טוב עוד משהו

L7

New member
אני חוגג את חגי ישראל. פולקלור לאומ

אינני מתכחש לדתיות של אבותי. זהו שלב אינפנטילי בהתפתחות הלאומית.

BLACKPANTER11

New member
תגיד לי עוד דבר

בשנה שעברה חגגו את חג הפסח? כן נכון? יפה,ועכשיו שאלה קצת יותר קשה,לפני שנתיים חגגו? כן? יפה. עכשיו שאלה יותר קשה,לפני שלוש שנים חגגו? כן? יפה. עכשיו תיזהר כי זאת שאלה מכשילה,לפני 4 שנים חגגו? כן? יפה. אני יודע שעכשיו אולי קצת הרגזתי אותך ואתה אומר בטח נודניק כל שנה חוגיגם תגיע לעיקר. טוב אז ככה? אם כל שנה יש אז ממתי התחילו?

neko

New member
ואם אנחנו בשוונג פנתריש,

הסינים חוגגים כבר למעלה מ3000 שנה (לפני מועד כתיבת התנ"ך לפי ממצאים ארכאולוגיים) את חג "סירת הדרקון", לזכר דרקון שעלה מן המצולות והציל איזה מישהו. זה אומר לשיטתך שהדרקונים אכן קיימים, והם מגינים על הסינים?

Lu Tze

New member
בעצם, זה אומר שמתישהו לפני

כמה אלפי שנים, שני בני נוער סינים התפקעו מצחוק על מתיחה מוצלחת מאוד שהם עשו :)

neko

New member
אז אתה מודה!

הללויה, בוא אני אלמד אותך את רזי האמונה שלהם, ותמיר את דתך. הלוא הם ראו דרקון אמיתי!

Lu Tze

New member
ומה עם זה:

בשנה שעברה היה את האירוויזיון? כן נכון? יפה,ועכשיו שאלה קצת יותר קשה,לפני שנתיים היה? כן? יפה. עכשיו שאלה יותר קשה,לפני שלוש שנים היה? כן? יפה. עכשיו תיזהר כי זאת שאלה מכשילה,לפני 4 שנים היה? כן? יפה. אני יודע שעכשיו אולי קצת הרגזתי אותך ואתה אומר בטח נודניק כל שנה יש ארוויזיון תגיע לעיקר. טוב אז ככה? אם כל שנה יש אז ממתי התחילו?

BLACKPANTER11

New member
אני לא בקיא בשידורי הארוויזיון

אבל אם זה כמו שאתה אומר לפני שנה,שנתיים,שלוש,ארבע,היה אורווזיון אז ברור שהוא התחיל מתאריך מסוים לא?

Lu Tze

New member
אני לא בקיא בחגים ומועדים

אבל אם זה כמו שאתה אומר לפני שנה,שנתיים,שלוש,ארבע,חגגו את פסח אז ברור שהוא התחיל מתאריך מסוים לא? לא הבנתי מה אתה מנסה להראות פה. אודה לך אם תסביר.

Lu Tze

New member
לא הבנתי איך זה מתקשר לשאר ההודעות

בנושא. איך זה שבזמן האחרון חגגו את פסח כל שנה מוכיח שהתחילו לחגוג אותו ביציאת מצריים?

Lu Tze

New member
אני אישית? לזכר כלום.

חלק מהישראלים חוגגים לזכר זה שעם ישראל יצא ממצריים. אבל זה לא הופך את זה לנכון. במיליוני דתות יש חגים שמתרחשים לזכר אירועים שלא קרו אף פעם.

L7

New member
פולקלור עממי וסיפורי עמים

מתפתחים ומתגלגלים במשך השנים. סיפור הניסים ומתן תורה לא היו ולא נבראו. מליארד אנשים מאמינים שישו הלך על המיים ומליארד נוספים מאמינים שמוחמד עלה בסערה לשמיים רכוב על סוס. ואתה כמובן מאמין.... אם כולם אומרים אז.........

BLACKPANTER11

New member
אם כך,אז גם השואה עוד 3000 שנה

תהיה לא יותר מסיפורי עם,לא? ובנוגע לנביא מוחמד יש לך טעות,את הנביא מוחמד לא ראו מילארדים ואפילו לא אלפים,רק כמה עשרות,אני לא מבין מאיפה הבאת את הטיעון הזה?

Lu Tze

New member
אם לא ישתמרו תיעודים מצולמים,

צילומי מסמכים, עדויות של ניצולי שואה וכו' אז אכן בעוד 3000 שנה לא יהיה אפשר להוכיח שהשואה אכן קרתה כי לא יהיו לכך עדויות. בנוגע ל"איך זה התחיל", בהתחלה החז היה חג של טבע, חג האביב ולאט לאט החג קיבל פירוש אחר לגמרי, למרות שמועד החג נשמר. אפילו התנ"ך תומך בזה. ממש אפשר לראות איך כותבי התנ"ך משנים את היחס שלהם לפסח ככל שהספר שבו מופיע החג הוא מאוחר יותר.

L7

New member
אינפורמציה מתעוותת מדור לדור

על ידי בעלי אינטרס ע"י שיכחה אינטרפרטציות טעם אישי משחק הילדים הידוע טלפון שבור מדגים זאת היטב.......

BLACKPANTER11

New member
מה?\!

צילומי מסמכים,עדויות,ותיעודים מצולמים היום אני יכול לפברק,אז מה יהיה עוד 200 400 200 5000 שנה? אתה בטח משער לעצמך איזו טכנולוגיה תהיה אז לא? אני יוכל לעשות מה שאני רוצה ולהביא מיליון "הוכחות" בעזרת הטכנולוגיה המפלצתית שתהיה אז. חוץ מזה אתה יודע מה ישמש כהוכחה שהשואה הייתה (תחשוב שניה בראש צלול)?

למעלה