מנצחים. לרוב, ישנו חלל כה גדול שמפריד בין הניצים שההד לא מאפשר הקשבה אמיתית. ויותר מכל, ניתן ללמוד בפורום זה על טבע האדם ולא על קיומו או אי-קיומו של אלוהים.
ומתחמק ומתרגז כל פעם שמנסים לשלוף אותו מהסתירות הלוגיות שהוא נכנס אליהן! ובמקרים כאלה הוא גם יודע לקלל לא רע ה-MASORTI. כביכול הוא אמן הסופיסטיקה, אבל בעיקר מול ילדים. נראה אותו מול מבוגרים!
סנטימטרים מרובעים שתופשות אותן "אבחנות" מיותרות שלך על המסך שלי. ואיך אני יודעת? או! אז היו לי כמה דקות פנויות ו... איבחנתי אותך קצת! גם אני חוטאת באיבחונים מדי פעם...
כשאדם מנהל דיון על גבי שרשור באורך קילומטר עם מי שהוא קורא לו "אדיוט" ו"דלעת" (גם זו אבחנה, אגב? אבחנה בוטאנית שכזו?) ו"שוטה/קטן" (ואיך איבחנת את הגודל של דוד, ד"א? לפי מידת הנעליים שלו?) ומשקיע כל כך הרבה "אבחנות" במי שהוא מתאמץ לקרוא לו כל פעם בכנוי מתחכם אחר... הייתי אומרת שאותו אדם - בפאניקה. בכל התלהמות ישנה מעט היסטריה.
לה. הויכוח על דלעת170? נצטווינו "ענה כסיל כאיוולתו...". לא כן? יש מעט פנאי בימים אלה, וכמובן, סבלנות בלתי נדלית... אגב, האם שמך הוא שבוש של המונח hermaphrodite, או שמדובר בכנוי שאינו קשור למונח זה?
בנוגע להודעותי הראשונות (בכנוי "הרפרודיט") שלדעתי, אגב, לא היו תוקפניות כלל... הצעתי להשתמש לפעמים בכלים אחרים מלבד מתמטיקה,פיזיקה או לוגיקה בדיון על שאלת קיומו של אלוהים וגם הסברתי מדוע לדעתי יש טעם בכך. ואם אתה שואל אותי במה אני מאמינה אני יכולה לומר לך (ואני כל כך מקווה שלא תטעה בפירוש דברי ותייחס לי כעת אמונות ו/או קיום מצוות לא לי) שיש בדיוק (ואך ורק) שני דברים שאני מאמינה בקיומם והם: 1) אני 2) אלוהים. בסדר הזה ולא יותר.
וערה קטנה: הנושא כבר היה. אבל לא משנה. ובכן התגובה: אם אין "לו" ולא היתה "לו", לדעתך, תקשורת לבני האדם, אז א. מה הוא, מי הוא? מילה נרדפת ל"טבע"? ו-ב. מה ההבדל בין קיומו ובין אי-קיומו?