פפפ
אני לא יודעת איפה לכתוב את זה אז אני פשוט אכתוב את זה כאן. א. מעצבנת אותי ההתנשאות של המשתמטות כאן, על בנות שמשרתות בקירייה. כמו שתתי אמרה- אין לוחמה בלי עורף, וכל תפקיד קטן חשוב, אחרת הוא לא היה קיים. והתפקיד של תתי למשל, בכלל לא קטן. כאילו, באמת בא לי להקיא עליכן. באיזו זכות אתן שולפות את ה-"יושבת לך בלב ת"א" "עונה לטלפונים משעה..עד שעה.." כשאתן, אם כבר אתן עושות שירות לאומי, עושות את אותם הדברים, פחות או יותר [שירות לאומי בווינגייט? איך התנדבות בגוף שהוא סוגשל מסגרת עסקית לכל דבר ולא מוסד מדיני או משהו, תקני אותי אם אני טועה, תורמת למדינה?], רק בשעות, מקומות, בגדים ומשמעת שנוחים לכן ונתונים לבחירתכן?! ומה, גם אם מישהי פקידה, אתן חושבות שהיא לא תורמת? שהיא סתם? ואתן חושבות שאתן יותר טובות ממנה? שזה שהיא פקידה אז התפקיד שלה קליל, רגל על רגל? ועזבו את התפקיד עצמו- אני אישית עשיתי טירונות 01 של שבועיים, פלוס קורס של קצת יותר מחודש וחצי עם משמעת וזמנים והכל. אתן בכלל יודעות מה זה?! אתן חושבות שפטרול עם נשק או שמירה בש.ג זה ליופי?! אתן כאלה סתומות, באמת. איך אתן יכולות לזלזל בבנות שמשרתות בקיריה?! ב. איך אתן מעיזות בכלל להשתמש בדת כתרוץ, או אנשים שמפברקים 21 נפשי כדי להשתמט. זה פםשוט חורה לי, כי יש אנשים שבאמת צריכים את הפטור דת הזה מטעמי שמירת נגיעה וכאלה [למרות שגם זה לא הכי מוצדק בעייני כי אפשר לשמור נגיעה בצבא ולעשות הסדרים שונים..] או אנשים שבאמת באמת צריכים לצאת על 21 נפשי, ורק מקשים עליהם בדרך בגלל אנשים כמוכן. כמו מאיה בוסקילה אתן, נשבעת לכן. משתמטות על הקטע של דת ואז לובשות לכן מחשופי ענק, נכנסות לפאבים ומפלרטטות עם אנשים, כשחברות שלי קורעות את התחת ועושות דברים שלרוב האנשים לא היו את הכוחות הנפשיים לעשות, ונלחמות בפרופיל הרפואי שלהם למרות שהצבא לא רצה לגייס אותן, ובכוח הן הצליחו להכנס לצבא ולהגיע אפילו לתפקיד מדהים. אבל לא, תבחרו בדרך הקלה. ותשקיטו את המצפון עם שירות לאומי, שאני בספק אם שירות לאומי בווינגייט באמת תורם למדינה. ולסיום- אם שירות לאומי באמת חשוב לכן, וחשובה התרומה למדינה- למה להחליף שירות צבאי בשירות לאומי, למה לא גם וגם? אתן פשוט מרתיחות אותי.