם החיצון. (בדיוק מה שאתה רוצה... שיפסיקו להשפיע על המדינה). המטרה שלך היא שכל אותם עשרות אחוזים של דתיים-לאומיים ומסורתיים יהפכו בהדרגה לחילונים. כך שבסוף התהליך כל המדינה פרט למיעוט קטן ומסוגר של חרדים (כולל כמה דתיים שיתחרדו מחוסר ברירה) תהיה חילונית מוחלטת. ואת העבודה הזו יעשו בשבילך מליוני הגויים שתייבא באמצעות חיסול כל סממן יהודי בציבוריות הישראליות ובהמשך באמצעות נישואי תערובת. נראה לך שהמיעוט היהודי שתיצור בישראל יהיה חסין יותר מהתבוללות מאשר הקהילה היהודית בארה"ב?

masorti

New member
אתה באמת לא מבין?

פורז מנהל מלחמה דמוגרפית נגד הדתיים. מצד אחד הוא מנסה להילחם בילודה החרדית ע"י קיצוץ בקצבאות, ומצד שני הוא מעניק אזרחות לכל גוי שרק ניתן (החל משחקני כדורגל, המשך בגויים עשירים שיבואו לגור כאן, וכלה בילדי עובדים זרים). הרעיון הוא שכל אותן אוכלוסיות אזרחים חדשות יהיו בעלות אינטרס ברור שהמדינה תהיה חילונית. כלומר: הן תהיינה בעלות הברית הפוליטיות של "שינוי" למשך עשרות שנים. בצורה כזו גם יירד המשקל היחסי של הדתיים באוכלוסיה, והגוש החילוני-מיליטנטי יעשה במדינה כרצונו. נ.ב. ואם יתחכמו החילונים בפורום ויטענו שמתן מעמד תושב קבע (לכושים העבריים) אינו רלוונטי כי זו אינה אזרחות עם זכות הצבעה, אז כדאי להזכיר להם שגם תושבי קבע מצביעים לעיריות.

גוססי

New member
מה בעצם רע בכך?

במשך שנים רבות החרדים ניהלו מאבק דמוגרפי משלהם תוך שימוש בנשק רב העצמה של קצבאות הילדים (והשיא היה חוק הלפרט הידוע לשמצה, נשק בלתי קונבנציונלי למהדרין). למה לפורז אסור?

מתנדב

New member
גוססי, האם הם הצליחו במאבק שהם

ניהלו?, ממש לא... אבל שינוי לא שמה על אף אחד, היא עושה מה שהיא רוצה...

למעלה