יורשים - עונה 4 - Succession 💲💲💲

LeAnnDyIan

Well-known member
סתם כי עם הכיסוי זה לקח איזה חודשיים וכבר התעצבנתי כי הייתי עם סתם שקוף מעפן מלא זמן.
אהה טוב, אני קונה כיסויים עוד לפני שאני קונה את הטלפון כדי שיהיה לי ישר כשהטלפון מגיע😅
מה שהיה כיף בין ה-13 ל-14 זה שאותו כיסוי התאים לשניהם אז לא הייתי צריכה לקנות חדש.

Lhuna3

Well-known member
אני לא מאמינה שלקח לי כל כך הרבה זמן.
גם אני.
אבל זה דווקא בגלל שאני רוצה לכתוב על כל כך הרבה דברים שם, זה לפעמים מייאש אותי עוד לפני שהתחלתי וזה גורם לי להמנע.
אניווי הפרק נפתח עם לוגן ואז אני מבינה כמה שהתגעגעתי אליו.
כן, זה היה כזה כיף לראות אותו שוב!
אפילו שזה מסתיים עם הערה לוגנית חראית טיפוסית
אחרת זה לא היה לוגן.
למרות שהבחורה הזאת (הבמאית?) שאמרה לו "אתה יכול לנסות להישמע יותר excited כשאתה אומר exciting וכבר ידעתי שזה הולך להיות הסוף שלה:-D|פנים|
וואו כמה אומץ צריך בשביל להעיר הערות לאיש הזה!
אבל מה שהיה הכי עצוב בסצינה הזאת זה שבסוך קנדל שכבר כל כך רגיל להתפרצויות האלה של לוגן שהוא כזה "טוב לראות אותך אבא" :-( אבל לייק, באמת טוב לראות אותו 🙈
נדמה לי שבסוף הסצינה מישהו שם כאילו מביע כלפיהם סימפתיה על מה שלוגן אמר, וקנדל מגיב ב"שטויות, ממנו זה כמו כרטיס ברכה לחג" (או שאני מתבלבלת וזה בסצינה אחרת). אבל תמיד בפרצוף שלו לדעתי רואים את הפגיעה איכשהו. שחקן כזה מדהים.
הסצינה של שיב ולוקאס במטוס הצחיקה אותי ממש. האינטרקציה של שניהם זה מכרה גיפים בלתי נדלה:-D
חחח כן זה סצינה טובה ואני מודה שהפעם הוא היה נראה לי גם חתיך, למרות כל הדושיות המעצבנת שלו :-D
הסצינה שקנדל ורומן מנסים ללכלך על לוקאס בפני הבורד הייתה מצויינת. טום כולו רועד מפחד מהמחשבה על זה שהעסקה תיפול:-D
וואי כשקנדל אומר כזה "אי אפשר לסמוך על לוקאס. עם הסמים והציוצים שלו.." ואני כזה bruh...
:-D
הסצינה אחרי שהאחים יושבים ביחד ושיב מבואסת מהם שהם משקרים לה ורומן עדין מנסה לשקר כי הוא חושב שהוא #טיםקנדל אבל קנדל לא מסוגל לשקר לשיב בפנים. אני שמחה מצד אחד שהם לא ממשיכים עם ההצגה הזאת. אבל מצד שני ה"אנחנו רק מנסים להגן עליך" זה משפט כל כך מציק. גם כששיב אמרה בהמשך הפרק לרומן שהם צריכים להגן על קנדל הציק לי. כי שניהם נאמרו בצורה מתנשאת ולא כי באמת אכפת להם והם רוצים להגן זה על זו.
מה שאכזרי פה בעיני זה שגם קנדל וגם שיב משתמשים במניפולציות על רומן בתחרות ה"סמויה" ביניהם.
הוא היה תמיד ונשאר האח הקטן והחלש, הפחות מתוחכם ופחות יודע לראות צעד קדימה, והיותר רגיש, והכי נואש לאהבה מהמשפחה שלו ורוצה באמת ששלושתם ישתפו פעולה, והם מנצלים אותו אחד נגד השני.
ואם כבר הקבלה, אז הקטע ששיב אומרת להם "אתם לא טובים בזה" הזכיר לי את הסצינה בעונה השניה שקרוליין אומרת לרומן שהוא לא טוב בזה (בהקשר לכמה לוגן מוכן להציע לה - סצינה מעולה אגב)
יפה!
מה שהיה חמוד בסצינה הזאת אבל זה רומן הדביל הזה:-D
הוא תמיד אומר את זה כאילו בציניות ובצחוק, אבל הוא באמת רוצה את זה.
אבל הפרצוף של שיב:-( כל פעם שאחים שלה לא משתפים אותה בהחלטות שלהם, אילו שהיא כבר רגילה לזה היא מרגישה נבגדת מחדש וזה כזה מתסכל:-(
זה גם נכון.
כשקנדל אומר לה שהם יכולים לקבל הכל - לשמור על החברה ולקנות את פירס, אני רוצה להאמין לו. אבל הטרק רקורד שלו מראה שאכפת לו רק מדבר אחד והדבר הזה זה קנדל רוי.
זה באמת העיקר בשבילו, והסוף של הפרק הזה הבהיר את זה היטב.
אה רגע אם כבר הקבלות -
מגניב! ויכול מאוד להיות שרמז מקדים לסיום.
הסצינה ששיב מקציבה לעצמה 20 ד' לבכות הייתה מעולה, וגם הזכירה לי סצינה מטד לאסו שגם בה הדמות של קילי אומרת שהיא כל כך עסוקה שהיא צריכה להקציב לעצמה זמן לבכות. אבל ראיתי שהרבה אנשים אונליין דיברו על כמה זה לא בריא אבל לייק, זו טכניקה מוכרת שמאוד עוזרת אגב. ומה עדיף? הצורה שבה רומן מעכל את הטראומה שלו? שלא מוכן אפילו לקבל שמישהו משתתף בצערו? שיושב ומאזין לדיפ פייק של אבא שלו יורד עליו כי זה מרגיש לו מוכר ומנחם? אני באמת מרחמת עליו.
הוא שבר לי את הלב בסצינת ההלקאה העצמית הזאת באוטו! |לב| בא לי לחבק אותו חזק.
אבא שלו הלקה אותו (גם פיזית, אבל בעיקר רגשית) כל כך קשה וכל כך הרבה זמן, שהוא כבר לא יכול בלי זה.
הוא גם קלירלי spiraling out of control הפיטורים הפזיזים של ג'וי וג'רי היו אמורים להדליק נורות אדומות. אבל אפילו שרומן בא אל קנדל עם הזנב בין הרגליים וסיפר לו מה עשה ובתוך תוכו קיווה שקנדל כרגיל ינקה אחריו ויסדר את הבלאגן שהוא עושה כדי שרומן לא יצטרך להתמודד עם הגחמות שלו. מה שהוא לא ציפה לו זה שקנדל, שגם הוא קלירלי במצוקה ולא מחובר למציאות, יעודד את רומן ויגיד לו שזה רעיון טוב. מה שמצחיק זה שלדעתי רומן די מתחרט על זה (לפחות על ג'רי אם לא על שתיהן) ואם ג'רי פשוט תופיע לעבודה למחרת כאילו כלום, הכל ימשיך כרגיל וזה ישכח. אגב הקטע שרומן אומר לג'רי "you're disrespecting me and that's not ok" לייק, על מה אתה מדבר bro? טוב שזה לא הדבר המועדף עליך בעולם שהיא עושה😂😂 שמישהו יעשה לו מנוי ל-HBO שיעשה בינג' דחוף:-D
כן שניהם בפרק הזה כאילו מאבדים שליטה לחלוטין.
ואם כבר משפטים מפגרים שבא לי לנסות בעבודה- קנדל "חוק חדש - אף אחד לא אומר לא" ואז:

אין, הסדרה הזאת הכי מכרה זהב לגיפים:-D:-D:-D
וואי הכי בעולם!!!
ואם כבר טום. אפשר לדבר רגע על אחד מרגעי הטלוויזיה הכי משובחים שנראו על המרקע?
BITEY!
OMG!
כולם תמיד אומרים שהיא למדה מלוגן איך להיות human gaslight
ברור.
אבל גם היא וגם טום מאוד רעילים אחד כלפי השניה.
ברור2X
אבל איכשהו אפילו שאני רוצה מישהו טוב בשביל שיב, אני קצת נמשכת אל החוסר תפקוד הזה כי זה כל כך מבדר:-D
|כן| בהחלט.
אני גם אוהבת במיוחד שאני אף פעם לא לגמרי בטוחה אם הם רציניים או סתם מנסים ליצור תגובה אצל השני/ה.
בדיוק, כי הגזלייט הוא גם של הסדרה עלינו הצופים. גם לגבי לוגן הרגשתי ככה כל הזמן.
לגבי שיב אני חושבת שהיא מצד אחד כן רוצה באמת אבל מצד שני מפחדת להיות פגיעה ולכן תמיד אומרת בצורה שמשאירה ספק.
הסצינה של שיב במשרד שהיא בוכה ונותנת לטום (סוף סוף) לנחם אותה הייתה חמודה ולא הפריע לי שהם התנשקו בסופה. הם שניהם אנשים בוגרים (שטכנית עדין נשואים) והם מסוגלים לעשות החלטות רעות בעצמם.
אבל גם מאוד מאוד שמחתי שסוף סוף שיב אמרה במפורש שהוא לא היה צריך לבגוד בה. כשהוא אמר לה "אני רוצה אותך בחזרה" לרגע אחד זה היה נראה אמיתי וכנה. אבל זה הגיע שניה אחרי שהם שכבו ושניה אחרי שהיא שאלה אותו על מטסון כשטום בשלב הזה יודע שיש סיכוי שהעסקה לא תעבור. הוא אומר בעצמו:
"האחים שלך שונאים אותי, את שונאת אותי"
והאם יש מישהו שלא חושב שכששיב אמרה" אני לא לגמרי.. לגמרי בטוחה מה לעשות" היא לא התכוונה להגיד "אני לא לגמרי שונאת אותך"? גם איך שהיא הסתכלה עליו כשהוא אמר לה שהוא רוצה אותה, היה לה מבט שכל כך רוצה להתמסר לו ולהגיד לו שגם היא רוצה אותו.

אבל גם נראה שהיא לא ממש יודעת אם הוא כנה (האם מישהו מאיתנו יכול להגיד בוודאות?) וכדי לא להיפגע ממנו שוב, היא מבטלת את הרגשות שלה ושלו מיד.
זהו בדיוק.
ואז מחליטה גם לשחק במשחק שלו ולזרוק הצהרות גרנדיוזיות:

במקרה של שניהם, לא ברור מי מהם התכוון למה שאמר (אם בכלל)
מה שכן, אהבתי שהוא אמר לה שכן חשוב לו אורח החיים, כן חשוב לו הכסף והוא לא מתנצל לגבי זה (הייתי רוצה שגם קונור יכיר בזה שהוא אוהב להיות עשיר מבלי להעמיד פנים שהוא אלרגי לכסף).
קונור? מתי הוא העמיד פנים שהוא אלרגי לכסף?
תפוז מאלץ אתי גם לפצל.

Lhuna3

Well-known member
המשך:
זה בסדר שהוא רוצה להיות עשיר והוא לא מוכן לוותר על הכסף בשביל אהבה. אבל בשום שלב שיב לא ביקשה ממנו לוותר על הכסף או על המעמד שלו. הוא תמיד היה מתחתיה והתחיל להיעלב מזה רק כשהוא חשב שיש סיכוי שהוא סוף סוף יצליח לטפס גבוה יותר ממנה בסולם. גם הענין עם הכלא, נראה שהוא קצת מאשים אותה לגבי זה אבל בתאכלס זה היה רעיון שלו להיכנס לכלא בשביל לוגן ומה שהטריד אותו בזה זה לא לחיות אורח חיים עשיר בכלא. אבל בשורה התחתונה - הוא היה מוכן לוותר על הכסף (לפחות לזמן מה) כדי להיכנס לכלא (כשבשלב הזה הוא גם לא יודע לכמה שנים זה יהיה בכלל)
ז"א שהוא העדיף לחיות "בלי כסף" בשביל לוגן. אבל לא היה מוכן לחיות "בלי כסף" בשביל שיב (אפילו לא תיאורטית) האישה שהוא "אוהב". אל תלכי אחריו לשום מקום שיבי, הוא מצ'קלף אותך!
זה לא היה בשביל לוגן, זה היה בשביל שלוגן יעריך את הנאמנות שלו ויקדם אותו בהמשך. כלומר למען עצמו.
אני ראיתי בוידוי הזה שלו הודאה "אני פה קודם כל בשביל הכסף" והצהרה "אני מאמין שגם את קודם כל בעניין של הכסף" ומן הצעה עסקית - בואי נחזור להיות יחד אבל הפעם בלי אשליות הדדיות - אלא בשביל לקדם יחד את המטרות של שנינו למעמד וכסף.
(הערה: אני לא באמת חושבת שהעניין העיקרי של שיב זה הכסף עצמו, אלא האגו וההצלחה ולנצח בקרב הירושה בשביל הניצחון עצמו - בדיוק אותו דבר כמו שאני חושבת על קנדל.)

גם אני כעסתי. אבל מטעמים אנוכיים - אם העסקת תתפוצץ לא יהיו לי יותר גיפים של שיב ולוקאס:-P:
כולם חושבים שקנדל יכשל אבל באופן מפתיע אנשים מתלהבים מהמוצר.
אוי, אני שמחה בשבילו שזה הצליח, אבל הקטע בהתחלה שהוא פשוט חוזר על "נעליים גדולות" במשך כמה רגעים שנמשכו נצח הייתי בחרדות. כל הסצינה הזאת הייתי כזה אוי לא קנדל, שמישהו יוריד אותו מהבמה!!!😰
אוקיי, אני צריכה רגע לעצור ולדבר על זה:
זה לא סתם שזה הצליח, אלא שזה הצליח כי קנדל לא עשה את המופע ההזוי והמטורף שנראה היה כאילו שהוא תיכנן, עם דוגמה של בית כזה של ליבינג+, שנראה מגוחך כי הוא הכריח את העובדים לארגן את זה ברגע האחרון ולהסכים למשהו בלתי אפשרי ("אסור להגיד לא") וגם תכנן להבטיח כל מיני סכומים מטורפים, ודיבר על חיי נצח, עד כדי ששיב הגיעה למסקנה שחייבים לנסות לעצור אותו, ורומן לא העיז לעלות איתו כי כולם חשבו שזה הולך להיות אסון ופאטתי והוא לא רצה להתפס כחלק מזה.
אבל אז - קנדל עלה ונתן את ההיפך המוחלט - הופעה רצינית, רהוטה, אמינה, בלי שום דבר פסיכי כמו שכולם ציפו, בלי דוגמת הבית המטופשת והסכומים הפסיכיים שהוא דיבר עליהם עם מנהלי הכספים (אלא רק "הכפלת הרווחים") הכל מכובד ואפילו תגובה מושלמת כשהתקילו אותו על הבמה עם הציוץ הדפוק והמביך של מתסון עם בדיחת שואה.
(שאגב, שיב תכננה עם מתסון רגע לפני זה בשביל לנסות להרוס לו. ויש שניה קטנה אחרי שכולם רואים את הציוץ ומזועזעים שזה נראה כאילו הוא מגניבה מבט למצלמה, כזה של "אני ואתם יודעים את האמת".)
לא יכולתי גם שלא לחשוד במידה מסוימת, אם קנדל לא תכנן את כל ההונאה הזאת היטב ומראש, כדי שרומן יתן לו לעשות את זה לבד. כי זה מה שהוא באמת רוצה.
כי גם כשהוא מעלה את הוידאו בהתחלה של לוגן אז קרי (?) פתאום כאילו מתחרפנת ואומרת שזה חדש ולא מה שתוכנן מראש, וגם אין שם את הדוגמת בית על הבמה בכלל, ואת הוידאו שלוגן אומר "הכפלת הרווחים" הוא גרם לגרג לפני כן לארגן עבורו כמו שראינו.
אבל מצד שני אני אולי יותר חושבת שהוא כן תכנן לעשות את כל התוכנית הגרועה, והתפכח רגע לפני שעלה לבמה, ונתן נאום מאולתר מאוד מוצלח.
ובסוף - בסצינה שלו על החוף הוא כותב בחול את המספר 1 ("אני מספר אחד")
ואגב הסצינה בסוף שהוא צף על הגב מאושר כשהוא מרגיש בשיא ההצלחה אחרי זה, אני מניחה שמרפררת לסצינה ההפוכה שהוא היה בנקודת השפל הכי גדולה שלו עם הפנים למטה שאיבד את ההכרה/ספק ניסה להתאבד בבריכה.
מעניין לאן זה יילך בהמשך, אני מאמינה שההצלחה הזו לא תישאר הרבה זמן, בטח משהו ישתבש.
מאמינה שאת צודקת. מאמינה ששיב (יחד עם טום עכשיו) יצליחו לשבש לו את זה. היא לא הולכת לוותר.
בישיבה של הנהלת וייסטאר, קנדל תופס את המקום של שיב, המבט שהיה לה כשהיא ראתה את זה :-D
וואי כן!
לשיב יש מקום ששומרים לה אותו על מנת שהיא תוכל לבכות מבלי שאף אחד יראה. כשטום נכנס והיא ישר ניגבה את הדמעות כאב לי עליה.
גם לי.
רומן: "אני לא מת על המוות... זה לא מתאים לאבא." :-D|פנים|
גרג לטום (בזמן שקנדל נואם): "אתה לא צריך לדאוג לנאום שלך, רק תעלה ותנגב את הדם." :-D
:-D אין על שני אלו!
תחילת הנאום של טום היה הורס: "אתה אזרח של ATN ואתה אזרח של ATN ואני אזרח של ATN." חחח, אופרה יש רק אחת.
אוי טום |פנים| :-D

LeAnnDyIan

Well-known member
גם אני.
אבל זה דווקא בגלל שאני רוצה לכתוב על כל כך הרבה דברים שם, זה לפעמים מייאש אותי עוד לפני שהתחלתי וזה גורם לי להמנע.
וואי גם לי בא לפרק כל סצינה לחתיכות ולנתח אותה. כל דבר שקורה בסדרה הזאת הוא מעולה!!
אבל העיקר שהצלחת להגיב לפני הפרק החדש!
כתבת הרבה נקודות מעניינות שאני רוצה להתייחס אליהן, אבל אני צריכה להיכנס עכשיו ללקוחה אז אני אעשה את זה היום בערב לפני שאצפה בפרק החדש

LeAnnDylan

Well-known member
כן, זה היה כזה כיף לראות אותו שוב!
אני מקווה שעד סוף העונה יכניסו לנו עוד כמה קטעים כאלה איתו [לוגן].
אחרת זה לא היה לוגן.
חחח כמובן.
וואו כמה אומץ צריך בשביל להעיר הערות לאיש הזה!
זה הזכיר לי את גרג של העונה הראשונה שדיבר אל לוגן במין חוסר כבוד כזה. בעצם זה לא היה חוסר כבוד אבל כאילו בצורה שלא נראית הולמת למישהו כמו לוגן. מה שמצחיק זה שדווקא ללוגן זה לא הפריע במיוחד (ז"א לא יותר מכל מישהו אחר שפונה אליו וזה מפריע לו:-D)
נדמה לי שבסוף הסצינה מישהו שם כאילו מביע כלפיהם סימפתיה על מה שלוגן אמר, וקנדל מגיב ב"שטויות, ממנו זה כמו כרטיס ברכה לחג" (או שאני מתבלבלת וזה בסצינה אחרת). אבל תמיד בפרצוף שלו לדעתי רואים את הפגיעה איכשהו. שחקן כזה מדהים.
חחח נכון. כמו הכרטיס שעדימון הביאה לך ליומולדת:-D מה שיותר מצחיק/נורא זה שקנדל לא אמר סתם כרטיס לחג, אלא כרטיס לוולנטיינז, כאילו זו הדרך הכי חמה של לוגן להפגין אהבה|חבול|
חחח כן זה סצינה טובה ואני מודה שהפעם הוא היה נראה לי גם חתיך, למרות כל הדושיות המעצבנת שלו :-D
חחח טוב חתיך הוא תמיד!! |מאוהב|

מה שאכזרי פה בעיני זה שגם קנדל וגם שיב משתמשים במניפולציות על רומן בתחרות ה"סמויה" ביניהם.
הוא היה תמיד ונשאר האח הקטן והחלש, הפחות מתוחכם ופחות יודע לראות צעד קדימה, והיותר רגיש, והכי נואש לאהבה מהמשפחה שלו ורוצה באמת ששלושתם ישתפו פעולה, והם מנצלים אותו אחד נגד השני.
תאכלס כן. זה עצוב לראות כמה הוא נואש לאהבה והקבלה של האחים שלו והם לרוב מראים לו חיבה רק כשהם צריכים ממנו משהו.
הוא תמיד אומר את זה כאילו בציניות ובצחוק, אבל הוא באמת רוצה את זה.
גם אני רוצה את זה בשבילם!

מגניב! ויכול מאוד להיות שרמז מקדים לסיום.
אני לא כל כך רואה את זה ככה אבל הלוואי!
הוא שבר לי את הלב בסצינת ההלקאה העצמית הזאת באוטו! |לב| בא לי לחבק אותו חזק.
אבא שלו הלקה אותו (גם פיזית, אבל בעיקר רגשית) כל כך קשה וכל כך הרבה זמן, שהוא כבר לא יכול בלי זה.
|כן||לב-ש|
כן שניהם בפרק הזה כאילו מאבדים שליטה לחלוטין.
טוב קנדל מאבד שליטה בהדרגה כבר מהעונה השניה.
בדיוק, כי הגזלייט הוא גם של הסדרה עלינו הצופים. גם לגבי לוגן הרגשתי ככה כל הזמן.
חחחח וואי לגמרי. חשבתי שרק אני מרגישה כאילו הם עושים עליי גזלייט כל הזמן:-D|חבול|
לגבי שיב אני חושבת שהיא מצד אחד כן רוצה באמת אבל מצד שני מפחדת להיות פגיעה ולכן תמיד אומרת בצורה שמשאירה ספק.
כן, זה בדיוק מה שאני חושבת|כן|
קונור? מתי הוא העמיד פנים שהוא אלרגי לכסף?
מממ כל המהות שלו של אני-היפי-שחי-בחווה-ולא-צריך-את-כל-האורח-חיים-המפואר-הזה-ושלושתכם-סתם-מפונקים, הכי נותן לי וייב של אני אלרגי לכסף:-D
זה לא היה בשביל לוגן, זה היה בשביל שלוגן יעריך את הנאמנות שלו ויקדם אותו בהמשך. כלומר למען עצמו.
ברור לי שבשורה התחתונה הוא עשה את זה בשביל עצמו, כדי לקדם את עצמו. אבל בתאכלס אלא אם כן טום ממש מטומטם הוא היה צריך להבין שזה רעיון ממש רע. כלומר חוץ מהאובייס של להיכנס לפאקינג כלא. הרי אם ניקח אנשים אחרים בחברה שהיו עם לוגן במשך שנים ומאוד נאמנים לו- ע"ע ג'רי, קרל ופרנק - לוגן התייחס אליהם טוב יותר משהתייחס לילדים שלו רוב הזמן - אבל, ברגע שכבר לא היה נחוץ להם- הנאמנות שלהם לא הזיזה לו והוא לא היסס פעמיים לזרוק אותם לכלבים. אז למה טום חושב שאיתו זה יהיה שונה? לוגן יעריך את ההקרבה שטום עשה אבל ברגע שיצטרך שעיר לעזאזל הוא לא יהסס להשתמש בטום. לכן באיזשהו מקום אני כן חושבת שטום עשה את זה קצת בשביל לוגן כי יש לו איזה בוי-קראש עליו וגם הוא נפל בגזלייטינג של לוגן והוא חושב שאכפת לו ממנו וזו הדרך של טום להראות ללוגן שהוא מעריך אותו וגם לו אכפת ממנו. את זוכרת בפרק הראשון של הסדרה, ביום ההולדת של לוגן כמה היה חשוב לטום למצוא מתנה שלוגן יאהב אפילו ששיב אמרה לו שסביר להניח לא יהיה אכפת ללוגן משום דבר שטום יביא לו, אבל טום היה נחוש בדעתו למצוא משהו שלוגן יעריך ויגרום לו לחבב את טום קצת יותר.
אני ראיתי בוידוי הזה שלו הודאה "אני פה קודם כל בשביל הכסף" והצהרה "אני מאמין שגם את קודם כל בעניין של הכסף" ומן הצעה עסקית - בואי נחזור להיות יחד אבל הפעם בלי אשליות הדדיות - אלא בשביל לקדם יחד את המטרות של שנינו למעמד וכסף.
את זה לא ראיתי אבל דווקא כשאת מנסחת את זה ככה אז זה בהחלט הגיוני, אבל אני חושבת שקצת תמים מצד טום לחשוב ששיב תסלח לו על בגידה כזאת כשברור לו שלנצח חשוב לשיב הרבה יותר מכל דבר אחר. במיוחד לנצח את אבא שלה ו/או את האחים שלה.
(הערה: אני לא באמת חושבת שהעניין העיקרי של שיב זה הכסף עצמו, אלא האגו וההצלחה ולנצח בקרב הירושה בשביל הניצחון עצמו - בדיוק אותו דבר כמו שאני חושבת על קנדל.)
בדיוק.
אוקיי, אני צריכה רגע לעצור ולדבר על זה:
זה לא סתם שזה הצליח, אלא שזה הצליח כי קנדל לא עשה את המופע ההזוי והמטורף שנראה היה כאילו שהוא תיכנן, עם דוגמה של בית כזה של ליבינג+, שנראה מגוחך כי הוא הכריח את העובדים לארגן את זה ברגע האחרון ולהסכים למשהו בלתי אפשרי ("אסור להגיד לא") וגם תכנן להבטיח כל מיני סכומים מטורפים, ודיבר על חיי נצח, עד כדי ששיב הגיעה למסקנה שחייבים לנסות לעצור אותו, ורומן לא העיז לעלות איתו כי כולם חשבו שזה הולך להיות אסון ופאטתי והוא לא רצה להתפס כחלק מזה.
כאילו שהשם שהני של רומן זה לא טריין-רק מהלך:-D אז ברגע שאפילו הוא אומר לעצמו "זה יותר מידי אפילו בשבילי" זה אומר הרבה:-D
אבל אז - קנדל עלה ונתן את ההיפך המוחלט - הופעה רצינית, רהוטה, אמינה, בלי שום דבר פסיכי כמו שכולם ציפו, בלי דוגמת הבית המטופשת והסכומים הפסיכיים שהוא דיבר עליהם עם מנהלי הכספים (אלא רק "הכפלת הרווחים") הכל מכובד ואפילו תגובה מושלמת כשהתקילו אותו על הבמה עם הציוץ הדפוק והמביך של מתסון עם בדיחת שואה.
תראי, אני לא יודעת אם זו הייתה הופעה רצינית, רהוטה ואמינה בלי שום דבר פסיכי. אבל זה בהחלט לא היה מה שציפינו לו. וזה בהחלט היה טוב. אבל היו בה כמה רגעים קרינג'ים. טוב מאוד שהוא ויתר על כל הטרלול מסביב. רק חבל שהוא המשיך עם הז'קט המגוחך הזה:-D אבל לא הייתי מצפה לשום דבר פחות מזה מקנדל L to the OG רוי:-D

אוי הזכרת לי גם את הקטע ששיב ורומן צופים בקנדל בקטע שהוא מתחיל לאלתר עם הוידאו של לוגן ושיב כזה "אני לא יודעת אם אני יכולה לצפות בזה" ורומן כזה "she said while watching the fuck out of it and getting turned on. I can hear how wet you are, it's gross"
שכאילו מעבר לזה שזה היה ממש מצחיק, החוש הומור החולני של רומן מכה שנית. אני חייבת לציין שבעונה 4 אני הרבה פחות שונאת אותו ולכן רוב הדברים שהדבילים שהוא אומר ממש ממש מצחיקים אותי:-D:-D
(שאגב, שיב תכננה עם מתסון רגע לפני זה בשביל לנסות להרוס לו. ויש שניה קטנה אחרי שכולם רואים את הציוץ ומזועזעים שזה נראה כאילו הוא מגניבה מבט למצלמה, כזה של "אני ואתם יודעים את האמת".)
חחח הלכתי לחפש שוב את הקטע הזה של המבט שלה למצלמה כי לא שמתי לב לזה לפני שאמרת את זה וצחקתי ממש כשקלטתי את זה פתאום:-D
לא יכולתי גם שלא לחשוד במידה מסוימת, אם קנדל לא תכנן את כל ההונאה הזאת היטב ומראש, כדי שרומן יתן לו לעשות את זה לבד. כי זה מה שהוא באמת רוצה.
כי גם כשהוא מעלה את הוידאו בהתחלה של לוגן אז קרי (?) פתאום כאילו מתחרפנת ואומרת שזה חדש ולא מה שתוכנן מראש, וגם אין שם את הדוגמת בית על הבמה בכלל, ואת הוידאו שלוגן אומר "הכפלת הרווחים" הוא גרם לגרג לפני כן לארגן עבורו כמו שראינו.
וואו אם כל זה היה מתוכנן הוא פאקינג גאון ומגיע לו להיות ה-CEO.
אבל מצד שני אני אולי יותר חושבת שהוא כן תכנן לעשות את כל התוכנית הגרועה, והתפכח רגע לפני שעלה לבמה, ונתן נאום מאולתר מאוד מוצלח.
זה הרבה פחות כיף מהתיאוריה השניה שלך.
ובסוף - בסצינה שלו על החוף הוא כותב בחול את המספר 1 ("אני מספר אחד")
אוי זה היה כזה רגע מגוחך. כאילו על פניו זה לא איזה משהו חריג או ממש מוזר לעשות. אבל היה בזה משהו כזה קרינג'י שהוא כאילו מצייר בחול כשאף אחד לא רואה חוץ ממנו ומהשמים (לוגן?) כאילו הוא אומר "אתה רואה אבא? טעית לגבי, אני כן מספר 1" ויכול להיות שאני קוראת יותר מידי into it אבל ככה זה הרגיש לי, במיוחד כשזה הזכיר לי את הסצינה הזאת|למטה|

ואגב הסצינה בסוף שהוא צף על הגב מאושר כשהוא מרגיש בשיא ההצלחה אחרי זה, אני מניחה שמרפררת לסצינה ההפוכה שהוא היה בנקודת השפל הכי גדולה שלו עם הפנים למטה שאיבד את ההכרה/ספק ניסה להתאבד בבריכה.
יפה!
מאמינה שאת צודקת. מאמינה ששיב (יחד עם טום עכשיו) יצליחו לשבש לו את זה. היא לא הולכת לוותר.
לא יודעת אם שיב וטום, אבל בטח שיב ומטסון. או לפחות שיב ורומן. או לפחות ווילה, לא אמרנו שהיא אמורה לנצח בסוף? :-P:

Lhuna3

Well-known member
וואו קלטתי פתאום עוד משהו!
שאני רואה אותו עכשיו כחיזוק לתיאוריה שלי, שקנדל ידע בדיוק מה הוא עושה ותכנן את זה כדי להפוך למועמד ה-CEO המוביל על פני רומן.

שניה לפני שקנדל עולה לבמה, רואים אותו עומד לבד מאחורי הקלעים וכאילו מתכונן נפשית ומתרכז, נכון?
אז בקטע הזה הוא עושה משהו קצת מוזר: מצמיד למצח שלו 2 אצבעות, ואז רק אצבע אחת. זה לא יכול להיות אקראי.
אין לי עכשיו שום ספק שזה רמז מכוון, שהוא מתכוון בהופעה הזאת שלו "להפטר" מרומן בהנהגה ולהפוך ליחיד.
(כאילו את שיב הוא כבר חושב, לדעתי בטעות, אבל הוא מאמין, שהוא העיף מהתחרות, וזה הצעד שבו הוא מעיף את רומן)

אמנם זה לא באמת מוכיח שהוא תכנן מראש הכל, כי עדיין יכול להיות שהפרישה של רומן מההצגה המשותפת, רגע לפני זה, היא זאת שגרמה לו לחשוב על זה ככה.

ואוף שאין לי זמן עכשיו לראות את הפרק החדש :-(

LeAnnDyIan

Well-known member
אמאל’ה אני לא יודעת מה ראיתי עכשיו😶
לונה תקחי יום חופש. עזבי אותך מעבודה.

LeAnnDyIan

Well-known member
עכשיו נכנסתי לפייסבוק וכמעט נתקלתי בספוילרים אז האולי הפך לבטוח :-D
חחח אני בתמימות כזה אתמול נכנסתי לטוויטר בזמן שחיכיתי באוטו לפני שהגעתי הביתה. כאילו זה מתוך הרגל כזה סתם נכנסת וגוללת כזה. ישר תקפו אותו ספוילרים ואני כזה שייייייייט|מזיע||מזיע| זרקתי את הטלפון בין הכיסאות.
אי אפשר לסמוך עליו עכשיו|שפם|

It's Always Sunny

Well-known member
חחח אני בתמימות כזה אתמול נכנסתי לטוויטר בזמן שחיכיתי באוטו לפני שהגעתי הביתה. כאילו זה מתוך הרגל כזה סתם נכנסת וגוללת כזה. ישר תקפו אותו ספוילרים ואני כזה שייייייייט|מזיע||מזיע| זרקתי את הטלפון בין הכיסאות.
אי אפשר לסמוך עליו עכשיו|שפם|
:-/:-/:-/
טוויטר :-[
הזכרת לי דבר אחר מעצבן, כשנכנסים ליוטיוב ואנשים מעלים reactions של פרקים חדשים ושמים ב-thumb nail ספוילר.

LeAnnDyIan

Well-known member
:-/:-/:-/
טוויטר :-[
הזכרת לי דבר אחר מעצבן, כשנכנסים ליוטיוב ואנשים מעלים reactions של פרקים חדשים ושמים ב-thumb nail ספוילר.
אה, אני לא משתמשת ביוטיוב אז אין לי חשש מספוילרים שם, אבל זה בהחלט היה מעצבן אותי אם הייתי נתקלת בזה:-0

Lhuna3

Well-known member
חחח הרגת אותי דילן, חשבתי כבר שמישהו מת בפרק :-D פחדתי שרומן יתאבד או משהו... ובסוף הפרק שטום יקפוץ מהמרפסת.

אבל כן, וואו... כרגיל קשה לנסות לסכם ועוד אין לי אנרגיות לזה, אז אני די מעדיפה שאתן תכתבו ואני אגיב לכן ;-#

LeAnnDylan

Well-known member
חחח הרגת אותי דילן, חשבתי כבר שמישהו מת בפרק :-D פחדתי שרומן יתאבד או משהו... ובסוף הפרק שטום יקפוץ מהמרפסת.

אבל כן, וואו... כרגיל קשה לנסות לסכם ועוד אין לי אנרגיות לזה, אז אני די מעדיפה שאתן תכתבו ואני אגיב לכן ;-#
:-D:-D:-D
אומייגאד נראה לך שאם מישהו היה מת הייתי מעזה להגיב פה משהו כזה?!
אני שומרת את הספוילרים שלי רק לסהר🤐
thumbnail_IMG_1524.png
אבל אז אני צריכה לשקר לו לגבי זה😅
מה שמצחיק זה אחרי שאמרתי לו שזה לא נאמר כלפי טום הוא כזה "אז בטוח היא אמרה את זה ללוגן" 😢

Lhuna3

Well-known member
זה הזכיר לי את גרג של העונה הראשונה שדיבר אל לוגן במין חוסר כבוד כזה. בעצם זה לא היה חוסר כבוד אבל כאילו בצורה שלא נראית הולמת למישהו כמו לוגן.
אוי כן, זה היה נהדר! ולא רק בעונה הראשונה. הייתי בשוק גם כשהוא ניסה לעשות איזה עסקה עם לוגן אחרי שסבא שלו איים לנשל אותו אם ימשיך לעבוד אצל לוגן:

נדמה לי שבתחילת הסצינה הזאת הוא גם פונה אליו ב-hey Uncle Logg's שזה הרס אותי :-D
מה שיותר מצחיק/נורא זה שקנדל לא אמר סתם כרטיס לחג, אלא כרטיס לוולנטיינז, כאילו זו הדרך הכי חמה של לוגן להפגין אהבה|חבול|
נכון נכון |כן|
תאכלס כן. זה עצוב לראות כמה הוא נואש לאהבה והקבלה של האחים שלו והם לרוב מראים לו חיבה רק כשהם צריכים ממנו משהו.
אני שמחה שאת מתחממת לילד האבוד הזה. (נכון שהוא קריפ וההומור שלו מזעזע, אבל הוא עדיין ילד אבוד.)
גם אני רוצה את זה בשבילם!
כל כך, אלו הרגעים הכי יפים שלהם.
מממ כל המהות שלו של אני-היפי-שחי-בחווה-ולא-צריך-את-כל-האורח-חיים-המפואר-הזה-ושלושתכם-סתם-מפונקים, הכי נותן לי וייב של אני אלרגי לכסף:-D
אני באמת חושבת שזה ממש לא הקטע שלו. החווה שלו היא לא בקטע היפי אלא בקטע של עושר מיותר שלא יודעים מה לעשות איתו. הוא לא במרוץ שלהם לראשות החברה, זה נכון, כתבתי פה מתישהו שנראה לי שלוגן זיהה מילדות שהוא לא הטיפוס המתאים לזה (לא מספיק חכם) אז השאיר אותו "בחוץ" מההתחלה, וקונור לא הוסלל לזה. אבל הוא לגמרי ילד מפונק שאין לו מושג מהחיים שלו, הוא רצה לצאת בקמפיין נגד מיסים שזה הכי ימני ורצה להצהיר בטלויזיה שהוא פשוט מפסיק לשלם או משהו כזה.

אוי הזכרת לי גם את הקטע ששיב ורומן צופים בקנדל בקטע שהוא מתחיל לאלתר עם הוידאו של לוגן ושיב כזה "אני לא יודעת אם אני יכולה לצפות בזה" ורומן כזה "she said while watching the fuck out of it and getting turned on. I can hear how wet you are, it's gross"
שכאילו מעבר לזה שזה היה ממש מצחיק, החוש הומור החולני של רומן מכה שנית. אני חייבת לציין שבעונה 4 אני הרבה פחות שונאת אותו ולכן רוב הדברים שהדבילים שהוא אומר ממש ממש מצחיקים אותי:-D:-D
תודה רבה, הגיע הזמן!!! :-D:-D אני נפלתי מכל משפט של הקריפ הקטן הזה מתחילת הסדרה.
אוי זה היה כזה רגע מגוחך. כאילו על פניו זה לא איזה משהו חריג או ממש מוזר לעשות. אבל היה בזה משהו כזה קרינג'י שהוא כאילו מצייר בחול כשאף אחד לא רואה חוץ ממנו ומהשמים (לוגן?) כאילו הוא אומר "אתה רואה אבא? טעית לגבי, אני כן מספר 1" ויכול להיות שאני קוראת יותר מידי into it אבל ככה זה הרגיש לי, במיוחד כשזה הזכיר לי את הסצינה הזאת|למטה|
לא קוראת יותר מידי, הגיוני לי מאוד שזה היה בקטע כזה.

לא יודעת אם שיב וטום, אבל בטח שיב ומטסון. או לפחות שיב ורומן. או לפחות ווילה, לא אמרנו שהיא אמורה לנצח בסוף? :-P:
ספוילר גם לפרק 4X07, אבל באמת שרציתי לכתוב את זה לפני שצפיתי: לא לא מתסון לא יכול להיות ה-מנצח כי הוא לא קשור הוא דמות משנה זמנית
ואני עדיין TEAM WILLA ALL THE WAY!!!!!!!!!!!!!!

LeAnnDylan

Well-known member
אוי כן, זה היה נהדר! ולא רק בעונה הראשונה. הייתי בשוק גם כשהוא ניסה לעשות איזה עסקה עם לוגן אחרי שסבא שלו איים לנשל אותו אם ימשיך לעבוד אצל לוגן:
אוי כן, נכון:-D
תאכלס הוא יצא קצת פרייאר כי אני הייתי לוקחת את ה-250 מיליון שלי והולכת לעשות בטן גב:-D
נדמה לי שבתחילת הסצינה הזאת הוא גם פונה אליו ב-hey Uncle Logg's שזה הרס אותי :-D
חחח אני לא זוכרת את זה אבל זה לגמרי נשמע כמו משהו שהוא יגיד:-D:-D
אני שמחה שאת מתחממת לילד האבוד הזה. (נכון שהוא קריפ וההומור שלו מזעזע, אבל הוא עדיין ילד אבוד.)
חחח זה עוזר שהוא לא היה רע לשיב העונה ולא עשה כל מיני דברים מפוקפקים (טוב, חוץ מלפטר את ג'רי, אבל זה לא נחשב כי הוא לא התכוון:-D)
אני באמת חושבת שזה ממש לא הקטע שלו. החווה שלו היא לא בקטע היפי אלא בקטע של עושר מיותר שלא יודעים מה לעשות איתו. הוא לא במרוץ שלהם לראשות החברה, זה נכון, כתבתי פה מתישהו שנראה לי שלוגן זיהה מילדות שהוא לא הטיפוס המתאים לזה (לא מספיק חכם) אז השאיר אותו "בחוץ" מההתחלה, וקונור לא הוסלל לזה. אבל הוא לגמרי ילד מפונק שאין לו מושג מהחיים שלו, הוא רצה לצאת בקמפיין נגד מיסים שזה הכי ימני ורצה להצהיר בטלויזיה שהוא פשוט מפסיק לשלם או משהו כזה.
חח לא יודעת, אולי את צודקת אבל לי זה תמיד נראה שהוא מסתכל על האחים שלו במן זלזול כזה שכאילו כל מה שמניע אותם זה כסף והוא יותר טוב מזה. יכול להיות שאני סתם מדמיינת אבל ככה זה מרגיש לי 🤷‍♀️
תודה רבה, הגיע הזמן!!! :-D:-D אני נפלתי מכל משפט של הקריפ הקטן הזה מתחילת הסדרה.
חחח אני משתדלת מאוד:-D חח האמת שרציתי להגיב לך כבר בשרשור החודשי כשרשמת שכולם אוהבים אותו חוץ ממני:-D
ספוילר גם לפרק 4X07, אבל באמת שרציתי לכתוב את זה לפני שצפיתי: לא לא מתסון לא יכול להיות ה-מנצח כי הוא לא קשור הוא דמות משנה זמנית
ואני עדיין TEAM WILLA ALL THE WAY!!!!!!!!!!!!!!
חחח לגמרי טים ווילה. אבל בלי קונור. רק ווילה:-D שקונור ילך לעומאן:-D

אגב החלטתי שבגלל שקשה לנו להגיב על כל הפרק בבת אחת אני אתחיל להגיב בחלקים כי במילא כל פעם יש לי רק איזה כמה דקות הפסקה ואז אני סתם מושכת את זה ומקווה שפתאום יהיה לי חלון של 5 שעות הפסקה ואני אוכל לחפור בנחת (אבל זה לא קורה|חבול|) אבל אני אתחיל מההפסקה הבאה כי ניצלתי את הכמה ד' הפסקה שהיו לי להזמין מחשב ולענות להודעה הזאת ועכשיו אני צריכה ללכת לאסוף את המחשב שלי ותכף מגיעה לי לקוחה. אז או כשאגיע הביתה או מחר בהפסקה הראשונה שתהיה לי. כבר שמרתי מלא גיפים שיהיה לי בשלוף כדי להגיב כמו שצריך:-]

למעלה