טוב, הפוסט הזה קשה. ולא בגלל שהוא ארוך.

aaa123

Member
אני בפירוש התכוונתי למקרה של הרשעה באונס

כשהיה מדובר בזוג ומישהיא בוגרת. שאמרתי מקרה דומה למקרה שמרת התכוונתי רק במרכיב של העובדה שהיא לא הביעה הסכמה ולא הביעה התנגדות. שיהיה ברור שאני בכל מקרה נגד זה רק שאני לא בטוח אם משפטית זה נחשב לאונס במצב שמדובר באישה בוגרת ולא בקבוצה של גברים.

אישון36

New member
בוא נבחן

היא אומרת לא. הוא שולח ידיים ומנסה. היא בסוף לא מתנגדת. האם המעשים באותו הזמן הם מעשים מגונים ? האם בשעה שהיא מבקשת שהוא יפסיק והוא ממשיך לנסות יש בזה מעשה מגונה ? הוא הרי מודע למצב רפואי שהיא לא מסוגלת לתפקד בשל תשישות. הואמנצל את זה שהיא כבר רק רוצה שהוא ילך. הוא מוכן ללכת רק עם סקס. האם זה אונס ? אישון. מעשה מגונה.

aaa123

Member
לא ברור מה אומר החוק ואין לנו תיאור מדוייק של

מה שקרה. הייתי אומר שמה שהוא עשה זה ניצול מיני אבל אין לי תשובה משפטית שאני בטוח בה לגבי השאלה אם מדובר בעבירה פלילית. לגבי הטענה שהיא לא מסוגלת לתפקד אז זה לא ברור וזה שהיא ויתרה לו לא נבע רק ממצבה הפיזי ציטוט:"והקטע הוא שהוא היה כל כך נחמד, חכם וילדותי שלא יכלתי לדמיין שאני עושה משהו בניגוד לרצוני" כמו כן לא ברור לי אם הטענה שלה שהיא ויתרה אומרת רק שהיא לא התנגדה או אומרת שהיא אמרה במפורש שהיא מסכימה למגע. אם היא לא חשבה שהיא עושה משהו בניגוד לרצונה אז יכול להיות שהיא אמרה לו שהיא מסכימה שיגע אבל חוץ מזה גם אמרה שאין לה כוח. אני לא אומר שהיא אמרה שהיא מסכימה שהוא יגע אלא רק שזה לא ברור ממה שהיא כתבה. אילו היתה אומרת לו משהו כמו:"תסתלק מפה או שאני אתלונן על תקיפה מינית,ואל תפרש אי התנגדות שלי כהסכמה כי אין לי כוח",והוא בכל זאת היה ממשיך אז היה ברור שמדובר בתקיפה מינית. מכיון שזה לא מה שקרה אז ברור לי שמדובר בניצול ומשהו שפסול מוסרית אבל לא ברור לי אם מדובר בעבירה פלילית ,ואני לא בטוח מה בית משפט היה מחליט.

magenta73

New member
אז מה אתה אומר?

שניקח את זה לבית משפט וניתן לבית המשפט להחליט?

אישון36

New member
היה אירוע של

מה שנחשב האונס ברמת השרון כמה בני נוער אנסו בחורה, הרביעי בא, הבחורה לא הביעה התנגדות, אפלו הביעה הסכמה טענו שזה אונס כי בחורה בת 15 או משהו שכזה לא סביר שתסכים ליחסי מין עם כל כך הרבה גברים ברצף. היינו הוא לא היה באי הסכמה/לחצים אבל עצם הסיטואציה לימדה על העדר הסכמה. אישון. פלילי.

אישון36

New member
היה אירוע של

מה שנחשב האונס ברמת השרון כמה בני נוער אנסו בחורה, הרביעי בא, הבחורה לא הביעה התנגדות, אפלו הביעה הסכמה טענו שזה אונס כי בחורה בת 15 או משהו שכזה לא סביר שתסכים ליחסי מין עם כל כך הרבה גברים ברצף. היינו הוא לא היה באי הסכמה/לחצים אבל עצם הסיטואציה לימדה על העדר הסכמה. אישון. פלילי.

אישון36

New member
בוא נראה

מי היה חשין שכתב את זה ? משהו בעליון ? כן. עכשיו ההלכה (האמיתית) היא מעט שונה. אבל בוא נלביש את העובדות כך. הבחורה במצוקה, אינה מסוגלת לסרב, והאיש מתחיל לגעת, היא מבקשת די, והוא מתחיל לשאול....שוב ושוב "נכון שאת מסכימה ?" כל פעם שהיא מסרבת הוא נח לשניה ושוב אומר: "נכון שאת מסכימה?," והיא במצב שהיא כבר רוצה שהוא יגמור וילך, להוציא אותו זה לא בתחום הכוחות שלה. האם יש מעשה מיני אסור ? אישון. הלבשה נכונה.

הנה דוגמא לעו'ד "טוב" גם אחרי שיש חוק קיים

גם אחרי שבימ'ש העליון נתן פסק דין קבע עונשים ועובדות קיימות בשטח גם אז העו'ד מתחיל להמציא שבעצם בי'מש בכל התכוון למשהו אחר והוא טעה ועורכי דין (של פושעים) כמובן יודעים הכי טוב מכולם, או , ההלכה הסניגורית לא עמדה במבחן המציאות.

aaa123

Member
זה לא מאוד פשוט כי על מה שאחד יגיד

"מסרבת" אחר יגיד "מסכימה" ברור לי שמוסרית אם יש ספק אז צריך להניח שהיא מסרבת אבל ברור גם שיש מקרים שיש דעות שונות מה אומר החוק אפילו אם מניחים שהמציאות מוסכמת על הצדדים.

אישון36

New member
תסביר לי מה זה ספק

בחורה שהיא לא במצב תפקודי ומבקשת שלא להמשיך. זה ספק ? זה ספק של באיזה אגף לשבת. אישון. אגף 2 מעשיהו.

את מזה צודקת!!יש המון אנשים מגיעלים היום..

צריך להיזהר היום מכל היצורים המגעילים האלו ....משתתפת בצערך יפתי ..

DaniBoyXOX1

New member
לחתוך לו את הביצים

אומנם לא היתה כפייה פיזית, אבל היתה כפייה וניצול של מצב מסויים, וכל ניצול או כפיה בין אם זה "חוקי" או לא בעיניי החוק הוא לא מוצדק!!!! לי היה מקרה עם מישהי שהיינו בקשר, היא השתכרה ורצתה לשכב ואני זה שאמרתי לא, ידעתי שזה ניצול של המצב שלה למרות שהיא זאת שיזמה ורצתה. הוא יצא בן זונה ויש לך את כל הסיבות בעולם לכעוס עליו. אין לך שום סיבה לחשוב שזה בגללך

וכאילו לא די בכל שרשור הסמטוחה שהתפתח פה ../images/Emo186.gif

הגעת עכשיו לעמוד הראשי
יקירתי - כולנו איתך

עזבי מישהו יבין, את הבנת?

הבנת והפנמת מספיק כדי שלהבא זה לא יקרה שוב? בואי נגיד שאחרי השיחה הראשונה שבה אמרת לא והוא המשיך, ואמרת לא והוא המשיך, ואמרת שוב לא והוא המשיך... היית צריכה לקלוט לאן זה מתקדם. לא יעזור כמה הוא נחמד וממתיק את הדברים במילים יפות - בשלב הזה היית צריכה לחתוך. אם היה ממשיך להתקשר פשוט להגיד לו שאם הוא מתקשר שוב את מגישה תלונה במשטרה על הטרדה! ויותר מזה, נפגשת איתו? ועוד בבית? מה ציפית שיקרה? שתשבו בקצוות שונות של החדר ותנהלו שיחה פילוסופית עמוקה?הרי הבנאדם הבין שיש לו עסק עם בחורה שנכנעת בקלות ומוותרת על עצמה כדי לרצות אחרים, ציפית שהוא לא ינסה לנצל את זה? מדובר פה על אדם שהטריד אותך מינית ובמידה מסוימת "אנס" אותך כבר משיחת הטלפון הראשונה! יש לך מזל שזה לא נגמר גרוע מזה! נשמע שאת סובלת מסוג של סינדרום האישה המוכה - הוא השפיל אותך, ניצל את מצבך ואת אומרת לא והוא ממשיך ואת נכנעת בגלל שהתנצל ונותנת לו להמשיך. תאמיני לי, את אשמה בסיטואציה שאליה נקלעת יותר ממנו. הוא ניצל את העובדה שאת לא יודעת להציב בפניו עובדה. אז את אשמה במה שקרה לא פחות ממנו אם לא יותר. הוא התנהג כמו אדיוט, אבל את זו שנתנה לו להמשיך. מותק, באמת שאני לא באה לתקוף אלא אומרת את הדברים לטובתך האישית - נשמע שאת צריכה להתאפס על עצמך! פעם הבאה זה עלול להגמר הרבה יותר גרוע. תתחילי לעבוד על עצמך ותפסיקי להיות כל כך חלשת אופי!

buddah

New member
אני לא ממש יודע אם אפשר להאשים אותו

בגלל שיש כלכך הרבה מקרים שבהתחלה הבחורה אומרת לא, ואחר כך מסכימה ולא מתחרטת. כמובן שצריך לדעת לקרוא את שפת הגוף, אני בעצמי לא אחד שינדנד, אבל אפשר לדעתי להבהיר בצורה שהוא יבין ויפסיק. ד"א בזה שנפגשתם אצלך בבית זה סוג של רמז, אז צריך לחשוב על זה קודם.

למעלה