Knight of Darkness.....
אותה בחורה חרדית שהיתה לשעבר, וכיום לא, וסיפרה שהפעם הראשונה שהיא ראתה את בעלה זה היה בחופה, אני אומר לך בפה מלא שזה שקר וכזב, פשוט ש-ק-ר, מעולם אבל מעולם לא היה דבר כזה הן בציבור הדתי והן בציבור החרדי, שחתן וכלה התחתנו יחד, ולא ראו ונפגשו כמה פגישות לפני החתונה, וברגע שזה שקר גמור, כך אני מאמין באמונה שלימה ששאר הדברים מה שהיא סיפרה לעיתונות זה שקר וכזב, מסיבה פשוטה, שכל אדם שהוא חרדי וחוזר בשאלה אחר כך, הוא ינסה בכל דרכיו להכפיש את הציבור החרדי, גם אם זה כלול בדברי שקר, וכמובן שהציבור החילוני קונה את הסיפורים האלו גם מסיבה פשוטה, שהבן אדם אומר לך שהוא היה חרדי, והוא יודע את זה מקרוב, אז האם לא תאמין לו?, וכאן נוצרת הבעיה הרצינית, שהציבור החילוני קונה את הסיפורים של אותם חברה שיוצאים בשאלה, והם אפילו לא טורחים לברר אם זה אמת, אז ידידי היקר, ידוע לי במליון אחוז שאותה נערה שסיפרה זאת היא משקרת במצח נחושה... ולגבי הנושא השני, אז דע לך שהנשים החרדיות לא מדוכאות מבעליהן, אני לא יגיד לך שכולם לא מדוכאות, כי אחרת לא היה קיים מושג כזה של גירושים בציבור החרדי, ולצערי הרב זה קיים בכל חברה וחברה ובכל עדה ועדה, וחבל כשדברים כאלו קורים הן אצל הציבור החרדי והן אצל הציבור הדתי והן אצל אחינו החילונים, זה כואב הלב כששומעים על גירושים... עכשיו אני רוצה שגם תבינו, גם בציבור החרדי ישנם גירושים, וישנם מקרים של אלימות בין בעל לאישה, הם דברים שקורים, ואי אפשר להתכחש לזה, אבל את האמת כולנו יודעים שאחוז הגירושים אצל החרדים היא אחוז קטן מאוד לעומת הגירושים אצל החילונים... ויצא לי לשאול פעם חילוני למה אחוז הגירושים אצלם גבוהה מאוד, הוא אמר לי מסיבה אחת, שאצלנו החילונים לפני שאנחנו מתחתנים אנחנו יוצאים יחד עם הבחורה שנתיים שלוש ולפעמים יותר, ורק אחר כך אנחנו מתחתנים, והבעיה מתחילה אחרי החתונה שאז הגלגל מתהפך, ורואים לאיזה ברוך נפלנו, כמובן שזה לא משקף את כל הציבור החילוני, כי יש הרבה מאוד חילונים, שהם חיים אחרי החתונה יותר טוב מכפי החברות שלהם עם אותה בחורה לפני החתונה...