יורשים - עונה 4 - Succession 💲💲💲

It's Always Sunny

Well-known member
קראתי עכשיו בטוויטר קטע מראיון עם היוצר של הסדרה שלדבריו כששרה (שיב) צילמה את סצינת הנפילה במדרגות הוא לא ידע שהשחקנית בהיריון במציאות.
צפה בקובץ המצורף 74632
מה שגרם לי לחשוב האם זה אומר שהעלילה של שיב בהיריון הייתה מתוכננת מראש או שפשוט לאחר מכן כשנודע לתסריטאים שהיא בהיריון הם שיכתבו כמה סצנות כדי שזה יתאים לעלילה? נגיד הסצינה שלה בתחילת הפרק כשהיא מדברת עם הרופאה בטלפון יכלה בקלות להיות מצולמת הרבה אחרי הסצינה של הנפילה עצמה.
מה דעתכם?
ראיתי אתמול ראיון עם השחקנית והיא אמרה שיוצר הסדרה תיכנן לשיב קו עלילה של היריון כבר זמן מה. אז זה כנראה לא קשור להיריון של השחקנית ופשוט יצא במקרה.

דיברגנט חדש

Well-known member
זה מפרק 109 אז אני מניחה שזה מהארוחה שלפני החתונה. כשעשו את החזרה לחתונה. בחתונה עצמה הייתה לה שמלה לבנה. גם מהממת.
אכן, זה מתחילת פרק 9 בעונה ראשונה ובהמשך הפרק השמלה מתחלפת ללבנה.
האם גם לכם בשלב הזה, הסדרה התחילה להיראות כמו אופרת סבון?
מאז המרד שנכשל בניסיון ההדחה של לוגן בפרק 6, שפירטתי בתגובה #40 שלי, כפי שניתן לראות מטה, זה הולך ומסתבך, חבירה של הבן עם האויב המושבע של לוגן וחבירה של הבת עם הסנאטור ששונא את לוגן ורצה להפיל אותו, מה יהיה?
הגעתי כבר לפרק 6 :) בו נכשל ניסיון ההדחה של לוגן דיי בגלל חוסר יושרה שלו שסרב ללכת עפ"י הנהלים.
בנוסף, זה נכשל בגלל קלמזיות של בנו.

Aranel Nenharma

Well-known member
5 בלילה? מי אומר 5 בלילה? מה את סבתא בת לונה שהולכת לישון בשעה 19:00? 5 זה ערב יעל. ערב! כל שעה שהיא לפני 21:00 זה ערב!
והיי אל תאשימי אותי בזה שהמחויבות שלך לסדרה רופפת. אם היית רצינית היית צופה בסדרה ב-5 בערב.
איזה אמריקאית את . 5 בלילה הכוונה ל5A.M (הנה במונחים שתביני) עכשיו נכון שיכול להיות שיש כאלו שיגידו 5 בבוקר אבל אצלי מה שלפני 6 (A.M) זה לילה
5 P.M זה אחרה"צ
אז כן, אני לא מתכוונת לקום בחמש A.M כדי לראות סדרה

LeAnnDyIan

Well-known member
איזה אמריקאית את . 5 בלילה הכוונה ל5A.M (הנה במונחים שתביני) עכשיו נכון שיכול להיות שיש כאלו שיגידו 5 בבוקר אבל אצלי מה שלפני 6 (A.M) זה לילה
5 P.M זה אחרה"צ
אז כן, אני לא מתכוונת לקום בחמש A.M כדי לראות סדרה
זה או 5 בבוקר או 5 לפנו״ב.
זה ממש אבל ממש לא 5 בלילה.
אל תנסי להאשים את האמריקאיות שלי בזה שאת ממציאה מונחים|שפם|

LeAnnDyIan

Well-known member
חוץ מזה שעברו מספיק בקרים, לילות ושוב בקרים כדי שיהיה לך זמן לצפות בפרק הזה שעדין לא הגבת אליו. ועוד את מתבכיינת לי שחיכית לזה שנה שלמה|שפם|

Lhuna3

Well-known member
זה הגיע!!!🥳🥳🥳
צפה בקובץ המצורף 74785
צפה בקובץ המצורף 74786
צפה בקובץ המצורף 74787
(לא להתייחס לבלאגן. השולחן הזה מייצג את החיים שלי כרגע🙈)
יואו מגניב!! ואני רואה שיש לך גם מדבקה של האובזרברים |מאוהב|
והאם הציטוט שם הוא he fell right into her vagenda? :-D
ואגב מי זאת שאומרת I will not NOT be rich?

LeAnnDyIan

Well-known member
ואגב מי זאת שאומרת I will not NOT be rich?
רנטה (לורה דרן) מ-Big Little Lies
והאם הציטוט שם הוא he fell right into her vagenda? :-D
חח כמובן 😂
יואו מגניב!! ואני רואה שיש לך גם מדבקה של האובזרברים |מאוהב|
כן!! יש לי כל מיני מדבקות של פרינג׳.
הייתי מופתעת שמצאתי יחסית הרבה לסדרה שהסתיימה די מזמן.
(שניה אני אצלם)
IMG_1352.jpeg
(טוב זה בעיקר המאה אבל יש גם פרינג׳)
IMG_1353.jpeg IMG_1354.jpeg

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
רנטה (לורה דרן) מ-Big Little Lies

חח כמובן 😂

כן!! יש לי כל מיני מדבקות של פרינג׳.
הייתי מופתעת שמצאתי יחסית הרבה לסדרה שהסתיימה די מזמן.
(שניה אני אצלם)

צפה בקובץ המצורף 74804
(טוב זה בעיקר המאה אבל יש גם פרינג׳)
צפה בקובץ המצורף 74805
צפה בקובץ המצורף 74806
יפה! |כן| וואי אפילו הפרח... |לב|

It's Always Sunny

Well-known member
סיימתי עכשיו את פרק 5, קצת מאוחר לי להגיב עליו, אז כנראה שאעשה את זה מחר. סך הכל היה פרק מעניין.

LeAnnDylan

Well-known member
טוב, נתתי ליעל 24 שעות שלמות להגיב לפני, היא בחרה שלא לנצל אותן זו בעיה שלה.
האמת שזה קצת מעצבן אותי כי כבר שכחתי הרבה מהדברים שרציתי להגיב עליהם אבל זה בטח יבוא לי בהמשך ואני אוסיף בעוד מיליון הודעות נפרדות ואדאג שהשרשור הזה יגיע ל100 עמודים כדי לעצבן את עדי. למה לעצבן את עדי? סתם ככה כי אני בן אדם נודניק.

טוב אז מודה שקצת התבאסתי על קנדל הפרק כי אני באמת לא מצליחה להבין את האג'נדה שלו. רגע אחד נדמה לי שאני מבינה את המהלכים שלו ושניה אחרי נראה שהוא סתם מנסה להרוס לעצמו ולכולם במין אקט מרדני בלי אנדגיים. יכול להיות שהוא רואה כמה צעדים קדימה שאני לא, אבל בינתיים הוא מרגיש לי כמו ילד בן שנתיים שאוהב לעשות דווקא. כשלוגן עוד היה בחיים הבנתי את זה שהוא מנסה לעצבן אותו כי גם זה סוג של יחס והוא היה צמא ליחס מלוגן. אבל האם זה גם מה שמניע אותו עכשיו? לא ברור לי.
כן הופתעתי לטובה מרומן הפרק, שכשהוא אמר לשיב בפרק הקודם שהם ישתפו אותה בכל ההחלטות שלהם- באמת הייתה לו כוונה כזאת. והוא בסוף צידד בקנדל רק כי קנדל גרם לו לחשוב שלערב את שיב זו החלטה עסקית גרועה ולרומן מאוד חשוב שיחשבו עליו כאיש עסקים מוצלח. למעשה אני חושבת שאם רומן באמת היה מעדכן את שיב בכל ההחלטות שלהם, דברים היו מתגלגלים בצורה מאוד שונה הפרק.

אהבתי שעל פניו היה נראה ששיב יצאה עם ידה על העליונה הפרק. כי אני אוהבת לראות אותה זחוחה ומאושרת. אבל, (וחשבתי שזה ברור לכולם - אך משיטוטי בטוויטר/טמבלר נראה שלא) כנראה שהיא לא הבינה שגם האחים שלה וגם מטסון מנצלים אותה ככלי משחק. כרגע נראה שמטסון הכי מוצלח מבניהם במשחקי מוחות. הוא אומר לשיב בדיוק מה שהיא רוצה לשמוע ויודע לגעת לה בכל הנקודות הרגישות (לתת לה להרגיש שלמילה שלה יש משקל [עם ג'רי וקרולינה], להגיד לה שהיא מזכירה את אבא שלה, וגם כמובן העליה ל-192 שהייתה כביכול בעצתה) אותי אגב מענין לדעת אם הוא טרח לעשות עליה תחקיר לפני כדי לדעת איך לפנות אליה ומה יעבוד עליה, או שהוא פשוט מאוד טוב בלקרוא אנשים (שגם זה לא יפתיע אותי, כי בכל זאת להגיע למעמד ולהון שלו הוא חייב לדעת לקרוא אנשים וסיטואציות בצורה טובה) כי לא היה נראה לי שהם בהכרח מכירים כזה טוב מהיכרות קודמת. האם אנחנו בכלל מאמינים שסיפור הדם שלו אמיתי? שזה אגב עוד דבר שמדהים אותי בסדרה הזאת - דמות מתוודה שהיא שלחה חצי קילו דם קפוא של עצמה למושא אהבתה/אובססיותה כמה פעמים ואיכשהו זה אפילו לא בטופ 3 דברים הכי חשובים שקרו בפרק:-D|פנים| אבל התגובה של שיב לסיפור הזה הייתה מעולה:-D

(אגב אני אף פעם לא יודעת אם לשים גיפים מימין לשמאל או משמאל לימין. מכיוון שהם באנגלית נראה לי הגיוני שהסדר שלהם יהיה משמאל לימין, אבל אז אתן תתבכיינו שאני אמריקאית אז אני שמה אותם הפוך בשבילכן וכדאי מאוד שתעריכו את זה|שפם|)

ואם כבר שיב, אז איך אפשר שלא לדבר על הסצינה האייקונית הזאת -

התנוכים שלך עבים ולעיסים? (מתה לדעת איך תירגמו את הטמטום הזה בעברית😂😂)
למה הם שניהם כאלה קטנוניים אני מתה😂
הליך הגירושין המגוחך הזה זה הדבר הכי קטנוני שקיים בטלוויזיה ואני מאמינה שזה יכול לרדת אפילו יותר נמוך מזה😂😂

גם הצחיק אותי שבסופו של דבר זה סוג של הדליק את שיב. הצד המטומטם וקטנוני/ילדותי שלו שרק גרג זוכה לראות בדר"כ זה כנראה הצד שלו שהיא הייתה רוצה לראות. אוסקר קרא לו "טום של שיבון" אבל מבחינתה היא הייתה שמחה לקבל את "טום של גרג" אניטיים. איזה מתוסבכת היא אמאלה. אגב אני מאשימה את כל התסבוך שלה על הפרק הזה בעונה הראשונה שלוגן בדיוק חזר הביתה מבית החולים אחרי השבץ ושיב מתעקשת ללכת לבקר אותו אפילו שמרשה טוענת שזה רעיון לא טוב ולוגן אומר לה שהוא אוהב אותה והיא מתרגשת ואז הוא מחזיק לה את היד ומושך/דוחף אותה לתוך המכנסיים שלו8-{8-{ ונכון שהוא היה על הרבה תרופות ובטח לא הכי בהכרה וסביר להניח שהוא חשב/הזה שזו מרשה. אבל זה עדין לא ממעיט מהטראומה שזה עשה לשיב והעובדה שאין לה עם מי לדבר על זה והיא צריכה להעמיד פנים שכלום לא קרה כי היא לא יכולה להצטייר כאישה חלשה חס וחלילה. או אישה באופן כללי כשחושבים על זה, בטח לא עוזרת.
זה גם מתקשר לי לקטע שהאחים פוגשים את מטסון וקנדל ורומן ישר מחבקים אותו חיבוק גברי כזה ומטסון עומד מול שיב קצת מהסס ושואל "מה אני אמור לעשות פה? אם אחבק אותך אקבל תביעה?" ושיב נאלצת לענות בסרקסטיות ולתת לו חיבוק "גברי" כזה עם טפיחה על השכם כדי שיבין שהוא אמור לקחת אותה ברצינות בדיוק כפי שהיה מתייחס לאחים שלה.

אה וגם ראיתי שהיה debate נרחב באינטרנט לגבי האם שיב שותה/עושה קוק בפרק. אז קודם כל לגבי הקוקאין ראו בבירור שהיא הניחה את זה על השולחן בשניה שדעתו של מטסון הוסחה. לגבי הוויסקי, גם לא ראו אותה עם כוס ריקה בשום שלב אז נראה לי שהיא לא באמת שתתה את זה, אבל כמובן שהיא הייתה חייבת להמשיך עם העמדת הפנים של עסקים כרגיל כי חס וחלילה שהיא תיתן להם משהו שהם (האחים שלה+מטסון) יאחזו בו ויגידו שהנה, היא לא יכולה לשחק במועדון הגברים כי היא gasp אישה.
במטוס בחזור היה נראה שהיא לוקחת לגימה מהשמפניה, זה גם יכול להיות משחק מצידה ושהיא לא באמת שתתה, אבל בתאכלס, בשנה האחרונה כשהבוסית שלי הייתה בהיריון קראנו המון מחקרים על מה שתיה של קצת יין/שמפניה יכולה לעשות לעובר והמסקנה שהגענו אליה זה שקצת יין, בדגש על קצת (נגיד לקחת לגימה מהיין של הקידוש בערב שישי) לא עושה כלום כי כל עוד זה לא משפיע על האמא זה לא ישפיע על מחזור הדם שמגיע אל העובר. אז בהנחה ושיב, שיודעת to hold her liquor, לקחה לגימה אחת מקצת שמפניה, זה לא אמור להזיק לעובר יותר מידי.
למרות שחייבת להודות שחלק מהממים/גיפים/סרטונים שאנשים עשו בהקשר של שיב והשתיה היו פשוט מעולים ולגמרי שווים את הזעזוע שחלק מהצופים קיבלו:-D
הנה כמה מהאהובים עליי:
1682375268511.png
1682375832155.png

עוד קטע משעשע של שיב היה כשקנדל מנסה לנפנף אותה כאילו הוא ורומן עושים דברים חשובים:
קנדל: we’re death wrestling with ogres
שיב: .you’re reading documents, is what you’re doing, Ken
:-D:-D

אה וגם הקטע הזה גרם לי לחשוב ששיב וג'וזי היו מסתדרות יופי|חיוךרחב|

אגב מישהו מוכן להסביר לי מה ה-fascination של האינטרנט עם קראנק (קרל ופראנק) 😂😂 אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות. זה השיפ הכי קרינג'י בעולם. ואנחנו בסדרה שיש בה את ג'רי+רומן וקנדל+סטואי [השיפ הזה זה אפילו יותר סטרץ' מקלארקטביה:-D]
1682379796033.png

אגב ציינתי לפני טופ 3 דברים הכי חשובים שקרו בפרק.
זה ללא ספק במקום הראשון|מזיע||מזיע|

אגב מה לגבי הסימבוליות ששתי דמויות מ-boar on the floor עמדו במשך סצינה שלמה ליד שני חזירים צלויים? הסדרה הזאת הורגת אותי😂😂

טוב יש לי עוד מלא דברים לכתוב ולהגיב עליהם אבל יש אנשים שצריכים לעבוד למחייתם וזו אשמתה של יעל שלא יכולתי להגיב אתמול כשהיה לי זמן. אז בהמשך או בתגובות אליכן.

LeAnnDylan

Well-known member
אוי ושכחתי את הדבר האייקוני הזה:-D

בטח נחמד להיות כזה עשיר שכשעסקה של מילארדי דולרים על הכף ואתה כזה נהה מי צריך את דמי הכיס האלה :-D
אבל גם, בתור אחד ש"כבר עשיר" הוא מתלבש כמו הומלס😂😂
קנדל כפרעליך מספיק עם הכובעים האלה|פנים|:-D

LeAnnDyIan

Well-known member
כתבתי המשך לתגובה שלי במחשב בעבודה אבל לא סיימתי אז לא שלחתי ועכשיו כשהגעתי הביתה רציתי לסיים את זה ולשלוח והתגובה נמחקה לי😭😭😭

Lhuna3

Well-known member
לפני הכל "עיצה ראשונה תפסיק לשלוח את הדם שלך לאנשים"
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
יואו הסצינה הזאת הרגה אותי!!
מה זה הפסיכופאת הזה????????????? :-D:-D
שלחתי לה חצי ליטר מהדם שלי...
WTF |פנים|
"להכחיש זה לא אופציה, בהתחשב בכמה דם שלך יש ברשותה" חחחחחחחחחחחחחחח

חוץ מזה וואי איזה גדול שמתסון בסוף מנצח את קנדל ורומן בזה שהוא נותן להם הצעה ממש טובה :-D כשהם כבר לא רוצים בכלל...
אני סקרנית אם הם יצליחו איכשהו לסכל את העסקה בכל זאת.

אני חייבת להגיד שאני מתגעגעת ללוגן, אבל בכל זאת הפרק הזה סיפק את הסחורה.
(אבל עדיין הוא חסר לי)

טום נראה נחוש בדעתו להוריד אותי מראש הדירוג של דילן |פנים|
הוא היה דביל ממש, אבל מתסון והשוודים שלו גם היו ממש מגעילים כשהם מתחילים לצחוק עליהם בפנים בשבדית.
בכלל מתסון הזה טיפוס מעצבן ברמות. "אני רוצה לקנות ממכם את החברה תמורת one.............................. פאוזה של חמש דקות.... single dollar" וואי איזה בדרן אני תראו את הפרצופים שלכם חחחחחחחח |שפם| כל כך בא לי לשים לו סטירה.

אהבתי שקנדל הגן על גרג ("הוא בוב דוד שלי, הוא בסדר") למרות שאח"כ הוא כמובן משתמש בו לצרכיו.

הפפ-טוק של ג'רי במטוס: "הם אירופאים, הם רכים ומפונקים מזכויות סוציאליות וביטוח רפואי, אנחנו גודלנו בידי זאבים ונחשפנו לפתוגן בשם לוגן" :-D
והוגו: אנחנו נחשים על מטוס. (פחחח)(אבל הוא לא טועה)

אבל לוגן ביקש... שיחנטו את גופתו?! לא ידעתי שעושים דבר כזה לבני אדם איכ.
אני קצת מפחדת אבל ממש סקרנית לראות מה יצא בסוף, שביאס כל כך את רומן.

אה עוד רגע מעולה:
"שלך קטן? שלי ממש קטן!" - קנדל ורומן מתלוננים על גודל החדר שנתנו להם השבדים :-D :-D

עכשיו תגובות
(נאלצת לפצל כי יצא יותר מידי תווים)

Lhuna3

Well-known member
טוב, נתתי ליעל 24 שעות שלמות להגיב לפני, היא בחרה שלא לנצל אותן זו בעיה שלה.
אני קצת דואגת ליעל, היא גם לא כתבה על באפי השבוע :-(
@Aranel Nenharma תני סימן חיים!

טוב אז מודה שקצת התבאסתי על קנדל הפרק כי אני באמת לא מצליחה להבין את האג'נדה שלו. רגע אחד נדמה לי שאני מבינה את המהלכים שלו ושניה אחרי נראה שהוא סתם מנסה להרוס לעצמו ולכולם במין אקט מרדני בלי אנדגיים. יכול להיות שהוא רואה כמה צעדים קדימה שאני לא, אבל בינתיים הוא מרגיש לי כמו ילד בן שנתיים שאוהב לעשות דווקא. כשלוגן עוד היה בחיים הבנתי את זה שהוא מנסה לעצבן אותו כי גם זה סוג של יחס והוא היה צמא ליחס מלוגן. אבל האם זה גם מה שמניע אותו עכשיו? לא ברור לי.
אני די כן חשבתי שהבנתי אותו, כלומר מתסון עשה הכל בשביל להשפיל אותם שזה כבר הרגיש ממש להתבזות להסכים לו, ואז הוא עוד מוסיף ומלכלך בגסות על המורשת שלהם ומודיע שהוא קונה את החברה "בשביל חלקי חילוף".
אז הוא אולי לחלוטין צודק, אבל תחשבי על זה רגע בעיניים של קנדל - החברה הזאת זה הדבר שהוא גדל כל חייו בשביל לשאוף לרשת ולהמשיך, הגאווה והבייבי והמוניטין של המשפחה שלו, הוא כל חייו העריץ את אבא שלו, ולמרות המשבר שהם עברו בסדרה, כשהוא מת הכל נשכח וקנדל חוזר לחלום חייו - להיות ממשיך דרכו. הכסף זה לא באמת האישיו בשבילו, כמו שאמר למתסון "אני כבר עשיר", אלא הכוח, האגו, תחושת ההצלחה. להיות איל עסקים גאון כמו אבא. גם אם העסקה מצויינת כלכלית, כמו שאפשר להבין מכל המנהלים שמסביב, היא באה בשבילו עם כל כך הרבה עלבון, שלוגן לעולם לא היה מקבל, וקנדל בטח לא יכול להרגיש אותה כהישג אלא רק ככישלון צורב.
ככה אני רואה את זה.
אהבתי שעל פניו היה נראה ששיב יצאה עם ידה על העליונה הפרק. כי אני אוהבת לראות אותה זחוחה ומאושרת.
גם אני אהבתי. היא קיבלה מה שהיא רצתה.
אבל, (וחשבתי שזה ברור לכולם - אך משיטוטי בטוויטר/טמבלר נראה שלא) כנראה שהיא לא הבינה שגם האחים שלה וגם מטסון מנצלים אותה ככלי משחק. כרגע נראה שמטסון הכי מוצלח מבניהם במשחקי מוחות. הוא אומר לשיב בדיוק מה שהיא רוצה לשמוע ויודע לגעת לה בכל הנקודות הרגישות (לתת לה להרגיש שלמילה שלה יש משקל [עם ג'רי וקרולינה], להגיד לה שהיא מזכירה את אבא שלה, וגם כמובן העליה ל-192 שהייתה כביכול בעצתה) אותי אגב מענין לדעת אם הוא טרח לעשות עליה תחקיר לפני כדי לדעת איך לפנות אליה ומה יעבוד עליה, או שהוא פשוט מאוד טוב בלקרוא אנשים (שגם זה לא יפתיע אותי, כי בכל זאת להגיע למעמד ולהון שלו הוא חייב לדעת לקרוא אנשים וסיטואציות בצורה טובה) כי לא היה נראה לי שהם בהכרח מכירים כזה טוב מהיכרות קודמת. האם אנחנו בכלל מאמינים שסיפור הדם שלו אמיתי?
אוקיי, לא חשבתי על זה, אני מודה. בטח לא העליתי בדעתי שהסיפור שלו מזויף ושהוא תיחמן אותה, אבל... וואלה, לא יודעת.
שזה אגב עוד דבר שמדהים אותי בסדרה הזאת - דמות מתוודה שהיא שלחה חצי קילו דם קפוא של עצמה למושא אהבתה/אובססיותה כמה פעמים ואיכשהו זה אפילו לא בטופ 3 דברים הכי חשובים שקרו בפרק:-D|פנים| אבל התגובה של שיב לסיפור הזה הייתה מעולה:-D

כן זה ענק!! :-D :-D:-D אני ממש עצרתי את הפרק בשביל לצחוק.
(אגב אני אף פעם לא יודעת אם לשים גיפים מימין לשמאל או משמאל לימין. מכיוון שהם באנגלית נראה לי הגיוני שהסדר שלהם יהיה משמאל לימין, אבל אז אתן תתבכיינו שאני אמריקאית אז אני שמה אותם הפוך בשבילכן וכדאי מאוד שתעריכו את זה|שפם|)
פחחחחחח :-D באמת לא אכפת לי באיזה כיוון, אבל אני מעריכה אותך על זה שאת מביאה מלא תמונות וגיפים, כי לי אין כוח ללכת לכל המקורות האלה.
ואם כבר שיב, אז איך אפשר שלא לדבר על הסצינה האייקונית הזאת -

התנוכים שלך עבים ולעיסים? (מתה לדעת איך תירגמו את הטמטום הזה בעברית😂😂)
למה הם שניהם כאלה קטנוניים אני מתה😂
הליך הגירושין המגוחך הזה זה הדבר הכי קטנוני שקיים בטלוויזיה ואני מאמינה שזה יכול לרדת אפילו יותר נמוך מזה😂😂
לגמרי סצינה הזויה :-D איזה תגובות מוזרות של שניהם! מה נסגר... ואני במתח איך זה יגמר!
גם הצחיק אותי שבסופו של דבר זה סוג של הדליק את שיב. הצד המטומטם וקטנוני/ילדותי שלו שרק גרג זוכה לראות בדר"כ זה כנראה הצד שלו שהיא הייתה רוצה לראות. אוסקר קרא לו "טום של שיבון" אבל מבחינתה היא הייתה שמחה לקבל את "טום של גרג" אניטיים.
את חושבת? יש מצב. ללא ספק היא תעריך אותו יותר כגבר שאינו סמרטוט.
איזה מתוסבכת היא אמאלה. אגב אני מאשימה את כל התסבוך שלה על הפרק הזה בעונה הראשונה שלוגן בדיוק חזר הביתה מבית החולים אחרי השבץ ושיב מתעקשת ללכת לבקר אותו אפילו שמרשה טוענת שזה רעיון לא טוב ולוגן אומר לה שהוא אוהב אותה והיא מתרגשת ואז הוא מחזיק לה את היד ומושך/דוחף אותה לתוך המכנסיים שלו8-{8-{ ונכון שהוא היה על הרבה תרופות ובטח לא הכי בהכרה וסביר להניח שהוא חשב/הזה שזו מרשה. אבל זה עדין לא ממעיט מהטראומה שזה עשה לשיב והעובדה שאין לה עם מי לדבר על זה והיא צריכה להעמיד פנים שכלום לא קרה כי היא לא יכולה להצטייר כאישה חלשה חס וחלילה. או אישה באופן כללי כשחושבים על זה, בטח לא עוזרת.
אוי זה היה נוראי. אבל התסבוך שלה goes way back.
של כל 4 הילדים.
(וכנראה גם של לוגן בעצמו. זוכרת את הפרק בחווה של קונור עם הפסיכולוג, כשהילדים אומרים שאין סיכוי שלוגן יבוא לשחות איתם כי הוא לא אוהב מים, אבל בסוף הפרק אחרי שכל השאר נוסעים רואים את לוגן שוחה בבריכה לבד, עם מרשה עומדת ליד, וכשהוא יוצא מהמים רואים מלא צלקות על הגב שלו? אז אני לא הבנתי אז מה הקטע, אבל אח"כ קראתי הסבר שזה כנראה מהצלפות שקיבל כשהיה ילד וגדל אצל Uncle Mo(lester))
זה גם מתקשר לי לקטע שהאחים פוגשים את מטסון וקנדל ורומן ישר מחבקים אותו חיבוק גברי כזה ומטסון עומד מול שיב קצת מהסס ושואל "מה אני אמור לעשות פה? אם אחבק אותך אקבל תביעה?" ושיב נאלצת לענות בסרקסטיות ולתת לו חיבוק "גברי" כזה עם טפיחה על השכם כדי שיבין שהוא אמור לקחת אותה ברצינות בדיוק כפי שהיה מתייחס לאחים שלה.
קטע טוב באמת גם.
אה וגם ראיתי שהיה debate נרחב באינטרנט לגבי האם שיב שותה/עושה קוק בפרק. אז קודם כל לגבי הקוקאין ראו בבירור שהיא הניחה את זה על השולחן בשניה שדעתו של מטסון הוסחה.
היה ברור לי גם שהיא לא לקחה כלום מהקוק.
ומהאלכוהול היא אולי שתתה קצת (שזה לא נורא, זה לא כזה אסור) ואולי העמידה פנים.
(אני רואה שגם כתבת ככה מייד אחרי)
למרות שחייבת להודות שחלק מהממים/גיפים/סרטונים שאנשים עשו בהקשר של שיב והשתיה היו פשוט מעולים ולגמרי שווים את הזעזוע שחלק מהצופים קיבלו:-D
הנה כמה מהאהובים עליי:
חחחחח
עוד קטע משעשע של שיב היה כשקנדל מנסה לנפנף אותה כאילו הוא ורומן עושים דברים חשובים:
קנדל: we’re death wrestling with ogres
שיב: .you’re reading documents, is what you’re doing, Ken
:-D:-D
אהבתי גם.
אה וגם הקטע הזה גרם לי לחשוב ששיב וג'וזי היו מסתדרות יופי|חיוךרחב|
חחחחח (אור, אל תשאלי למה הכוונה פה וגם אל תגגלי את זה! את תביני בקרוב.)
אגב מישהו מוכן להסביר לי מה ה-fascination של האינטרנט עם קראנק (קרל ופראנק) 😂😂 אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות. זה השיפ הכי קרינג'י בעולם. ואנחנו בסדרה שיש בה את ג'רי+רומן וקנדל+סטואי [השיפ הזה זה אפילו יותר סטרץ' מקלארקטביה:-D]
1682379796033.png
איכ מה :-D אני שמחה שאני "לא באינטרנט" :p
אגב ציינתי לפני טופ 3 דברים הכי חשובים שקרו בפרק.
זה ללא ספק במקום הראשון|מזיע||מזיע|
אין ספק.
אגב מה לגבי הסימבוליות ששתי דמויות מ-boar on the floor עמדו במשך סצינה שלמה ליד שני חזירים צלויים? הסדרה הזאת הורגת אותי😂😂
אוי גדול לא חשבתי על זה!! :-D:-D

טוב יש לי עוד מלא דברים לכתוב ולהגיב עליהם אבל יש אנשים שצריכים לעבוד למחייתם
חוצפה.

למעלה