אני ממש אוהבת את הדינמיקה של שניהם. לשניהם יש קצת טירוף וזה פשוט משובח
חוץ מזה וואי איזה גדול שמתסון בסוף מנצח את קנדל ורומן בזה שהוא נותן להם הצעה ממש טובה
כשהם כבר לא רוצים בכלל...
אני סקרנית אם הם יצליחו איכשהו לסכל את העסקה בכל זאת.
נראה לי שאפשר לסמוך על קנדל לחרב כל דבר טוב
הבחור הזה הוא ההגדרה המילונית ל-trainwreck.
אני חייבת להגיד שאני מתגעגעת ללוגן, אבל בכל זאת הפרק הזה סיפק את הסחורה.
(אבל עדיין הוא חסר לי)
גם אני ממש מתגעגעת אליו. רציתי שיבוא לצעוק על קנדל.
טום נראה נחוש בדעתו להוריד אותי מראש הדירוג של דילן
הוא היה בהחלט מביך הפרק הזה, אבל האמת שהפעם גרג הכי הציק לי
הוא היה דביל ממש, אבל מתסון והשוודים שלו גם היו ממש מגעילים כשהם מתחילים לצחוק עליהם בפנים בשבדית.
אוי זה דווקא ממש הצחיק אותי
בכלל מתסון הזה טיפוס מעצבן ברמות. "אני רוצה לקנות ממכם את החברה תמורת one.............................. פאוזה של חמש דקות.... single dollar" וואי איזה בדרן אני תראו את הפרצופים שלכם חחחחחחחח
כל כך בא לי לשים לו סטירה.
מעצבן מעצבן אבל, חתיך....
אהבתי שקנדל הגן על גרג ("הוא בוב דוד שלי, הוא בסדר") למרות שאח"כ הוא כמובן משתמש בו לצרכיו.
אני מתחילה לחשוב שטום בחר את הרוי הלא נכונה. הוא וקנדל הרבה יותר מתאימים.
הפפ-טוק של ג'רי במטוס: "הם אירופאים, הם רכים ומפונקים מזכויות סוציאליות וביטוח רפואי, אנחנו גודלנו בידי זאבים ונחשפנו ל
פתוגן בשם לוגן"
אוי ג'רי היא פשוט אגדה
והוגו: אנחנו נחשים על מטוס. (פחחח)(אבל הוא לא טועה)
מקסימום תולעים אחרי הגשם
אבל לוגן ביקש... שיחנטו את גופתו?! לא ידעתי שעושים דבר כזה לבני אדם איכ.
זה לא הליך שתמיד עושים כשיש ארון פתוח? כאילו אני מוצאת את זה דוחה בטירוף, אבל זה לא משהו חריג. לא? או שלא הבנתי מה שקונור אמר?
אני קצת מפחדת אבל ממש סקרנית לראות מה יצא בסוף, שביאס כל כך את רומן.
אני חושבת שזה פשוט המראה של האבא המת שלו שערער אותו ולא משהו ספציפי שעשו לגופה. אבל בסדרה הזאת אין לדעת.
אה עוד רגע מעולה:
"שלך קטן? שלי ממש קטן!" - קנדל ורומן מתלוננים על גודל
החדר שנתנו להם השבדים
כמובן ששני המפונקים האלה לא יעצרו רגע להסתכל על הנוף המטורף שנשקף מהחדר שלהם באחד המקומות היפים בעולם ובמקום זה רק יתלוננו על הגודל
מי אמר שכיף להיות עשיר?
עכשיו תגובות
(נאלצת לפצל כי יצא יותר מידי תווים)
תפוז ממש קמצן לאחרונה.
אני קצת דואגת ליעל, היא גם לא כתבה על באפי השבוע
@Aranel Nenharma תני סימן חיים!
נראה לי שהיא פשוט קצת עסוקה, כי היא כן הגיבה פה ביום שבת.
אני די כן חשבתי שהבנתי אותו, כלומר מתסון עשה הכל בשביל להשפיל אותם שזה כבר הרגיש ממש להתבזות להסכים לו, ואז הוא עוד מוסיף ומלכלך בגסות על המורשת שלהם ומודיע שהוא קונה את החברה "בשביל חלקי חילוף".
אז הוא אולי לחלוטין צודק, אבל תחשבי על זה רגע בעיניים של קנדל - החברה הזאת זה הדבר שהוא גדל כל חייו בשביל לשאוף לרשת ולהמשיך, הגאווה והבייבי והמוניטין של המשפחה שלו, הוא כל חייו העריץ את אבא שלו, ולמרות המשבר שהם עברו בסדרה, כשהוא מת הכל נשכח וקנדל חוזר לחלום חייו - להיות ממשיך דרכו. הכסף זה לא באמת האישיו בשבילו, כמו שאמר למתסון "אני כבר עשיר", אלא הכוח, האגו, תחושת ההצלחה. להיות איל עסקים גאון כמו אבא. גם אם העסקה מצויינת כלכלית, כמו שאפשר להבין מכל המנהלים שמסביב, היא באה בשבילו עם כל כך הרבה עלבון, שלוגן לעולם לא היה מקבל, וקנדל בטח לא יכול להרגיש אותה כהישג אלא רק ככישלון צורב.
ככה אני רואה את זה.
אוקיי, מקבלת את מה שכתבת. וזה גם נשמע מאוד הגיוני, אני כנראה חשבתי על זה שגם כשלוגן היה בחיים קנדל ניסה לטרפד את העסקה הזאת ויש לו לדעתי גם איזה יצר הרסנות כזה שמונע ממנו באמת להיות מסופק ומאושר במה שיש לו. אני חושבת שכל האחים חוטאים בזה אבל הוא במיוחד. אולי כי הוא לא מרגיש שמגיע לו להיות מאושר באמת כי הוא לא מרגיש ראוי.
ז"א אני כן חושבת שיש באיזשהו מקום גם את הנקודה שאת ציינת של הגאוות יחידה הזאת שלו שהוא לא רוצה שירמסו את המורשת שלו. אבל כשהוא שיב ורומן תיכננו את השלב הבא שלהם שבו הם רוכשים את פירס ועושים חדשות כמו שהם רוצים ומאמינים - אני האמנתי להם. אני האמנתי לו. חשבתי שזה מה שהוא רוצה ולכן לא חשבתי שהנפילה של ATN תהיה כזה אישיו בשבילו, אפילו שזה קצת שורף באגו, זה מספיק כסף כדי לגרום לו להתעלם. אבל כשאני קוראת את ההודעה שלך שוב אני כן מבינה את הנקודה שלך וגם מסכימה איתה (בעיקר כי זה גורם לי לשנוא אותו קצת פחות).
כן זה ענק!!
אני ממש עצרתי את הפרק בשביל לצחוק.
פחחחחחח
באמת לא אכפת לי באיזה כיוון, אבל אני מעריכה אותך על זה שאת מביאה מלא תמונות וגיפים, כי לי אין כוח ללכת לכל המקורות האלה.
האמת שכשאני נכנסת מהטלפון זה מראה לי אותן אחת מתחת לשניה בסדר הנכון ונראה לי שאם אשים אותן משמאל לימין זה יראה לי אותן לא נכון. אבל אני רואה שזה מפריע גם לאור אז אני אשים בפעם הבאה משמאל לימין ונקווה לטוב. כמובן שהכי נוח זה אחת מתחת לשניה ככה זה לא מבלבל. אבל זה סתם תופס הרבה מקום וזה מציק לי.
*רשמתי בלשון נקבה כי חשבתי על תמונותא בל מדובר בגיפים ואני די משוכנעת שזה אמור להיות בלשון זכר. לא?
לא נורא, נעשה מרב מיכאלי.
את חושבת? יש מצב. ללא ספק היא תעריך אותו יותר כגבר שאינו סמרטוט.
אממ, היא לא הציעה לו לשבת לארוחת ערב כשהם יחזרו?
אוי זה היה נוראי. אבל התסבוך שלה goes way back.
של כל 4 הילדים.
כן אבל את רוב התסבוך הזה לא ראינו, וזו סצינה ממש חזקה שראינו לכן אני מאשימה אותה.
(וכנראה גם של לוגן בעצמו. זוכרת את הפרק בחווה של קונור עם הפסיכולוג, כשהילדים אומרים שאין סיכוי שלוגן יבוא לשחות איתם כי הוא לא אוהב מים, אבל בסוף הפרק אחרי שכל השאר נוסעים רואים את לוגן שוחה בבריכה לבד, עם מרשה עומדת ליד, וכשהוא יוצא מהמים רואים מלא צלקות על הגב שלו? אז אני לא הבנתי אז מה הקטע, אבל אח"כ קראתי הסבר שזה כנראה מהצלפות שקיבל כשהיה ילד וגדל אצל Uncle Mo(lester))
רגע מה. חשבתי שהם סתם קוראים לו דוד מו, כי זה קטע כזה של זקנים שקוראים לעצמם דודים. לא חשבתי שהוא באמת דוד של לוגן. זה נאמר מתישהו ופיספסתי?
אומייגאד זה נוראי.
איכ מה
אני שמחה שאני "לא באינטרנט"
חחח אין לך מושג דרך כמה פוסטים של קראנק הייתי צריכה לגלול כדי להגיע לדברים רלוונטים שמעניינים אותי