יורשים - עונה 4 - Succession 💲💲💲

lemon lyman

Well-known member
שתדעי שהוא עצוב בגללך
|לב|

דיברגנט חדש

Well-known member
חדי העין שביניכם, מי שם לב שהיום בארץ נהדרת הזכירו את לוגן רוי|?|
הסדרה כ"כ פופולרית שהגיע לארץ נהדרת? ;)

LeAnnDylan

Well-known member
אני מסכימה איתך שזה מוסיף עניין כי זה משנה את הדינמיקה שהיתה במשך 3 העונות הראשונות.
פשוט חסר לי ה... לא יודעת... ההתנהגות הכל כך הזויה שלו ויחודית שלו, והמשחק המעולה.
בדיוק זה|כן|
אה אוקיי, את כנראה צודקת שלזה הכוונה, לא חשבתי על זה. [לגבי החניטה]
אגב סתם משהו שלא הכי קשור אבל הזכיר לי. אני לא יודעת עד כמה אתן בקיאות בעסקי העגלות של ישראלים בחו"ל אבל אם פעם היו מוכרים בעיקר בוץ ומלח של ים המלח, אז היום אחד המוצרים הכי פופולאריים זה איזשהו קרם שמגיע בתוך מזרק ששמים מתחת לעיניים וזה מעלים קמטים ונפיחות. זה כמו איזה דבק מגע שמדביק הכל ואז זה נראה מתוח. ואחד המרכיבים ששמים בקרם הזה זה החומר הזה שמשמר גופות כשחונטים אותן 😂
חחח נכון, אבל זה פשוט היה משפט מעולה כי זה עבד שם בכל הרמות, גם בלהדגיש באמת את העושר שהם רגילים אליו שהם לא מתרשמים מהמקום, גם את הפינוק שלהם, וגם את זה שהם מרגישים שמתסון מקטין/משפיל אותם בכל ה"טיול" הזה אליו שהוא כפה עליהם כי הוא בעמדת כוח מולם עכשיו. זה בעיני (בדיעבד) היה רמז מטרים לכך שהאגו של קנדל הוא רגע לפני שבירה ופיצוץ העסקה.
אהבתי|כן|
אוי וואלה? איך פספסתי!

אוקיי, רגע, כנראה זה לא ה"דוד מו". (שכמו שאת אומרת לא היה דוד באמת).
אבל כן שלוגן גדל אצל דודו, והצלקות הן מהדוד שהיה מכה אותו (זה מאושר).
אוי, אני זוכרת את הסצינה אבל זכור לי שהחתכים על הגב שלו היו נראים יחסית טריים ולא כבר צלקות מילדות. אבל אולי אני לא זוכרת את זה כזה טוב. זה ממש עצוב:-/
אני מודה לך שלא הבאת לנו עוד מהם. מה נסגר עם אנשים??
:-D:-D:-D
האמת שכן תיכננתי להביא עוד פשוט לא היה לי זמן אתמול😂😂😂
אז לא להביא? אני חושבת שזה מצחיק (מטריד מאוד אבל גם מצחיק:-D)

It's Always Sunny

Well-known member
ראיתי את הפרק השישי ואני מתלבטת אם לכתוב עליו או על פרק נוסף של ה-100 |פנים|

It's Always Sunny

Well-known member
אז בפרק הזה ילדי משפחת רוי ונספחיהם צריכים להחזיק את החברה עד שמתסון יהיה הבעלים הרשמיים של החברה. עד שזה יקרה הם צריכים להשיק את המוצר שלוגן תיכנן להשיק לפני שהוא מת. למוצר הזה קוראים Living+ והוא אמור לספק חיים טובים יותר ומבטיח גם לנסות לבטל את המוות. אם שואלים אותי, אני לא מבינה למה יש אנשים שמחפשים פתרון למוות. אני לא אומרת שמלהיבה אותי המחשבה של למות אבל מפחיד אותי יותר לחיות עם כאבים.
קנדל ורומן עדיין מנסים לפוצץ את העסקה, שיב עולה עליהם וכועסת בגלל זה.
קנדל מתכונן לנאום שלו לגבי Living+, הוא ורומן אמורים לעלות ולהציג את המוצר ביחד אבל רומן חוטף רגליים קרות ברגע האחרון וקנדל עולה לבדו. כולם חושבים שקנדל יכשל אבל באופן מפתיע אנשים מתלהבים מהמוצר.
מעניין לאן זה יילך בהמשך, אני מאמינה שההצלחה הזו לא תישאר הרבה זמן, בטח משהו ישתבש.

בכל מקרה, דברים מעניינים/מצחיקים שרציתי לציין:
  • מתסון עולה למטוס של שיב בלי נעליים :-D מי עושה דברים כאלה?
  • בישיבה של הנהלת וייסטאר, קנדל תופס את המקום של שיב, המבט שהיה לה כשהיא ראתה את זה :-D
  • בכלל, לשיב יש כמה רגעים נפלאים בפרק הזה, אחרי שכולם עוזבים את הישיבה, שיב ישר עולה על התוכנית של קנדל ורומן: "Boys, you are not good at this." "היי, אבא, שיב שפכה שוקו בריינג'רובר." :-D
  • לשיב יש מקום ששומרים לה אותו על מנת שהיא תוכל לבכות מבלי שאף אחד יראה. כשטום נכנס והיא ישר ניגבה את הדמעות כאב לי עליה. ממש שמחתי שהוא חיבק אותה ונתן לה מקום להוציא את העצב שלה, הדבר היחידי שלא אהבתי הייתה הנשיקה שלהם, רגע לפני שהם התנשקו, חשבתי שלא יעשו את הקלישאה הזו אבל בסוף זה קרה.
  • הצעד של רומן לפטר את ג'וי פאלמר לא נראה לי נכון, במיוחד כי הוא עשה את זה מגחמה של הרגע.
  • תחרות הנשיכות של שיב וטום :-0:-0 רגע קרינג'י בטירוף.
  • רומן: "אני לא מת על המוות... זה לא מתאים לאבא." :-D|פנים|
  • רומן מפטר את ג'רי, עוד רעיון לא טוב, הוא לא עושה החלטות טובות בפרק הזה. ג'רי צודקת כשהיא אומרת לו שהוא לא אבא שלו.
  • גרג לטום (בזמן שקנדל נואם): "אתה לא צריך לדאוג לנאום שלך, רק תעלה ותנגב את הדם." :-D
  • (אחרי שקנדל מדבר על האפשרות לחיי נצח): "עכשיו עזבנו את כדור הארץ." :-D
  • תחילת הנאום של טום היה הורס: "אתה אזרח של ATN ואתה אזרח של ATN ואני אזרח של ATN." חחח, אופרה יש רק אחת.
  • הרגע שבו כולם התלהבו מהשיווק של קנדל ברשתות החברתיות היה בטח הרגע שבו כולם בחדר הבינו כמה הם טעו.

LeAnnDyIan

Well-known member
אז גרמתי לסהר לראות גם יורשים כי אני צריכה מישהו להציק לו על בסיס יומי עם אובססיית השיב שלי.
ותראו מה הוא רשם על טום😂😂 (נשבעת שלא אמרתי לא את מי הוא אמור לאהוב/לשנוא)
IMG_1440.jpeg

בגלל זה הוא הבסטי😂😂

LeAnnDylan

Well-known member
אז גרמתי לסהר לראות גם יורשים כי אני צריכה מישהו להציק לו על בסיס יומי עם אובססיית השיב שלי.
ותראו מה הוא רשם על טום😂😂 (נשבעת שלא אמרתי לא את מי הוא אמור לאהוב/לשנוא)
צפה בקובץ המצורף 75279

בגלל זה הוא הבסטי😂😂
אגב ג'ולס שתדעי לך שסהר התחיל לצפות בסדרה לפני יומיים והוא כבר סיים עונה ראשונה. את צריכה להתבייש בקצב שלך|שפם|
ואני צריכה להתבייש בזה שעוד לא הגבתי לפרק. העבודה בשבוע האחרון גומרת אותי|חבול| אני צריכה לצאת לפנסיה.

LeAnnDylan

Well-known member
אומנם לי זמן להגיב כמו שצריך עכשיו לכל הפרק (והלקוחה שלי פה|חבול|) אבל אני חייבת לתהות בקשר למשהו אחד
טום וגרג לגמרי נכנסו לחדר ישיבות הזה כי הם חשבו שאין שם אף אחד והם רצו איזה קוויקי. נכון?
כי הפרצוף של שיב אומר לי שאני לא מדמיינת.

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא מאמינה שלקח לי כל כך הרבה זמן.
האמת שגם ראיתי קצת פרקים מהעונה הראשונה עם סהר אז התערבבו לי בראש דברים אז הייתי צריכה לצפות שוב בפרק כדי לזכור מה שייך לו ולמה רציתי להגיב:-D
אניווי הפרק נפתח עם לוגן ואז אני מבינה כמה שהתגעגעתי אליו. אפילו שזה מסתיים עם הערה לוגנית חראית טיפוסית

(ללא ספק אב השנה...)
למרות שהבחורה הזאת (הבמאית?) שאמרה לו "אתה יכול לנסות להישמע יותר excited כשאתה אומר exciting וכבר ידעתי שזה הולך להיות הסוף שלה:-D|פנים|
אבל מה שהיה הכי עצוב בסצינה הזאת זה שבסוך קנדל שכבר כל כך רגיל להתפרצויות האלה של לוגן שהוא כזה "טוב לראות אותך אבא" :-( אבל לייק, באמת טוב לראות אותו 🙈

הסצינה של שיב ולוקאס במטוס הצחיקה אותי ממש. האינטרקציה של שניהם זה מכרה גיפים בלתי נדלה:-D
הנה כמה מהאהובים עליי:-D

טוב אני יודעת שאמרתי שאני אשים את הגיפים משמאל לימין אבל זה היה נראה לי מוזר כשהם לא מסתכלים אחד על השניה:-D

אבל הנה פה זה מסתדר טוב:-P:

אה וגם הדבר הזה:-D

טוב אני כבר רואה איך אני אצטרך לחתוך את ההודעה הזאת למיליון הודעות. לא נורא אני בטוחה שתתמודדו איתי:-P:

הסצינה שקנדל ורומן מנסים ללכלך על לוקאס בפני הבורד הייתה מצויינת. טום כולו רועד מפחד מהמחשבה על זה שהעסקה תיפול:-D
וואי כשקנדל אומר כזה "אי אפשר לסמוך על לוקאס. עם הסמים והציוצים שלו.." ואני כזה bruh...
ואז ראיתי שהאינטרנט כבר עשה את זה בשבילי:-D
1683423130067.png
הסצינה אחרי שהאחים יושבים ביחד ושיב מבואסת מהם שהם משקרים לה ורומן עדין מנסה לשקר כי הוא חושב שהוא #טיםקנדל אבל קנדל לא מסוגל לשקר לשיב בפנים. אני שמחה מצד אחד שהם לא ממשיכים עם ההצגה הזאת. אבל מצד שני ה"אנחנו רק מנסים להגן עליך" זה משפט כל כך מציק. גם כששיב אמרה בהמשך הפרק לרומן שהם צריכים להגן על קנדל הציק לי. כי שניהם נאמרו בצורה מתנשאת ולא כי באמת אכפת להם והם רוצים להגן זה על זו. ואם כבר הקבלה, אז הקטע ששיב אומרת להם "אתם לא טובים בזה" הזכיר לי את הסצינה בעונה השניה שקרוליין אומרת לרומן שהוא לא טוב בזה (בהקשר לכמה לוגן מוכן להציע לה - סצינה מעולה אגב)

מה שהיה חמוד בסצינה הזאת אבל זה רומן הדביל הזה:-D

אבל הפרצוף של שיב:-( כל פעם שאחים שלה לא משתפים אותה בהחלטות שלהם, אילו שהיא כבר רגילה לזה היא מרגישה נבגדת מחדש וזה כזה מתסכל:-(

כשקנדל אומר לה שהם יכולים לקבל הכל - לשמור על החברה ולקנות את פירס, אני רוצה להאמין לו. אבל הטרק רקורד שלו מראה שאכפת לו רק מדבר אחד והדבר הזה זה קנדל רוי.

אה רגע אם כבר הקבלות -

הסצינה ששיב מקציבה לעצמה 20 ד' לבכות הייתה מעולה, וגם הזכירה לי סצינה מטד לאסו שגם בה הדמות של קילי אומרת שהיא כל כך עסוקה שהיא צריכה להקציב לעצמה זמן לבכות. אבל ראיתי שהרבה אנשים אונליין דיברו על כמה זה לא בריא אבל לייק, זו טכניקה מוכרת שמאוד עוזרת אגב. ומה עדיף? הצורה שבה רומן מעכל את הטראומה שלו? שלא מוכן אפילו לקבל שמישהו משתתף בצערו? שיושב ומאזין לדיפ פייק של אבא שלו יורד עליו כי זה מרגיש לו מוכר ומנחם? אני באמת מרחמת עליו.

הוא גם קלירלי spiraling out of control הפיטורים הפזיזים של ג'וי וג'רי היו אמורים להדליק נורות אדומות. אבל אפילו שרומן בא אל קנדל עם הזנב בין הרגליים וסיפר לו מה עשה ובתוך תוכו קיווה שקנדל כרגיל ינקה אחריו ויסדר את הבלאגן שהוא עושה כדי שרומן לא יצטרך להתמודד עם הגחמות שלו. מה שהוא לא ציפה לו זה שקנדל, שגם הוא קלירלי במצוקה ולא מחובר למציאות, יעודד את רומן ויגיד לו שזה רעיון טוב. מה שמצחיק זה שלדעתי רומן די מתחרט על זה (לפחות על ג'רי אם לא על שתיהן) ואם ג'רי פשוט תופיע לעבודה למחרת כאילו כלום, הכל ימשיך כרגיל וזה ישכח. אגב הקטע שרומן אומר לג'רי "you're disrespecting me and that's not ok" לייק, על מה אתה מדבר bro? טוב שזה לא הדבר המועדף עליך בעולם שהיא עושה😂😂 שמישהו יעשה לו מנוי ל-HBO שיעשה בינג' דחוף:-D
למרות שאני חייבת להודות שהשורה של "אוי לא, אמרתי את זה ועכשיו אני צריך להתחייב לזה" כשהוא פיטר את ג'וי הייתה מעולה:-D גם לי בא לפטר ככה אנשים שלא באים לי בטוב. יש אצלנו איזה כמה עובדים כאלה|חבול|

ואם כבר משפטים מפגרים שבא לי לנסות בעבודה- קנדל "חוק חדש - אף אחד לא אומר לא" ואז:

אין, הסדרה הזאת הכי מכרה זהב לגיפים:-D:-D:-D
אגב הצחיק אותי גם שבהתקף הפיטורים של רומן הוא גם ניסה לפטר את גרג על החיקוי הגרוע שלו למילי רובוט:-D זה היה כל כך קרינג'י ולגמרי הגיע לו שיפטרו אותו:-D אבל גם, זה היה הרעיון של קנדל שגרג ידבר כמו רובוט. כבר אמרתי שטום בחר ברוי הלא נכונה? הוא וקנדל כל כך מתאימים:-D

ואם כבר טום. אפשר לדבר רגע על אחד מרגעי הטלוויזיה הכי משובחים שנראו על המרקע?
BITEY!!

LeAnnDylan

Well-known member
תפוז שונא אותי ומחק לי חצי מההודעה אז אני מנה לשחזר|חבול|

חפרתי המון על שיב וטום והכל נמחק לי|בוכה| נראה לי אני צריכה חזור לימים שהייתי רושמת הכל בקובץ וורד ואז פשוט מעתיקה לתפוז. למרות שזה פחות נוח עם גיפים וזה. אבל לפחות לא ימחק לי כלום:-(
בכל מקרה אני אנסה לשחזר.
טוב אז הגיפים כן עלו לי בהודעה הקודמת אבל מה שרשמתי לגבי זה, זה שקודם כל ראיתי איפשהו שמישהו רשם משהו בסגנון של "למה נראה לי ששיב ורומן התחילו עם המשחק הזה כשהיו ילדים כשהיו נושכים אחד את השניה עד שמישהו מהם היה בוכה וקונור היה מפריד בניהם":-D וזה לגמרי נראה כמו משהו ששיב ורומן ישחקו בו יחד:-D
אבל גם התגובה של שיב "זה כל מה שיש לך?" ואז טום נושך ממש חזק והיא כזה:

והיא כל כך מבסוטה מזה...😂|פנים| אוי שיבי, יצור קטן פגום ומהמם שלי|לב|
כולם תמיד אומרים שהיא למדה מלוגן איך להיות human gaslight

אבל גם היא וגם טום מאוד רעילים אחד כלפי השניה. אבל איכשהו אפילו שאני רוצה מישהו טוב בשביל שיב, אני קצת נמשכת אל החוסר תפקוד הזה כי זה כל כך מבדר:-D
אני גם אוהבת במיוחד שאני אף פעם לא לגמרי בטוחה אם הם רציניים או סתם מנסים ליצור תגובה אצל השני/ה.
הסצינה של שיב במשרד שהיא בוכה ונותנת לטום (סוף סוף) לנחם אותה הייתה חמודה ולא הפריע לי שהם התנשקו בסופה. הם שניהם אנשים בוגרים (שטכנית עדין נשואים) והם מסוגלים לעשות החלטות רעות בעצמם.
אבל גם מאוד מאוד שמחתי שסוף סוף שיב אמרה במפורש שהוא לא היה צריך לבגוד בה. כשהוא אמר לה "אני רוצה אותך בחזרה" לרגע אחד זה היה נראה אמיתי וכנה. אבל זה הגיע שניה אחרי שהם שכבו ושניה אחרי שהיא שאלה אותו על מטסון כשטום בשלב הזה יודע שיש סיכוי שהעסקה לא תעבור. הוא אומר בעצמו:
"האחים שלך שונאים אותי, את שונאת אותי"
והאם יש מישהו שלא חושב שכששיב אמרה" אני לא לגמרי.. לגמרי בטוחה מה לעשות" היא לא התכוונה להגיד "אני לא לגמרי שונאת אותך"? גם איך שהיא הסתכלה עליו כשהוא אמר לה שהוא רוצה אותה, היה לה מבט שכל כך רוצה להתמסר לו ולהגיד לו שגם היא רוצה אותו.

אבל גם נראה שהיא לא ממש יודעת אם הוא כנה (האם מישהו מאיתנו יכול להגיד בוודאות?) וכדי לא להיפגע ממנו שוב, היא מבטלת את הרגשות שלה ושלו מיד.

ואז מחליטה גם לשחק במשחק שלו ולזרוק הצהרות גרנדיוזיות:

במקרה של שניהם, לא ברור מי מהם התכוון למה שאמר (אם בכלל)
מה שכן, אהבתי שהוא אמר לה שכן חשוב לו אורח החיים, כן חשוב לו הכסף והוא לא מתנצל לגבי זה (הייתי רוצה שגם קונור יכיר בזה שהוא אוהב להיות עשיר מבלי להעמיד פנים שהוא אלרגי לכסף). זה בסדר שהוא רוצה להיות עשיר והוא לא מוכן לוותר על הכסף בשביל אהבה. אבל בשום שלב שיב לא ביקשה ממנו לוותר על הכסף או על המעמד שלו. הוא תמיד היה מתחתיה והתחיל להיעלב מזה רק כשהוא חשב שיש סיכוי שהוא סוף סוף יצליח לטפס גבוה יותר ממנה בסולם. גם הענין עם הכלא, נראה שהוא קצת מאשים אותה לגבי זה אבל בתאכלס זה היה רעיון שלו להיכנס לכלא בשביל לוגן ומה שהטריד אותו בזה זה לא לחיות אורח חיים עשיר בכלא. אבל בשורה התחתונה - הוא היה מוכן לוותר על הכסף (לפחות לזמן מה) כדי להיכנס לכלא (כשבשלב הזה הוא גם לא יודע לכמה שנים זה יהיה בכלל)
ז"א שהוא העדיף לחיות "בלי כסף" בשביל לוגן. אבל לא היה מוכן לחיות "בלי כסף" בשביל שיב (אפילו לא תיאורטית) האישה שהוא "אוהב". אל תלכי אחריו לשום מקום שיבי, הוא מצ'קלף אותך!

LeAnnDylan

Well-known member
פתאום קלטתי שגם התגובה על קנדל נמחקה לי אבל כבר אין לי כוח לשחזר אותה אז אני פשוט אגיב לך.
אז בפרק הזה ילדי משפחת רוי ונספחיהם צריכים להחזיק את החברה עד שמתסון יהיה הבעלים הרשמיים של החברה. עד שזה יקרה הם צריכים להשיק את המוצר שלוגן תיכנן להשיק לפני שהוא מת. למוצר הזה קוראים Living+ והוא אמור לספק חיים טובים יותר ומבטיח גם לנסות לבטל את המוות. אם שואלים אותי, אני לא מבינה למה יש אנשים שמחפשים פתרון למוות. אני לא אומרת שמלהיבה אותי המחשבה של למות אבל מפחיד אותי יותר לחיות עם כאבים.
אני חושבת שהרצון להימנע ממוות זה בעיקר אצל אנשים שמרגישים שהם לקראת הסוף והם לא הספיקו כל מה שהם רצו או אצל אנשים שהרגע איבדו מישהו. כמובן שאף אחד לא ירצה לחיות לנצח אם מדובר בחיים עם כאבים. הענין הוא שרוב האנשים שחושבים עליי חיי נצח מדמיינים עולם כזה שבו הם נשארים עם גוף צעיר שלא מזדקן. הרי אף אחד לא ירצה לחיות בגוף בן 400, אבל להיות בת 400 עם גוף שלי כשהייתי בת 20? למה לא?
קנדל ורומן עדיין מנסים לפוצץ את העסקה, שיב עולה עליהם וכועסת בגלל זה.
גם אני כעסתי. אבל מטעמים אנוכיים - אם העסקת תתפוצץ לא יהיו לי יותר גיפים של שיב ולוקאס:-P:
קנדל מתכונן לנאום שלו לגבי Living+, הוא ורומן אמורים לעלות ולהציג את המוצר ביחד אבל רומן חוטף רגליים קרות ברגע האחרון וקנדל עולה לבדו.
הייתי מאוד מופתעת מרומן שהוא לא נתן לקנדל לשכנע אותו לעלות איתו. הוא (רומן) חשב שזה רעיון רע. בין אם זה הצליח או לא זה פחות חשוב. הוא לא האמין בזה ולא רצה לקחת חלק בזה ואני שמחה שהוא עמד על שלו (גם אם זה בצורה רומן-ית).
כולם חושבים שקנדל יכשל אבל באופן מפתיע אנשים מתלהבים מהמוצר.
אוי, אני שמחה בשבילו שזה הצליח, אבל הקטע בהתחלה שהוא פשוט חוזר על "נעליים גדולות" במשך כמה רגעים שנמשכו נצח הייתי בחרדות. כל הסצינה הזאת הייתי כזה אוי לא קנדל, שמישהו יוריד אותו מהבמה!!!😰
מעניין לאן זה יילך בהמשך, אני מאמינה שההצלחה הזו לא תישאר הרבה זמן, בטח משהו ישתבש.
חחח כמובן שלא יתנו להם ליהנות מזה יותר מידי. בטח כבר בפרק מחר זה יתפוצץ איכשהו|חבול|
מתסון עולה למטוס של שיב בלי נעליים :-D מי עושה דברים כאלה?
מתסון עושה:-D אני לא יודעת להסביר את זה אבל זה הדבר הכי מטסוני שאני יכולה לחשוב עליו:-D
בישיבה של הנהלת וייסטאר, קנדל תופס את המקום של שיב, המבט שהיה לה כשהיא ראתה את זה :-D
פושטק!:-D
בכלל, לשיב יש כמה רגעים נפלאים בפרק הזה, אחרי שכולם עוזבים את הישיבה, שיב ישר עולה על התוכנית של קנדל ורומן: "Boys, you are not good at this." "היי, אבא, שיב שפכה שוקו בריינג'רובר." :-D
חחח כן:-D

לשיב יש מקום ששומרים לה אותו על מנת שהיא תוכל לבכות מבלי שאף אחד יראה. כשטום נכנס והיא ישר ניגבה את הדמעות כאב לי עליה. ממש שמחתי שהוא חיבק אותה ונתן לה מקום להוציא את העצב שלה, הדבר היחידי שלא אהבתי הייתה הנשיקה שלהם, רגע לפני שהם התנשקו, חשבתי שלא יעשו את הקלישאה הזו אבל בסוף זה קרה.
חחח אני דווקא שמחתי. לא יודעת אפילו להסביר למה. שיב הייתה נראית כל כך שבורה, רציתי שמישהו ינחם. גם אם זה הפוני מן.
הצעד של רומן לפטר את ג'וי פאלמר לא נראה לי נכון, במיוחד כי הוא עשה את זה מגחמה של הרגע.
אפילו לא הצלחתי להבין מה טרגר אותו במה שהיא אמרה. זה שהיא צחקה שהוא אמר שהוא יכול לפטר אותה? כי זה לא באמת היה צחוק כזה של "נראה אותך, איי דר יו" זה היה יותר צחוק כזה של מבוכה של אני-חייבת-לצחוק-מהבדיחות-של-הבוס-גם-כשהן-לא-מצחיקות.
תחרות הנשיכות של שיב וטום :-0:-0 רגע קרינג'י בטירוף.
את מתכוונת היה הרגע הכי משובח שהטלוויזיה ידעה מעולם.
רומן: "אני לא מת על המוות... זה לא מתאים לאבא." :-D|פנים|
זה מצחיק. אבל גם כל כך עצוב. הבן אדם המסכן הזה לא יודע איך להתאבל כמו שצריך. איך שהוא אמר "לא ראיתי את זה מגיע" הוא לא יודע מי הוא בלי לוגן. כל החיים הוא חי בצל שלו ופתאום הוא צריך לעשות דברים לבד שיש להם השלכות והוא יצטרך להתמודד איתם. אני מצפה לראות איך הוא יתמודד עם הסיפור עם ג'רי. אני מקווה שיתנו לו להתמודד עם זה ולא למישהו אחר.
רומן מפטר את ג'רי, עוד רעיון לא טוב, הוא לא עושה החלטות טובות בפרק הזה. ג'רי צודקת כשהיא אומרת לו שהוא לא אבא שלו.
מבין האחים נראה שהוא הכי פחות דומה ללוגן.
גרג לטום (בזמן שקנדל נואם): "אתה לא צריך לדאוג לנאום שלך, רק תעלה ותנגב את הדם." :-D
:-D
(אחרי שקנדל מדבר על האפשרות לחיי נצח): "עכשיו עזבנו את כדור הארץ." :-D
:-D
תחילת הנאום של טום היה הורס: "אתה אזרח של ATN ואתה אזרח של ATN ואני אזרח של ATN." חחח, אופרה יש רק אחת.
חח יו גם אני צחקתי בקול וכזה "טוב אופרה" :-D:-D
הרגע שבו כולם התלהבו מהשיווק של קנדל ברשתות החברתיות היה בטח הרגע שבו כולם בחדר הבינו כמה הם טעו.
הגיע הזמן שמשהו יצליח לו. במשך 4 עונות זו נראה לי הפעם הראשונה שהוא עשה משהו מוצלח:-D

LeAnnDylan

Well-known member
שכחתי שרציתי להעלות לכם את התמונה של החולצות החדשות שלי:-D
מישהו בעבודה הביא לי גיפט קארד לרדבאבלס ומכיוון שאין לי יותר מקום למדבקות על הבקבוקי מים שלי החלטתי להזמין חולצות במקום )כי האלה של המאה שלי כבר צריכות טו retire|חבול|)
thumbnail_IMG_1394.jpg

בינתיים יצא לי ללבוש רק את טומלס&גרגס שהייתה די להיט.
ואת לוגן שזיכה אותי בהרבה הרמות גבות 😂

אגב בחרתי בצבע לא טוב לקנדל אז לא רואים את ה-to the כי הוא בשחור על רקע כהה.
אבל מתישהו אקנה אחת אחרת בצבע בהיר.

Lhuna3

Well-known member
שכחתי שרציתי להעלות לכם את התמונה של החולצות החדשות שלי:-D
מישהו בעבודה הביא לי גיפט קארד לרדבאבלס ומכיוון שאין לי יותר מקום למדבקות על הבקבוקי מים שלי החלטתי להזמין חולצות במקום )כי האלה של המאה שלי כבר צריכות טו retire|חבול|)
צפה בקובץ המצורף 75437

בינתיים יצא לי ללבוש רק את טומלס&גרגס שהייתה די להיט.
ואת לוגן שזיכה אותי בהרבה הרמות גבות 😂

אגב בחרתי בצבע לא טוב לקנדל אז לא רואים את ה-to the כי הוא בשחור על רקע כהה.
אבל מתישהו אקנה אחת אחרת בצבע בהיר.
יואו גדול :-D איזה כיף לך!

didalf

Well-known member
את יודעת שהם עושים משלוחים גם לארץ. אם ממש בא לך את הכיף הזה גם את יכולה:-P:
הבעיה שלוקח להם נצח לארץ. אם כי סיכוי סביר שזה אשמת הדואר פה.
כאילו החולצות שהזמנתי הגיעו יחסית מהר, אבל אני ואחותי הזמנו בנפרד כיסוי לטלפון ושתינו לקח לכיסוי כמה חודשים להגיע.

LeAnnDylan

Well-known member
הבעיה שלוקח להם נצח לארץ. אם כי סיכוי סביר שזה אשמת הדואר פה.
כאילו החולצות שהזמנתי הגיעו יחסית מהר, אבל אני ואחותי הזמנו בנפרד כיסוי לטלפון ושתינו לקח לכיסוי כמה חודשים להגיע.
באמת?
מוזר. אני זוכרת שסהר אמר לי שהוא הזמין משם וזה הגיע בזמן יחסית סביר לדואר של הארץ.
אבל בכל מקרה, זה כולה חולצה לא איזה עזרה ראשונה, גם אם יקח לזה חודש להגיע, מה יש לכם למהר.

didalf

Well-known member
באמת?
מוזר. אני זוכרת שסהר אמר לי שהוא הזמין משם וזה הגיע בזמן יחסית סביר לדואר של הארץ.
אבל בכל מקרה, זה כולה חולצה לא איזה עזרה ראשונה, גם אם יקח לזה חודש להגיע, מה יש לכם למהר.
סתם כי עם הכיסוי זה לקח איזה חודשיים וכבר התעצבנתי כי הייתי עם סתם שקוף מעפן מלא זמן.

למעלה