יש לי שאלה לכל המשתמטים

koneko90

New member
מה מונע מאדם שכשיר לטיפול בחולים

בבית חולים אזרחי לבין שירות בבית חולים צבאי? הרי מהות העניין היא דומה רק האוכלוסיה המטופלת היא שונה. בבית חולים אזרחי אי לחץ? פתאום האישיות המופנת משתנה בן לילה? קשה לי להאמין. :]

יניבל1

New member
יופי פשוט יופי

אני ממש שמח שהסברתי לך(פעמיים!!) מה ההבדל בין המסגרת הצבאית אלזרחית ואתה בכל זאת מתעקש לדבוק באותו הטיעון "אם הוא לא היה חייל טוב הוא בטוח גם לא יהיה עובד טוב, זה על אותו עיקרון" . טוב אני מקווה שלפחות המשתתפים הפסיבים של הפורום שרק קוראים השתכנעו מדברי מה אני אגיד.

Lady McBeth

New member
בתור מישהי שעשתה מו"ר ../images/Emo26.gif

סעיף נפשי אכן פוסל (או לפחות מהווה אינדיקציה מאוד מאוד מאוד שלילית על המועמד). לא שמעתי על מקרים של אנשים שהתקבלו לרפואה עם פרופיל 21 נפשי, למרות שאני מניחה שיש, כמו תמיד, את החריגים הללו. (על אף שאין לי שום הוכחה שהם קיימים או לא קיימים). באופן כללי, ההנחה הגורפת היא שסעיף נפשי (כלשהו, לאו דווקא אפילו 21) בהחלט מהווה טעם לפגם במועמד. דבר שני, יש הבדל בין ערבי שפטור משירות ביטחון על פי חוק שאינו מאפשר כלל גיוס ערבים, לבין בנאדם שפטור (או יצא) מהצבא על סמך פרופיל נפשי של 21. אגב, אומנם לא כתוב בפרופיל אם ה-21 הוא נפשי או פיזי, אבל בפעם האחרונה שבדקתי ועל סמך מה שאני זוכרת (אחרי הכל..שנתיים..) - חותמים ויתור סודיות רפואית כך שלא ממש בעיה לגלות. עוד סייג קטן לשם ההבהרה - גם בעלי פרופיל 21 פיזי לא תמיד יכולים להיות רופאים: בנאדם שאין לו שתי גפיים עליונות לא ממש יכול לתפקד כרופא, אפילו שיש לו את האישיות המתאימה ביותר לכך.

"בתור מישהי שעשתה מו"ר " ../images/Emo6.gif

אולי תסבירי לנו איך בתור מישהי שעשתה מו"ר את יכולה לספר שסעיף נפשי פוסל? את רק נבחנת, לא קבעת מי עובר.

נועה, כנסי בבקשה

את בטוחה שזה לא משנה? כלומר לא פוסלים על סעיף נפשי. אני מאמין שאת צודקת אבל זה מאוד חשוב. אם למשל הועדה פוסלת מישהי שנאנסה בצבא, ובגלל זה השתחררה הרי שזה דבר מאוד חמור וצריך לפנות לבג"ץ על כך.

בטוחה ב25 מליון וחמש עשרה אחוז.

אוכל לספר לך שלפחות בבן גוריון, יושב בראש ועדת הקבלה בן אדם שבניגוד לחבר'ה כאן מכיר היטב את ענף בריאות הנפש בצבא.

לא שקר, אמת

אמת שלא קיבלו אותך

Lady McBeth

New member
../images/Emo6.gif

את רוצה הוכחה בדמות 3 מכתבי קבלה מ-3 מוסדות שונים?
בכיף

Lady McBeth

New member
לאור התמונות המזעזעות שלך.. ../images/Emo5.gif

אני שמחה בשבילך שיש לך קצת שכל, אחרת היית נשארת גם מכוערת חסרת חיים וגם חסרת עבודה
פיו. מזל שיש לך שכל.

the new L

New member
בדיוק!

הם מתבססים שם בעיקר על הראיון ופחות על הסכם, זה בדיוק מה שהיא ניסתה להגיד...

הוכיחי.

אל תביני לא נכון, זה לא שלא ראיתי פרכוערות כמוך בחוגים הדורשים סכם גבוה, אני פשוט מתקשה להאמין שהצלחת לדבר בועדה בצורה כזו שלא יזמינו לוכד מהספארי.

למעלה