למה לחיות בארץ עם הדתיים?

G o v er n o r

New member
תהיה חיב למצוא מאמר זה, או שקול לו

ב- public domain, לפני שנוכל להתיחס אליו...

masorti

New member
תפסיק להתחמק וגש לספריה.

האמת לא תיעלם בגלל שהמאמר לא ב-public domain . האמת המדעית היא שכל החישובים שאתה מעריץ הינם בבל"ת. וההתחמקות מלבדוק זאת לא תעזור לך.

G o v er n o r

New member
תהיה חיב למצוא מאמר זה, או שקול לו

ב- public domain, לפני שנוכל להתיחס אליו...

מסורתי,

אתה טוען שיש מאמר שמוכיח את טענותיך. אין זה מספיק שגוברנור יקרא את המאמר. כדי לבסס את הוכחתך- כולנו צריכים. ואתה חייב להיות זה שיציג אותו לפנינו. לשלוח אותנו לספריה זה שווה ערך לכל המסיונרים ששולחים אותנו לסמינר, מאחר שזה מאמץ שכולנו לא נעשה. זה גם מנוגד לכל "אתיקת פורום" כלשהי ונימוסי ויכוח בכלל. כתוב תקציר של המאמר בשפה שלך. פנה לסופר ובקש לפרסם את המאמר לנסיבה מיוחדת זו. בקש מדוד170 שיפנה לסופר בשבילך (אני בטוח שהוא ישמח לעשות את המאמץ הזה בשבילך). יש לך הרבה אפשרויות. תהיה סמוך ובטוח שאם תמצא צודק, טענתך תזכה באתר הלינקים למקום הראוי לה. הצדדים החילונים והדתיים אינם מעניינים אותי, אלא צד ההגיון והלוגיקה. עד אז טענתך תחשב כבלתי מוכחת - בדיוק כאילו אטען כעת כי "אין אלוהים וההוכחה נמצאת בספר של אחד הפילוסופים הכופרים".

masorti

New member
אל תצחיק אותי...

לא שלחתי אותך לסמינר אלא לספריה אקדמית. לא רוצה להאמין בטיעונים - לא צריך.

מסורתי,

אין ערך לזה שאני אלך לספריה אקדמית. אופי הויכוח (כפורום) גורם לכך שאם טענת טענה המובססת על מקור, מבלי לתת גישה לאנשים - אנשים שיבואו אחרינו לא אמורים לקבל את טענתך. מעבר לכך, לא יתכן שתשלח את כולנו למקורות מידע מחוץ לאינטרנט. מספיק שאומר לך שאני אינני יכול לגשת לספריה אקדמית לשם כך, מסיבותי האישיות. ןיכוח בפורום זה דבר שממשיך להתקיים, ותמיד יהיו אלו שאינם יכולים ללכת לספריה אקדמית כל פעם שמישהו מחליט לבסס תיאוריה על סמך זה (זה עשוי להיות נכות, מיקום גיאוגרפי, אורח חיים, ודברים רבים אחרים). המוציא מחברו עליו הראיה, נאמר?

masorti

New member
אני לא אשם שיש מגבלות חוק...

ובכל מקרה, הטענה של גוברנור ושלך אני מניח היא שהצד החילוני ניצח בויכוח. לא נראה לך מגוחך לטעון שהעובדות הן לטובתך כאשר נאמר לך במפורש (כולל הפנייה למאמר) שהמצב הוא הפוך? יש הבדל ביו לטעון "לא הוכח ההיפך בפורום" לבין לטעון "אני צודק בעובדות".

לא, לא, לא...

אני אינני שייך לאחד הצדדים בויכוח. אני הוא האדם הפשוט הצופה מן הצד, ומצפה לראות איך יפול דבר. שם אשים את הלינק. הלינק מצביע כרגע על טענתו של גוברנור, מאחר ואינני יכול לשים אותו על טענתך שמתבססת על משתנה נעלם. עם כל הרצון הטוב. לא יתכן שכל יומיים יכריח אותנו מישהו לגשת כולנו ולהרשם לספריה כדי לקרוא הוכחה לטענתו. אמנם יש מגבלות חוק, אך אתה יכול לקבל אישור מהכותב למקרה ספציפי זה (או לשלוח את דוד, זה תחביב אצלו). לחילופין, צטט קטעים רלוונטיים (אפילו בשפה שלך) ואנסה למצוא מישהו נייטרלי שיאשר את נכונות הציטוטים. אקווה שההגעה לאמת חשובה לך מספיק כדי לעשות מאמץ מסוים להוכיח טענה שהבאת.

masorti

New member
כן כן כן...

אתה לא מציג רשימת ויכוחים, אלא רשימת ויכוחים שהוכרעו לטובת הצד החילוני. ובנושא הזה אתה פשוט מטעה ביודעין.

בבקשה...

תן לי לינקים לויכוחים שהוכרעו לטובת הצד הדתי ואשים אותם בסקשן נפרד. אמרתי כבר כמה פעמים שאין לי משוא פנים בנושא זה. הסיבה שאין לינקים כאלו היא שעוד לא מצאתי ויכוח שהוכרע לטובת הצד הדתי.

masorti

New member
ממתי כל ויכוח שלא הוכרע לטובת..

הצד הדתי נחשב כאילו הוכרע לטובת הצד החילוני? מצידי תפתח מחלקה של ויכוחים שהסטטוס שלהם הוא "לא הוכרע". נ.ב. לדעתי הויכוח דווקא כן הוכרע לטובתי. העובדה שאינך בודק את הלינק לא אומרת שאינו קיים.

L7

New member
הכרעה- מושג לא רלוונטי בויכוחים

מסוג זה. אפשר לתת ציון לרמה להגיון הפנימי של הטיעונים ליצירתיות שבטיעונים הנסיונות לשפוט מי הכריע בויכוח על השקפות עולם נראה לי מופרך מיסודו.

לא בהכרח.

ויכוחים רבים נסובים על טיעוני סרק המובאים על ידי מסיונרים. טיעונים כאלו ניתן להפריך בדרך לוגית, בדרך כלל.

G o v er n o r

New member
עוד לפני כן כדאי לציין כי ממוצע

שנות דור _אינו_ הממוצע החשבוני הפשוט בין גיל ההולדה הנמוך לזה הגבוה...

G o v er n o r

New member
מפליא. ממש הוצאת מלים מפי. על סמך

מה אתה מסיק שהצד החלוני נכשל? האם זה על סמך פרישתך וידיך על ראשך? מה הנושא השני בו, לדעתך, נצחת, או שמא איננו דוברי אותה שפה. אני סבור כי כעקרון, הצד הפאגאני מובס תמיד. פשוט, אין אפס...

למעלה