כשחזרתי הביתה הפנמתי למה התכוונה העטיפה כשאמרה שהיא "שכחת את המפתחות לבית". הייתי נעול בחוץ. אבל כשניגשתי לדלת גיליתי שהיא פתוחה למחצה. הנעתי אותה בזהירות והדלקתי את האור של חדר הכניסה. שום רעש. אף אחד לא קפץ בבהלה. מי שלא פרץ לי לבית כבר הלך. הדלקתי את כל האורות בבית ובחנתי את הנזק, אבל מסתבר ששום דבר לא נגנב, או אפילו הוזז ממקומו. משונה, כנראה ששכחתי את הדלת פתוחה כשיצאתי.
הלכתי למטבח כדי לאכול שוקולד (איבדתי כמה קלוריות בחדר-כושר והיה דחוף לי להחזיר אותן), אבל לא היה כזה במקרר. פניתי למזווה לפתוח חפיסה חדשה, אבל לא היו כאלה. הן כולן היו פתוחות, כלומר, לא בדיוק פתוחות, פשוט לא היו להן עטיפות...
"הנה הוא!"
פניתי אל הקול וראיתי שעל שולחן המטבח עומד צבא קטן של עטיפות שוקולד וממתקים. בראשם הייתה עטיפת הכיף-כף, מרוחה בכתמי זבל. היא ליפלפה לכיווני את אחת מפינותיה.
"אתה תשלם על החוצפה שלך!"
גירדתי בראשי.
"לא רוצה", אמרתי ונסתי על נפשי.
"תפסו אותו!", קראה העטיפה ואז כולן החלו לנשור מהשולחן ולזחול לכיווני. ברחתי ונעלתי את עצמי בחדרי, במרחק שלושה צעדים מהמטבח. שמעתי את העטיפות מקרקשות ומתקפלות בצלילי הפלסטיק הרגילים שלהן. הייתי נותן להן חמש דקות עד שיגיעו אליי. לעזאזל, מה אני עושה?!
ואז נזכרתי שאני לא צריך לעשות כלום, זהו חדרי האישי, כבר מזמן מיגנתי אותו מפני כל אסון אפשרי. החל מאפוקליפסיית זומבים וכלה בשואה גרעינית. אין סיכוי שלגיון של עטיפות ממתקים יצליחו לפרוץ את הדלת הזו.
זה היה נכון, אז הן פשוט החליקו מתחת לחריץ הדלת.
ספקתי את מצחי. לעזאזל, לא חשבתי על זה!
הראשונה שהזדחלה פנימה הייתה עטיפה ורודה של סוכריית מציצה. היא התקפלה ונמתחה באיזשהו ניסיון קורע לב לשנות את מיקומה במרחב.
"אני אתפוס אותך אהוד!" היא קראה לאברי.
"לא תתפסו אותי ללא קרב!", צעקתי, דרכתי על העטיפה ונסוגתי אל ארון הציוד שלי. לאכזבתי כל שהיה בו, לצד מיתלים ריקים, זה מסננת ומגב. לעזאזל, נכון! דוקטור אוחנוביץ' לקח לי את כל ציוד ההגנה שלי בטענה שהם מדרדרים אותי. כל המכשירים נגד קריאת מחשבות והלהביורים וחיצי-קשת לא היו כאן יותר. עם מה אני אלחם בפלישת העטיפות?! וזו פלישה, שלא יהיה לאף אחד ספק, אם הן יכולות להשתחל ככה מתחת לדלתות הן יכולות לחדור לכל מקום. לפנטגון אפילו, למען השם! מי יודע על אילו כלי נשק הן יכולות להניח את ידיהן? כלומר – כן! ידיהן!
הסתכלתי על דלת חדרי. עוד שלוש עטיפות נכנסו, והורודה צמצמה את המרח בינינו משמעותית, שתי בלטות לפחות!
הבטתי בארוני והחלטתי בדעתי. זה כבר יותר חשוב ממני, זהו מאבק על המין האנושי. עכשיו אם רק אוכל להגיע אל שואב האבק שנמצא בסלון יהיה לי כלי הנשק המושלם כנגד העטיפות, אבל זה אומר שאצטרך לעבור דרך צבא העטיפות. זה יכול להיות מסוכן, כלומר, אני חושב שזה יכול להיות מסוכן, העטיפות טוענות שהן מסוכנות, ואני לא מתכוון לזלזל בהן.
לקחתי את המסננת ושמתי אותה על ראשי, וביד ימין אספתי את המגב. טיאטאתי איתו את העטיפות שפלשו לחדרו אל הקיר. מבט נחוש אחרון אל דלת החדר ואז פתחתי אותה. אוויר נשאב בנימה לחדר ואיתו פלוגה של עטיפות. הן נתפסו על בגדיי והחלו להשמיע קולות מאיימים, אבל זה לא יעצור אותי!
"קחו את זה חתיכות ניילון!"
צעקתי והסתערתי קדימה עם המגב על הרצפה. העטיפות נהדפו לכל כיוון ככה שהדרך לסלון הייתה פרוסה לפניי. זה לא היה מורכב כל-כך. תפסתי את שואב-האבק, חיברתי לחשמל, והתחלתי בשאיבה.
"לסגת! כולם לסגת!" צעקו העטיפות.
"הו, אתן לא בורחות לשום מקום – עורי האנושות האחראים לבעיות שיניים!"
הן צעקו וקרקשו בבהלה כששאבתי את כולן אחת אחת אל לועו של שואב האבק. תוך חמש דקות סיימתי לשאוב את כולן, פרט לאחת – עטיפת הכיף-כף. היא המתינה לי עד שחזרתי מפינוי שקית האבק של השואב והתנפלה עליי כשנכנסתי חזרה הביתה.
"רוצח! אתה תשלם על שהרגת את כל אחיי!" היא צעקה ואז יללה ואז התעופפה ואטמה לי את הפה. זה היה ממש לא נוח והייתי צריך לנשום דרך האף.
"כן! תרגיש את כאבי!" היא צרחה.
הנהנתי בראשי לשלילה, הלכתי למטבח הדלקתי את הגז וקילפתי אותה מעל פי.
"מה? רגע! זה לא הוגן!"
היא נשרפה בקלות ובזה הסתיים הסיפור.
אולם באותו רגע שמעתי דפיקה בדלת. זה היה דוקטור אוחנוביץ' ששאל לשלומי והאם אני לוקח את הטרופות שהוא רשם לי.
"אני זוכר שלקחתי, למרות שיש מצב ששטפתי את כולן באסלה כי הן מפריעות לי להתרכז. בוא כנס, תשתה משהו. דרך אגב, סיפרתי לך כבר שהצלתי את העולם מפלישה של עטיפות ממתקים?"