Knight of Darkness, נכון מאוד...
זה אמת לאמיתה שמתחתנים דרך שידוך ולאוו דווקא בציבור החרדי, יש הרבה בציבור הדתי שמתחתנים אך ורק דרך שידוך... עכשיו תגיד לי אתה, אם יבוא אליך חרדי שחזר בשאלה ויגיד לך תשמע, החרדים נוכלים ורמאים וגנבים, וגונבים את המדינה, ושקרנים ומלוכלכים, וצבועים, ואל תשאל כמה אנשים בלתי נסבלים הם, אתה תאמין לו? ברור שכן למה?, כי אתה כאדם חילוני צמא לשמוע את הדברים נגד הציבור החרדי, וכשאתה שומע את זה אתה אומר לעצמך פלא שאחר כך שונאים את הציבור החרדי? ויש לי הוכחה מוצקת מחברי שהיה חרדי לשעבר והוא אישית סיפר לי את זה והוא בטוח לא שיקר, הרי כל מילה שלו אמת, לא פגשתי מעולם אדם אמיתי כמוהו, נכון? אבל אם אני יבוא אליך בצורה הפוכה, ויגיד לך תשמע יש לי חבר טוב מאוד שהיה בעבר חילוני וכיום הוא חרדי לכל דבר שומר תורה ומצוות וחסיד, ולומד כל היום רק תורה, לא רואה אף אחד חוץ מהתורה, ואותו אחד סיפר לי שעולם החילוני רמאים וגנבים ונצלנים, ועושקים את הציבור, ומה שבראש שלהם זה רק בחורות, ואים להם כבוד לזולת, האם אתה תאמין לזה? אני בטוח שלא, גם אם אתה תגיד לי עכשיו שכן, אני אתלבט אם להאמין לזה או לא, וכל זה למה? כי כל אחד מנסה לאכול את השני, וכל אחד מנסה להוכיח עד כמה הזרם השני מלוכלך וגרוע מכל, כך כשאני אומר לך שאותה בחורה שקרנית, אז אני אומר לך את זה בבירור, ללא צל של ספק שזה אחר... ועוד שאלה לי אליך, אם יבוא אליך אדם שחזר בתשובה, ויגיד לך אישית שהחיים שלכם הם לא חיים, מה אתה תגיד לאותו אחד, שהוא לא נורמלי והוא אינו שפוי בדעתו, ואתן לך דוגמא, בא נאמר שיש לך חבר טוב שחזר בתשובה, ואותו חבר אומר שהחיים של החילונים הם ריקים מתוכן, מה אתה תגיב לאותו חבר? אני משער שאתה תגיב לו שהוא לא נורמלי והוא לא שפוי בדעתו, למה? הרי עד אתמול שהוא היה חילוני כמוך, החשבת אותו לאדם הכי רציני והכי אמיתי שאתה מכיר במדינה הזאת, ואין כמוהו, ויום למחרת אחרי שהוא חזר בתשובה, פתאום הוא לא חבר שלך והוא הכי דפוק שיכול להיות ודעתו השתבשה עליו... ואותו הדבר ההפך יגיע אליך אדם שחזר בשאלה, והוא יגיד לך שהחיים של הדתיים הם ריקים מתוכן, ישר אתה תדלק על המציאה, וכל זה למה?... עכשיו תבין עוד דבר אחד, אדם שחוזר בשאלה או חוזר בתשובה, הוא משתנה אוטומטי מקצה לקצה, בצורה הכי קיצונית שאפשר להיות, כך שקשה מאוד להוכיח מאותם אנשים, ולהגיע למסקנות חד משמעיות... ולשאלתך למה קורה שאדם חרדי חוזר בשאלה, ישנם כמה סיבות, לפעמים החברה משפיעה, אדם שגר באזור חילוני, והחברה משפיעה עליו, וזה יכול לקרות, או שאותו אחד, לא קיבל את כל תשומת לב מהוריו, והוא החליט לחפש לו חיים אחרים, או שיכול להיות אדם שאין לו חברה, והוא לא מצוי בחברה שבו הוא נמצא, אז אותו אחד אומר לעצמו, אוקיי אני לא מקובל כאן, אלך לחפש חיים אחרים...