טוב- הפתעת העונה- קרן וגב זכו

adiyon2

New member
גם בוויאפאאוט הם לא הבריקו

הומור של כיתה ד. זה קצת נבלע כי הנפילות היו הורסות

meytula

New member
תאכלס זה נראה מהיר מאוד בלי התייחסות בכלל

לאך אחד מהתמתודדים אפילו לא לקרן ואגב האהובים שלהם.הפקה חובבנית עם תוכנית עלובה ופייבוריטית דוחה גם גמר בזיוני,אני התביישתי עבורם כשניפנפו את בן יוני ואורן.שלא משנה מי הם,הם היו חלק משמעותי בתוכנית ויוני היווה פסיכולוג עבור הרבה בנות.קצת יחס

noaxxx

New member
זה היה ממש מגעיל, חסר כבוד בדיוק כמו הזוכים

וגם זה שטרחו להכריז על ליהי במקום הרביעי בלי להכריז על מקומות 2 ו 3. בשביל מה הם עשו לה את זה בדיוק? אני בטוחה שכשליהי.. החליטה להבטיח לעצמה את הגמר... ונכנסה למקלחת עם בן.. זה בטוח לא הגמר שהיא ראתה בעיני רוחה ומוחה. עם כל הסלידה שלי מהבחורה הזו.... בכל זאת... ההפקה פשוט לא מצאה לנכון לפרגן לדיירים שלה... הזוי לגמרי

meytula

New member
ועוד יותר בזיון

זה להעניש את איתן על זה שהוא בחר להפסיק את המשחק באמצע כדי להיות עם דניאל. הרי כל הקטע של התוכנית היה שהרווק ימצא אהבה,לא? הפקה צבועה ,שסימנה לה את קרן כפייבוריטית וכשראו שזה לא הולך לה הם עשו הכל כדי לקדם אותה למליון שלא נדבר על האירוע גמר עצמו,זה אירוע גמר?? חשבתי שכל מתמודד יצא ויראו לו קטעים שלו בתוכנית וישאלו אותו לפחות שאלה או משהו,הם קודם כל הוציאו את החברים של איתן והיתייחסו אליהם כמו לזבל שהם תרמו המון לוילה,אם זה עם הבנות בעיקר,ובמשימות וכו.כבוד מינימלי לא מגיע להם?? והוציאו את ליהי,למה הוציאו אותה בכלל,כבר היו מכניסים אותה יחד איתם זה סתם פוגע ומשפיל עם כל מה שהיא עשתה זה כבר מוגזם אני גם לא מאמינה שהם ילמדו לתוכנית הבאה,הפקת לקחים בטוח לא תהייה

adiyon2

New member
למה אתם חושבים שקרן סומנה כפייבוריטית?

אני לא מוצאת בה משהו שהייתי יכולה להתחבר אליו.

noaxxx

New member
קטונתי....../images/Emo9.gif

אולי כל השמועות נכונות, על הדוד בהפקה, על הקשרים שלה מימי תחרות היופי... יחד עם ההנחה שלהם שממנה הם יפיקו הכי הרבה ביצים בעתיד... אין לי שמץ

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifהיא יותר מידי מקושרת עם ערוץ 10

noaxxx

New member
היתה להם הזדמנות להפקת לקחים

תוך כדי העונה, והם לא עשו את זה. אני גם לא מאמינה שהם יעשו את זה להבא. קודם כל הם חייבים לשנות את הפורמט, אם זה לא משתנה בעונה הבאה, אין בכלל על מה לדבר.

meytula

New member
גם נכון

הפורמט כל כך חובבני שההצלחה בעונה הבאה אבודה מראש.. עוד לא ראיתי הפקה מגמתית מובהקת כל כך.יותר שקופים מזה אין אין

וגם בזכות אתר וואלה

שבלחיצת כפתור אחת יכול לקבוע מי הזוכה, וידוע לכולם בעד מי הייתה ההפקה(ראיתם את פרומו הגמר של דניאל?)

meytula

New member
זה פרומו זה??

זה מאוד רחוק מפרומו.אבל חשוב שזה ככה ,כשדניאל ואיתן יצפו בתוכנית הם יבינו שההפקה מכורה ויבינו שהם היו הכי בסדר שאפשר

מיטל, כמוני כמוך, הסוף היה דיי ידוע

אומנם קיוויתי, אבל ראיתי עכשיו את דניאל ואיתן בראיון ושניהם נראים מאושרים ואיתן חזר על זה שהם זכו אחד בשני (מה שגב וקרן לא אמרו ) ודייני. אתגעגע למקצוע החדש שלנו
היה לי העונג לתעד את הרומן המרגש שלהם וללוות אותם לאורך כל הדרך, הרבה רגעי נחת שבעתי מהם והיה לי העונג לחלוק את זה עם הפורום אבל במיוחד איתך

meytula

New member
מה הייתי עושה בלעדייך???../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

האמת כשהתחלתי לכתוב פה הרגשתי שרק אני אוהבת את דניאל ואיתן במיוחד,ואז כשראיתי אותך ,עם התמונות של דניאלי ובכלל כבן אדם שאת,נחמד,מצחיק,אופטמי,מלא ברוך ופירגון ממש שמחתי שיש עוד משהי כמוני, ואני רוצה להודות לך על שיתוף הפעולה ,על כל התמונות וכל החוויות שהעברנו יחד וכל הצחוקים,ובעיקר שגם בלי קשר לדניאל ממש התחברתי אלייך,לאדם שאת
וכמובן לכל האנשים המדהימים פה,שהם יודעים מי הם
אחרי שארגע אכתוב סיכום קצר על כולם
אפילו על דידי
דניאל ואיתן זכו בזוגיות וזכו באהבה אמיתית והם נשארו נאמנים לעצמם לאורך כל התוכנית וזה העיקר

קשקשה9

New member
מיטולה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הם זכו אחד בשני וזה שווה הכל

meytula

New member
ובגדול!!הם גם זכו לאהבה אמיתית של הקהל

ולא לזיוף שהציגו בעריכה של קרן וגב קשקשה אין עלייך
אגב רצית להגיד לי משהו בשירשור הצהריים ולא אמרת,באיזה נושא זה היה?

למעלה