לא טענתי שיש קשר להתאהבות.
ראשית, אתה טענת שכל המשפטים שלי היו שטות אחת גמורה (וזה כולל את העובדה ש2 המינים מתאהבים, אחרת היית אומר "הרוב שטויות" או משהו). אז כן, אתה צריך להוכיח שזה לא נכון. שנית, מחקרים מעניינים אותי, בין אם שקריים ובין אם אמיתיים. בלי קשר לעובדה שלא יצא לי לקרוא כ"כ מאלה ומאלה. נ. ב: יש מחקרים, ובעיקר "דעת הציבור הרווחת" של גברים דווקא, שנשים חובבות מניאקים...ובכל מקרה טיפוסים שרחוקים מ"משקיענים" (בהם הן כן משתמשות, רק לצרכים שונים מאשר סקס), גם לי זה נראה לפעמים כמו תירוץ לאי הצלחתם..או כל דבר אחר. בכל מקרה, כל ההתעסקות בסטטיסטיקה, שלא נכנסת למורכבות הדברים (כמו שאיינג'ל אומרת) ולא מראה למה בעצם גם המצבים ההפוכים הם בדיוק באותה מידה תוצר אבולוציוני, מוכיחה מן נטיה ברורה להדגיש תופעות מסויימות ואף משאלה קמוסה להנצחתן במקרים מסויימים. לא שיש כאן מקום להתעסקות במוסר, אלא שאולי יש מקום להדגיש שאונס הוא תוצא אבולוציוני הקשור במין כפי שחיבה בין בני זוג היא תוצא אבולוציוני שקשור במין ובנוסף להראות עוד צדדים המחברים את אקט האונס למקור אבולוציוני, מלבד סתם "מין". בכל פעם שמנסים לתחום נושא באופן מוחלט לסיבה ספציפית, יהיו הרבה בעיות.