איך בדיוק זה משפיע על דרכי המניעה?
התגובה לשאלה הזו שלי פה בפעם הראשונה הייתה "שנשים יזהרו". תסלח לי בשביל זה אני לא צריכה מחקר ענף. את זה אמרה לי אמא שלי כבר לפני 15 שנה. אז אם יש לך איזה דרך מניעה פחות פתאטית שנובעת מהתיאוריה הזו, אני אשמח לשמוע. דבר שני. אתה טועה. זה שיכולות להיות לאונס סיבות "אבולוציוניות" לא אומר שלא יכולות להתווסף לו סיבות אחרות. דבר שלישי התיאוריה הפמיניסטי לא אומרת שזה קורה כי גברים רוצים לדכא נשים, כמו שהתיאוריה של פ"א לא פשטנית בנוסח זה קורה כי גברים רוצים לפזר את הגנים שלהם. הטענה היא שהמערכת היא דכאנית ויש לה אלמנטים שונים של דיכוי. אונס זה אלמנט אחד, הוא לא מופעל באופן קונספיקטיבי, אבל התוצאה וחלק מהשימושים שלו בהחלט דכאניים. דבר אחרון:ואני אנסה לא להתרגז. המחקרים שני קראתי על אונס מראים בפירוש שהלבוש לא קובע. אז אם זה הכיוון של מניעת האונס שנובעת מהתיאוריה זה בדיוק הכיוון שמדכא נשים. אתן רוצות לא להיאנס? אל תתלבשו חשוף, אל תצאו מהבית ואל תלכו לבד (תחפשו הגנה של גבר.) אלה תוצאות דכאניות. תוצאות שמצרות את חיי הנשים. אם היית אישה בטוח שהיית מאוד כועס שהטיפול באונס הוא על ידי הגבלת הקורבן. מה דעתך, אם יש גברים שנופלים בקבוצת הסיכון הזו, פשוט אולי כדאי להגביל אותם מראש? אולי זה אומר שאנסים צריכים לקבל עונש מאסר לכל החיים או מוות? למה אני לא שומעת כמה רעיונות מצויינים שלא קשורים בהגבלת האישה. עכשיו אני שוב אחזור על הנתונים שאני יודעת אחוז גבוה!!!! ממקרי האונס מתרחשים בתוך המשפחה ועל ידי קרובים. זה אגב אומר שאין מקום בטוח לנשים! או לבוש בטוח יותר לנשים. וזה אגב כבר שטח דיון שלא קשור למדע. מדע יכול לחקור, אבל תפיסת עולם היא לא עניין מדעי. ותפיסת העולם שגורסת שאת חיי הקורבן צריך להצר, היא בדיוק תפיסת העולם שנגדה יוצאות הפמיניסטיות! (ולא רק. אני כאישה מאוד כועסת על גישה כזו.)