ל--דוד170

masorti

New member
זו לא הפעם הראשונה...

בפעם הקודמת הוא הובס בפרשת גן הכוהנים והמאמר של HEYER, והתוצאה היתה הפצצה בדיקלומים חסרי שחר מעורבים בגידופים.

אין כאן, לטעמי לפחות, מובסים ו/או

מנצחים. לרוב, ישנו חלל כה גדול שמפריד בין הניצים שההד לא מאפשר הקשבה אמיתית. ויותר מכל, ניתן ללמוד בפורום זה על טבע האדם ולא על קיומו או אי-קיומו של אלוהים.

masorti

New member
ראי את הצל"ש שהעניק לי הנסיך מווילס

על נצחוני בקרב. ויורש העצר הנ"ל הוא אולטרה-היפר-אקסטרה-חילוני. הייתי אומר - אתיאיסט תיקני.

אני מוקסמת... אבל

כיסוחים, עד כמה שהם יכולים לעורר חלק מאיתנו, אינם מעידים על דבר. אין לי ספק שיש מי שיחשוב ההיפך בדיוק.

מי שמדבר

ומתחמק ומתרגז כל פעם שמנסים לשלוף אותו מהסתירות הלוגיות שהוא נכנס אליהן! ובמקרים כאלה הוא גם יודע לקלל לא רע ה-MASORTI. כביכול הוא אמן הסופיסטיקה, אבל בעיקר מול ילדים. נראה אותו מול מבוגרים!

G o v e r no r

New member
ככל הזכור לי צללת לשוחה. כעת אני

צריך להחליט האם נחוץ לרדת אחריך ולגרדך החוצה, אם לאו...

היא שוכנת לה בדד באותם כמה

סנטימטרים מרובעים שתופשות אותן "אבחנות" מיותרות שלך על המסך שלי. ואיך אני יודעת? או! אז היו לי כמה דקות פנויות ו... איבחנתי אותך קצת! גם אני חוטאת באיבחונים מדי פעם...
כשאדם מנהל דיון על גבי שרשור באורך קילומטר עם מי שהוא קורא לו "אדיוט" ו"דלעת" (גם זו אבחנה, אגב? אבחנה בוטאנית שכזו?) ו"שוטה/קטן" (ואיך איבחנת את הגודל של דוד, ד"א? לפי מידת הנעליים שלו?) ומשקיע כל כך הרבה "אבחנות" במי שהוא מתאמץ לקרוא לו כל פעם בכנוי מתחכם אחר... הייתי אומרת שאותו אדם - בפאניקה. בכל התלהמות ישנה מעט היסטריה.

G o v e r no r

New member
טוב, זו אינטרפרטציה שלך. איני אחראי

לה. הויכוח על דלעת170? נצטווינו "ענה כסיל כאיוולתו...". לא כן? יש מעט פנאי בימים אלה, וכמובן, סבלנות בלתי נדלית... אגב, האם שמך הוא שבוש של המונח hermaphrodite, או שמדובר בכנוי שאינו קשור למונח זה?

כמובן שאין זו כלל שאלה של אחריות

אבל ניחא. ו...כן. באנגלית, יש מי שאומר "hermaprodite" וגם "hemaprodite" זה תלוי באיזה מחשב אני נמצאת ו..לא חשוב. זה המונח אליו התכוונת.

L7

New member
המפרודיט לא לומדת על קיומו

או אי קיומו של אלוהים- נודה לINPUT שלך.

L7

New member
ברוכה הבאה לפורום

הערותיך היו תוקפניות וקצרות.(באיכות טובה בד"כ...) היית הראשונה שגרסה שלא למדה דבר על קיומו או אי קיומו של אלוהים בפורום. נודה להארה\הערה קצרה ....

תודה, ברוכים הנמצאים

בנוגע להודעותי הראשונות (בכנוי "הרפרודיט") שלדעתי, אגב, לא היו תוקפניות כלל... הצעתי להשתמש לפעמים בכלים אחרים מלבד מתמטיקה,פיזיקה או לוגיקה בדיון על שאלת קיומו של אלוהים וגם הסברתי מדוע לדעתי יש טעם בכך. ואם אתה שואל אותי במה אני מאמינה אני יכולה לומר לך (ואני כל כך מקווה שלא תטעה בפירוש דברי ותייחס לי כעת אמונות ו/או קיום מצוות לא לי) שיש בדיוק (ואך ורק) שני דברים שאני מאמינה בקיומם והם: 1) אני 2) אלוהים. בסדר הזה ולא יותר.

אני שוב נאלצת

לבקש ממך להיות יותר ברור. סליחה. קרא לי קשת הבנה אם תרצה... אבל אני פשוט זהירה.

L7

New member
האם אלוהים מתבונן בך ושופט אותך

לפי התנהגותך, או שאת מאמינה באלוהים\טבע שולט אך ללא כל תקשורת לבני האדם.

תגובה להמפרודיט:

וערה קטנה: הנושא כבר היה. אבל לא משנה. ובכן התגובה: אם אין "לו" ולא היתה "לו", לדעתך, תקשורת לבני האדם, אז א. מה הוא, מי הוא? מילה נרדפת ל"טבע"? ו-ב. מה ההבדל בין קיומו ובין אי-קיומו?

למעלה