טוב עוד משהו

L7

New member
נכון פנתר. איפורמציה הסטורית קלה לפ

לפיברוק. כך רוב התורה.

L7

New member
לצערי היכולת להוכיח ארועים הסטוריים

ישאר תמיד חלש למדי.

neko

New member
הצלבת מקורות.

ואם כל המקורות יעלמו, אכן לא ידעו שהייתה שואה. בדיוק כפי שכל המקורות לגבי חיי בני האדם לפני 10,000 שנה נעלמו, ולכן לא ידועים.

preacher

New member
מה קשורה השואה?

אנחנו מדברים על יציאת מצרים. אמיתותו או אי אמיתותו של ארוע אחד, אינה מעידה על ארוע אחר. אם אתה טוען שצריך להאמין לכל ארוע היסטורי בלי להטיל ספק, אז לך תאמין במיתולוגיה היוונית. מסופר שהספרטנים הראשונים צצו משיני דרקון שנזרעו באדמה. ברור שאף אחד לא היה מאמין לזה סתם... אז זה חייב להיות נכון. גם ברור שפרומתיאוס הביא את האש לבני האדם, מאותה סיבה...

Lu Tze

New member
אתה אומר לי שאתה יכול לפברק

סרט צילום כדי שהוא יראה כאילו שהוא נוצר לפני 3000 שנה?

BLACKPANTER11

New member
באו אנ יגדי לך מה ההוכחה

שבאמת היתה השואה אם אתם לא מסוגלים למצוא תשובה לזה, יום השואה.

neko

New member
חה חה חה.

אם זו "הוכחה" בשבילך, אז אתה חסר תקנה. אין עם אחד בעולם, כולל שבטים נידחים בני 100 איש, שאין להם חגים. אין. האם אתה טוען שכל החגים הללו מקורם בארועים הסטוריים?

L7

New member
לנוצרים יש הרבה ימים לזכר הרבה

קדושים . ומה זה מוכיח? כלום. אתה הופך את העניינים. אם היה ליל סדר- היתה יציאת מצריים. בעוד שהאמת היא שבליל הבסדר מספרים סיפורים. גם אני. ישנם סיפורים רבים לכל העמים. חביבים אך דמיוניים. המיתולוגיה היוונית מלאה בכאלה.

Lu Tze

New member
לא. יום השואה בא כדי להזכיר לעם את

השואה, לא כדי להוכיח אותה.

BLACKPANTER11

New member
אבל בעוד 3000 שנה זאת תהיה

ההוכחה לא? אנחנו חיים פה עכשיו שיש עדיין ניצולי שואה בין החיים אז בטח שנאמין שהשואה התרחשה. אני אבל מתכוון בעתיד,שלא ישארו בין החיים נימולי שואה אז מה תהיה ההוכחה בעוד 3000 שנה שהשואה אכן התרחשה? מה? תסבירו לי.

Lu Tze

New member
לא, זו לא.

שאני אבין, אתה אומר שכל החגים של כל הדתות השונות מציינים דברים שקרו במציאות? מספר גדול של הוכחות כמו מסמכים, צילומים ועדויות שנגבו מניצולי שואה (ואי אפשר לזייף ניירות או פילם או כל דבר חומר מלפני 3000 שנה. אפילו זייפנים של יצירות אומנות עתיקות מציירים את הזיופים על בד מאותה תקופה).

BLACKPANTER11

New member
מה אתה אומר? תאמין לי שעוד 3000

יהיה ניתן לזייף מה שאתה רוצה ואיך שאתה רוצה. אז בקיצור מה שאתה אומר לי זה שהושאה גם תיכנס בסופו של דבר לקטגוריה של : סיפורי עם. נכון? אני צודק?

preacher

New member
ואם כן אז מה?

השואה לא קשורה ליציאת מצרים. כל מה שהוכחת בזה זה שמשהו שנראה לא נכון יכול להיות נכון. לא הוכחת שהוא אכן נכון! "יכול להיות" זה גם 0.0001% סיכוי.

BLACKPANTER11

New member
מזה מה הנקודה?

היום יש צילומים של ניצולי שואה,תמונות,יש את מחנות ההשמדה נכון? אבל אם נגיד בעוד 3000 שנה הטכנולוגיה תהיה כזאת שהכל יהיה איפשר לפברק ולעשות צילומים איך שאתה רוצה,אז אתה מסכים אתי שיבואו אנשים ויגידו "שואה? עוד המצאה ומעשייה של היהודים" אז השואה גם יכולה להפוך לסיפורי עם נכון? אז אם נכון אתה סותר את עצמך,כי אתה חי עכשיו ויודע שהייתה שואה עכשיו לא? מה שאני מבין ממך הוא שעובדות הולכות ונהפכות עם הזמן למעשיות. וזה לא הגיוני,כמו שיום השואה,שמקדישים כל שנה יום אחד כדי לזכור ושלא נשכח את השואה,היום הזה בסופו של דבר יהיה ההוכחה שאכן השואה התרחשה,ככה גם פסח שנחגג כל שנה לזכר יציאת מצרים הוא ההוכחה שיציאת מצרים אכן התרחשה נכון? או לא נכון?

preacher

New member
אתה באמת לא מבין?

השואה היא ארוע אחד, יציאת מצרים ארוע אחר. האמיתות של אחד לא קשורה לשני! אתה באמת חושב שאתה יכול להגיד משהו על אמיתות יציאת מצרים ע"י זה שתמציא לי סיפורי מדע בדיוני על מה יקרה לזכר השואה עוד אלף שנה?

BLACKPANTER11

New member
ידעתי שלא תענה לי.

אתם החילונים יש לכם נטיה לשלול כל דבר. ולמה זה מדע בדיוני? לפי מה שאתם אומרים לי פה,השואה גם תהפוך לסיפורי עם,אז מה אני אמור להבין מזה? חשבתי שמההיסטוריה לומדים,אתם לא נראה לי שלומדים,וחבל.

preacher

New member
חשבתי שאתה גם חילוני....

תראה, אני מנסה להסביר לך ואתה פשוט לא מבין. אני נאלץ להסיק שאין ביכולתך להבין או שאין לך רצון להבין. בכל מקרה כל דיון נוסף בעניין יהיה מיותר.

BLACKPANTER11

New member
אתה רואה? אתה אומר ישר שאני לא

מבין. בינתיים מי שלא מבין מה הקשר בין יום השואה לבין יציאת מצרים זה אתה. גם אני מנסה להסביר לך משהוא,ואתה מתעלם.

למעלה