lemon lyman
Well-known member
שתדעי שהוא עצוב בגללך
שתדעי שהוא עצוב בגללך
באיזה סדר מדובר?אני באמת שקלתי את זה לפני שהעונה התחילה
אבל מצטערת אני אוהבת סדר
אני לא, אבל ראיתי רק חלקים מהתוכנית. מה היה האזכור?חדי העין שביניכם, מי שם לב שהיום בארץ נהדרת הזכירו את לוגן רוי
הסדרה כ"כ פופולרית שהגיע לארץ נהדרת?
בדיוק זהאני מסכימה איתך שזה מוסיף עניין כי זה משנה את הדינמיקה שהיתה במשך 3 העונות הראשונות.
פשוט חסר לי ה... לא יודעת... ההתנהגות הכל כך הזויה שלו ויחודית שלו, והמשחק המעולה.
אגב סתם משהו שלא הכי קשור אבל הזכיר לי. אני לא יודעת עד כמה אתן בקיאות בעסקי העגלות של ישראלים בחו"ל אבל אם פעם היו מוכרים בעיקר בוץ ומלח של ים המלח, אז היום אחד המוצרים הכי פופולאריים זה איזשהו קרם שמגיע בתוך מזרק ששמים מתחת לעיניים וזה מעלים קמטים ונפיחות. זה כמו איזה דבק מגע שמדביק הכל ואז זה נראה מתוח. ואחד המרכיבים ששמים בקרם הזה זה החומר הזה שמשמר גופות כשחונטים אותןאה אוקיי, את כנראה צודקת שלזה הכוונה, לא חשבתי על זה. [לגבי החניטה]
אהבתיחחח נכון, אבל זה פשוט היה משפט מעולה כי זה עבד שם בכל הרמות, גם בלהדגיש באמת את העושר שהם רגילים אליו שהם לא מתרשמים מהמקום, גם את הפינוק שלהם, וגם את זה שהם מרגישים שמתסון מקטין/משפיל אותם בכל ה"טיול" הזה אליו שהוא כפה עליהם כי הוא בעמדת כוח מולם עכשיו. זה בעיני (בדיעבד) היה רמז מטרים לכך שהאגו של קנדל הוא רגע לפני שבירה ופיצוץ העסקה.
אוי וואלה? איך פספסתי!
אוי, אני זוכרת את הסצינה אבל זכור לי שהחתכים על הגב שלו היו נראים יחסית טריים ולא כבר צלקות מילדות. אבל אולי אני לא זוכרת את זה כזה טוב. זה ממש עצובאוקיי, רגע, כנראה זה לא ה"דוד מו". (שכמו שאת אומרת לא היה דוד באמת).
אבל כן שלוגן גדל אצל דודו, והצלקות הן מהדוד שהיה מכה אותו (זה מאושר).
אני מודה לך שלא הבאת לנו עוד מהם. מה נסגר עם אנשים??
אגב ג'ולס שתדעי לך שסהר התחיל לצפות בסדרה לפני יומיים והוא כבר סיים עונה ראשונה. את צריכה להתבייש בקצב שלךאז גרמתי לסהר לראות גם יורשים כי אני צריכה מישהו להציק לו על בסיס יומי עם אובססיית השיב שלי.
ותראו מה הוא רשם על טום (נשבעת שלא אמרתי לא את מי הוא אמור לאהוב/לשנוא)
צפה בקובץ המצורף 75279
בגלל זה הוא הבסטי
אני חושבת שהרצון להימנע ממוות זה בעיקר אצל אנשים שמרגישים שהם לקראת הסוף והם לא הספיקו כל מה שהם רצו או אצל אנשים שהרגע איבדו מישהו. כמובן שאף אחד לא ירצה לחיות לנצח אם מדובר בחיים עם כאבים. הענין הוא שרוב האנשים שחושבים עליי חיי נצח מדמיינים עולם כזה שבו הם נשארים עם גוף צעיר שלא מזדקן. הרי אף אחד לא ירצה לחיות בגוף בן 400, אבל להיות בת 400 עם גוף שלי כשהייתי בת 20? למה לא?אז בפרק הזה ילדי משפחת רוי ונספחיהם צריכים להחזיק את החברה עד שמתסון יהיה הבעלים הרשמיים של החברה. עד שזה יקרה הם צריכים להשיק את המוצר שלוגן תיכנן להשיק לפני שהוא מת. למוצר הזה קוראים Living+ והוא אמור לספק חיים טובים יותר ומבטיח גם לנסות לבטל את המוות. אם שואלים אותי, אני לא מבינה למה יש אנשים שמחפשים פתרון למוות. אני לא אומרת שמלהיבה אותי המחשבה של למות אבל מפחיד אותי יותר לחיות עם כאבים.
גם אני כעסתי. אבל מטעמים אנוכיים - אם העסקת תתפוצץ לא יהיו לי יותר גיפים של שיב ולוקאסקנדל ורומן עדיין מנסים לפוצץ את העסקה, שיב עולה עליהם וכועסת בגלל זה.
הייתי מאוד מופתעת מרומן שהוא לא נתן לקנדל לשכנע אותו לעלות איתו. הוא (רומן) חשב שזה רעיון רע. בין אם זה הצליח או לא זה פחות חשוב. הוא לא האמין בזה ולא רצה לקחת חלק בזה ואני שמחה שהוא עמד על שלו (גם אם זה בצורה רומן-ית).קנדל מתכונן לנאום שלו לגבי Living+, הוא ורומן אמורים לעלות ולהציג את המוצר ביחד אבל רומן חוטף רגליים קרות ברגע האחרון וקנדל עולה לבדו.
אוי, אני שמחה בשבילו שזה הצליח, אבל הקטע בהתחלה שהוא פשוט חוזר על "נעליים גדולות" במשך כמה רגעים שנמשכו נצח הייתי בחרדות. כל הסצינה הזאת הייתי כזה אוי לא קנדל, שמישהו יוריד אותו מהבמה!!!כולם חושבים שקנדל יכשל אבל באופן מפתיע אנשים מתלהבים מהמוצר.
חחח כמובן שלא יתנו להם ליהנות מזה יותר מידי. בטח כבר בפרק מחר זה יתפוצץ איכשהומעניין לאן זה יילך בהמשך, אני מאמינה שההצלחה הזו לא תישאר הרבה זמן, בטח משהו ישתבש.
מתסון עושה אני לא יודעת להסביר את זה אבל זה הדבר הכי מטסוני שאני יכולה לחשוב עליומתסון עולה למטוס של שיב בלי נעליים מי עושה דברים כאלה?
פושטק!בישיבה של הנהלת וייסטאר, קנדל תופס את המקום של שיב, המבט שהיה לה כשהיא ראתה את זה
חחח כןבכלל, לשיב יש כמה רגעים נפלאים בפרק הזה, אחרי שכולם עוזבים את הישיבה, שיב ישר עולה על התוכנית של קנדל ורומן: "Boys, you are not good at this." "היי, אבא, שיב שפכה שוקו בריינג'רובר."
חחח אני דווקא שמחתי. לא יודעת אפילו להסביר למה. שיב הייתה נראית כל כך שבורה, רציתי שמישהו ינחם. גם אם זה הפוני מן.לשיב יש מקום ששומרים לה אותו על מנת שהיא תוכל לבכות מבלי שאף אחד יראה. כשטום נכנס והיא ישר ניגבה את הדמעות כאב לי עליה. ממש שמחתי שהוא חיבק אותה ונתן לה מקום להוציא את העצב שלה, הדבר היחידי שלא אהבתי הייתה הנשיקה שלהם, רגע לפני שהם התנשקו, חשבתי שלא יעשו את הקלישאה הזו אבל בסוף זה קרה.
אפילו לא הצלחתי להבין מה טרגר אותו במה שהיא אמרה. זה שהיא צחקה שהוא אמר שהוא יכול לפטר אותה? כי זה לא באמת היה צחוק כזה של "נראה אותך, איי דר יו" זה היה יותר צחוק כזה של מבוכה של אני-חייבת-לצחוק-מהבדיחות-של-הבוס-גם-כשהן-לא-מצחיקות.הצעד של רומן לפטר את ג'וי פאלמר לא נראה לי נכון, במיוחד כי הוא עשה את זה מגחמה של הרגע.
את מתכוונת היה הרגע הכי משובח שהטלוויזיה ידעה מעולם.תחרות הנשיכות של שיב וטום רגע קרינג'י בטירוף.
זה מצחיק. אבל גם כל כך עצוב. הבן אדם המסכן הזה לא יודע איך להתאבל כמו שצריך. איך שהוא אמר "לא ראיתי את זה מגיע" הוא לא יודע מי הוא בלי לוגן. כל החיים הוא חי בצל שלו ופתאום הוא צריך לעשות דברים לבד שיש להם השלכות והוא יצטרך להתמודד איתם. אני מצפה לראות איך הוא יתמודד עם הסיפור עם ג'רי. אני מקווה שיתנו לו להתמודד עם זה ולא למישהו אחר.רומן: "אני לא מת על המוות... זה לא מתאים לאבא."
מבין האחים נראה שהוא הכי פחות דומה ללוגן.רומן מפטר את ג'רי, עוד רעיון לא טוב, הוא לא עושה החלטות טובות בפרק הזה. ג'רי צודקת כשהיא אומרת לו שהוא לא אבא שלו.
גרג לטום (בזמן שקנדל נואם): "אתה לא צריך לדאוג לנאום שלך, רק תעלה ותנגב את הדם."
(אחרי שקנדל מדבר על האפשרות לחיי נצח): "עכשיו עזבנו את כדור הארץ."
חח יו גם אני צחקתי בקול וכזה "טוב אופרה"תחילת הנאום של טום היה הורס: "אתה אזרח של ATN ואתה אזרח של ATN ואני אזרח של ATN." חחח, אופרה יש רק אחת.
הגיע הזמן שמשהו יצליח לו. במשך 4 עונות זו נראה לי הפעם הראשונה שהוא עשה משהו מוצלחהרגע שבו כולם התלהבו מהשיווק של קנדל ברשתות החברתיות היה בטח הרגע שבו כולם בחדר הבינו כמה הם טעו.
ואת לוגן שזיכה אותי בהרבה הרמות גבות
יואו גדול איזה כיף לך!שכחתי שרציתי להעלות לכם את התמונה של החולצות החדשות שלי
מישהו בעבודה הביא לי גיפט קארד לרדבאבלס ומכיוון שאין לי יותר מקום למדבקות על הבקבוקי מים שלי החלטתי להזמין חולצות במקום )כי האלה של המאה שלי כבר צריכות טו retire)
צפה בקובץ המצורף 75437
בינתיים יצא לי ללבוש רק את טומלס&גרגס שהייתה די להיט.
ואת לוגן שזיכה אותי בהרבה הרמות גבות
אגב בחרתי בצבע לא טוב לקנדל אז לא רואים את ה-to the כי הוא בשחור על רקע כהה.
אבל מתישהו אקנה אחת אחרת בצבע בהיר.
את יודעת שהם עושים משלוחים גם לארץ. אם ממש בא לך את הכיף הזה גם את יכולהיואו גדול איזה כיף לך!
הבעיה שלוקח להם נצח לארץ. אם כי סיכוי סביר שזה אשמת הדואר פה.את יודעת שהם עושים משלוחים גם לארץ. אם ממש בא לך את הכיף הזה גם את יכולה
Awesome products designed by independent artists | Redbubble
Over 700,000 creatives worldwide making things like shirts, stickers, phone cases, and pillows weirdly meaningful. Find your thing or open your own shop.www.redbubble.com
באמת?הבעיה שלוקח להם נצח לארץ. אם כי סיכוי סביר שזה אשמת הדואר פה.
כאילו החולצות שהזמנתי הגיעו יחסית מהר, אבל אני ואחותי הזמנו בנפרד כיסוי לטלפון ושתינו לקח לכיסוי כמה חודשים להגיע.
סתם כי עם הכיסוי זה לקח איזה חודשיים וכבר התעצבנתי כי הייתי עם סתם שקוף מעפן מלא זמן.באמת?
מוזר. אני זוכרת שסהר אמר לי שהוא הזמין משם וזה הגיע בזמן יחסית סביר לדואר של הארץ.
אבל בכל מקרה, זה כולה חולצה לא איזה עזרה ראשונה, גם אם יקח לזה חודש להגיע, מה יש לכם למהר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.