כן, זה היה כזה כיף לראות אותו שוב!
אני מקווה שעד סוף העונה יכניסו לנו עוד כמה קטעים כאלה איתו [לוגן].
חחח כמובן.
וואו כמה אומץ צריך בשביל להעיר הערות לאיש הזה!
זה הזכיר לי את גרג של העונה הראשונה שדיבר אל לוגן במין חוסר כבוד כזה. בעצם זה לא היה חוסר כבוד אבל כאילו בצורה שלא נראית הולמת למישהו כמו לוגן. מה שמצחיק זה שדווקא ללוגן זה לא הפריע במיוחד (ז"א לא יותר מכל מישהו אחר שפונה אליו וזה מפריע לו
)
נדמה לי שבסוף הסצינה מישהו שם כאילו מביע כלפיהם סימפתיה על מה שלוגן אמר, וקנדל מגיב ב"שטויות, ממנו זה כמו כרטיס ברכה לחג" (או שאני מתבלבלת וזה בסצינה אחרת). אבל תמיד בפרצוף שלו לדעתי רואים את הפגיעה איכשהו. שחקן כזה מדהים.
חחח נכון. כמו הכרטיס שעדימון הביאה לך ליומולדת
מה שיותר מצחיק/נורא זה שקנדל לא אמר סתם כרטיס לחג, אלא כרטיס לוולנטיינז, כאילו זו הדרך הכי חמה של לוגן להפגין אהבה
חחח כן זה סצינה טובה ואני מודה שהפעם הוא היה נראה לי גם חתיך, למרות כל הדושיות המעצבנת שלו
חחח טוב חתיך הוא תמיד!!
מה שאכזרי פה בעיני זה שגם קנדל וגם שיב משתמשים במניפולציות על רומן בתחרות ה"סמויה" ביניהם.
הוא היה תמיד ונשאר האח הקטן והחלש, הפחות מתוחכם ופחות יודע לראות צעד קדימה, והיותר רגיש, והכי נואש לאהבה מהמשפחה שלו ורוצה באמת ששלושתם ישתפו פעולה, והם מנצלים אותו אחד נגד השני.
תאכלס כן. זה עצוב לראות כמה הוא נואש לאהבה והקבלה של האחים שלו והם לרוב מראים לו חיבה רק כשהם צריכים ממנו משהו.
הוא תמיד אומר את זה כאילו בציניות ובצחוק, אבל הוא באמת רוצה את זה.
גם אני רוצה את זה בשבילם!
מגניב! ויכול מאוד להיות שרמז מקדים לסיום.
אני לא כל כך רואה את זה ככה אבל הלוואי!
הוא שבר לי את הלב בסצינת ההלקאה העצמית הזאת באוטו!
בא לי לחבק אותו חזק.
אבא שלו הלקה אותו (גם פיזית, אבל בעיקר רגשית) כל כך קשה וכל כך הרבה זמן, שהוא כבר לא יכול בלי זה.
כן שניהם בפרק הזה כאילו מאבדים שליטה לחלוטין.
טוב קנדל מאבד שליטה בהדרגה כבר מהעונה השניה.
בדיוק, כי הגזלייט הוא גם של הסדרה עלינו הצופים. גם לגבי לוגן הרגשתי ככה כל הזמן.
חחחח וואי לגמרי. חשבתי שרק אני מרגישה כאילו הם עושים עליי גזלייט כל הזמן
לגבי שיב אני חושבת שהיא מצד אחד כן רוצה באמת אבל מצד שני מפחדת להיות פגיעה ולכן תמיד אומרת בצורה שמשאירה ספק.
כן, זה בדיוק מה שאני חושבת
קונור? מתי הוא העמיד פנים שהוא אלרגי לכסף?
מממ כל המהות שלו של אני-היפי-שחי-בחווה-ולא-צריך-את-כל-האורח-חיים-המפואר-הזה-ושלושתכם-סתם-מפונקים, הכי נותן לי וייב של אני אלרגי לכסף
זה לא היה בשביל לוגן, זה היה בשביל שלוגן יעריך את הנאמנות שלו ויקדם אותו בהמשך. כלומר למען עצמו.
ברור לי שבשורה התחתונה הוא עשה את זה בשביל עצמו, כדי לקדם את עצמו. אבל בתאכלס אלא אם כן טום ממש מטומטם הוא היה צריך להבין שזה רעיון ממש רע. כלומר חוץ מהאובייס של להיכנס לפאקינג כלא. הרי אם ניקח אנשים אחרים בחברה שהיו עם לוגן במשך שנים ומאוד נאמנים לו- ע"ע ג'רי, קרל ופרנק - לוגן התייחס אליהם טוב יותר משהתייחס לילדים שלו רוב הזמן - אבל, ברגע שכבר לא היה נחוץ להם- הנאמנות שלהם לא הזיזה לו והוא לא היסס פעמיים לזרוק אותם לכלבים. אז למה טום חושב שאיתו זה יהיה שונה? לוגן יעריך את ההקרבה שטום עשה אבל ברגע שיצטרך שעיר לעזאזל הוא לא יהסס להשתמש בטום. לכן באיזשהו מקום אני כן חושבת שטום עשה את זה קצת בשביל לוגן כי יש לו איזה בוי-קראש עליו וגם הוא נפל בגזלייטינג של לוגן והוא חושב שאכפת לו ממנו וזו הדרך של טום להראות ללוגן שהוא מעריך אותו וגם לו אכפת ממנו. את זוכרת בפרק הראשון של הסדרה, ביום ההולדת של לוגן כמה היה חשוב לטום למצוא מתנה שלוגן יאהב אפילו ששיב אמרה לו שסביר להניח לא יהיה אכפת ללוגן משום דבר שטום יביא לו, אבל טום היה נחוש בדעתו למצוא משהו שלוגן יעריך ויגרום לו לחבב את טום קצת יותר.
אני ראיתי בוידוי הזה שלו הודאה "אני פה קודם כל בשביל הכסף" והצהרה "אני מאמין שגם את קודם כל בעניין של הכסף" ומן הצעה עסקית - בואי נחזור להיות יחד אבל הפעם בלי אשליות הדדיות - אלא בשביל לקדם יחד את המטרות של שנינו למעמד וכסף.
את זה לא ראיתי אבל דווקא כשאת מנסחת את זה ככה אז זה בהחלט הגיוני, אבל אני חושבת שקצת תמים מצד טום לחשוב ששיב תסלח לו על בגידה כזאת כשברור לו שלנצח חשוב לשיב הרבה יותר מכל דבר אחר. במיוחד לנצח את אבא שלה ו/או את האחים שלה.
(הערה: אני לא באמת חושבת שהעניין העיקרי של שיב זה הכסף עצמו, אלא האגו וההצלחה ולנצח בקרב הירושה בשביל הניצחון עצמו - בדיוק אותו דבר כמו שאני חושבת על קנדל.)
בדיוק.
אוקיי, אני צריכה רגע לעצור ולדבר על זה:
זה לא סתם שזה הצליח, אלא שזה הצליח כי קנדל לא עשה את המופע ההזוי והמטורף שנראה היה כאילו שהוא תיכנן, עם דוגמה של בית כזה של ליבינג+, שנראה מגוחך כי הוא הכריח את העובדים לארגן את זה ברגע האחרון ולהסכים למשהו בלתי אפשרי ("אסור להגיד לא") וגם תכנן להבטיח כל מיני סכומים מטורפים, ודיבר על חיי נצח, עד כדי ששיב הגיעה למסקנה שחייבים לנסות לעצור אותו, ורומן לא העיז לעלות איתו כי כולם חשבו שזה הולך להיות אסון ופאטתי והוא לא רצה להתפס כחלק מזה.
כאילו שהשם שהני של רומן זה לא טריין-רק מהלך
אז ברגע שאפילו הוא אומר לעצמו "זה יותר מידי
אפילו בשבילי" זה אומר הרבה
אבל אז - קנדל עלה ונתן את ההיפך המוחלט - הופעה רצינית, רהוטה, אמינה, בלי שום דבר פסיכי כמו שכולם ציפו, בלי דוגמת הבית המטופשת והסכומים הפסיכיים שהוא דיבר עליהם עם מנהלי הכספים (אלא רק "הכפלת הרווחים") הכל מכובד ואפילו תגובה מושלמת כשהתקילו אותו על הבמה עם הציוץ הדפוק והמביך של מתסון עם בדיחת שואה.
תראי, אני לא יודעת אם זו הייתה הופעה רצינית, רהוטה ואמינה בלי שום דבר פסיכי. אבל זה בהחלט לא היה מה שציפינו לו. וזה בהחלט היה טוב. אבל היו בה כמה רגעים קרינג'ים. טוב מאוד שהוא ויתר על כל הטרלול מסביב. רק חבל שהוא המשיך עם הז'קט המגוחך הזה
אבל לא הייתי מצפה לשום דבר פחות מזה מקנדל L to the OG רוי
אוי הזכרת לי גם את הקטע ששיב ורומן צופים בקנדל בקטע שהוא מתחיל לאלתר עם הוידאו של לוגן ושיב כזה "אני לא יודעת אם אני יכולה לצפות בזה" ורומן כזה "
she said while watching the fuck out of it and getting turned on. I can hear how wet you are, it's gross"
שכאילו מעבר לזה שזה היה ממש מצחיק, החוש הומור החולני של רומן מכה שנית. אני חייבת לציין שבעונה 4 אני הרבה פחות שונאת אותו ולכן רוב הדברים שהדבילים שהוא אומר ממש ממש מצחיקים אותי
(שאגב, שיב תכננה עם מתסון רגע לפני זה בשביל לנסות להרוס לו. ויש שניה קטנה אחרי שכולם רואים את הציוץ ומזועזעים שזה נראה כאילו הוא מגניבה מבט למצלמה, כזה של "אני ואתם יודעים את האמת".)
חחח הלכתי לחפש שוב את הקטע הזה של המבט שלה למצלמה כי לא שמתי לב לזה לפני שאמרת את זה וצחקתי ממש כשקלטתי את זה פתאום
לא יכולתי גם שלא לחשוד במידה מסוימת, אם קנדל לא תכנן את כל ההונאה הזאת היטב ומראש, כדי שרומן יתן לו לעשות את זה לבד. כי זה מה שהוא באמת רוצה.
כי גם כשהוא מעלה את הוידאו בהתחלה של לוגן אז קרי (?) פתאום כאילו מתחרפנת ואומרת שזה חדש ולא מה שתוכנן מראש, וגם אין שם את הדוגמת בית על הבמה בכלל, ואת הוידאו שלוגן אומר "הכפלת הרווחים" הוא גרם לגרג לפני כן לארגן עבורו כמו שראינו.
וואו אם כל זה היה מתוכנן הוא פאקינג גאון ומגיע לו להיות ה-CEO.
אבל מצד שני אני אולי יותר חושבת שהוא כן תכנן לעשות את כל התוכנית הגרועה, והתפכח רגע לפני שעלה לבמה, ונתן נאום מאולתר מאוד מוצלח.
זה הרבה פחות כיף מהתיאוריה השניה שלך.
ובסוף - בסצינה שלו על החוף הוא כותב בחול את המספר 1 ("אני מספר אחד")
אוי זה היה כזה רגע מגוחך. כאילו על פניו זה לא איזה משהו חריג או ממש מוזר לעשות. אבל היה בזה משהו כזה קרינג'י שהוא כאילו מצייר בחול כשאף אחד לא רואה חוץ ממנו ומהשמים (לוגן?) כאילו הוא אומר "אתה רואה אבא? טעית לגבי, אני כן מספר 1" ויכול להיות שאני קוראת יותר מידי into it אבל ככה זה הרגיש לי, במיוחד כשזה הזכיר לי את הסצינה הזאת
ואגב הסצינה בסוף שהוא צף על הגב מאושר כשהוא מרגיש בשיא ההצלחה אחרי זה, אני מניחה שמרפררת לסצינה ההפוכה שהוא היה בנקודת השפל הכי גדולה שלו עם הפנים למטה שאיבד את ההכרה/ספק ניסה להתאבד בבריכה.
יפה!
מאמינה שאת צודקת. מאמינה ששיב (יחד עם טום עכשיו) יצליחו לשבש לו את זה. היא לא הולכת לוותר.
לא יודעת אם שיב וטום, אבל בטח שיב ומטסון. או לפחות שיב ורומן. או לפחות ווילה, לא אמרנו שהיא אמורה לנצח בסוף?