יש לי שאלה

Necrophil

New member
הפוך לגמרי

השלב המעשי הוא השלב הקצר יותר מבין שני השלבים: התיאורטי והמעשי. זאת כמובן שכהניסוי בנוי נכון, כך שמטרות ודרך הניסוי מוגדרות היטב בטרם ניגשים לשלב המעשי, וזה לא דבר פשוט. ניסוי שנעשה באופן שגוי וחוזרים עליו שנית מבלי לתקנו רק כדי לנסות ולהשיג תוצאות שונות "בדרך המקרה", הוא מיותר. וניסוי מתוכנן היטב עם מספיק קבוצות ביקורת מפחית בפירוש את כמות הניסויים החוזרים הנצרכים. אולי זה היה בהודעה אחרת, אבל דיברתי על ניסוי כמו הניסוי בחזירים, שבא לבחון היפותזה מופלצת מהתחת ("סליחה" על הביטוי), או שלא טרחו לנסחה אפילו! לא ראיתי אנשים שמקדישים את חייהם למניעת סבל מתוך קבוצת האנשים עליה אתה מדבר. לא כל רופא או חוקר רפואה הוא כזה, וזה כבר שקר במצב נחושה. אני בטוחה שאתה מכיר לפחות חוקר/רופא אחד שיוקרתו היא המניעה אותו בראש ובראשונה. אם לא- אתה כמובן לא מכיר אפילו חוקר/רופא אחד.

תולי 1

New member
drn משקר לכם. ../images/Emo67.gif

"כל הניסויים מבוצעים תוך שימוש במשכחי כאבים (גם אם שטפו לך את המוח שזה לא כך). זה החוק במדינה, ואיש לא נמצא אשם באי ציות לו..." א - ת - ה מ - ש - ק - ר !!!!! גב´ איטה שטיין היא לבורנטית שעבדה בבית הספר לרפואה, מקום שdrn מכיר כמו את חדר השינה שלו, לפי בקיאותו לפרטי פרטים במחקריו של ברגמן, ועוד "תמונות מחיי ניסויים" שהוא מביא לנו. שמעתי ממנה דברים, שלא הייתם יכולים לישון בלילה אם הייתם יודעים. לדוגמה את העובדות הבאות: "15 שנה הייתי מולקת ללא הרדמה את ראשיהן של עכבריות הרות, חותכת את הבטן שלן בעודן מפרפרות ומוציאה משם וולדות חיים. אחר כך לקחתי מספריים וגזרתי את הגפים והראש של הוולד, ומכל חלקי הגוף האלה, וקולגות שלי ואני עשינו עיסה שמשמשת כתרבית לבדיקת רגישות התאים לחומר סרטני." שאלתי אותה: "ולמה לא מרדימים קודם?: תשובתה: "למי יש זמן להרדים? גם לזריק, גם לחכות עד שהחומר יתחיל להשפיע? זה גם עולה כסף... את חושבת שמדען שצריך באיזה בוקר 30 עכברים למשהו, יתחיל להתעסק בדברים האלה. מי רואה אותו? מי יודע מה הוא עושה בחדרי חדרים? זה כל כך קל שלא היית מאמינה." רוצים עוד דוגמא? בבקשה: "מקובל לקחת דם מעכבר מהווריד בזנב. אם מסיבות כלשהן זה לא הולך, מחדירים צינור זכוכית לעין של העכבר, ללא הרדמה, ושואבים משם דם. את זה אני לא הייתי מסוגלת לעשות. הייתי הולכת לבוסית שלי, והיא הייתה עושה את זה." תבחרו למי להאמין.

¥EleVatioN¥

New member
אה כן...../images/Emo35.gif

ואיך בדיוק אתה יודע שהחיות לא סבלו יותר

תולי 1

New member
רוניקו, המוח המעוות שלך ממציא לך

פטנטים. "רוב הגזעים המשמשים כחיות המעבדה אינן קיימות בטבע. לא הפרות, החולדות, העכברים, החתולים, הכלבים, החזירים, והארנבות. " משפט שיצא ממוחו המעוות של רוני קלמן. אתם מבינים? לחברת הרלן שד"ר רוניקו2 נמנה על מנהליה, יש לה פס יצור של גזע של וכלבים ועכברים ועוד מכרסמים לצורך ניסויים. אלה חיות שמעולם לא ראו ולא יראו איך נראים החיים של גזע אחר של עכברים וכלבי ביגל, שדומה להם מבחינת הגנים שלו התאמה של 100%. הם לא היו ולא יהיו חופשיים אף פעם. ובאמת, כבר לא מכנים אותם עכברים. הם נקראים "חומר ביאולוגי אחיד": אלה בעלי חיים "מגזע חדש שלא קיים בטבע", שבאים לעולם בניתוח קיסרי, שנערך בחדרי ניתוח סטריליים; מגודלים בסביבה סטרילית ועל מזון סטרילי. וכדי למנוע התערבות ציבורית המציאו הויויסקטורים את מיתוס ההרדמה שפותח כדי לשכנע את הציבור שבעלי החיים לא סובלים בכלל, שייסוריהם הם רק פרי דימיונם של תמהונים הסטריים.

ronico2

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

תולי 1

New member
מר קלמן היקר,../images/Emo8.gif

אין לי סיבה לחשוד שאתה פרופ´ חגי ברגמן. דרך ההתנסחות שלך ושלו ממש לא אותו דבר, אם אתה מבין למה אני מתכוונת. אתה מכיר את אלה שיש להם חצ´קון במצח, והם מנסים להעלים אותו על ידי גרוד וטשטוש? ככל שהם מנסים לטשטש יותר, כל הוא בולט יותר. תגיד, אין לך חיים?

drn

New member
בולשיט. מחקו לי הודעה אחת ששלחתי

אח"כ שוב ועכשיו היא שרירה. אין לי שמץ מושג מי זה רוניקו ואין לי קשר איתו. בכל אופן, מה זה מטריד אתכם בכלל? אני גם לא מבין למה לדעתכם כל מצודד בניסויים חייב להיות נסיין. זה בערך כמו לטעון שכל מתנגד לניסויים הוא חיה.

דדי שי

New member
אני לא מבין את האנלוגיה שלך

אכן כל מתנגד לניסויים בבעלי-חיים הוא חיה. אנחנו לא רובוטים, לידיעתך!

Coma White1

New member
ד"ר רוניקו,

אני לא שר הבריאות, אני היא אני. בשבילי, לאף אחד לא מגיע למות. אתה חושב שבעלי חיים צריכים למות בשבילך ? זו דעתך - אני מקבלת זאת כנרקיסיזם. שנית, אני חושבת שמחקר קליני על בני אדם יהיה מדויק יותר ומוסרי יותר.

למעלה